Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
Február 15-ig eldől Melton sorsa. Azért azt várjuk meg mindenféle feltételezésekkel.
És már 10-én megkezdődik az aláírási szezon, 23 FA-nk van, elkezdhetünk párat visszagombolni.Charlie Firpo
szerintem Melton sorsa már eldőlt.
több mint 10 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Február 15-ig eldől Melton sorsa. Azért azt várjuk meg mindenféle feltételezésekkel.
És már 10-én megkezdődik az aláírási szezon, 23 FA-nk van, elkezdhetünk párat visszagombolni.

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
rva 4 517 — Me for President!
Abbol indultam ki, hogy nyilvan egy 340 fontos falember kevesbe gyors, mint a 300-310 koruli nose poszton jatszo emberke. Es ez kulonosen fontos ebben a semaban. Nem tipikus nose kell hanem annak a Tampa2 valtozata. De Combine soran ugyis meglatjuk, hogy illik.e a posztra.Wirtschaftsteil
szerintem nem ennyire egyértelmű a helyzet.
egy komolyabb felépítésű (gyors) 320+ emberrel lehetne 4-3 under variációkat is játszani, segítene a passrush-on. ami ugye Marinelli-t ismerve marad 4 emberes jövőre is.
több mint 10 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
Shelton amugy is huzos lenne a maga 340 koruli fontjaval.Wirtschaftsteil
nem a súly számít, hanem a képességek meg a tehetség.
gondolj bele, hogy Tyrone Crawford asszem 290-295 font. ha ugyanezt tudná 340 fonttal, akkor szerinted mi lenne belőle (azon kívül, hogy minden bizonnyal a liga egyik legjobb falembere)?slowmotion
Abbol indultam ki, hogy nyilvan egy 340 fontos falember kevesbe gyors, mint a 300-310 koruli nose poszton jatszo emberke. Es ez kulonosen fontos ebben a semaban. Nem tipikus nose kell hanem annak a Tampa2 valtozata. De Combine soran ugyis meglatjuk, hogy illik.e a posztra.
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
Shelton amugy is huzos lenne a maga 340 koruli fontjaval.Wirtschaftsteil
nem a súly számít, hanem a képességek meg a tehetség.
gondolj bele, hogy Tyrone Crawford asszem 290-295 font. ha ugyanezt tudná 340 fonttal, akkor szerinted mi lenne belőle (azon kívül, hogy minden bizonnyal a liga egyik legjobb falembere)?
több mint 10 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
Shelton amugy is huzos lenne a maga 340 koruli fontjaval.
több mint 10 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 187
Szerintem se Suh se se Knighton nem jön hozzánk. Fairley akkor jöjjön ha 1 (max 3) zacskó szotyiért írna alá. DT-ként húzzuk be inkább Danny Shelton-t az első kör végén. Nagy, erős, de robbanékony és nem volt semmi komolyabb sérülése.

Az idei CB class állítólag nem lesz vmi pazar. Mi lenne ha hoznánk egy FA CB-t? Maxwell álom lenne, de rá gondolom nem lesz keret, ahogy Revisre se nagyon. Viszont Cromartie vagy Kareem Jackson?Mr. Bombastic
Shelton jó lenne, de vele csak annyi a gond, hogy előttünk több csapatnak is van komoly DT need-je, és ő Leonad Williams mögött talán a második legjobb interior lineman, így nehéz elképzelni, hogy lecsússzon hozzánk. Egy Malcom Brown (Texas), Michael Bennett (Ohio St.), Eddie Goldman (Florida St.) pick esélyesebb sokkal, ha DT-ben gondolkodunk. Egyébként, az első kettőről a BTB is beszámolt talán tegnap.balentin
Sheltont sokan top10-be várják, kötve hiszem hogy lecsúszna hozzátok talán Benett vagy Goldman...

több mint 10 éve
balentin Dallas Cowboys Michigan State Spartans 281
Szerintem se Suh se se Knighton nem jön hozzánk. Fairley akkor jöjjön ha 1 (max 3) zacskó szotyiért írna alá. DT-ként húzzuk be inkább Danny Shelton-t az első kör végén. Nagy, erős, de robbanékony és nem volt semmi komolyabb sérülése.

Az idei CB class állítólag nem lesz vmi pazar. Mi lenne ha hoznánk egy FA CB-t? Maxwell álom lenne, de rá gondolom nem lesz keret, ahogy Revisre se nagyon. Viszont Cromartie vagy Kareem Jackson?Mr. Bombastic
Shelton jó lenne, de vele csak annyi a gond, hogy előttünk több csapatnak is van komoly DT need-je, és ő Leonad Williams mögött talán a második legjobb interior lineman, így nehéz elképzelni, hogy lecsússzon hozzánk. Egy Malcom Brown (Texas), Michael Bennett (Ohio St.), Eddie Goldman (Florida St.) pick esélyesebb sokkal, ha DT-ben gondolkodunk. Egyébként, az első kettőről a BTB is beszámolt talán tegnap.
több mint 10 éve
Sonpi Dallas Cowboys 269 — Cowboys fan

Az idei CB class állítólag nem lesz vmi pazar. Mi lenne ha hoznánk egy FA CB-t? Maxwell álom lenne, de rá gondolom nem lesz keret, ahogy Revisre se nagyon. Viszont Cromartie vagy Kareem Jackson?

több mint 10 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan
Amit a Dallas drukkerek műveltek a topikunkban egy hétig...
Visszaadta a sors nekik. Na boccs, most mennem kell a Dallas topikba.Bazzani
Nem volt időm megsiratni, ezt most pótlom: szegény Lions topik. 😥 Sajna mi ilyen genyók vagyunk.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 030 — Axel Foley
bedobok egy nevet: Terrance Knighton?? nem tudom, hogy Denver mit akar vele, de talán olcsóbb lenne és jobb mint Fairley 😀beltazor
Fairley szerintem valahol évi 5-8 milla között fog kapni/év. A Lions nem élt az 5.éves opció jogával ami cirka 5 milla lett volna.
Nem hinném, hogy Knighton (aki Suh mögött a második legjobb FA DT) olcsóbb lenne.
Amúgy Fairley remekül menedzselte a súlyproblémáit, ellenetek már ott volt a partvonalon (remek súlyban), ha továbbjutunk akkor játszott is volna. Biztos vagyok benne, hogy kelendő lesz a piacon.

több mint 10 éve
bedobok egy nevet: Terrance Knighton?? nem tudom, hogy Denver mit akar vele, de talán olcsóbb lenne és jobb mint Fairley 😀beltazor
Megy szerintem Oaklandbe Del Rio után. Én Greg Hardyra szavazok, ha az edzők úgy vélik, hogy a balhéja ellenére RKG...

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 10 éve
Nekem egyik sincs ellenemre, de amíg el nem dőlnek a nagy kérdések, addig várnunk kell, nem? Ráadásul Melton-Durant-McClain is. Eddig Marinelli a mellőzött de jó és főleg olcsó játékosokat preferálta.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 881 — Pfizer & Moderna fan
bedobok egy nevet: Terrance Knighton?? nem tudom, hogy Denver mit akar vele, de talán olcsóbb lenne és jobb mint Fairley 😀

több mint 10 éve
balentin Dallas Cowboys Michigan State Spartans 281
Szépen vezetted le, értékelem is. Majd meglátjuk, sok LB folyik még le addig, meg túltermelés is van nálunk ezen a poszton.
Ja és mindenki tartja a markát és nem szotyiért.Charlie Firpo
még a végén kiderül, hogy vissza kellene állni 3-4-be, mert sok jó LB-ünk van 😊
(mielőtt bárki lehülyézne: tudom, hogy a linebackereink nem alkalmasok a 3-4-re)slowmotion
szerencsére, nem csak a linebackereink 😀😀
több mint 10 éve
Cowboykarcsi90 3 470 — …not me…Im in my prime!
biztos nem tiltakozna Gyeek,de szinnte abban is biztos vagyok hogy Fairley nem vetminimumot fog kérni.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 10 éve
 www.bloggingtheboys.com/2015/2/5/7973321/dallas-cowboys-free-agency-focus-2015-nick-fairley-could-be-upgrade-nick-hayden
vélemény? lehet, hogy nem a legjobb játékos kellene a Lions védelméből, hanem egy remek kiegészítő ember?
nekem így elsőre tetszik az ötlet, meg kell valljamrva
sztem: sokat kérne, elég sérülékeny, és Suh mellett játszik így elég nehéz megítélni a teljesítményét.beltazor
Súlyproblémák, alvászavar, és valszeg sokat nyomott a teljesítményén, hogy Suh játszott mellette. Inkább abból a pénzből tartsuk meg Murray-t és hozzunk első körben vmi vadmalacot.Mr. Bombastic
ilyen alapon Murray teljesítményén is sokat dobott ez a fal 😊
érdekes, hogy Brent elfér (pedig ő sem madárcsontú) a keretben, ezen az analógián nekem Fairley is elférne.
az utóbbi években szeretnek hazardírozni korábbi magas helyen draftolt játékosokkalrva
Szeretnek hazárdírozni, de nem azon a pénzen amit ő kérne valószínűleg. Fairley súlyproblémája meg pontosan az ami: probléma. Brent 2 évet hagyott ki és úgy próbál visszatérni (veterán minimumért), Fairley egy első körös játékos volt aki elengedte magát.gyeek
még nem tudjuk Fairley mit kér 😊
veterán minimumért te sem tiltakoznál, igaz? 😉
több mint 10 éve
 www.bloggingtheboys.com/2015/2/5/7973321/dallas-cowboys-free-agency-focus-2015-nick-fairley-could-be-upgrade-nick-hayden
vélemény? lehet, hogy nem a legjobb játékos kellene a Lions védelméből, hanem egy remek kiegészítő ember?
sztem: sokat kérne, elég sérülékeny, és Suh mellett játszik így elég nehéz megítélni a teljesítményét.beltazor
Súlyproblémák, alvászavar, és valszeg sokat nyomott a teljesítményén, hogy Suh játszott mellette. Inkább abból a pénzből tartsuk meg Murray-t és hozzunk első körben vmi vadmalacot.Mr. Bombastic
érdekes, hogy Brent elfér (pedig ő sem madárcsontú) a keretben, ezen az analógián nekem Fairley is elférne.
az utóbbi években szeretnek hazardírozni korábbi magas helyen draftolt játékosokkalrva
Szeretnek hazárdírozni, de nem azon a pénzen amit ő kérne valószínűleg. Fairley súlyproblémája meg pontosan az ami: probléma. Brent 2 évet hagyott ki és úgy próbál visszatérni (veterán minimumért), Fairley egy első körös játékos volt aki elengedte magát.

több mint 10 éve
az utóbbi években szeretnek hazardírozni korábbi magas helyen draftolt játékosokkal
több mint 10 éve
Sonpi Dallas Cowboys 269 — Cowboys fan
Súlyproblémák, alvászavar, és valszeg sokat nyomott a teljesítményén, hogy Suh játszott mellette. Inkább abból a pénzből tartsuk meg Murray-t és hozzunk első körben vmi vadmalacot.

több mint 10 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 881 — Pfizer & Moderna fan
sztem: sokat kérne, elég sérülékeny, és Suh mellett játszik így elég nehéz megítélni a teljesítményét.

több mint 10 éve
nekem így elsőre tetszik az ötlet, meg kell valljam
több mint 10 éve
Lehülyézni, miért? Ez itt eddig - sem - volt divat.😉 Azt max én kaphatnám meg, mert csak szurkoló vagyok.Charlie Firpo
Hülye. 😊gyeek
Na kössz!😕)
Ábá most látom - már mondjuk nyolcadjára - a SB utolsó drive-ját, és itt matatják, hogy mégis jó hívás volt.
Ha történetesen hasonló helyzetben lettünk volna mi, hát most nem Tony lenne az überlúzer???
Erről is láttam pár dallas-i szakírót értekezni, mert mi azért megtapasztaltunk az ántivilágban a hasonlóan értelmetlen játékhívásokat.
Viszont idén, pöpec futójátékkal??? Bakfitty lett volna. Mint a Hawks-nak...😉
Ezért is tartok a futójáték átszervezésétől, ha kiesik a nőcsábász meg a bugyibuci.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Lehülyézni, miért? Ez itt eddig - sem - volt divat.😉 Azt max én kaphatnám meg, mert csak szurkoló vagyok.Charlie Firpo
Hülye. 😊

több mint 10 éve
Szépen vezetted le, értékelem is. Majd meglátjuk, sok LB folyik még le addig, meg túltermelés is van nálunk ezen a poszton.
Ja és mindenki tartja a markát és nem szotyiért.Charlie Firpo
még a végén kiderül, hogy vissza kellene állni 3-4-be, mert sok jó LB-ünk van 😊
(mielőtt bárki lehülyézne: tudom, hogy a linebackereink nem alkalmasok a 3-4-re)slowmotion
Nem erre gondoltam, hanem hogy ki marad és főleg mennyiért úgy, hogy más védőposzton is kéne FA igazolás 😕)
Valaki olvasott valamit Marinelli terveiről vagy elvárásairól?

Lehülyézni, miért? Ez itt eddig - sem - volt divat.😉 Azt max én kaphatnám meg, mert csak szurkoló vagyok.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.