NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 602
47
22:30 RATE BOWL - New Mexico vs Minnesota
Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 10 éve
neeeee 😕 Harris 😕Nem úgy gondoltam, hogy ott fog játszani. Bradford 0. Csak majd bedobja a Mariska trade-be.Bradford olyan, mint Austin, csak rosszabb. szóval van Üveg Váll, Senor Turnover meg hát... Barkley. vagy Barkley már nem?slowmotionKözben úgy látom jött Bradford Foles helyett. Ez nekünk jó lesz.WirtschaftsteilÉn még nem merek örülni. A végén Kelly varázsol vmit mint a Draft Day-ben... Remélem nem 😀Mr. Bombastic
Harris a giants-ben. 😕Mr. Bombastic
eddig semmi hír rólunk, ennek örülök, nem kell semmibe belemenni 😊
Antonio Cromartie olvastam pletykát, de nem hiszem 😀

több mint 10 éve
Nem úgy gondoltam, hogy ott fog játszani. Bradford 0. Csak majd bedobja a Mariska trade-be.Bradford olyan, mint Austin, csak rosszabb. szóval van Üveg Váll, Senor Turnover meg hát... Barkley. vagy Barkley már nem?slowmotionKözben úgy látom jött Bradford Foles helyett. Ez nekünk jó lesz.WirtschaftsteilÉn még nem merek örülni. A végén Kelly varázsol vmit mint a Draft Day-ben... Remélem nem 😀Mr. Bombastic
Harris a giants-ben. 😕

több mint 10 éve
Bradford olyan, mint Austin, csak rosszabb. szóval van Üveg Váll, Senor Turnover meg hát... Barkley. vagy Barkley már nem?Közben úgy látom jött Bradford Foles helyett. Ez nekünk jó lesz.WirtschaftsteilÉn még nem merek örülni. A végén Kelly varázsol vmit mint a Draft Day-ben... Remélem nem 😀Mr. Bombastic
több mint 10 éve
Közben úgy látom jött Bradford Foles helyett. Ez nekünk jó lesz.WirtschaftsteilÉn még nem merek örülni. A végén Kelly varázsol vmit mint a Draft Day-ben... Remélem nem 😀

több mint 10 éve
Állítólag Durant megy Atlantába. Őt nagyon sajnálom.
több mint 10 éve
Közben úgy látom jött Bradford Foles helyett. Ez nekünk jó lesz.
több mint 10 éve
Kozben megneztem a waltert is (ott szerintem altalaban objektiv gradek vannak)WirtschaftsteilEz a kijelentés megér egy MILLEN gradet. 😀iktriad
több mint 10 éve
Kozben megneztem a waltert is (ott szerintem altalaban objektiv gradek vannak)WirtschaftsteilEz a kijelentés megér egy MILLEN gradet. 😀
több mint 10 éve
főleg, hogy szarok a forrásai is.Schefter magyarázatot talált DeMarco twitter akciójára:Én is tudom a magyarázatot.
Now we know why DeMarco Murray has deleted Cowboys' references on his Twitter account: team has not called him since last week, per source.iktriad
Egy fasz.Stez
The Cowboys have been in contact with DeMarco Murray’s agent within the last 12 hours and intend to speak to him again today. A source with knowledge of the negotiations said that Stephen Jones, the club’s chief operating officer, spoke with Bill Johnson Monday evening.Dallas Morning News
több mint 10 éve
Azert a PFF gyakran ferdit a statokban, nem feltetlen alapoznek ra. Amugy Parnell szerintem se akkora asz (foleg 7 darab kezdessel) hogy ilyen osszeget kapjon, de az mar a Jags dolga. Kozben megneztem a waltert is (ott szerintem altalaban objektiv gradek vannak), egy Dt kapott. Mondjuk Parnell szempontjabol biztosan A+ 😀 mindenesetre kivancsi leszek hogy konstans kezdokent hogyan fog jatszani 😊
több mint 10 éve
A twitteren azt írogatják, CJ Spiller lehet a B terv, ha Murray máshova igazol. 2 éve tradelni is akart érte a Cowboys Rapoport szerint.iktriadakkor 2 éve egy 6.0 yard per carry-s 1224 yardos szezonon volt túl. talán nem volt véletlen az érdeklődés.
azóta viszont erőteljes a romlás...
több mint 10 éve
Schefter magyarázatot talált DeMarco twitter akciójára:Én is tudom a magyarázatot.
Now we know why DeMarco Murray has deleted Cowboys' references on his Twitter account: team has not called him since last week, per source.iktriad
Egy fasz.
több mint 10 éve
A twitteren azt írogatják, CJ Spiller lehet a B terv, ha Murray máshova igazol. 2 éve tradelni is akart érte a Cowboys Rapoport szerint.
több mint 10 éve
Schefter magyarázatot talált DeMarco twitter akciójára:Now we know why DeMarco Murray has deleted Cowboys' references on his Twitter account: team has not called him since last week, per source.
több mint 10 éve
Tony Romo @TonyRomoNFLQB 10 ó10 órával ezelőttCowboys restructure LT Tyron Smith's contract to create $8.16M in cap space #CowboysNation

több mint 10 éve
DeMarco Murray bőszen törölget minden arra utaló jelet a twitteréről, hogy ő a Cowboyszal kapcsolatban állna. twitter.com/DeMarcoMurray
Az álmoskönyvek szerint ez nem jó jel azzal kapcsolatban, hogy visszatérne.
több mint 10 éve
megcsinálom, de bele kell egyezned, hogy a run defense súlyozását is a PFF számai alapján csinálom, oké? 😊 március 27-én szedik le.ha nem lenne eltörve a jobb kezem most meccsenként kiválogatnám neked a futósávokban (gap-enként) megtett yardokat Murray-től akkor amikor Free meg amikor Parnell játszott. nem lesz nagy különbség 😉rvaebben az esetben térjünk erre vissza akkor, amikor már nem lesz eltörve a jobb kezed. ezen kívül mindenképpen kérek meccsenként súlyozást, hogy milyen run defense-ek ellen sikerül összehozni, mert ugye pl. egy atom run defense elleni 0.2 lehet, hogy többet ér egy szar run defense elleni 0.6-nál...
de hát én már csak ilyen köcsög kötekedős vagyok, bocs 😊slowmotion
több mint 10 éve
Mi lenne, ha kiegyeznénk abban, hogy mind a 2 csapatnak maradt/lett egy remek RTje? 😀 Köszi a táblázatot rva!ebben az esetben térjünk erre vissza akkor, amikor már nem lesz eltörve a jobb kezed. ezen kívül mindenképpen kérek meccsenként súlyozást, hogy milyen run defense-ek ellen sikerül összehozni, mert ugye pl. egy atom run defense elleni 0.2 lehet, hogy többet ér egy szar run defense elleni 0.6-nál...
ha nem lenne eltörve a jobb kezem most meccsenként kiválogatnám neked a futósávokban (gap-enként) megtett yardokat Murray-től akkor amikor Free meg amikor Parnell játszott. nem lesz nagy különbség 😉rva
de hát én már csak ilyen köcsög kötekedős vagyok, bocs 😊slowmotion
több mint 10 éve
ebben az esetben térjünk erre vissza akkor, amikor már nem lesz eltörve a jobb kezed. ezen kívül mindenképpen kérek meccsenként súlyozást, hogy milyen run defense-ek ellen sikerül összehozni, mert ugye pl. egy atom run defense elleni 0.2 lehet, hogy többet ér egy szar run defense elleni 0.6-nál...én mondjuk pont úgy emlékszem, hogy a futójátékot akkor húzták le a vécén, amikor Free megsérült, de lehet hogy ez csak ilyen szelektív memória.slowmotionHa Demarco hozzánk jön, egy ismerőse úgy tűnik lesz a támadófalban Ian Rapoport szerint:Jol jatszott,futas blokkolosban foleg,viszont annyit nem er szerintem,mint amit kapott.Es ne felejtsuk el,hogy milyen jatszopajtasai voltak,egy zack martin segitette blokkolosban.Tehenész
Former Cowboys swing tackle Jermey Parnell has told friends he plans to head to the Jaguars, sources say.”Ugye jól tudom, hogy egész jól játszott, mikor Doug Free sérült volt?iktriad
ha nem lenne eltörve a jobb kezem most meccsenként kiválogatnám neked a futósávokban (gap-enként) megtett yardokat Murray-től akkor amikor Free meg amikor Parnell játszott. nem lesz nagy különbség 😉rva
de hát én már csak ilyen köcsög kötekedős vagyok, bocs 😊
több mint 10 éve
én mondjuk pont úgy emlékszem, hogy a futójátékot akkor húzták le a vécén, amikor Free megsérült, de lehet hogy ez csak ilyen szelektív memória.slowmotionHa Demarco hozzánk jön, egy ismerőse úgy tűnik lesz a támadófalban Ian Rapoport szerint:Jol jatszott,futas blokkolosban foleg,viszont annyit nem er szerintem,mint amit kapott.Es ne felejtsuk el,hogy milyen jatszopajtasai voltak,egy zack martin segitette blokkolosban.Tehenész
Former Cowboys swing tackle Jermey Parnell has told friends he plans to head to the Jaguars, sources say.”Ugye jól tudom, hogy egész jól játszott, mikor Doug Free sérült volt?iktriad

ha nem lenne eltörve a jobb kezem most meccsenként kiválogatnám neked a futósávokban (gap-enként) megtett yardokat Murray-től akkor amikor Free meg amikor Parnell játszott. nem lesz nagy különbség 😉
több mint 10 éve
én mondjuk pont úgy emlékszem, hogy a futójátékot akkor húzták le a vécén, amikor Free megsérült, de lehet hogy ez csak ilyen szelektív memória.Ha Demarco hozzánk jön, egy ismerőse úgy tűnik lesz a támadófalban Ian Rapoport szerint:Jol jatszott,futas blokkolosban foleg,viszont annyit nem er szerintem,mint amit kapott.Es ne felejtsuk el,hogy milyen jatszopajtasai voltak,egy zack martin segitette blokkolosban.Tehenész
több mint 10 éve
Akkor már ma találkoznak!😉 😕)Eddig nekem is tetszik. Lássuk meg a többit. Jerry állítólag holnap találkozik Murray-vel, kíváncsi vagyok, tudja-e marasztalni.Charlie FirpoShit. Akkor már ma meg kéne vele egyezzünk...iktriad
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Eddig nekem is tetszik. Lássuk meg a többit. Jerry állítólag holnap találkozik Murray-vel, kíváncsi vagyok, tudja-e marasztalni.Charlie FirpoShit. Akkor már ma meg kéne vele egyezzünk...
több mint 10 éve
Nem tudom ti hogy vagytok vele,de eddig nagyon tetszik amit a vezetőség csinál.Fontos láncszemeket tartunk meg,nagyon baráti áron,és nagyon fontos helyen,ahol ha megmarad az egység,és még jobban összeszoknak,nem is tudom mi lesz 😛 (Free,LEARY!,de ugyanúgy meccseket eldöntő játékos Beasley,Dunbar is nagy potenciállal bír)Eddig nekem is tetszik. Lássuk meg a többit. Jerry állítólag holnap találkozik Murray-vel, kíváncsi vagyok, tudja-e marasztalni.
Nem költünk túl sokat,nem is tudunk persze,de nagyon okosan csináljuk az elmúlt 3-4 évben,nagyon alaposan és tudatosan épül a csapat.Tehenész
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Nem tudom ti hogy vagytok vele,de eddig nagyon tetszik amit a vezetőség csinál.Fontos láncszemeket tartunk meg,nagyon baráti áron,és nagyon fontos helyen,ahol ha megmarad az egység,és még jobban összeszoknak,nem is tudom mi lesz 😛 (Free,LEARY!,de ugyanúgy meccseket eldöntő játékos Beasley,Dunbar is nagy potenciállal bír) Nem költünk túl sokat,nem is tudunk persze,de nagyon okosan csináljuk az elmúlt 3-4 évben,nagyon alaposan és tudatosan épül a csapat.