Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 10 éve
Ilyen dolgok jutnak az eszembe, hogy: ártatlanság vélelme, visszaható hatály tilalma...Elég gyengusz az angolom ezért fordítóval együtt olvasom, próbálom értelmezni a leírtakat. Ha jól értem akkor a spiné bebaszva, bekokózva ment haza a buliból Hardy-val (aki gondolom csak ivott), otthon folytatódott a buli ahol a csaj nekiment Hardynak, megütötte meg dobálta... Hardy hívta először a 911-et ahol mondta, hogy nem tudja kirakni a hölgyet meg tör zúz, a spanja fogja le, stb. ezt a zsaru is hallotta a telefonban. Majd ezek után történt valami az emeleten amit vakik hallottak majd utána már nem is úgy volt. A hölgy meg nem ment el a bíróságra sem... érdekes. Volt sokszor dolgom bekokózott, bebaszott nővel és férfival munkám során, elég szép elegyet alkot eme két nemes szer. Őrjöngés, nyugalom, gyűlölet, spanolás, szerelem váltakozik másodpercenként teljesen természetesen...
Ebből kifolyólag én nem hiszek ennek a szerencsétlen áldozatnak, szegénykének akin egy karcolás nem esett miközben egy 160 kilós szörny szétverte, megalázta, megrúgdosta, megsemmisítette. Maradjunk annyiban ha Hardy akárcsak lefingotta volna a némbert még az is bepirosodott volna!
Slow-al is egyetértek, ezt egy kezdő ügyvéd is megvétózza...
több mint 10 éve
OFFNem értem mi alapján tiltják el. Egy be nem bizonyított dolog miatt? Ezt, hogy? Akkor ha én azt mondom, hogy Brady erőszakosan megkúrt és később baszok elmenni a tárgyalásra is (teljesen mindegy, hogy azért mert lefizetett vagy mert kamuztam) akkor őt is eltiltják vagy mi? 1 tagadás 1 állítás... lófaszse!!! Van pártatlan tanú? Van videó? Jahh csak amit az a pénzéhes, drogos szerencsétlen sorsú, kedves hölgy állít... továbbra sem értem mi alapján tiltják el ha egyáltalán eltiltják!speeedy1ha értesz angolul, akkor ez történt, vagyis az egymásnak feszülő állításokon kívül ez szerepel bizonyítékként:
dal.scout.com/story/1529511-cowboys-hardy-a-timeline-of-dv-complaint?s=112rva
nem is volt meg, hogy Joey Ickes is a scout.com-hoz dobbantott a BtB-ról...
ON
megpróbálom objektíven értelmezni a dolgokat.
nincs olyan erősségű bizonyíték, mint Rice esetében.
nincs olyan erősségű bizonyíték, mint Peterson esetében.
igazából az ügyész sem teljesen biztos abban, hogy bármi lett volna Hardy ügyéből.
természetesen Goodell felfüggesztheti Hardy-t visszamenőleges hatállyal, de ezt kb minden oldalról meg lehetne támadni (kezdve onnan, hogy Peterson pl. egyetlen meccs eltiltást sem kapott), az NFLPA ügyvédjei meg röhögve fognak megnyerni bárminemű pert. persze értem, hogy Goodell-nek ez tök mindegy, de ha Jerry támogatását is elveszti, akkor az elég nagy érvágás neki.
ja, ez utóbbi mondat már szubjektív vélemény.
több mint 10 éve
Nem értem mi alapján tiltják el. Egy be nem bizonyított dolog miatt? Ezt, hogy? Akkor ha én azt mondom, hogy Brady erőszakosan megkúrt és később baszok elmenni a tárgyalásra is (teljesen mindegy, hogy azért mert lefizetett vagy mert kamuztam) akkor őt is eltiltják vagy mi? 1 tagadás 1 állítás... lófaszse!!! Van pártatlan tanú? Van videó? Jahh csak amit az a pénzéhes, drogos szerencsétlen sorsú, kedves hölgy állít... továbbra sem értem mi alapján tiltják el ha egyáltalán eltiltják!speeedy1ha értesz angolul, akkor ez történt, vagyis az egymásnak feszülő állításokon kívül ez szerepel bizonyítékként:
dal.scout.com/story/1529511-cowboys-hardy-a-timeline-of-dv-complaint?s=112
több mint 10 éve
Nem értem mi alapján tiltják el. Egy be nem bizonyított dolog miatt? Ezt, hogy? Akkor ha én azt mondom, hogy Brady erőszakosan megkúrt és később baszok elmenni a tárgyalásra is (teljesen mindegy, hogy azért mert lefizetett vagy mert kamuztam) akkor őt is eltiltják vagy mi? 1 tagadás 1 állítás... lófaszse!!! Van pártatlan tanú? Van videó? Jahh csak amit az a pénzéhes, drogos szerencsétlen sorsú, kedves hölgy állít... továbbra sem értem mi alapján tiltják el ha egyáltalán eltiltják!
több mint 10 éve
hivatalosan, ha elítélték volna, automatikusan kapott volna egy 6 meccses eltiltástmost, hogy a ligára van bízva, bármit kaphat.
több mint 10 éve
A Hardy-ügy egyik számunkra fontos eleméről így ír Ratty a sportdfw.com-on:"...the league might look to use Hardy as an example. If that is the case, he could very well receive a year-long suspension. However, Hardy could also receive a four-game suspension, a six-game suspension, or even an eight-game suspension."
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Ezért lenne jó a kettő között megcsípni (mondjuk 2 év 3-4 milla), és egy jó alapozással azért ő még fain MLB lesz ősszel.Szerintem pont ez az, hogy a sérülések eléggé vészjóslóak voltak, és a Cowboys nem akar nagyon kockáztatni, míg azIsteniRolando ezzel szemben nyilván egy jó szezon után a sérüléseket leszarva azért nyilván nem ír alá veterán minimumért.én is olvastam, hogy pillanatnyilag megkérdőjelezik a hozzáállását a dolgokhoz.Immáron Jean-Jacques Taylor is hasonlót ír. Agyrázkódások + bünti alapban nem fest jól, aztán még ha el is szállt az értékét tekintve az simán beveri a szöget a Cowboys karrierjének a koporsójába. Sajnos one hit wondernek tűnik jelenleg.Nick Hayden is visszajött egy 1 éves szerződéssel. Már csak Ronaldo kérdés.Charlie Firponagyon fura, az egyetlen infó az Mike Fishertől jön mindig. szerinte a $$ a kérdés, amit Rolando kér, az túl sok.
de akkor miért nem látunk érdeklődést máshonnan?
Brinkley szerződésére is azt írták backupnak túl sok, és ő lesz az új MIKE.rva
Az mondjuk tényleg elég árulkodó, hogy 3 ILB-t is igazolt a csapat. Persze nem mindegyiket kell megtartani kötelezően.gyeek
lehet, hogy azok a sérülések nem is olyan "nagy" sérülések voltak? az egészségügyi indokok motivációhiányra vezethetőek vissza?
ők (front office/edzői stáb) jobban látják, de az is beszédes, hogy más sem ajánlott még nagy pénzt nekirva
Sokatmondó, hogy a rájátszásba egy nem is egyhetes, agyrázkódás után McClain már az első snapek után lement a pályáról, úgy, hogy emlékeim szerint talán egyszer ütközött és levitték, mondván agyrázkódásra utaló jeleket fedeztek fel nála.
Lehet, hogy amúgy is hülye manapság, mivel felgyújtották a kecóját, üldözte őt a balszerencse is az elmúlt fél évben, és biztos többet kér, mint amennyit megér.
Ettől független ő a legnagyobb király. 😀
Az meg, hogy más őt nem keresi, az szerintem a balhés előélete miatt van. Sok csapat azért még most sem nyit balhés játékosok felé.Stez
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Szerintem pont ez az, hogy a sérülések eléggé vészjóslóak voltak, és a Cowboys nem akar nagyon kockáztatni, míg azIsteniRolando ezzel szemben nyilván egy jó szezon után a sérüléseket leszarva azért nyilván nem ír alá veterán minimumért.én is olvastam, hogy pillanatnyilag megkérdőjelezik a hozzáállását a dolgokhoz.Immáron Jean-Jacques Taylor is hasonlót ír. Agyrázkódások + bünti alapban nem fest jól, aztán még ha el is szállt az értékét tekintve az simán beveri a szöget a Cowboys karrierjének a koporsójába. Sajnos one hit wondernek tűnik jelenleg.Nick Hayden is visszajött egy 1 éves szerződéssel. Már csak Ronaldo kérdés.Charlie Firponagyon fura, az egyetlen infó az Mike Fishertől jön mindig. szerinte a $$ a kérdés, amit Rolando kér, az túl sok.
Az mondjuk tényleg elég árulkodó, hogy 3 ILB-t is igazolt a csapat. Persze nem mindegyiket kell megtartani kötelezően.gyeek
lehet, hogy azok a sérülések nem is olyan "nagy" sérülések voltak? az egészségügyi indokok motivációhiányra vezethetőek vissza?
ők (front office/edzői stáb) jobban látják, de az is beszédes, hogy más sem ajánlott még nagy pénzt nekirva
Sokatmondó, hogy a rájátszásba egy nem is egyhetes, agyrázkódás után McClain már az első snapek után lement a pályáról, úgy, hogy emlékeim szerint talán egyszer ütközött és levitték, mondván agyrázkódásra utaló jeleket fedeztek fel nála.
Lehet, hogy amúgy is hülye manapság, mivel felgyújtották a kecóját, üldözte őt a balszerencse is az elmúlt fél évben, és biztos többet kér, mint amennyit megér.
Ettől független ő a legnagyobb király. 😀
Az meg, hogy más őt nem keresi, az szerintem a balhés előélete miatt van. Sok csapat azért még most sem nyit balhés játékosok felé.
több mint 10 éve
Igazából itt csak arra kívántam célozni hogy számomra ez tul sok média hiszti ami körülveszi a csapatot, ami remelem megszűnik mire elkezdődik az idény. Nem kell a negatív hullám.
több mint 10 éve
tehát? a tekszaszi gubernátor még nem szólt be, legyünk Texas Cowboys.Ja csak nem Arlington Cowboys a nevünk. 😊BleviKozben Dallas polgármestere is beleszallt a témába... Képmutatas amerikai politikus módra. Sejtettem hogy egy Hardy signing utan lesz vihar a biliben, de azert ez kissé sok.Bleviszálljon. Arlingtonban van a székhelyünk.slowmotion
a Rangers is hasonló megjelöléssel fut, aztán ott van három saroknyira a stadionjuk
több mint 10 éve
Ja csak nem Arlington Cowboys a nevünk. 😊Kozben Dallas polgármestere is beleszallt a témába... Képmutatas amerikai politikus módra. Sejtettem hogy egy Hardy signing utan lesz vihar a biliben, de azert ez kissé sok.Bleviszálljon. Arlingtonban van a székhelyünk.slowmotion
több mint 10 éve
Kozben Dallas polgármestere is beleszallt a témába... Képmutatas amerikai politikus módra. Sejtettem hogy egy Hardy signing utan lesz vihar a biliben, de azert ez kissé sok.Bleviszálljon. Arlingtonban van a székhelyünk.
több mint 10 éve
Kozben Dallas polgármestere is beleszallt a témába... Képmutatas amerikai politikus módra. Sejtettem hogy egy Hardy signing utan lesz vihar a biliben, de azert ez kissé sok.
több mint 10 éve
Nem akarom tovább görgetni a témát, de amikor a gépezetről, manipulációról, demagógiáról beszéltem akkor valami ilyesmire gondoltam:ezt én is olvastam, és konkrétan keresztre feszített mindenkit.
www.nfl.com/news/story/0ap3000000480269/article/cowboys-signing-of-greg-hardy-raises-questions-of-hypocrisy
Hipokrácia, mondja Dzsudi Battiszta... Olvassátok el a cikket, tényleg nem akarok újabb eszmecserét mert az előző elég volt, de tegyetek úgy mintha nem ismernétek semmit a kálváriáról. Elég meggyőző, nem? Hardy egy sátánfajzat...
Tudjátok, van az az idegesítő "No More" reklám asszonyverés ellen, amiben Elisha megpróbál kemény arcot vágni. Abban benne van a Szenátor is és Dzsudi simán belekeveri őt is, azonosítva Wittent a Cowbyosszal. Ez elég nehézkes dolog, Wittennek szerintem elég kiforrott véleménye van amit négy szem közt valószínűleg nem is szégyellne megosztani Hardyval. De a csapattal most ő is a busz alá került egy picit.
Vagy ott a Tampa esete. Mit kellett volna mondania a GMnek? Szép lett volna beismerni a vereséget, mondván "Hát, a Cowboys megelőzött minket, nem fértünk már hozzá Greghez, ez van." De még szebb dolog inkább erkölcsösnek és bölcsnek tűnni, mondván "Mindent egybevetve, nem éreztük magunkat kényelmesen a dologgal." És Dzsudi már ugrik is...
Szóval itt egy rohadt egyoldalú cikk ami a Cowboyst egy erkölcstelen szervezetként állítja be, Hardyt meg egy kezelhetetlen vadállatként. Ezzel nagyjából egyidőben jött a hír, hogy Darren Sharper ellen -- aki játékos karrierje után az NFL Network sármos és vicces szagértője volt amíg le nem tartóztatták -- immáron Nevadából is vádolják nemi erőszakkal. Hipokráciát sikít Dzsudi, a manipulatív firkász, de a kenyéradói úgy tűnik megtiltották, hogy Sharpert akárcsak megemlítsék.gyeek
nem azt mondom, hogy minden úgy tökéletes, ahogy van, de ez a cikk abból indul ki, amit senki nem tud Hardy-n meg a csajon kívül: hogy Hardy bűnös.
ellenoldalnak álljon itt ez, ami egy tényleg értelmes cikk: www.dallascowboys.com/news/2015/03/20/spagnola-now-let%E2%80%99s-take-some-time-dig-deep-hardy-signing
több mint 10 éve
én is olvastam, hogy pillanatnyilag megkérdőjelezik a hozzáállását a dolgokhoz.Immáron Jean-Jacques Taylor is hasonlót ír. Agyrázkódások + bünti alapban nem fest jól, aztán még ha el is szállt az értékét tekintve az simán beveri a szöget a Cowboys karrierjének a koporsójába. Sajnos one hit wondernek tűnik jelenleg.Nick Hayden is visszajött egy 1 éves szerződéssel. Már csak Ronaldo kérdés.Charlie Firponagyon fura, az egyetlen infó az Mike Fishertől jön mindig. szerinte a $$ a kérdés, amit Rolando kér, az túl sok.
ők (front office/edzői stáb) jobban látják, de az is beszédes, hogy más sem ajánlott még nagy pénzt neki
több mint 10 éve
Immáron Jean-Jacques Taylor is hasonlót ír. Agyrázkódások + bünti alapban nem fest jól, aztán még ha el is szállt az értékét tekintve az simán beveri a szöget a Cowboys karrierjének a koporsójába. Sajnos one hit wondernek tűnik jelenleg.Nick Hayden is visszajött egy 1 éves szerződéssel. Már csak Ronaldo kérdés.Charlie Firponagyon fura, az egyetlen infó az Mike Fishertől jön mindig. szerinte a $$ a kérdés, amit Rolando kér, az túl sok.
Az mondjuk tényleg elég árulkodó, hogy 3 ILB-t is igazolt a csapat. Persze nem mindegyiket kell megtartani kötelezően.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Más:Álljanak itt szépemlékű Dzsoki szavai FA igazolásaink némelyikéről:
"LB-k: Keith Rivers (USC) anno Év Újonca volt, aztán semmi, de benne van a potenciál.
És aki a nagy kedvencem: Andrew Gachkar (Missouri), aki k@rva jó kis special teamer."
Én hiszek neki, ha ő mondja.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Mi sem bizonyítja jobban gyarlóságom, hogy Dzsudi összes (többnyire fikázó) Cowboysszal kapcsolatos trip-szerű agymenését elolvasom. Afféle antikrisztus a számomra. :p Jelen cikknél érdekes módon a kommentek ki lettek kapcsolva. Sharper anyone?
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 10 éve
Nem akarom tovább görgetni a témát, de amikor a gépezetről, manipulációról, demagógiáról beszéltem akkor valami ilyesmire gondoltam:de most komolyan: van még valaki, aki Dzsudit olvas? ez olyan, mint befektetési információkat Blikk pletykarovatból szerezni...
www.nfl.com/news/story/0ap3000000480269/article/cowboys-signing-of-greg-hardy-raises-questions-of-hypocrisy
Hipokrácia, mondja Dzsudi Battiszta... Olvassátok el a cikket, tényleg nem akarok újabb eszmecserét mert az előző elég volt, de tegyetek úgy mintha nem ismernétek semmit a kálváriáról. Elég meggyőző, nem? Hardy egy sátánfajzat...
Tudjátok, van az az idegesítő "No More" reklám asszonyverés ellen, amiben Elisha megpróbál kemény arcot vágni. Abban benne van a Szenátor is és Dzsudi simán belekeveri őt is, azonosítva Wittent a Cowbyosszal. Ez elég nehézkes dolog, Wittennek szerintem elég kiforrott véleménye van amit négy szem közt valószínűleg nem is szégyellne megosztani Hardyval. De a csapattal most ő is a busz alá került egy picit.
Vagy ott a Tampa esete. Mit kellett volna mondania a GMnek? Szép lett volna beismerni a vereséget, mondván "Hát, a Cowboys megelőzött minket, nem fértünk már hozzá Greghez, ez van." De még szebb dolog inkább erkölcsösnek és bölcsnek tűnni, mondván "Mindent egybevetve, nem éreztük magunkat kényelmesen a dologgal." És Dzsudi már ugrik is...
Szóval itt egy rohadt egyoldalú cikk ami a Cowboyst egy erkölcstelen szervezetként állítja be, Hardyt meg egy kezelhetetlen vadállatként. Ezzel nagyjából egyidőben jött a hír, hogy Darren Sharper ellen -- aki játékos karrierje után az NFL Network sármos és vicces szagértője volt amíg le nem tartóztatták -- immáron Nevadából is vádolják nemi erőszakkal. Hipokráciát sikít Dzsudi, a manipulatív firkász, de a kenyéradói úgy tűnik megtiltották, hogy Sharpert akárcsak megemlítsék.gyeek
én megértem, hogy az NFL-nek kellett egy női újságíró is, aztán leakasztották az első jelentkezőt... de nem jött be.
ott van a SI, ugye King addig mondta a hiperszubjektív faszságait, amíg adtak neki egy oldalt az oldalon belül. na ő szerzett be egy nőt, akinek tényleg élvezet olvasni a cikkeit. bár az is igaz, hogy Vrentas (mert hogy így híjják, ugye) nem is a tutit akarja megmondani, hanem leginkább interjúkat készít emberekkel, és tud újat adni. és ennek van értelme.
több mint 10 éve
Nem akarom tovább görgetni a témát, de amikor a gépezetről, manipulációról, demagógiáról beszéltem akkor valami ilyesmire gondoltam:Hipokrácia, mondja Dzsudi Battiszta... Olvassátok el a cikket, tényleg nem akarok újabb eszmecserét mert az előző elég volt, de tegyetek úgy mintha nem ismernétek semmit a kálváriáról. Elég meggyőző, nem? Hardy egy sátánfajzat...
Szóval itt egy rohadt egyoldalú cikk ami a Cowboyst egy erkölcstelen szervezetként állítja be, Hardyt meg egy kezelhetetlen vadállatként. Ezzel nagyjából egyidőben jött a hír, hogy Darren Sharper ellen -- aki játékos karrierje után az NFL Network sármos és vicces szagértője volt amíg le nem tartóztatták -- immáron Nevadából is vádolják nemi erőszakkal. Hipokráciát sikít Dzsudi, a manipulatív firkász, de a kenyéradói úgy tűnik megtiltották, hogy Sharpert akárcsak megemlítsék.
több mint 10 éve
alig valamivel a veteránminimum felett kap majd.tavaly 3 sack-je volt.
depth-nek jó lett volna, de lesz draftról olcsóbb szerintem
ez a KD Drummond nem egy hülye gyerek.. dal.scout.com/story/1501993-cowboys-six-draft-tendencies-and-tells
érdemes elolvasni a cikket.
több mint 10 éve
Az megvan, hogy Selvie-nek sikerült a Giants-be aláírni. Jobb helyre Ő se mehetett volna.balentinHarris után a második. Hiába, a riválisok évről-évre a Cowboys asztaláról lepotyogó kisebb-nagyobb morzsákból élnek, ha free agencyről van szó. 😕)
több mint 10 éve
Amennyire "impact player" volt ő,annyira azért én nem sajnálom. Persze depthnek nem lett volna rossz.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 10 éve
Az megvan, hogy Selvie-nek sikerült a Giants-be aláírni. Jobb helyre Ő se mehetett volna.