Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 10 éve
rva 4 517 — Me for President!
Nem mondom, hogy feltétlenül egyet kell vele értenünk, de
Broaddus mester Mock-ja azért iránymutató lehet:

1. Byron Jones, CB, Connecticut
2. Jay Ajayi, RB, Boise State
3. Bryce Petty, QB, Baylor
4. Ty Montgomery, WR, Stanford

Mondjuk a benfentesek tavalyi tippjeit elnézve...😀 😀
 www.dallascowboys.com/news/2014/04/11/dccom-staff-compiles-its-first-2014-mock-draft

És az idei tippjeik:
 www.dallascowboys.com/news/2015/04/03/dallascowboyscom-staff-compiles-its-first-seven-round-mock-draft-2015

Ahogy nézem, Ajayi sokakra jó benyomást tett.Charlie Firpo
nagyon durva, hogy mindenki első két körben CB-t és RB-t hozna... ilyenkor tuti nem ez szokott történni 😀
több mint 10 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Nem mondom, hogy feltétlenül egyet kell vele értenünk, de
Broaddus mester Mock-ja azért iránymutató lehet:

1. Byron Jones, CB, Connecticut
2. Jay Ajayi, RB, Boise State
3. Bryce Petty, QB, Baylor
4. Ty Montgomery, WR, Stanford

Mondjuk a benfentesek tavalyi tippjeit elnézve...😀 😀
 www.dallascowboys.com/news/2014/04/11/dccom-staff-compiles-its-first-2014-mock-draft

És az idei tippjeik:
 www.dallascowboys.com/news/2015/04/03/dallascowboyscom-staff-compiles-its-first-seven-round-mock-draft-2015

Ahogy nézem, Ajayi sokakra jó benyomást tett.

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
papíron van 3 névre jó CB: Carr Claiborne Scan. + Egy ígéretes Patmon.

Mondjuk sajna a teljesítményük már kevésbé jól hangzó, de sztem tudnak javulni ha lesz nyomás is.beltazor
Scan mellé jó lenne lőni egy olyan CB-t, akit ha nem is teljesen nyugodt szívvel, de bedobhatunk a kezdőbe már szeptemberben. A többi bajunkat az elit passrush megoldja :cool:balentin
Claiborne kontrakt évben lesz, úgy hogy elkapás sem lesz mellette!beltazor
hát ha nem játszik, akkor nem is kaphatnak el mellette, nemdebár?
több mint 10 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
A rookie pool-ra 5 milliót szoktak számolni, a végén olyan 3 millió szokott lenni a pénz, ami ténylegesen elmegy rájuk a top51 fizuból miattuk kieső emberek miatt. Rolando 3-4 millió közötti fizut kap, plusz egy okos GM nem tolja át az összes cap hit-et Hardy-nál jövőre, mert ha tényleg lehívja az egészet, akkor úgy indultok neki a 2016-os offseasonnek, hogy nincs semmi helyetek, sőt, negatívban vagytok, mellette Romo cap hit-je egyre nagyobb, ráadásul megint ott lóg majd a levegőben Dez szerződése. Ha Peterson jön, annak szerintem inkább egy Carr, vagy Witten szerződésmódosítás lesz az előszele.Hulkeinstein
Hardy esetében kb 10 milla mehet át jövőre, de ez ugye értelemszerűen csökken, ha eltiltja Goodell. ezen felül nem tudom, hogy mit tudna manipulálni az okos GM. esetleg rászólhat az edzőre, hogy ne játszassák a sack bonus miatt? vagy az utolsó hét előtt IR-re teszi, vagy belehajszolja valami DVA-ügybe megint, hogy kirúghassák (az összes bónusz alapfeltétele, hogy az utolsó meccsen is az 53-as keretben legyen, különben ugrik minden)?

ez így nem túl életszerű szvsz. arról nem is szólva, hogy ha meglenne a bajnoki cím, akkor simán el lehetne indítani egy újjáépítést (akár 1-3 éven belül), mert gyűrűvel már nyugodtabban elengedheti bármelyik ikonját a FO. az a lényeg, hogy Romo meg Witten megszerezze a gyűrűt, mert nekik már csak pár évük van, ők már nem játszanának végig egy tatarozást.slowmotion
Hardynak lesz valami hit-je így is, úgy is. Sokkal okosabb megoldás idén is görgetni, mint jövőre a 0-ról indulni. 1 millió alatt voltatok cap space-ben, csak arra írtam, hogy ez nem egy nagy akció előkészítése.Hulkeinstein
Carr elküldése önmagában elég lenne az újoncok szerződtetésère, plusz van még pár játékos akiknek az elbocsátása hozhat számottevő capet. Ezek a lehetőségek továbbra is állnak, ha nagyon akarták volna, kibekkelhették volna átalakítás nélkül az évet, mint tervezték. Előbb-utóbb meg kell szabadulni a média által kilátástalannak ábrázolt helyzetből és ehhez nagy lépés lett volna Romo 27 milliós terhe. Szóval a lehetőségek idén kibővültek, a következő pár évre viszont leszűkültek. A lényeg, hogy nem kényszerből alakították át a szerződést. Egy átlagos ESPN munkatárs véleménye nem feltétlenül ér többet mint a szurkolóké akik napi rendszerrel követik az eseményeket és tudják kinek a szavára lehet hallgatni. A FO persze nekik se fogja kikotyogni, hogy Peterson hajlandó 5 millióért játszani, hogy kiszabaduljon Minnesottából. 😊gyeek
Ugyanezt írtam lényegében kicsit lejjebb. Nem tartom kizártnak Peterson érkezését, de annak igazi előszele egy Carr vagy Witten átalakítás, vagy előbbinél cut lehet az előszele.
több mint 10 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan
A rookie pool-ra 5 milliót szoktak számolni, a végén olyan 3 millió szokott lenni a pénz, ami ténylegesen elmegy rájuk a top51 fizuból miattuk kieső emberek miatt. Rolando 3-4 millió közötti fizut kap, plusz egy okos GM nem tolja át az összes cap hit-et Hardy-nál jövőre, mert ha tényleg lehívja az egészet, akkor úgy indultok neki a 2016-os offseasonnek, hogy nincs semmi helyetek, sőt, negatívban vagytok, mellette Romo cap hit-je egyre nagyobb, ráadásul megint ott lóg majd a levegőben Dez szerződése. Ha Peterson jön, annak szerintem inkább egy Carr, vagy Witten szerződésmódosítás lesz az előszele.Hulkeinstein
Hardy esetében kb 10 milla mehet át jövőre, de ez ugye értelemszerűen csökken, ha eltiltja Goodell. ezen felül nem tudom, hogy mit tudna manipulálni az okos GM. esetleg rászólhat az edzőre, hogy ne játszassák a sack bonus miatt? vagy az utolsó hét előtt IR-re teszi, vagy belehajszolja valami DVA-ügybe megint, hogy kirúghassák (az összes bónusz alapfeltétele, hogy az utolsó meccsen is az 53-as keretben legyen, különben ugrik minden)?

ez így nem túl életszerű szvsz. arról nem is szólva, hogy ha meglenne a bajnoki cím, akkor simán el lehetne indítani egy újjáépítést (akár 1-3 éven belül), mert gyűrűvel már nyugodtabban elengedheti bármelyik ikonját a FO. az a lényeg, hogy Romo meg Witten megszerezze a gyűrűt, mert nekik már csak pár évük van, ők már nem játszanának végig egy tatarozást.slowmotion
Hardynak lesz valami hit-je így is, úgy is. Sokkal okosabb megoldás idén is görgetni, mint jövőre a 0-ról indulni. 1 millió alatt voltatok cap space-ben, csak arra írtam, hogy ez nem egy nagy akció előkészítése.Hulkeinstein
Carr elküldése önmagában elég lenne az újoncok szerződtetésère, plusz van még pár játékos akiknek az elbocsátása hozhat számottevő capet. Ezek a lehetőségek továbbra is állnak, ha nagyon akarták volna, kibekkelhették volna átalakítás nélkül az évet, mint tervezték. Előbb-utóbb meg kell szabadulni a média által kilátástalannak ábrázolt helyzetből és ehhez nagy lépés lett volna Romo 27 milliós terhe. Szóval a lehetőségek idén kibővültek, a következő pár évre viszont leszűkültek. A lényeg, hogy nem kényszerből alakították át a szerződést. Egy átlagos ESPN munkatárs véleménye nem feltétlenül ér többet mint a szurkolóké akik napi rendszerrel követik az eseményeket és tudják kinek a szavára lehet hallgatni. A FO persze nekik se fogja kikotyogni, hogy Peterson hajlandó 5 millióért játszani, hogy kiszabaduljon Minnesottából. 😊

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve

Hardynak lesz valami hit-je így is, úgy is. Sokkal okosabb megoldás idén is görgetni, mint jövőre a 0-ról indulni. 1 millió alatt voltatok cap space-ben, csak arra írtam, hogy ez nem egy nagy akció előkészítése.
több mint 10 éve

Mondjuk sajna a teljesítményük már kevésbé jól hangzó, de sztem tudnak javulni ha lesz nyomás is.beltazor
Scan mellé jó lenne lőni egy olyan CB-t, akit ha nem is teljesen nyugodt szívvel, de bedobhatunk a kezdőbe már szeptemberben. A többi bajunkat az elit passrush megoldja :cool:balentin
Claiborne kontrakt évben lesz, úgy hogy elkapás sem lesz mellette!beltazor
év poénja 😀
több mint 10 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 881 — Pfizer & Moderna fan

Claiborne kontrakt évben lesz, úgy hogy elkapás sem lesz mellette!

több mint 10 éve
Érkezett egy második angol: Efe Obada; DE.

Nem twitterezek, ezért csak bemásolom az adatait.

Efe Obada measurables:
6-5
83" Wingspan (!!!)
40 time: 4.71s
10 yard split: 1.53s” from our Scouting Office in London.

Az utóbbi -- kezdő lendület 40 yardon -- rohadt jó, kombájnon mindössze 2 WR és 3 CB tudott ennél jobbat. Broaddust a fesztáva is lenyűgözte mint látszik. A súlyát valahol máshol láttam, az 260 font körül van. 3 éves szerződést kapott egyből.gyeek
van egy cikk róla, egy éve kezdett amerikai focival, összesen 6 (vagy 5?) meccset játszott a London Warriors nevű angol csapatban, és egy külvárosi áruház raktárosa főállásban. 10 évesen utcagyerek volt, amikor Angliába került.
lehet, hogy nagyot fordult az élete?
persze ez még ettől neki uphill battle, hogy az 53-ba kerüljön.rva
Nem fog egy ideig 53ba kerülni, de lehet úgy kerülhet a PS-ba, hogy nem számít bele a létszámba. És másik csapat nem nyúlhatja le... 😛

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 10 éve

Efe Obada measurables:
6-5
83" Wingspan (!!!)

Az utóbbi -- kezdő lendület 40 yardon -- rohadt jó, kombájnon mindössze 2 WR és 3 CB tudott ennél jobbat. Broaddust a fesztáva is lenyűgözte mint látszik. A súlyát valahol máshol láttam, az 260 font körül van. 3 éves szerződést kapott egyből.gyeek
van egy cikk róla, egy éve kezdett amerikai focival, összesen 6 (vagy 5?) meccset játszott a London Warriors nevű angol csapatban, és egy külvárosi áruház raktárosa főállásban. 10 évesen utcagyerek volt, amikor Angliába került.
lehet, hogy nagyot fordult az élete?
persze ez még ettől neki uphill battle, hogy az 53-ba kerüljön.
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 409 — The only discipline that lasts, is self discipline
Igen (is meg nem is, mert előtte sem CSAK a top51, hanem az azon kívüliek garantáltjai is számolódnak pl., és utána sem CSAK), de ez hogyan kapcsolódik a drafthoz és annak költségéhez?peterk2005
hát úgy, hogy ha van március elsején 148 milliós cap 51 játékosra, júliusban meg leigazolják a draftoltakat, és szeptemberre lesz egy 148 milliós cap legalább 53 játékosra, akkor hiába esik ki az 50. és 51. legmagasabb fizetés két első körös ellenében, nagyjából vissza is kell hozni őket az 53-as kerethez, amire ugyanannyi pénz van, mint az 51-es keretre.
szóval technikailag ki lehet úgy számolni a draftoltak határköltségét, hogy a két első éves szerződés mínusz két félmilliós fizetés, csak nincs sok értelme, mivel két hónap múlva úgyis vissza kell passzírozni a két félmilliós fizetést ugyanoda.slowmotion
Ja, értelek. Én csak a nyers draft költséget írtam, ezzel lehet számolni, hogy ennyibe kerül csak maga a draft.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve

Efe Obada measurables:
6-5
83" Wingspan (!!!)

Jövőre jön a D Londonba megint??? Mert jó lenne, már most elkezdenék spórolni😊

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve

Efe Obada measurables:
6-5
83" Wingspan (!!!)

Az utóbbi -- kezdő lendület 40 yardon -- rohadt jó, kombájnon mindössze 2 WR és 3 CB tudott ennél jobbat. Broaddust a fesztáva is lenyűgözte mint látszik. A súlyát valahol máshol láttam, az 260 font körül van. 3 éves szerződést kapott egyből.

több mint 10 éve
A szezont vagy otthon kezdjük a Philly-vel, vagy idegenben a Green Bay-jel.
CowboysBlog.Net

Hivatalos forgatókönyv 17-én jön
Jippííí.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Aztán meg ott van a safety kérdés, nem lepődnék meg egy korai húzáson vagy egy FA-n sem.
Church - már nem fiatal, sokat van fent a pályán,. specben is
JJ Wilcox - idén már volt valami, de az utoló meccseken azért bántóan benyelt védőszitukat, igaz, elit elkapók ellen.
Heath - idén mi a szar volt vele? Kedvetlen? Sérült? Második év visszaesés?
Szóval szerintem ide hozhatunk egy minőségi játékost.Charlie Firpo
Alapvetően itt a gond az, hogy Church meg JJ is SS. Ők boxban baszott jók, rotálva teljesen ideális páros lenne abban a pozícióban, viszont cover-ben nem túl acélosak. Egy igazi ballhawk FS kéne nekünk nagyon, ami ugye FA-n nincs, draftról írtak valakit aki ilyen elvileg csak hirtelen nem tom ki volt az. Jah Church azért szerintem nem öreg a maga 27 évével, elkaristol ő még egy darabig. 😊 Heath meg maradjon csak spec-ben...speeedy1
Most nincs, de még felszabadulhat egy jó S, én erre gondoltam.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Igen (is meg nem is, mert előtte sem CSAK a top51, hanem az azon kívüliek garantáltjai is számolódnak pl., és utána sem CSAK), de ez hogyan kapcsolódik a drafthoz és annak költségéhez?peterk2005
hát úgy, hogy ha van március elsején 148 milliós cap 51 játékosra, júliusban meg leigazolják a draftoltakat, és szeptemberre lesz egy 148 milliós cap legalább 53 játékosra, akkor hiába esik ki az 50. és 51. legmagasabb fizetés két első körös ellenében, nagyjából vissza is kell hozni őket az 53-as kerethez, amire ugyanannyi pénz van, mint az 51-es keretre.
szóval technikailag ki lehet úgy számolni a draftoltak határköltségét, hogy a két első éves szerződés mínusz két félmilliós fizetés, csak nincs sok értelme, mivel két hónap múlva úgyis vissza kell passzírozni a két félmilliós fizetést ugyanoda.
több mint 10 éve
speeedy1 Dallas Cowboys 283
Aztán meg ott van a safety kérdés, nem lepődnék meg egy korai húzáson vagy egy FA-n sem.
JJ Wilcox - idén már volt valami, de az utoló meccseken azért bántóan benyelt védőszitukat, igaz, elit elkapók ellen.
Szóval szerintem ide hozhatunk egy minőségi játékost.Charlie Firpo
Alapvetően itt a gond az, hogy Church meg JJ is SS. Ők boxban baszott jók, rotálva teljesen ideális páros lenne abban a pozícióban, viszont cover-ben nem túl acélosak. Egy igazi ballhawk FS kéne nekünk nagyon, ami ugye FA-n nincs, draftról írtak valakit aki ilyen elvileg csak hirtelen nem tom ki volt az. Jah Church azért szerintem nem öreg a maga 27 évével, elkaristol ő még egy darabig. 😊 Heath meg maradjon csak spec-ben...
több mint 10 éve
Szóval szerintem ide hozhatunk egy minőségi játékost.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 409 — The only discipline that lasts, is self discipline
ráadásul az összes draftolt játékos 1,5 millába fáj összesen.
draft day trade szagot érzek.rva
azért ez így nem igaz.
a 2014-es 1/27-es, Deone Bucannon cap hitje az első évre 1,4M, a 2014-es 2/60-as, Kony Ealy cap hitje 645k, ez már simán ugorja is a Kossuth tér létszámát.slowmotion
Ebből vonjál le fejenként kb. 450-450K-t, mert azzal, hogy a draftoltak rosterre kerülnek, kettő ki is esik a roster végéről (a top51/top53-ból). A capet csak a különbség növeli.

A teljes draft költségére egy egyszerű közelítő becslés, ha összeadod az 1. körös és 2. körös pick cap hitjét és kivonsz belőle fél millát. Ez 1-2 százezer pontossággal jó számot ad.peterk2005
igen. viszont a különbség március eleje és szeptember eleje között az, hogy szeptember elején már nem csak a top51 számít, nem?slowmotion
Igen (is meg nem is, mert előtte sem CSAK a top51, hanem az azon kívüliek garantáltjai is számolódnak pl., és utána sem CSAK), de ez hogyan kapcsolódik a drafthoz és annak költségéhez?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
azért ez így nem igaz.
a 2014-es 1/27-es, Deone Bucannon cap hitje az első évre 1,4M, a 2014-es 2/60-as, Kony Ealy cap hitje 645k, ez már simán ugorja is a Kossuth tér létszámát.slowmotion
Ebből vonjál le fejenként kb. 450-450K-t, mert azzal, hogy a draftoltak rosterre kerülnek, kettő ki is esik a roster végéről (a top51/top53-ból). A capet csak a különbség növeli.

A teljes draft költségére egy egyszerű közelítő becslés, ha összeadod az 1. körös és 2. körös pick cap hitjét és kivonsz belőle fél millát. Ez 1-2 százezer pontossággal jó számot ad.peterk2005
igen. viszont a különbség március eleje és szeptember eleje között az, hogy szeptember elején már nem csak a top51 számít, nem?
több mint 10 éve
azért ez így nem igaz.

A teljes draft költségére egy egyszerű közelítő becslés, ha összeadod az 1. körös és 2. körös pick cap hitjét és kivonsz belőle fél millát. Ez 1-2 százezer pontossággal jó számot ad.

több mint 10 éve

ez így nem túl életszerű szvsz. arról nem is szólva, hogy ha meglenne a bajnoki cím, akkor simán el lehetne indítani egy újjáépítést (akár 1-3 éven belül), mert gyűrűvel már nyugodtabban elengedheti bármelyik ikonját a FO. az a lényeg, hogy Romo meg Witten megszerezze a gyűrűt, mert nekik már csak pár évük van, ők már nem játszanának végig egy tatarozást.
több mint 10 éve
 www.bloggingtheboys.com/2015/3/31/8320589/cowboys-pre-draft-visit-tracker-fsu-cornerback-ronald-darby-set-to?_ga=1.35375969.1184812358.1427981012

táblázat a végén erős CB és RB túltengést mutat 😊
több mint 10 éve

azért ez így nem igaz.
szori, az első kör lesz másfél.

2015 Projected Draft Pool Cap
Round 1, Pick #27 $1,416,673
Round 2, Pick #60 $659,878
Round 3, Pick #91 $570,725
Round 4, Pick #127 $536,367
Round 5, Pick #163 $479,125
Round 7, Pick #236 $448,988
Round 7, Pick #243 $447,250
azaz nagyjából 4,5 millió kell oda.

pontos (friss) számok:  www.spotrac.com/nfl/dallas-cowboys/cap/

én ezt olvastam utoljára:
több mint 10 éve
Elvileg átalakítottátok Romo szerződését és 12.8M cap spacet szabadítottatok fel.Beki
Hmm... ez fedezni fogja az újonc gárdát, plusz...

-- Dez szerződés?
-- Carr marad drága pénzért?
-- Draft után Spencer?
-- AD csökkentett fizetéssel?

Valami történni fog nemsokára.gyeek
Mark Dominik ‏@MarkdominikESPN 4 p4 perccel ezelőtt

Cowboys conversion of Romo's deal is due to signing McClain, draft picks & they must have the cap room in case hardy hits all his incentivesHulkeinstein
ez azért félig bullshit
Hardy incentive-jei - a tavalyi szezon miatt - 2 meccs és talán 2 sack felett NLTBE-nek számítanak, tehát leginkább a jövő évi sapi alá számolódnánakslowmotion

A rookie pool-ra 5 milliót szoktak számolni, a végén olyan 3 millió szokott lenni a pénz, ami ténylegesen elmegy rájuk a top51 fizuból miattuk kieső emberek miatt. Rolando 3-4 millió közötti fizut kap, plusz egy okos GM nem tolja át az összes cap hit-et Hardy-nál jövőre, mert ha tényleg lehívja az egészet, akkor úgy indultok neki a 2016-os offseasonnek, hogy nincs semmi helyetek, sőt, negatívban vagytok, mellette Romo cap hit-je egyre nagyobb, ráadásul megint ott lóg majd a levegőben Dez szerződése. Ha Peterson jön, annak szerintem inkább egy Carr, vagy Witten szerződésmódosítás lesz az előszele.