Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 10 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 219
Ez a büntetés rohadt nevetséges, és elég szomorú precedenst szül... Innentől kezdve, ha valakit megvádol majd egy ribanc/volt csaj/egy éjszakás kaland, hogy engem bizony megvert (esetleg még egy két horzsolást is bevállal érte), akkor majd mindenkit eltiltananak 20+ meccsekre? Kiváncsi leszek melyik sztárt fogja először valamelyik ellenfél szurkolója így levenni a pályáról...

Egyébiránt ez eléggé sért jó pár alapjogot, hogy csak egyet említsek az ártatlanság vélelmét...

A topikos okfejtésekre meg annyit, hogy nehogy már összemossuk az AP üggyel ezt, ott kiskorút bántalmaztak. Itt egy nagykorút, aki jelentős fizikai hátrányban volt és ennyi egyenjogúság van hagyjuk már a nemeket, biztos vagyok benne ha a bátyját vagy öccsét bántalmazza már rég senki se foglalkozna vele (értem ezalatt a médiát és az NFL-t, utóbbi esetleg eltiltja egy-két meccsre ha bűnösnek találják). Ahogy abban is biztos vagyok, hogy ha Michael Sam bántalmazta volna a barátját már akkor is rég a szőnyeg alá söpörték volna az ügyet. Szóval alapból nem értem, hogy egy nő bántalmazása mivel súlyosabb mint egy férfié, de azt meg pláne nem, hogy egy állítólagos bántalmazás miert súlyosabb, mint egy kiskorú valós bántalmazása...
több mint 10 éve
balentin Dallas Cowboys Michigan State Spartans 281
Gordon úton-útfélen nyilatkozza, mennyire szereti a Cowboyst, és szívesen játszana itt. Legutóbb például Cowboys-pólóban kapták le. Én remélem, hogy az első kört nem futóra lövik el. Majd Ayaji a másodikban. 😀Stez
Elnézve azt a videót, elég nehéz elképzelni, hogy nem volt előre megrendezve.
Egyébként, ez az Ajayi kérdés elég érdekes. Két forgatókönyvet tudok elképzelni, hogy nálunk kössön ki:
1. Ajayi a térde miatt lecsúszik hozzánk a második körben (szerintem simán kimenne amúgy a top50-ben, ha nem lenne para a korábbi sérülései miatt) és kihúzzuk 2/28-ra. Ez még tetszene is.
2. Kitradelünk az első körből a második elejébe (pl. 2/3-ra), és úgy leszünk vele, hogy mégse akkora redflag a térde, és kiválasztjuk. Mondjuk, ez kicsit nagy reach lenne, főleg, hogy az első pickünket így is egy RB vinné el és nem valami védő, ami mégis csak nagyobb szükség. Ez már annyira nem tetszene.
több mint 10 éve
rva 4 517 — Me for President!
Akkor leegyszerűsítem:

1. Felháborító amit a liga csinál.
2. Az egész ügyben az utolsó bekezdésed miatt a Cowboyst sajnálom a legjobban.
3. Teljesen jogos dolgok azok, amiket itt leírtatok Stez-zel, nem is vitatkozom a jogi pontokkal, teljesen ugyanaz a véleményem.
4. Kicsit tegyük félre a tárgyalóteremben történteket. Nem 100%-osan igazságos az igazságszolgáltatási rendszer, ezt jól tudjuk, például a peren kívüli megegyezés léte miatt. De most ezt is tegyük félre. Az én mondandóm lényege annyi, hogy HA Hardy tényleg azt csinálta a barátnőjével, ami miatt megvádolták, akkor undorító, hogy egyáltalán még a ligában van, és ugyanezt el lehet mondani bármelyik másik játékosról, legyen feleség- vagy gyerekverő.Hulkeinstein
általában ritkán mondok ilyet egy Eagles drukkerre, de most szerintem egyetértünk.
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 46 875 — Whoops, looks like something went wrong.
Gordon úton-útfélen nyilatkozza, mennyire szereti a Cowboyst, és szívesen játszana itt. Legutóbb például Cowboys-pólóban kapták le. Én remélem, hogy az első kört nem futóra lövik el. Majd Ayaji a másodikban. 😀

több mint 10 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 548 — Keep pounding
Nevetséges az egész ügy, közel két szezonra eltiltani vkit olyan dologért, amiröl senki sem tudja, hogy miként és hogyan történt.
Megnézném mi lenne a vége, ha beperelné a ligát....

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan
Az én mondandóm lényege annyi, hogy HA Hardy tényleg azt csinálta a barátnőjével, ami miatt megvádolták, akkor undorító, hogy egyáltalán még a ligában van, és ugyanezt el lehet mondani bármelyik másik játékosról, legyen feleség- vagy gyerekverő.Hulkeinstein
És itt van a kutya elásva. Az hogy claymoreral meg egyéb durvaságokkal megpakolt ágyra hajította Hardy a menyecskéjét tök jól néz ki mondjuk a blikk címlapján, de olyan távol áll a valóságtól mint Hardy fürdőszobája az ágytól.

Annyi biztos, hogy közülünk senki sem tudja mi történt. (Ez elég fontos.) Miután a sértett megkapta a csekkjét és lelépett mint kurva a sezlonról (he-he), a Carolina-i ügyészek ugyan kérelmezhették volna az ügy folytatását, de ezt csak úgy tehették volna, ha teljesen meg lettek volna győződve a részletekben és Hardy bűnösségében. Mivel nem ez volt a helyzet, dobták az ügyet. Szóval utánunk az igazságszolgáltatás sem igazán tudta mifasz van. Ezek után a liga kérte az igazságszolgáltatást, hogy szolgáltasson bizonyítékokat legalább. Ezt azt hiszem összegyúrták, megetették egy tevével, az kiszarta és így jött ki a 10 meccs. Science...

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Ha már más is ide tolta a véleményét:
- tudtuk, hogy a Hardy ügy szaros, ezért kötöttünk vele olyan szerződést (13 millió, ugyan már).
- nem ezen fog múlni a csapat teljesítménye, nyugi eagles fan-ok
- jön még a fellebbezés, relax😉

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Hulkeinstein
elmondom, mi a baj azzal, amit írtál az elején, meg úgy ez egész üggyel
1. milyen többszöri bántalmazás? ha felpofozlak, aztán megütlek, az már két rendbeli testi sértés?
2. a fegyverekkel teli ágyból csak annyit sikerült "hitelt érdemlően" bizonyítani, hogy aznap délelőtt még úgy volt az ágy - azt már nem, hogy az ominózus eset idején is úgy lett volna.
3. a sértett is mondott valami olyasmit, hogy "lehet, hogy befolyásoltság alatt (= kokain + pia) álltam". a szavahihető tanú mintapéldánya.
4. az eset májusban történt, a szabályozás valamikor augusztusban született meg, decemberre fogadták el. magyarán amikor az eset történt, akkor még a régi szabályozás volt érvényben.
5. az új szabályozás szerint hat meccs az alap eltiltás, kivéve ha pl fegyverrel követik el (nem pedig fegyver mellett, mint ez esetben), vagy kiskorúak sérelmére stb. 6 =/=10. hat meccsel szerintem bárki kiegyezne innen is, főleg hogy mire letölti a büntetést, már lényegében másfél szezonja nem lesz meccsterhelése, és nem tud végezni érdemi edzésmunkát (mert gyúrni lehet, de nem találsz minden sarkon NFL-falembert, aki ellen gyakorolhatsz).
6. azzal meg úgyszintén nem foglalkoztunk volna, ha az eljárás februári befejezése óta Goodell nem héderezik két hónapot, hanem azzal foglalkozik, ami a dolga. | (kicsit emlékeztet egy bizonyos ország bizonyos demokratikusnak nevezett kormányára, akik minden érdemi vita nélkül lényegében éppen határidő előtt dobnak be végszavazásra viszonylag nagy fontosságú dolgokat. de én nem látok mindenbe politikát, csak mondom, hogy a módszer ismerős.) |

persze, most megy egyből a fellebbezés. de ez azért volt sunyi geci dolog Goodelltől (és nem implikáljuk, hogy megint Mara van a dolog mögött), mert akkorra időzítette a döntést, hogy még véletlenül se lehessen a draftig véglegesíteni a büntetést, szóval ha arra készült a FO, hogy idén nem kell ráfeküdni a DL-ra, mert hat meccset csak kihúzunk valahogy, akkor most kezdhetnek napi harminc órát matekozni, hogy mégis hogyan védjék ki ezt a szitut.slowmotion
Akkor leegyszerűsítem:

1. Felháborító amit a liga csinál.
2. Az egész ügyben az utolsó bekezdésed miatt a Cowboyst sajnálom a legjobban.
3. Teljesen jogos dolgok azok, amiket itt leírtatok Stez-zel, nem is vitatkozom a jogi pontokkal, teljesen ugyanaz a véleményem.
4. Kicsit tegyük félre a tárgyalóteremben történteket. Nem 100%-osan igazságos az igazságszolgáltatási rendszer, ezt jól tudjuk, például a peren kívüli megegyezés léte miatt. De most ezt is tegyük félre. Az én mondandóm lényege annyi, hogy HA Hardy tényleg azt csinálta a barátnőjével, ami miatt megvádolták, akkor undorító, hogy egyáltalán még a ligában van, és ugyanezt el lehet mondani bármelyik másik játékosról, legyen feleség- vagy gyerekverő.
több mint 10 éve
Mert te tudod, hogy ez így történt?
És biztos is vagy ebben? Azért ne legyél naiv, simán benne van, hogy a fele hazugság a sztorinak. Azt, hogy Hardy áldozati bárány, nem tudom, hol vetted le a hsz-emből, inkább csak bele akartad látni.

Nem áldozati bárány, ahogy Peterson sem volt az, de ahogy az egyik letudta a büntetését, úgy a másik is, és ahhoz képest jogtalanul mégis tovább szopatják. De mire fel?

Vagy várjál, akkor szerinted a gyerekverés nem annyira gáz dolog, mint mondjuk egy nő megverése? Én nem teszek ezek között különbséget. Mint ahogy arra is szarok, hogy valaki nőt, férfit, travit, stb. megöl.

Ölt, és kész. AP megvert valakit, 16 meccs, Hardy megvert valakit, 25 meccs. Valahogy nem látom a következetességet a ligában, csak a sunyiságot. Holott egy gyerekverő marketing szempontjából sokkal, de sokkal több kárt okoz a ligának, mint egy nőverő, teljesen mindegy, hogy az eddig kiskedvenc AP-ról van-e szó.

Viszont az NFL gondolatmenetét követve ezek szerint akkor a nőverés sokkal súlyosabb bűn, mint a gyerekverés, és másként szankcionálják. Érdekes.

De leginkább szánalmas.Stez
Félreértesz. Teljesen ugyanolyannak kezelem én is AP ügyét. Ismétlem, abban is egyetértek, hogy sunyi, és következetlen a liga, és tényleg szánalmas az NFL gondolatmenete, de ezzel én nem is vitatkoztam.

Csupán azt mondom, hogy itt nem Hardy az áldozat, hanem max. a Cowboys, akit sajnálni lehet.

Hardy bűnösségéről meg annyit, hogy a fellebbezés sem az ítéletet támadja, hanem a meccsek számát, és azt, hogy az új PCP szabályai szerint kellett volna a büntetést kapnia. És naivak tényleg ne legyünk, Hardy egy szót nem szólt azzal kapcsolatban, hogy ártatlan lenne, elég valószínűtlen, hogy nem történt ott semmi. Nem voltam ott az esetnél, a nyomozáshoz sincs közöm, ezért természetesen nem tudhatom mi történt, de valószínű feltételezések azért leszűrhetőek. Ha mégsem az történt, akkor mea culpa, és elnézést Hardytól, de igencsak meglepődnék ha ez lenne az igazság 😊

Azt az egy állításodat bíráltam, hogy ez geciség Hardyval szemben. A liga szabályaival szemben az. A Cowboys-szal szemben az. Az igazságszolgáltatási rendszerrel szemben is az. De egy feltételezhetően bűnös erőszaktevővel (legyen gyerek, vagy feleségverő) szemben az én értékrendem szerint nem az. De nem akarok ezen vitatkozni, meg teleszemetelni a topikot, biztos a Cowboys-drukkerek sem akarják. De azért ilyenkor válasszuk szét a szálakat, és ne egysíkúan gondolkozzunk egy ilyen ügynél. Nem mindig csak 1 hibás van.Hulkeinstein
Pedig de, Hardyval szemben is geciség.
Kapjon egyenlő elbírálást, korrekt, kész, pont. Az ő ügyét lezárták, a liga pedig tovább szopatja, míg Petersont nem. Attól még, hogy Hardy egy mocsadék, ha valóban megvert egy nőt, attól még nem kell rögtön kivégezni, meg elítélni, te viszont ezt teszed, azt meg, amit én mondok, kisarkítod.

Én nem fogok elítélni valakit, akivel kapcsolatosan a szarkeverők írásait lehet olvasni, pontosan mi történt. Nem voltam ott, nem tudom mi történt. Lehet, hogy véresre verte a nőt, eltörte néhány csontját, de az is lehet, hogy megpofozta, amire a nő bepöccent. Milliónyi hasonló eset történik, naponta, a híres emberekre pedig végképp mindenki utazik, mert pénzt lehet kiszedni belőlük, híressé lehet válni, stb.

Tök mindegy. Nem ismerem a tényeket, és te is csak tippelgetsz, mégis rögtön elítélted az embert, holott mondom, te is csak leszűrsz dolgokat.

Nem azért védem Hardyt, mert sajnálom, ha Eagles-játékos kerülne így a fasz rossz oldalára, ugyanezt mondanám, sőt, a gyűlőlt Pats-játékosoknál is, mert így gondolom. Ez most csapatfüggetlen. És van egy sanda gyanúm, hogy az új szabályrendszerben sincsen benne olyasmi, hogy a gyerekverő 10+ meccsel kevesebbet kapjon, mint egy asszonyverő mondjuk. Ez kőkeményen egy bizonyos személyre ment, és feltűnően direkt mocskolódás.

Az meg egyenesen szánalmas, hogy minden évben eljátsszák legalább 1-2 játékossal, hogy már az offseason legelején köztudott ügyek megbeszélését, és a büntetések kiosztását direkt hónapokkal halogatják, hogy FA-n véletlenül se készülhessen erre a játékos csapata.

több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
Hulkeinstein
elmondom, mi a baj azzal, amit írtál az elején, meg úgy ez egész üggyel
1. milyen többszöri bántalmazás? ha felpofozlak, aztán megütlek, az már két rendbeli testi sértés?
2. a fegyverekkel teli ágyból csak annyit sikerült "hitelt érdemlően" bizonyítani, hogy aznap délelőtt még úgy volt az ágy - azt már nem, hogy az ominózus eset idején is úgy lett volna.
3. a sértett is mondott valami olyasmit, hogy "lehet, hogy befolyásoltság alatt (= kokain + pia) álltam". a szavahihető tanú mintapéldánya.
4. az eset májusban történt, a szabályozás valamikor augusztusban született meg, decemberre fogadták el. magyarán amikor az eset történt, akkor még a régi szabályozás volt érvényben.
5. az új szabályozás szerint hat meccs az alap eltiltás, kivéve ha pl fegyverrel követik el (nem pedig fegyver mellett, mint ez esetben), vagy kiskorúak sérelmére stb. 6 =/=10. hat meccsel szerintem bárki kiegyezne innen is, főleg hogy mire letölti a büntetést, már lényegében másfél szezonja nem lesz meccsterhelése, és nem tud végezni érdemi edzésmunkát (mert gyúrni lehet, de nem találsz minden sarkon NFL-falembert, aki ellen gyakorolhatsz).
6. azzal meg úgyszintén nem foglalkoztunk volna, ha az eljárás februári befejezése óta Goodell nem héderezik két hónapot, hanem azzal foglalkozik, ami a dolga. | (kicsit emlékeztet egy bizonyos ország bizonyos demokratikusnak nevezett kormányára, akik minden érdemi vita nélkül lényegében éppen határidő előtt dobnak be végszavazásra viszonylag nagy fontosságú dolgokat. de én nem látok mindenbe politikát, csak mondom, hogy a módszer ismerős.) |

persze, most megy egyből a fellebbezés. de ez azért volt sunyi geci dolog Goodelltől (és nem implikáljuk, hogy megint Mara van a dolog mögött), mert akkorra időzítette a döntést, hogy még véletlenül se lehessen a draftig véglegesíteni a büntetést, szóval ha arra készült a FO, hogy idén nem kell ráfeküdni a DL-ra, mert hat meccset csak kihúzunk valahogy, akkor most kezdhetnek napi harminc órát matekozni, hogy mégis hogyan védjék ki ezt a szitut.
több mint 10 éve
speeedy1 Dallas Cowboys 283
SZLAMB gúdell
több mint 10 éve
És biztos is vagy ebben? Azért ne legyél naiv, simán benne van, hogy a fele hazugság a sztorinak. Azt, hogy Hardy áldozati bárány, nem tudom, hol vetted le a hsz-emből, inkább csak bele akartad látni.

Nem áldozati bárány, ahogy Peterson sem volt az, de ahogy az egyik letudta a büntetését, úgy a másik is, és ahhoz képest jogtalanul mégis tovább szopatják. De mire fel?

Vagy várjál, akkor szerinted a gyerekverés nem annyira gáz dolog, mint mondjuk egy nő megverése? Én nem teszek ezek között különbséget. Mint ahogy arra is szarok, hogy valaki nőt, férfit, travit, stb. megöl.

Ölt, és kész. AP megvert valakit, 16 meccs, Hardy megvert valakit, 25 meccs. Valahogy nem látom a következetességet a ligában, csak a sunyiságot. Holott egy gyerekverő marketing szempontjából sokkal, de sokkal több kárt okoz a ligának, mint egy nőverő, teljesen mindegy, hogy az eddig kiskedvenc AP-ról van-e szó.

Viszont az NFL gondolatmenetét követve ezek szerint akkor a nőverés sokkal súlyosabb bűn, mint a gyerekverés, és másként szankcionálják. Érdekes.

De leginkább szánalmas.Stez
Félreértesz. Teljesen ugyanolyannak kezelem én is AP ügyét. Ismétlem, abban is egyetértek, hogy sunyi, és következetlen a liga, és tényleg szánalmas az NFL gondolatmenete, de ezzel én nem is vitatkoztam.

Csupán azt mondom, hogy itt nem Hardy az áldozat, hanem max. a Cowboys, akit sajnálni lehet.

Hardy bűnösségéről meg annyit, hogy a fellebbezés sem az ítéletet támadja, hanem a meccsek számát, és azt, hogy az új PCP szabályai szerint kellett volna a büntetést kapnia. És naivak tényleg ne legyünk, Hardy egy szót nem szólt azzal kapcsolatban, hogy ártatlan lenne, elég valószínűtlen, hogy nem történt ott semmi. Nem voltam ott az esetnél, a nyomozáshoz sincs közöm, ezért természetesen nem tudhatom mi történt, de valószínű feltételezések azért leszűrhetőek. Ha mégsem az történt, akkor mea culpa, és elnézést Hardytól, de igencsak meglepődnék ha ez lenne az igazság 😊

Azt az egy állításodat bíráltam, hogy ez geciség Hardyval szemben. A liga szabályaival szemben az. A Cowboys-szal szemben az. Az igazságszolgáltatási rendszerrel szemben is az. De egy feltételezhetően bűnös erőszaktevővel (legyen gyerek, vagy feleségverő) szemben az én értékrendem szerint nem az. De nem akarok ezen vitatkozni, meg teleszemetelni a topikot, biztos a Cowboys-drukkerek sem akarják. De azért ilyenkor válasszuk szét a szálakat, és ne egysíkúan gondolkozzunk egy ilyen ügynél. Nem mindig csak 1 hibás van.
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 644 — Apu ökölbeszorított keze
mert az nfl a példás életű és múltú családapák gyülekezete xD ezt remélem te se gondolod komolyan

Hardy-t a bíróság felmentette, ügye lezárult, ne akarjunk már helyettük ítélkezni (a liga ez esetben az amerikai igazságszolgáltatás integritását kérdőjelezte meg, amin mondjuk illene elgondolkozniuk kint, pro és kontra)

Mocskos PR az egész, Goodell hitele pedig a Ray Rice-ügynél veszett el teljesen, de valahogy azt is átvészeltebaggio
Gondolom megvan a jogász csoportja a ligának és a szabályzatban is azok a pontok ami alapján megteheti.
pl nem bűn Adidasban járni de ha megteszed eltiltanak mert sérted a liga szabályait.
Itt a kérdés az,hogy mitől egyenlőbb AP mint Hardy? pl.

(nem vizsgálva a büntetőjogi fejleményeket.)

több mint 10 éve

De leginkább szánalmas.

több mint 10 éve
A sajnálat a legrondább érzések közül való.

több mint 10 éve
r.baggio New York Giants New Mexico Lobos 64 360 — no es importante
mert az nfl a példás életű és múltú családapák gyülekezete xD ezt remélem te se gondolod komolyan

Hardy-t a bíróság felmentette, ügye lezárult, ne akarjunk már helyettük ítélkezni (a liga ez esetben az amerikai igazságszolgáltatás integritását kérdőjelezte meg, amin mondjuk illene elgondolkozniuk kint, pro és kontra)

Mocskos PR az egész, Goodell hitele pedig a Ray Rice-ügynél veszett el teljesen, de valahogy azt is átvészelte

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Igazából total nem látni mi alapján és milyen logika szerint meszel el játékosokat a liga.Janek
Ezzel teljesen egyetértek én is, nagyon nincs ez rendben. Viszont teljesen függetlenül kell kezelni ezt Hardytól, és ezért nem értem hogy lehet sajnálni.
több mint 10 éve
Igazából total nem látni mi alapján és milyen logika szerint meszel el játékosokat a liga.

több mint 10 éve
Hardy 10 meccset kapott.
Jó nagy geciség ez azok után, hogy egy teljes évet ki kellett hagynia már.Stez
Nem értek egyet, és nem csak azért, mert Eagles-drukker vagyok. A bizonyítékok alapján nem egyszeri bántalmazásról van szó, hanem többszöriről, ezért már börtönbűntetés is járhatna. Ezek után még mindig csak 10 meccsnyi fizetést bukik, ami elég jó, azt nézve, hogy nem csinál semmit majdnem 2 évig.

Az ítélet azért erősebb, mint az eddigiek, mert most lépett érvénybe az új Personal Conduct Policy, aminek Hardy az első áldozata. Nem Hardy büntetése sok, max. az eddig a pontig eltiltottaké kevés. Szerintem nincs helye a pályán ilyen embernek, és most ez lehet Hardy, vagy bármelyik Eagles játékos. Sokkal jobbnak tartom ezt az ítéletet, mint mondjuk amit anno Ray Lewis kapott.
Az már más kérdés, hogy miért tartott eddig a vizsgálat, az tényleg undorító még mindig, ahogy Goodell intézi ezeket az ügyeket. De a büntetését szerintem vita nélkül megérdemli.Hulkeinstein
Csak hogy Hardy nem 10 meccses büntetést kapott, ami kijárt volna neki teljesen jogosan, hanem a liga majomkodása (és egyébként teljesen szándékos időhúzása) miatt 25-t.

Nagyon nem egy kategória. A bizonyítékokat meg ne hozd fel, miután tudtommal már rég ejtették ellene a vádakat. Hogy ez amiatt történt-e, mert Hardyék lefizették a nőt, vagy sem, senkit sem érdekel, az a lényeg, hogy meghoztak egy hivatalos döntést, ami esetében az volt, hogy nem lett folytatása az ügynek.

A Peterson-reaktiválás után pedig végképp álszentség az egész mizéria.Stez
Szóval mindegy mit csinálok, ha elég pénzem van, akkor már én vagyok az áldozat?
Azt meg leírtam, hogy egyetértek veled abban, hogy egészen felháborító a Goodell-féle ügymenet, már rég meg kellett volna kapnia az eltiltást. Viszont ez 2 egymástól igen távol álló dolog, és attól, hogy Goodell hibás, Hardy nem lesz azonnal áldozat. Ne mondd, már, hogy egy olyan embernek, aki bedobja a barátnőjét a kádba, majd hozzávágja egy ágyhoz, amin fegyverek vannak, ezután fojtogatja, majd a falhoz vágja, annak helye van egy olyan sportligában, ahol gyerekek millió tekintenek a játékosokra példaképként.

A liga eljárása ugyanennyire felháborító, de ettől ne tegyünk már úgy, hogy Hardy az áldozati bárány. A legtisztább az lett volna, ha az eset utáni pár hónapban tiltja el a liga olyan időtartamra, ami a cselekményével azonos súlyú. De azt nem tudom megérteni, hogy hogy lehet sajnálni egy erőszaktevőt, aki ráadásul "büntetésből" munka nélkül "csak" 10-15 milliót keres a duplája helyett.
több mint 10 éve
Hardy 10 meccset kapott.
Nem értek egyet, és nem csak azért, mert Eagles-drukker vagyok. A bizonyítékok alapján nem egyszeri bántalmazásról van szó, hanem többszöriről, ezért már börtönbűntetés is járhatna. Ezek után még mindig csak 10 meccsnyi fizetést bukik, ami elég jó, azt nézve, hogy nem csinál semmit majdnem 2 évig.

Az ítélet azért erősebb, mint az eddigiek, mert most lépett érvénybe az új Personal Conduct Policy, aminek Hardy az első áldozata. Nem Hardy büntetése sok, max. az eddig a pontig eltiltottaké kevés. Szerintem nincs helye a pályán ilyen embernek, és most ez lehet Hardy, vagy bármelyik Eagles játékos. Sokkal jobbnak tartom ezt az ítéletet, mint mondjuk amit anno Ray Lewis kapott.
Az már más kérdés, hogy miért tartott eddig a vizsgálat, az tényleg undorító még mindig, ahogy Goodell intézi ezeket az ügyeket. De a büntetését szerintem vita nélkül megérdemli.Hulkeinstein
Csak hogy Hardy nem 10 meccses büntetést kapott, ami kijárt volna neki teljesen jogosan, hanem a liga majomkodása (és egyébként teljesen szándékos időhúzása) miatt 25-t.

Nagyon nem egy kategória. A bizonyítékokat meg ne hozd fel, miután tudtommal már rég ejtették ellene a vádakat. Hogy ez amiatt történt-e, mert Hardyék lefizették a nőt, vagy sem, senkit sem érdekel, az a lényeg, hogy meghoztak egy hivatalos döntést, ami esetében az volt, hogy nem lett folytatása az ügynek.

A Peterson-reaktiválás után pedig végképp álszentség az egész mizéria.

több mint 10 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 881 — Pfizer & Moderna fan
6ra számítottam így a 10 meglepett.
Azt hittem hogy JJ majd megszorongatja Godell torkát 😊

amúgy a büntit kioszthatta volna sorsolás előtt is, nekem ez nem tetszik.

kéne egy DE nagyon 😊 ajánlom a draftomat 😀

több mint 10 éve
Hardy 10 meccset kapott.

Az már más kérdés, hogy miért tartott eddig a vizsgálat, az tényleg undorító még mindig, ahogy Goodell intézi ezeket az ügyeket. De a büntetését szerintem vita nélkül megérdemli.
több mint 10 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Hardy 10 meccset kapott.
Ezek szerint csak 9 meccset játszik a szezonban. Nekünk az se rossz.balentin
Olcsóba lesz, jöhet egy új DE a drafton!
ezért nem kellett másnak. Nekünk meg jól jön majd a rotációban, addigra már száradt véres húst fog enni, mielőtt pályára engedjük....Miami ellen....vagy inkább Wash???

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
hányiinger döntés.....

PunBB bbcode test
több mint 10 éve
balentin Dallas Cowboys Michigan State Spartans 281
Hardy 10 meccset kapott.
Ezek szerint csak 9 meccset játszik a szezonban. Nekünk az se rossz.