Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 10 éve
tegnapi mock játékba ez sikerült:1/27 Owamagbe Odighizuwa, DE (UCLA)
Én nagyon jó kis játékosnak tartom, BPA húzás volt + RB/CB-t nem húzok első körben ( nem is volt elérhető, értékű)
2/60 Duke Johnson RB (Miami)
Itt ez kötelező választás volt, Abdullah és Ajayi csuszásában reménykedtem, ezt buktam, maradt ő.
3/91 Grady Jarrett, DT (Clemson)
Itt DT -t akartam húzni, ő maradt akire azt mondtam megéri, bár jogos, hogy ő nálunk hol tudna játszani.
4/127 Kevin White CB (TCU)
Na akkor CB! Láttam róla vidiket, nekem tetszett. (Kevin White-tot 28 yardon tartotta 😀)
5/163 Justin Cox CB (Mississippi St.)
Hagar (lb) és ő közte vacilláltam. 6'2" magassága miatt választottam. (esetleg S-ben tolhatná)
7/236 Jeff Luc LB (Cincinnati)
Lb-t akartam, hátha.
7/243 Hutson Mason QB (Georgia)
Tavaly Georgianak szurkoltam, úgy hogy elvittem, Weedent megtudja verni 😀

több mint 10 éve
én is egy (L)Ratliff(L) gondoltam 😀OFFAkkor itt csak Jay Ratliff-ről lehet szó😕)balentin
azt írja a munkahelyi gépem, hogy 12 nap múlva lejár a jelszavam érvényessége, meg kell változtatnom.
mondom magamban még jó, hogy meg kell változtatni, mert már nem is tehenész az, aki szerepel benne 😊slowmotion

több mint 10 éve
OFFAkkor itt csak Jay Ratliff-ről lehet szó😕)
azt írja a munkahelyi gépem, hogy 12 nap múlva lejár a jelszavam érvényessége, meg kell változtatnom.
mondom magamban még jó, hogy meg kell változtatni, mert már nem is tehenész az, aki szerepel benne 😊slowmotion
több mint 10 éve
OFFazt írja a munkahelyi gépem, hogy 12 nap múlva lejár a jelszavam érvényessége, meg kell változtatnom.
mondom magamban még jó, hogy meg kell változtatni, mert már nem is tehenész az, aki szerepel benne 😊
több mint 10 éve
31 éves, durva térdműtét után, ahhoz képest nem volt rossz tavaly. Idén már lesz jobb helyette.The Saints are signing former Dallas Cowboys pass rusher Anthony Spencer. (ESPN)szerintem a 3-4 defense-ben jobban érzi magátrva
Elvileg 1 évre írt alá, összegről még nem tudni.balentin
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
The Saints are signing former Dallas Cowboys pass rusher Anthony Spencer. (ESPN)szerintem a 3-4 defense-ben jobban érzi magát
Elvileg 1 évre írt alá, összegről még nem tudni.balentin
több mint 10 éve
The Saints are signing former Dallas Cowboys pass rusher Anthony Spencer. (ESPN)Elvileg 1 évre írt alá, összegről még nem tudni.
több mint 10 éve
Nem tudom, szoktátok-e nézni a NFL Draft 2015 c. topikot, de abban vassadi egy igen combos kis 3 körös mockot írt (érdemes elolvasni), ahol az alábbi pickeket hozta ki nekünk:príma, nálam is szinte ez. class mély 3-4 játékos is szóba jöhet akár 1. kör végén. rb-dt lehet cserélném,dt inkább 2. kör, bár függ attól is kik maradnak benn.
1/27 Byron Jones, CB, UConn
2/28 Jay Ajayi RB, Boise St.
3/27 Michael Bennett, DT, Ohio St.
Ha így lenne, nem biztos, hogy húznám rá a számat, de meg tudnám keverni a CB-RB-DT triónak a húzási sorrendjét.balentin
több mint 10 éve
Na, ahogy nézem az Okoye sztorinak vége. Sajnálom, bár azt nem, hogy adtunk neki egy esélyt. Remélem azért egészséges és teljes életet fog élni, és akár még játszani is fog valahol.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Nem tudom, szoktátok-e nézni a NFL Draft 2015 c. topikot, de abban vassadi egy igen combos kis 3 körös mockot írt (érdemes elolvasni), ahol az alábbi pickeket hozta ki nekünk:Ha nem Gordon jön akkor Ajayi nálam a következő. CB, DT need szóval én akár most aláírnám! 😀 Bár belegondolva hogy jártunk az utcsó első körös CB-vel...
1/27 Byron Jones, CB, UConn
Ha így lenne, nem biztos, hogy húznám rá a számat, de meg tudnám keverni a CB-RB-DT triónak a húzási sorrendjét.balentin

több mint 10 éve
Nem tudom, szoktátok-e nézni a NFL Draft 2015 c. topikot, de abban vassadi egy igen combos kis 3 körös mockot írt (érdemes elolvasni), ahol az alábbi pickeket hozta ki nekünk:1/27 Byron Jones, CB, UConn
Ha így lenne, nem biztos, hogy húznám rá a számat, de meg tudnám keverni a CB-RB-DT triónak a húzási sorrendjét.
több mint 10 éve
az a baj annyiféle ranking van, hogy szinte egyáltalán nincs esélyed a szimulátorral kitalálni, mi lesz a végeredmény.leginkább saját magunk szórakoztatására jó 😊
pl szerintem Petty nemhogy negyedik kör, de inkább harmadik (sokan második végére is vizionálták) de O'Diggy is volt már mock draftokon második körös (szerintem amúgy felesleges egy DE-t húzni első körben, D'Law meg Mincey kihúzza azt a pár hetet, ameddig Hardy-t elmeszelik)
több mint 10 éve
Döglött ló??😕)játszottam egy kis szimulációt, egész jól jött ki: 😀ennek annyi esélye van, mint lónak a hátúszásra 😀 😀rva
1-4kör
DE OWAMAGBE ODIGHIZUWA UCLA
CB KEVIN JOHNSON WAKE FOREST
RB DUKE JOHNSON MIAMI
QB BRYCE PETTY BAYLORbeltazor
Szép a lista, jól néz ki!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
játszottam egy kis szimulációt, egész jól jött ki: 😀ennek annyi esélye van, mint lónak a hátúszásra 😀 😀
1-4kör
RB DUKE JOHNSON MIAMI
QB BRYCE PETTY BAYLORbeltazor
több mint 10 éve
játszottam egy kis szimulációt, egész jól jött ki: 😀1-4kör
RB DUKE JOHNSON MIAMI
QB BRYCE PETTY BAYLOR

több mint 10 éve
Ha lábmunkából meg reagálási időből megoldja, én nem fogom bánni.majd kiderül. blícseren azért mondtak már nem egy baromságot az évek folyamán, szóval ennek is van 50 százalék esélye a beválásra, de...slowmotionJó cikk a Blogging-on, amiben Ben Gardner és Chris Whaley visszatéréséről és első potenciális évadjukról is szó esik.bleacherreport.com/articles/2084070-how-seventh-round-pick-ben-gardner-fits-on-the-dallas-cowboys-defense
Én is kíváncsian várom, lehet még ez a DL igen erős is, ha tavaly jól becsültük meg a potenciáljukat, idénre felerősödhettek és tanulhattak már annyit, hogy döngölhetnek, én optimista vagyok.😊Charlie Firpo
azt mondták rövid a keze, és azzal nehéz sikeresnek lenni NFL szinten.
Whaley-től viszont stabil kezdő szint lenne az elvárásrva
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
majd kiderül. blícseren azért mondtak már nem egy baromságot az évek folyamán, szóval ennek is van 50 százalék esélye a beválásra, de...Jó cikk a Blogging-on, amiben Ben Gardner és Chris Whaley visszatéréséről és első potenciális évadjukról is szó esik.bleacherreport.com/articles/2084070-how-seventh-round-pick-ben-gardner-fits-on-the-dallas-cowboys-defense
Én is kíváncsian várom, lehet még ez a DL igen erős is, ha tavaly jól becsültük meg a potenciáljukat, idénre felerősödhettek és tanulhattak már annyit, hogy döngölhetnek, én optimista vagyok.😊Charlie Firpo
Whaley-től viszont stabil kezdő szint lenne az elvárásrva
több mint 10 éve
Jó cikk a Blogging-on, amiben Ben Gardner és Chris Whaley visszatéréséről és első potenciális évadjukról is szó esik.bleacherreport.com/articles/2084070-how-seventh-round-pick-ben-gardner-fits-on-the-dallas-cowboys-defense
Whaley-től viszont stabil kezdő szint lenne az elvárás
több mint 10 éve
Jó cikk a Blogging-on, amiben Ben Gardner és Chris Whaley visszatéréséről és első potenciális évadjukról is szó esik. Én is kíváncsian várom, lehet még ez a DL igen erős is, ha tavaly jól becsültük meg a potenciáljukat, idénre felerősödhettek és tanulhattak már annyit, hogy döngölhetnek, én optimista vagyok.😊
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
nem. ezt azért írtam be, mert más még nem írta be.McClain has a base salary of $750,000 and and can earn an extra $250,000 in a workout bonus. In addition to his base salary and the workout bonus, McClain received a $500,000 signing bonus. Finally, McClain can earn up to $1.5 million in per-game roster bonuses, or $93,750 for each week he is on the 46-man game-day roster.slowmotionEzt azért írtad be, mert egy újabb példája annak, hogy hogyan kell ésszerűen gazdálkodni a játékosállománnyal, és nem kell feltétlenül túlfizetni senkit?Charlie Firpo
azt, hogy ez egy jó döntés lesz-e, azt majd - legkésőbb - februárban megtudjuk. elvileg adott, hogy jó döntés legyen, de ahhoz egy minimum olyan szezont kellene hoznia (mínusz a sérülések), mint tavaly.
több mint 10 éve
...es jelezni Stephen Jones munkajat.McClain has a base salary of $750,000 and and can earn an extra $250,000 in a workout bonus. In addition to his base salary and the workout bonus, McClain received a $500,000 signing bonus. Finally, McClain can earn up to $1.5 million in per-game roster bonuses, or $93,750 for each week he is on the 46-man game-day roster.slowmotionEzt azért írtad be, mert egy újabb példája annak, hogy hogyan kell ésszerűen gazdálkodni a játékosállománnyal, és nem kell feltétlenül túlfizetni senkit?Charlie Firpo
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
McClain has a base salary of $750,000 and and can earn an extra $250,000 in a workout bonus. In addition to his base salary and the workout bonus, McClain received a $500,000 signing bonus. Finally, McClain can earn up to $1.5 million in per-game roster bonuses, or $93,750 for each week he is on the 46-man game-day roster.slowmotionEzt azért írtad be, mert egy újabb példája annak, hogy hogyan kell ésszerűen gazdálkodni a játékosállománnyal, és nem kell feltétlenül túlfizetni senkit?
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
McClain has a base salary of $750,000 and and can earn an extra $250,000 in a workout bonus. In addition to his base salary and the workout bonus, McClain received a $500,000 signing bonus. Finally, McClain can earn up to $1.5 million in per-game roster bonuses, or $93,750 for each week he is on the 46-man game-day roster.
több mint 10 éve
Az első három körben szinte biztosan benne lesz az RB+CB kombó, a DC.com kb összes szakírója ezt várja. Hacsak valamelyik prime time DE monstrum nem zuhan le 27-ig, az első kettő.
több mint 10 éve
Tehát TE ???😕)Nem mondom, hogy feltétlenül egyet kell vele értenünk, denagyon durva, hogy mindenki első két körben CB-t és RB-t hozna... ilyenkor tuti nem ez szokott történni 😀rva
Broaddus mester Mock-ja azért iránymutató lehet:
1. Byron Jones, CB, Connecticut
2. Jay Ajayi, RB, Boise State
3. Bryce Petty, QB, Baylor
4. Ty Montgomery, WR, Stanford
Mondjuk a benfentesek tavalyi tippjeit elnézve...😀 😀
www.dallascowboys.com/news/2014/04/11/dccom-staff-compiles-its-first-2014-mock-draft
És az idei tippjeik:
www.dallascowboys.com/news/2015/04/03/dallascowboyscom-staff-compiles-its-first-seven-round-mock-draft-2015
Ahogy nézem, Ajayi sokakra jó benyomást tett.Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.