Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 10 éve
😀 majd Bryant helyre teszi 😀Randy Gregoryval mik is voltak a bajok, hogy ennyit csúszott?beltazorCombine-on bukott fűvel a szervezetében. Engem kicsit aggaszt a súlya (235) de +10-20-at rá tudnak rakni szerintem. 😊speeedy1

több mint 10 éve
Randy Gregoryval mik is voltak a bajok, hogy ennyit csúszott?beltazorCombine-on bukott fűvel a szervezetében. Engem kicsit aggaszt a súlya (235) de +10-20-at rá tudnak rakni szerintem. 😊
több mint 10 éve
Alapvetően engem az lep meg, hogy Ajayit nem vitték el még JJ-ék, nem a futó.Ennyit egyébként a nagy workoutokról meg a szakikról, akiknél az egész nyár arról szólt, hogy a Dallas FO-ja mennyire odáig van Colemanért és Ajayiért, és a végén mindkettőt röhögve elpasszolták mégis.Tevin Colemant leginkább külsős szagértők kötötték a Cowboyshoz. A FO azt is mondta egy nappal draft előtt, hogy a RB másodlagos szükség, szóval személy szerint nem vagyok meglepve, hogy még nem csaptak le egy futóra. Ajayi még mindig bent van, ahogy Javorius Allen is. Ha előbbi esetleg a Cowboysig csúszna az lenne a non plus ultra, de utóbbi is megfelel. De még negyedik körben sem vagyok meggyőződve, hogy jön egy futó.
Furcsa egyébként.Stez
Chaz Green meg nagyon emlékeztet a Frederick pickre. Lehet, hogy most sokan reachet kiáltanak, de a csapatnak elég pontos képe volt arról, hogy megéri-e a harmadik kört vagy sem. És mint mondtam lejjebb, Parnell pótlása alulbecsült szükség volt, ez elvileg most meg van oldva.gyeek
Ugyanis az FO az olvasottak alapján durván körbeudvarolta és én mondjuk úgy gondoltam, hogy az az érdeklődés valódi. Nem a második kör lepett meg, Gregory kb. kihagyhatatlan volt, inkább a harmadik kör.
Na de mondjuk én nekem az a lényeg, hogy Ajayi itt kössön ki, pont nem izgat, hogy első körben vagy negyedikben történik-e meg ez. 😊 Csak félek, hogy a negyedik körben most már valaki lecsap rá a Dallas előtt.
több mint 10 éve
Randy Gregoryval mik is voltak a bajok, hogy ennyit csúszott?

több mint 10 éve
De, pont kiment előttünk, Ravens. Csak ahol néztem, ott nem írta.Eddig nem rossz, kb. a csúcsposztok megvannak, jöhet még Ajayi barátunk is és még Petty is, Hundley is vagy Carl Dawis DT. Szóval van még lehetőség.Charlie FirpoCarl Davis nem a Ninersbe ment? Meg amúgy mi szükség lenne rá? Lomha, de legalább futás ellen hatékony, ezt Hayden is tudja hozni és még draft pickbe sem kerül.
QB B-tervnek meg ott van Shane Carden esetleg, van némi Romo a játékában. 7. kör is játszik nála szerintem.gyeek
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Eddig nem rossz, kb. a csúcsposztok megvannak, jöhet még Ajayi barátunk is és még Petty is, Hundley is vagy Carl Dawis DT. Szóval van még lehetőség.Charlie FirpoCarl Davis nem a Ninersbe ment? Meg amúgy mi szükség lenne rá? Lomha, de legalább futás ellen hatékony, ezt Hayden is tudja hozni és még draft pickbe sem kerül.
QB B-tervnek meg ott van Shane Carden esetleg, van némi Romo a játékában. 7. kör is játszik nála szerintem.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Ennyit egyébként a nagy workoutokról meg a szakikról, akiknél az egész nyár arról szólt, hogy a Dallas FO-ja mennyire odáig van Colemanért és Ajayiért, és a végén mindkettőt röhögve elpasszolták mégis.Tevin Colemant leginkább külsős szagértők kötötték a Cowboyshoz. A FO azt is mondta egy nappal draft előtt, hogy a RB másodlagos szükség, szóval személy szerint nem vagyok meglepve, hogy még nem csaptak le egy futóra. Ajayi még mindig bent van, ahogy Javorius Allen is. Ha előbbi esetleg a Cowboysig csúszna az lenne a non plus ultra, de utóbbi is megfelel. De még negyedik körben sem vagyok meggyőződve, hogy jön egy futó.
Furcsa egyébként.Stez
Chaz Green meg nagyon emlékeztet a Frederick pickre. Lehet, hogy most sokan reachet kiáltanak, de a csapatnak elég pontos képe volt arról, hogy megéri-e a harmadik kört vagy sem. És mint mondtam lejjebb, Parnell pótlása alulbecsült szükség volt, ez elvileg most meg van oldva.
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 10 éve
Gregoryt nem lehetett benn hagyni a 60. helyen...Ahogy Eatman is írta: 27-nél húztam volna érte a szám, 60-nál must pick.Én inkább a Green picket nem értem. Oké, hogy kiment Duke Johnson meg Coleman, Ajayi meg láthatóan nem csak nekünk nem kellett, de egy backup tackle a harmadikban úgy, hogy nincs kezdő szintű RB, a secondaryben égetően kéne a depth, a a D-line közepe is lukas, mint egy zokni.
A másik, ami eszembe ötlött, hogy Chaz Green egyértelműen pass blocker, az RB posztot látványosan hanyagoljuk...lehet, ennyi volt a run heavy offense? Persze ez csak egy kósza gondolat.
több mint 10 éve
Ennyit egyébként a nagy workoutokról meg a szakikról, akiknél az egész nyár arról szólt, hogy a Dallas FO-ja mennyire odáig van Colemanért és Ajayiért, és a végén mindkettőt röhögve elpasszolták mégis. Furcsa egyébként.
több mint 10 éve
Chaz Green OT! Azon kevés tackleök egyike, aki vizitált Dallasban. Passzolták Ajayit, bár lehet be kell látni, hogy swing tackle fontosabb hiányposzt. Imádkozzunk, hogy Ajayi kihúzza 4. körig... 😊
több mint 10 éve
2. kör: Randy Gregory. Nem tudom mire számíthatunk tőle, örültem volna ha egy biztosabb pickkel állnak elő. Otto LB esetleg? Ha azt a dolgot komolyan gondolták, akkor oda jól passzolna Gregory. Hallottam korábban azt is, hogy Benardrick McKinneyre DE-ként számítottak volna, hasonló testalkat... Nem tudom mi a terv, az is lehet, hogy nagy stealnek bizonyul.Bent Vannak még: Jay Ajayi, Javorious Allen, Michael Bennett, Za'Darius Smith, Bryce Petty.
több mint 10 éve
Ahogy nézem, bugyista Randle ellen nem emelnek vádat - már ez is valami...Charlie Firpoegy Peterson + 3kör = Randleral be kéne próbálkozni 😀 hátha 😀

több mint 10 éve
Ahogy nézem, bugyista Randle ellen nem emelnek vádat - már ez is valami...
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Nem egy világverő a Wilcox Church duó de elkaristolnak elfogadható szinten CB-be jobban kellett ember.
több mint 10 éve
Jones cornernek jött és remélem az is marad.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
szerintem a második körös picketek trade alapja lesz és jön Michael Brockers a Ramstől, utána meg egy "csúszó" futó Tevin Coleman, hát Giants szurkolóként egyiknek sem örülnék :-/ 😊
több mint 10 éve
Ez persze annak szól, mit tudunk róluk meg ami kinéz belőlük. Meg az olyanoknak, mint én, aki nem sokat tud róluk, és minden mankónak örül.😉A BTB-n A grade, nekem is tetszik, BAP(?) és a legnagyobb szükségünk is volt. Legyen így ma is!!első kör után osztályozni, amikor három évvel a draft után lehet igazán leszűrni bármit is... de megértem, valamit kell írnia ezeknek az oldalaknak is.slowmotion
NFC East Draft Grades 2015
Cowboys Eagles Giants Redskins
SI.com A B+ C A-
Drafttek A- B B+ B+
CBSSports A- B B+ B-
Bleacher Report A- B B+ A-
SB Nation A- B+ C+ B-
NFL.com A- B+ C+ C+
Walter Football B+ B- B CCharlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
A BTB-n A grade, nekem is tetszik, BAP(?) és a legnagyobb szükségünk is volt. Legyen így ma is!!első kör után osztályozni, amikor három évvel a draft után lehet igazán leszűrni bármit is... de megértem, valamit kell írnia ezeknek az oldalaknak is.
NFC East Draft Grades 2015
Cowboys Eagles Giants Redskins
SI.com A B+ C A-
Drafttek A- B B+ B+
CBSSports A- B B+ B-
Bleacher Report A- B B+ A-
SB Nation A- B+ C+ B-
NFL.com A- B+ C+ C+
Walter Football B+ B- B CCharlie Firpo
több mint 10 éve
economista, akármit is jelent ez ott😀JJ Hardy-ról:Ma lesz a fellebbezés napja,reméljük a legjobbakat 😊
“It’s crazy,” safety J.J. Wilcox said. “I’ve seen how hard he works and how much he loves the game, so that being said, it’s tough to see him suspended off the field. But he’s a great player. He works hard every day and he’s amazing man. I love him.”Charlie Firpo
Byron Jones-ra visszatérve nem is biztos,hogy cornernek fogjuk használni,FS poszton is bevethető,gondolom az okosok majd kitalálják melyik a legjobb hely neki.
Egyébként értelmes srácnak tűnik,nekem általában ez az első mérőfok a drafton.Tehenész
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
JJ Hardy-ról:Ma lesz a fellebbezés napja,reméljük a legjobbakat 😊
“It’s crazy,” safety J.J. Wilcox said. “I’ve seen how hard he works and how much he loves the game, so that being said, it’s tough to see him suspended off the field. But he’s a great player. He works hard every day and he’s amazing man. I love him.”Charlie Firpo
Byron Jones-ra visszatérve nem is biztos,hogy cornernek fogjuk használni,FS poszton is bevethető,gondolom az okosok majd kitalálják melyik a legjobb hely neki.
Egyébként értelmes srácnak tűnik,nekem általában ez az első mérőfok a drafton.
több mint 10 éve
JJ és Mincey Hardy-ról:“It’s crazy,” safety J.J. Wilcox said. “I’ve seen how hard he works and how much he loves the game, so that being said, it’s tough to see him suspended off the field. But he’s a great player. He works hard every day and he’s amazing man. I love him.”
“I think he’ll get six [games],” Mincey said. “There’s been guys do way worse things than he’s done. Nobody knows the situation or circumstance. Nobody knows what’s going on behind close doors. Things like that happen all the time. He sits right beside me in the locker room so me and him talk about life every day. He’s a respectable dude. He listens and I’m sure he’s taking heed of what I’m telling him every day.”
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Ennek a Byron Picknek meg rohadtul orulok. Nem hittem volna, hogy bent lesz meg. Remelem Csip meg 100szor megbanja, hogy benthagyta a Cowboysnak! 😀gyeekKelly nem olyan..., Ő szeret jó ellenfelekkel játszani!^ ^
több mint 10 éve
Stephen Jones said that trading down out of first round was real option if CB Byron Jones wasn’t available to them. (Todd Archer)
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Csak 2 RB ment ki, és még elég sok jó futó maradt. Szerintem így nem ér meg egy tradet egyik sem, megkockáztatom még egy 7. körért sem. Marinellinek viszont kell az emberanyag. 1tech DTnek alapból jobbnak kellene lennie mint a Hayden/McClain duó jobbikának, szerintem ilyen nincs már az elérhető játékosok közt. Plusz ott van Bishop, Coleman, Whaley akikről nem tudjuk még mire képesek.
Az utolsó sajtótájékoztatón azt mondta a vezetőség, hogy a védelem prioritás, a RB pozíció várhat. Nem szoktak a draft stratégiájukkal zavart kelteni. Én második körre is védőt várok, érték és nem pozíció alapján. LB/DE/DT, ha tippelnem kell, bár ebben gyenge vagyok. :p