Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 10 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan
SPARQ. Már értem. Uncsi, de logikus. 😊

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Most visszanézve szórtan, de sokat eltrafáltak az utolsó Mock-ban:
 www.dallascowboys.com/news/2015/04/30/dallascowboyscom-staff-makes-third-and-final-attempt-seven-round-mock
(Chaz Green milyen kapós volt.)
Olvastam valahol, hogy mind az 5 eddigi draftolt játékosunk járt nálunk próbajátékon.

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
McFaddennel kezdünk gyerekek 😊rva
Ha megy az atomfal mögött, felőlem jöhet!

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
rva 4 517 — Me for President!
McFaddennel kezdünk gyerekek 😊
több mint 10 éve
balentin Dallas Cowboys Michigan State Spartans 281
Újabb DE, azért ez kezd elég védelmi központú draft lenni...😀Charlie Firpo
Tribute to Anthony Spencer... De ezen és a méretien kívül nem tűnik nagy durranásnak. Csodára készül Marinelli?gyeek
Bajban voltunk, mikor Kenny Bell éppen előttünk ment ki. Ifo inkább jöhetett volna..,
több mint 10 éve
Újabb DE, azért ez kezd elég védelmi központú draft lenni...😀Charlie Firpo
Tribute to Anthony Spencer... De ezen és a méretien kívül nem tűnik nagy durranásnak. Csodára készül Marinelli?

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 10 éve
Újabb DE, azért ez kezd elég védelmi központú draft lenni...😀

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Elaszállt... Itt volt ez a draft tele jobbnál jobb tehetségekkel, akár a későbbi körökben is ahogy trombitálták már egy éve és egy épkézláb tehetséget se tudtak behúzni. Ezt szerintem simán túltaktikázták. :/

több mint 10 éve
Na mi van azzal a térddel?! Megint passzolták Ajayit... és jött mégegy ILB. Kicsit sok lesz ez már... :pgyeek
És ha nem is jön RB? Vagy jön UDFA-nak???Charlie Firpo
Ha hasonló degeneratív gondja van mint Learynek akkor simán kieshet, csak ő éppenséggel nem guard... Az is lehet, hogy a kiemelkedően magas használata tartja vissza a csapatokat. Valamit tudnak a csapatok amit a közönség nem, pár hét múlva biztos kiderül, de kár lenne érte.

több mint 10 éve
Na mi van azzal a térddel?! Megint passzolták Ajayit... és jött mégegy ILB. Kicsit sok lesz ez már... :pgyeek
És ha nem is jön RB? Vagy jön UDFA-nak???

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Na mi van azzal a térddel?! Megint passzolták Ajayit... és jött mégegy ILB. Kicsit sok lesz ez már... :p

több mint 10 éve
LB 4. körben... mint tavaly Hitch? Ha olyan jó lesz pár év múlva, akkor okés!

Damien Wilson, LB, Minnesota: Numbers might say that this Cowboys defense has enough linebackers already on the roster, but adding a player with the talent of Wilson makes a great deal of sense. Could see him playing both as the Mike and Will spots and being tough on special teams. Run-hit type of player that rarely misses a tackle. - Broaddus

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Gregoryról konkrétan néhány csapat úgy gondolja, hogy zakkant. 😀
A tettei és a megnyilvánulásai után.Stez
Ez azért túlzás, én legalábbis nem találtam egyéb kifejezést mint "mental health concerns", amin belül konkrétan pánik rohamokat (anxiety) értettek. Kb minden második élsportoló akit elkapnak fűvel ezt hozza fel magyarázatként. Szóval nem kell skizofréniàra vagy valami durvább antiszociális személyiség zavarra gondolni. 😊

Most futottam bele mégegy mentálhigiéniás gebaszba: bipolar disorder a.k.a. mániákus depresszió, mégegy betegség amit a fű mértéktelen használata negatívan befolyásolhat.gyeek
Úgyis az dönti el, amit edzésen meg játékban mutat, nem? Max. elbuktunk egy próbálkozást, azért van még egy állítólag befeszülve edző Hardy-nk meg egy bizonyítani akaró Lawrence is.
Megint bíznunk kell az edzői stábban, ahogy eddig is, meg fogják oldani.
Plusz pl. Irvin segítségét is kérte, aki segíteni is fog, meg a játszótársak is segíteni fogják (én, ahogy Mincey folyamatos twittelését látom, ő lehet hátul egy fontos oszlop ilyen esetekben is).Charlie Firpo
Ne értsetek félre, ezeket csak azért írtam le, hogy a lehetőségeknek megfelelően tisztában legyünk a RG-t (ajjaj, rossz ómen) övező pletykákkal. A nyilatkozataiból ítélve tényleg jó srácok tűnik.gyeek
Nem értettelek félre, minden infót köszönök, én csak szokásosan optimista vagyok!

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Ez azért túlzás, én legalábbis nem találtam egyéb kifejezést mint "mental health concerns", amin belül konkrétan pánik rohamokat (anxiety) értettek. Kb minden második élsportoló akit elkapnak fűvel ezt hozza fel magyarázatként. Szóval nem kell skizofréniàra vagy valami durvább antiszociális személyiség zavarra gondolni. 😊

Most futottam bele mégegy mentálhigiéniás gebaszba: bipolar disorder a.k.a. mániákus depresszió, mégegy betegség amit a fű mértéktelen használata negatívan befolyásolhat.gyeek
Úgyis az dönti el, amit edzésen meg játékban mutat, nem? Max. elbuktunk egy próbálkozást, azért van még egy állítólag befeszülve edző Hardy-nk meg egy bizonyítani akaró Lawrence is.
Plusz pl. Irvin segítségét is kérte, aki segíteni is fog, meg a játszótársak is segíteni fogják (én, ahogy Mincey folyamatos twittelését látom, ő lehet hátul egy fontos oszlop ilyen esetekben is).Charlie Firpo
Ne értsetek félre, ezeket csak azért írtam le, hogy a lehetőségeknek megfelelően tisztában legyünk a RG-t (ajjaj, rossz ómen) övező pletykákkal. A nyilatkozataiból ítélve tényleg jó srácok tűnik.

több mint 10 éve
Akkor ennyi Petty dallas-i terveinek...
Bocs Beltazor, és én is szomorú vagyok.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve

Plusz pl. Irvin segítségét is kérte, aki segíteni is fog, meg a játszótársak is segíteni fogják (én, ahogy Mincey folyamatos twittelését látom, ő lehet hátul egy fontos oszlop ilyen esetekben is).

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve

Most futottam bele mégegy mentálhigiéniás gebaszba: bipolar disorder a.k.a. mániákus depresszió, mégegy betegség amit a fű mértéktelen használata negatívan befolyásolhat.

több mint 10 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 640 — Wrath of Khan
Gregory:
Egyrészt a füvezés, másrészt sok csapat nem érzi elég érettnek.
Például késett egy órát az egyik private workoutról, az egyikre el se ment, ilyenek.
több mint 10 éve
Randy Gregoryval mik is voltak a bajok, hogy ennyit csúszott?beltazor
Gandzsa szépen kombájn előtt és páran nem tartják képesnek az NFL terhének feldolgozására. Az egyetlen interjúban amit eddig hallottam tőle viszonylag értelmesen és kevésbé igénytelenül tudta fűzni a szavakat, szóval ezen csekély benyomás alapján azt mondom nem menthetetlen, de fontos, hogy jó mentorai legyenek. Kicsit Dez II fíling.gyeek
És néhány hánibádzser interjú??? 😕) 😕)

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 881 — Pfizer & Moderna fan
2-3 csúfos buktám után, tippelek a további körökre 😀
4. Ifo CB
5. Cobb RB
7 Walton Leterrius DT
7 Hill, Austin WR

több mint 10 éve
Gandzsa szépen kombájn előtt és páran nem tartják képesnek az NFL terhének feldolgozására. Az egyetlen interjúban amit eddig hallottam tőle viszonylag értelmesen és kevésbé igénytelenül tudta fűzni a szavakat, szóval ezen csekély benyomás alapján azt mondom nem menthetetlen, de fontos, hogy jó mentorai legyenek. Kicsit Dez II fíling.

több mint 10 éve
Visszahordó, DT és meg is vagyunk.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
hmm teljesen jó. Gregory kihagyhatatlan volt kb., örülök h jött O falba egy mindenes back up, Free tavaly is sokat volt sérült.
Dt még Rb még mindig kell, jó lenne jókat kifogni még.

Ajayi csúszásának mi oka? volt vmi térd balhéja? akkor csak nem kamu?

PunBB bbcode test
több mint 10 éve
Combine-on bukott fűvel a szervezetében. Engem kicsit aggaszt a súlya (235) de +10-20-at rá tudnak rakni szerintem. 😊speeedy1
😀 majd Bryant helyre teszi 😀beltazor
Pont erre gondoltam én is, csak hogy a szívatja-tanítja rendszerben, meg inkább Jones-t😛 .
Azért alapanyagra elég jól bevásároltunk, innen rajtunk áll, hogy mit kezdünk velük. Gregory-val meg talán behúztuk DeMarcus párját és egyben ellentétét.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 46 879 — Whoops, looks like something went wrong.
Combine-on bukott fűvel a szervezetében. Engem kicsit aggaszt a súlya (235) de +10-20-at rá tudnak rakni szerintem. 😊speeedy1
A tettei és a megnyilvánulásai után.