Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 10 éve
Tackle Josh Brent has officially retired.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Szerencsétlen annyival járt jól ezzel a hercehurcával, hogy valóban abba a csapatba került, amelyikbe a szíve húzta, ő dönthetett benne, és nem máshová ahol nem biztos, hogy szívesen ment volna. A pénzét meg reméljük megkapja később, amitől elesett más formában is, főleg ha jól játszik.Sok sikert neki!
több mint 10 éve
Collins megtartotta az első sajtótájékoztatóját, és valószínűleg még párszor említésre kerül. Magyarul körülményes kifejezni milyen erős hatása volt, a magával ragadó túl enyhén hat. Az öreg Jones megkönnyezte, Garrett libabőrös lett. Ritkán látni ilyet, pláne nem egy 21 éves sráctól.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Azért itt is látszik hogy a magyar cowboys közösség sokkal okosabb minthogy felüljön egy ilyen ócska trollkodásra.Pacsi
több mint 10 éve
Inkább troll. 😀Díszes társaság: egy asszonyverő, egy anyaverő, egy gyújtogató, egy füves + egy emberölésbe keveredett. Még AP kéne és teljes lehetne a csapat.Amadeus91Te milyen buta vagy?!Wong
több mint 10 éve
Jelen esetben, ha amerikai fociról beszélünk, egy játékost a pályán nyújtott teljesítményéről kell megítélni és nem arról, hogy milyen a magánéletben. Nem mondom, hogy amit írtál nem igaz, csak leszarom,hogy az adott játékos tényleg asszonyverő, anyaverő, gyújtogató, füves, gyanúsított vagy egyéb a magánéletében, ha a pályán hozza a tőle elvártakat. Nem érdekel mit csinál a pályán kívül. Nem vagyok én senkije, hogy ítélkezzek felette, nincs is hozzá jogom, mert én is csak az egyéb fórumokon olvasott valósnak vélt információk alapján tudnék állást foglalni, amiből valószínűleg helytelen következtetéseket tudnék csak levonni. Ezért inkább nem teszem. Engem maga az NFL érdekel és nem a "barátok közt" ami mögötte van.Meh, nem vagyunk egy lapon. 😊Amadeus91Díszes társaság: egy asszonyverő, egy anyaverő, egy gyújtogató, egy füves + egy emberölésbe keveredett. Még AP kéne és teljes lehetne a csapat.Amadeus91Te milyen buta vagy?!Wong
több mint 10 éve
Díszes társaság: egy asszonyverő, egy anyaverő, egy gyújtogató, egy füves + egy emberölésbe keveredett. Még AP kéne és teljes lehetne a csapat.Amadeus91Azért én nagyon sajnálom, hogy Alfonso Dennard nem csúszott le hozzánk waiveren, az lett volna az igazi😕
több mint 10 éve
Díszes társaság: egy asszonyverő, egy anyaverő, egy gyújtogató, egy füves + egy emberölésbe keveredett. Még AP kéne és teljes lehetne a csapat.Amadeus91irigykedni jöttél? 😊
több mint 10 éve
Díszes társaság: egy asszonyverő, egy anyaverő, egy gyújtogató, egy füves + egy emberölésbe keveredett. Még AP kéne és teljes lehetne a csapat.Amadeus91Milyen szerencse, hogy az 'igazi' egyetemisták a többi csapatban vannak!😉
Ha a piszkos 11 nekünk megnyeri a szupert, hát legyen!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Meh, nem vagyunk egy lapon. 😊Díszes társaság: egy asszonyverő, egy anyaverő, egy gyújtogató, egy füves + egy emberölésbe keveredett. Még AP kéne és teljes lehetne a csapat.Amadeus91Te milyen buta vagy?!Wong
több mint 10 éve
Díszes társaság: egy asszonyverő, egy anyaverő, egy gyújtogató, egy füves + egy emberölésbe keveredett. Még AP kéne és teljes lehetne a csapat.Amadeus91Te milyen buta vagy?!
több mint 10 éve
Díszes társaság: egy asszonyverő, egy anyaverő, egy gyújtogató, egy füves + egy emberölésbe keveredett. Még AP kéne és teljes lehetne a csapat.Amadeus91Ez történik akkor ha valaki nem olvas csak böfög jobbra balra.
A drog rossz értem!!! 😀
Ja és a bugyibetyárt ki ne hagyja senki... 😉
több mint 10 éve
Díszes társaság: egy asszonyverő, egy anyaverő, egy gyújtogató, egy füves + egy emberölésbe keveredett. Még AP kéne és teljes lehetne a csapat.
több mint 10 éve
Azért az elég más kategória. Ott neveket vásárolnak drágán, de mondjuk Collins, a maga 3 év/1.7 milliós fizetésével nem egy súlyos kiadás, ellenben ahogy előttem írták, tényleg igaz, hogy tulajdonképpen UDFA-n, tök ingyen szerzett a csapat egy top20-as játékost. Semmi picket sem kellett érte adni, játékost sem.Ez egy elég jó buli volt így.
több mint 10 éve
ennyi pesszimizmus engedtessék meg nekem is: remélem nem jutunk a "galaktikusok" sorsára (azaz nem csak papíron lesz szép a névsor)
több mint 10 éve
A vegaszi bukiknál tegnapig az 5. helyen voltunk a ligában, kíváncsi vagyok, változtak-e az odszaink!😉
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Nagyon köszönöm, valami hasonlót akartam hallani!😕)És ki tudja, hogy áll Collins ügye? Van egyáltalán olyanja neki?Charlie FirpoA kérdés, ami eléggé bonyolíthatta volna a dolgot, az volt, hogy Collinstól várt-e gyereket az exe, de a teszt kimutatta, hogy nem ő volt az apa. Bombabiztos alibije is van, meg hát alapból nem gyanúsítottként hallgatták ki, hanem azért, mert a csaj az exe volt.
Szerintem teljesen tisztázta magát, nem véletlen, hogy két napon belül a liga fele azonnal ráment.Stez
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Meg egy véletlen? Gregory es Collins ügynöke ugyanaz a személy...
több mint 10 éve
Annyi derült ki hogy a megölt terhes no nem tole volt terhes es tanúként lett kihallgatva.Egyébként JJ/SJ? tökös volt, oda raktak neki a maxot amit kaphatott, nem gyenge játékosoktol tanulhat, es done deal.
több mint 10 éve
És ki tudja, hogy áll Collins ügye? Van egyáltalán olyanja neki?Charlie FirpoA kérdés, ami eléggé bonyolíthatta volna a dolgot, az volt, hogy Collinstól várt-e gyereket az exe, de a teszt kimutatta, hogy nem ő volt az apa. Bombabiztos alibije is van, meg hát alapból nem gyanúsítottként hallgatták ki, hanem azért, mert a csaj az exe volt.
Szerintem teljesen tisztázta magát, nem véletlen, hogy két napon belül a liga fele azonnal ráment.
több mint 10 éve
És ki tudja, hogy áll Collins ügye? Van egyáltalán olyanja neki?
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
"Boszorkányok (és dzsinkszek) marpedig nem léteznek. "
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Örülök én is, tényleg hatalmas lehetőségek vannak ebben az Oline-ban 😊De gondoltam ha senki sem ír vlami negatívumot, akkor abból még baj lesz 😀 el jinxeltem 😛

több mint 10 éve
Beltazor is örül, csak óvatosan....😀 Most akkor a Hardy ügyben mi is van? Ma olvastam a 120 yardon (Indexről, persze), hogy Brady lenne az alső NFL-es, akit bizonyíték nélkül tiltanának el... táhat akkor őőőőő...Hárdi????
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Mekkora troll húzás te jo eg! 😀 kicsit mély az O-line...