Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 10 éve
egyértelmű, hogy cowboys infókra gondoltam 😊bejelentkeztem twitterre így vagy 100 évvel az után, hogy elindultHat ha cowboys infoka gondoksz, akkor szerintem egesz jok a dc.com firkaszai, kulonosan Broaddus.t szoktam olvasni, de azert ok is boven tweetelnek masrol is. Talan meg Todd Archer.Wirtschaftsteil
kit érdemes követni, ahol sok az infó és kevés a szemét? ti kiket követtek?rva
több mint 10 éve
bejelentkeztem twitterre így vagy 100 évvel az után, hogy elindultHat ha cowboys infoka gondoksz, akkor szerintem egesz jok a dc.com firkaszai, kulonosan Broaddus.t szoktam olvasni, de azert ok is boven tweetelnek masrol is. Talan meg Todd Archer.
kit érdemes követni, ahol sok az infó és kevés a szemét? ti kiket követtek?rva
több mint 10 éve
bejelentkeztem twitterre így vagy 100 évvel az után, hogy elindultkit érdemes követni, ahol sok az infó és kevés a szemét? ti kiket követtek?
több mint 10 éve
nagyon a speciális csapategységre megy a fókuszálásmindemellett megy az LB sor átalakítása:
twitter.com/HelmanDC/status/598923429492854785
The LB movement continues. Keith Smith and Will Smith have been waived. LB Donnie Baggs has been signed after trying out at rookie camp.
több mint 10 éve
A dallasi FO köszöni a tanácsot, visszahozták Danny McCrayt. \o/
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Én lentebb is írtam, jöhetne safety. Heath-et nem nagyon értem, hogy most ő az átszervezések vagy az új felállás miatt esett-e vissza, vagy a menetrendszerű 'másodéves visszaesés' kapta-e el, vagy egyszerűen nem elég jó, azért azt jó lenne tudni. Mondjuk arra a FS-posztra valami tűzgolyó kellene.Nem sokszor láttam játszani de szerintem max Wilcoxnál jobb,Churchnél biztos nem. Depthnek meg drága lenne,nem is hiszem hogy jönne,sok csapatnál kezdő lenne és jobban meg is fizetnék.Amarevisszatérve erre a safety témára egy kicsit, a Jets még mindig nem írt alá Dawan Landry-val, aki tavaly 32 évesen élete szezonját játszotta (PFF szerint top10) ilyen ember tuti nem ártana azért, hogy egy kicsit megmozgassa az állóvizet. Még ha SS ő is, akkor is.
vélemény? (veterán minimumért tuti jobb lenne, mint Heath)rva
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Nem sokszor láttam játszani de szerintem max Wilcoxnál jobb,Churchnél biztos nem. Depthnek meg drága lenne,nem is hiszem hogy jönne,sok csapatnál kezdő lenne és jobban meg is fizetnék.Amarevisszatérve erre a safety témára egy kicsit, a Jets még mindig nem írt alá Dawan Landry-val, aki tavaly 32 évesen élete szezonját játszotta (PFF szerint top10) ilyen ember tuti nem ártana azért, hogy egy kicsit megmozgassa az állóvizet. Még ha SS ő is, akkor is.
vélemény? (veterán minimumért tuti jobb lenne, mint Heath)
több mint 10 éve
ja, ezen háborodtam fel én is, hogy ekkora hülyeséget valaki le mer írni ....értem én, hogy Murray távozott, és egyelőre nem elképzelhetetlen, hogy hiányozni fog az 1850 yard-ja, de csak emiatt tavalyi top5 csapatot 18-nak sorolni azért egyfajta fogalomzavart mutat nekem.
szerintem konkrétan fingja nincs mivel erősödött a csapat.
szerk:
dal.scout.com/story/1546242-cowboys-depth-chart-54-man-predictions?s=112
Drummond nem hülye gyerek, érdekes félsorok vannak benne.
több mint 10 éve
www.usatoday.com/sports/nfl/rankings/kb annyi jelentősége van, mint a Blikk power rankingjének 😊
WTF?! o_orva
több mint 10 éve
Megmondom mi van:www.usatoday.com/sports/nfl/rankings/megmondom mi lesz: első meccsen jól játszik, csinál 2 sacket, hirtelen Gregory lesz a legnagyobb steal, JJ meg az isten. 😀
WTF?! o_orva
és megmagyarázzák hogy ők ezt tudták, meg minden.beltazor
Írtak egy hajmeresztő baromságot klikk-generálás céljából. Ráklikkeltetek ti is, reklám megvolt, ők nyertek.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
www.usatoday.com/sports/nfl/rankings/megmondom mi lesz: első meccsen jól játszik, csinál 2 sacket, hirtelen Gregory lesz a legnagyobb steal, JJ meg az isten. 😀
WTF?! o_orva
és megmagyarázzák hogy ők ezt tudták, meg minden.

több mint 10 éve
valahol az egész foci birkózás 😊valahol mindkettő birkózás.slowmotionnézd, én is nagyjából hasonló alkat vagyok (igaz, 6-1, 204), aztán maximum flag footballban mernék blokkolni.a dirty yard szerzése meg a blokkolás szerintem két egészen más terület 😊rva
a blokkoláshoz nemcsak súly kell, hanem ész és technika is, és azt sehol nem listázzák. (plusz Murray ugye MMA-zgatott szünidőben, az még plusz jól is jöhet ehhez. nem véletlen, hogy az OL-ból páran meg karateedzéseket vesznek, hogy a kéztechnikát javítsák)slowmotion
több mint 10 éve
valahol mindkettő birkózás.nézd, én is nagyjából hasonló alkat vagyok (igaz, 6-1, 204), aztán maximum flag footballban mernék blokkolni.a dirty yard szerzése meg a blokkolás szerintem két egészen más terület 😊rva
a blokkoláshoz nemcsak súly kell, hanem ész és technika is, és azt sehol nem listázzák. (plusz Murray ugye MMA-zgatott szünidőben, az még plusz jól is jöhet ehhez. nem véletlen, hogy az OL-ból páran meg karateedzéseket vesznek, hogy a kéztechnikát javítsák)slowmotion
több mint 10 éve
nézd, én is nagyjából hasonló alkat vagyok (igaz, 6-1, 204), aztán maximum flag footballban mernék blokkolni.a dirty yard szerzése meg a blokkolás szerintem két egészen más terület 😊
több mint 10 éve
nézd, én is nagyjából hasonló alkat vagyok (igaz, 6-1, 204), aztán maximum flag footballban mernék blokkolni.mindketten majdnem centire ugyanolyan felépítésűek:bleacherreport.com/articles/2460782-is-joseph-randle-the-dallas-cowboys-secret-weaponNekem két bajom van vele kapcsolatban:
Én valahogy nagyon bízom Randle-ben, szerintem robbantani fog!speeedy1
1,Blokkolás,azért abban voltak hiányossága
2,Murray nagyon sok "dirty" yardot szerzett,Randle sztem alkatából kifolyólag nem alkalmas erreTehenész
Randle: 6-0, (183 cm) 210 lb (95kg)
Murray: 6-0, (183 cm) 217 lb (98kg)
nem az alkatából kifolyólag nem képes erre, hanem inkább a stílusából szerintem.
Murray-t amikor blokkolták és elesett, akkor mindig előre dőlt, plusz 2 yard a kontakt helyétől
Randle inkább olyan mint a szappanos hal olajban. hamarabb jön össze neki a missed tackle, mint Murray-nek, és ha a második szintre jut, onnan sokkal könnyebb a helyzete.
(Murray 4.40-et futott a combine-on, Dunbar 4.47-et)rva
a blokkoláshoz nemcsak súly kell, hanem ész és technika is, és azt sehol nem listázzák. (plusz Murray ugye MMA-zgatott szünidőben, az még plusz jól is jöhet ehhez. nem véletlen, hogy az OL-ból páran meg karateedzéseket vesznek, hogy a kéztechnikát javítsák)
több mint 10 éve
nem rossz ötlet. gondolom, Tyrod Taylor is hasonló okokból a VA Tech valaha volt legjobb irányítója.Pedig Jimmy már SB győztes, ráadásul rögtön az újonc évében. 😀😀ervinatorDe ha nem, jön a nagy Eastern Illinois-i QB párbaj avagy eldől ki volt az EIU történetének legjobb irányítója: Romo vagy Garoppolo? Már készítem a popcornt. 😀 iktriadez már régen eldőlt, és nem Jimmy javára 😊slowmotion
több mint 10 éve
mindketten majdnem centire ugyanolyan felépítésűek:bleacherreport.com/articles/2460782-is-joseph-randle-the-dallas-cowboys-secret-weaponNekem két bajom van vele kapcsolatban:
1,Blokkolás,azért abban voltak hiányossága
2,Murray nagyon sok "dirty" yardot szerzett,Randle sztem alkatából kifolyólag nem alkalmas erreTehenész
Randle: 6-0, (183 cm) 210 lb (95kg)
Murray: 6-0, (183 cm) 217 lb (98kg)
nem az alkatából kifolyólag nem képes erre, hanem inkább a stílusából szerintem.
Murray-t amikor blokkolták és elesett, akkor mindig előre dőlt, plusz 2 yard a kontakt helyétől
Randle inkább olyan mint a szappanos hal olajban. hamarabb jön össze neki a missed tackle, mint Murray-nek, és ha a második szintre jut, onnan sokkal könnyebb a helyzete.
(Murray 4.40-et futott a combine-on, Dunbar 4.47-et)
több mint 10 éve
Pedig Jimmy már SB győztes, ráadásul rögtön az újonc évében. 😀😀De ha nem, jön a nagy Eastern Illinois-i QB párbaj avagy eldől ki volt az EIU történetének legjobb irányítója: Romo vagy Garoppolo? Már készítem a popcornt. 😀 iktriadez már régen eldőlt, és nem Jimmy javára 😊slowmotion
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
bleacherreport.com/articles/2460782-is-joseph-randle-the-dallas-cowboys-secret-weaponNekem két bajom van vele kapcsolatban: 1,Blokkolás,azért abban voltak hiányosságai
2,Murray nagyon sok "dirty" yardot szerzett,Randle sztem alkatából kifolyólag nem alkalmas erre
több mint 10 éve
bleacherreport.com/articles/2460782-is-joseph-randle-the-dallas-cowboys-secret-weaponÉn valahogy nagyon bízom Randle-ben, szerintem robbantani fog!
több mint 10 éve
De ha nem, jön a nagy Eastern Illinois-i QB párbaj avagy eldől ki volt az EIU történetének legjobb irányítója: Romo vagy Garoppolo? Már készítem a popcornt. 😀 iktriadez már régen eldőlt, és nem Jimmy javára 😊
több mint 10 éve
nekem kicsit ez jut róla az eszembe:és a draft pickeket is visszaadják? 😊Tom nélküli England...ízlelgessük😊 , amíg felébredünk, és a fellebbezés után mégis játszik ellenünk!:-/Charlie FirpoDe ha nem, jön a nagy Eastern Illinois-i QB párbaj avagy eldől ki volt az EIU történetének legjobb irányítója: Romo vagy Garoppolo? Már készítem a popcornt. 😀
(Amúgy sanszosan felezik majd a büntit addigra, tehát előttünk(3. meccs) és előttetek(4. meccs) most elhúzzák a mézes madzagot, azt nem lesz belőle semmi...)iktriad
nem szeretem ezt a Goodell féle "bemondok valami nagyot aztán abból majd engedünk" megoldó módszertrva
több mint 10 éve
és a draft pickeket is visszaadják? 😊Tom nélküli England...ízlelgessük😊 , amíg felébredünk, és a fellebbezés után mégis játszik ellenünk!:-/Charlie FirpoDe ha nem, jön a nagy Eastern Illinois-i QB párbaj avagy eldől ki volt az EIU történetének legjobb irányítója: Romo vagy Garoppolo? Már készítem a popcornt. 😀
(Amúgy sanszosan felezik majd a büntit addigra, tehát előttünk(3. meccs) és előttetek(4. meccs) most elhúzzák a mézes madzagot, azt nem lesz belőle semmi...)iktriad
nem szeretem ezt a Goodell féle "bemondok valami nagyot aztán abból majd engedünk" megoldó módszert
több mint 10 éve
Nagyjából pont!😕)Tom nélküli England...ízlelgessük😊 , amíg felébredünk, és a fellebbezés után mégis játszik ellenünk!:-/Charlie FirpoDe ha nem, jön a nagy Eastern Illinois-i QB párbaj avagy eldől ki volt az EIU történetének legjobb irányítója: Romo vagy Garoppolo? Már készítem a popcornt. 😀
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.