Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 10 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
 www.profootballfocus.com/blog/2015/06/01/joseph-randle-by-the-numbers/

érdekes cikk.

twitter.com/PFF/status/605841665731887106/photo/1
ez meg vicces 😊rva
Tyron nem elit😀😀 😀😀 😀😀balentin
Beasley - aki a tavalyi évben az elkapók közül a legtöbb lerázott szerelést csinálta meg - átlagos??
Terrance átlag alatti elkapó?
Hitch átlag alatti LB? (wattafakkk, ez mind közül...)
Church - ÁTLAGOS ?????

o_o o_o

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
szerk: még egy dolog, Carr a szezon vége felé azért javuló tendenciát mutatott, a GreenBay ellen például szerintem már egészen elfogadhatóan játszott. namost van egy rookie (másodéves) DE-nk, aki a szezon utolsó pár meccsén jól játszott, és egyből nagy reményekkel várjuk a jövő évet DE poszton, meg van egy CB-nk aki szintúgy a szezon végére kapta össze magát, de lesajnáljuk? 😊rva
tudom, hogy viccelsz 😊

de azért más az, ha valaki első (fél) szezonja végén kezd el javuló formát mutatni, mert neki még van hova fejlődni, kell is fejlődni.
Carr-nak ez (hasraütéssel mondok egy számot) a hetedik szezonja volt, ilyenkor már nem feltétlen van helye (és lehetősége) ekkora formajavulásnak.

(bár természetesen sokat segít az, ha olyan stratégiája van a csapatnak, ami fekszik neked)

(egyébként megnéztem, Carr tényleg hét szezonon van túl, Lawrence meg 7+2 meccsen - ne feledjük el, ő a szezon első felében lábadozott a lábtöréséből)slowmotion
Elpusztíthatatlan optimizmus ez Carr-ral kapcsolatban, nem más! Én respektálom ezt rva-tól, de személy szerint azonnal elküldeném Brandont. Azt olvastam valami szakitól, hogy várunk még vele, főleg egy jó CB felbukkanásával, másrészt a felkészülés előrehaladtával Carr már nem tud csapatot találni, ezért bele fog menni a fizetéscsökkentésbe.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
szerk: még egy dolog, Carr a szezon vége felé azért javuló tendenciát mutatott, a GreenBay ellen például szerintem már egészen elfogadhatóan játszott. namost van egy rookie (másodéves) DE-nk, aki a szezon utolsó pár meccsén jól játszott, és egyből nagy reményekkel várjuk a jövő évet DE poszton, meg van egy CB-nk aki szintúgy a szezon végére kapta össze magát, de lesajnáljuk? 😊rva
tudom, hogy viccelsz 😊

de azért más az, ha valaki első (fél) szezonja végén kezd el javuló formát mutatni, mert neki még van hova fejlődni, kell is fejlődni.
Carr-nak ez (hasraütéssel mondok egy számot) a hetedik szezonja volt, ilyenkor már nem feltétlen van helye (és lehetősége) ekkora formajavulásnak.

(bár természetesen sokat segít az, ha olyan stratégiája van a csapatnak, ami fekszik neked)

(egyébként megnéztem, Carr tényleg hét szezonon van túl, Lawrence meg 7+2 meccsen - ne feledjük el, ő a szezon első felében lábadozott a lábtöréséből)
több mint 10 éve
balentin Dallas Cowboys Michigan State Spartans 281

érdekes cikk.

ez meg vicces 😊rva
Tyron nem elit😀😀 😀😀 😀😀
több mint 10 éve
rva 4 517 — Me for President!

érdekes cikk.

ez meg vicces 😊
több mint 10 éve
változás a 90 fős rosteren:

The Dallas Cowboys waived S Keelan Johnson (Arizona State) and signed LB Kyle Knox (Fresno State) on Tuesday.
 www.dallascowboys.com/news/2015/06/02/cowboys-sign-veteran-linebacker-kyle-knox-90-man-roster
Seattle-be szerződött UDFA-ként a 2012-es draft után, de a practice squad-ig jutott csak. utána Jacksonville és Saints megálló következett, a szenteknél még játékidőhöz is jutott.
első elemzés Broaddus-tól:
 www.dallascowboys.com/news/2015/06/02/scouting-report-studying-tape-new-lb-signee-kyle-knox?campaign=social_20150602_46839346&adbid=605778829211099136&adbpl=tw&adbpr=8824902
elég LB-heavy most a 90 fős keret....
több mint 10 éve
Ilyen felesleges szar volt a video?? 😛
Vagy mindenki nyaral már?
Június 1. van és még nálunk Carr!
A hét második felére várható a Hardy döntés.Charlie Firpo
Carr marad is, nem draftoltak elég újoncot, és FA piacról sem jött sok CB
szerintem mint Scandrick esetében ráhúznak egy évet a szerződésére, csak nem több lovettát kap, hanem szétdobálják a pénzt az eggyel több évre, és marad.
most ha kivágják, akkor még lehet lenne csapat, akinél van pénz. egy hónap múlva már a Cowboys lesz jobb helyzetben, nem Carr

szerk: még egy dolog, Carr a szezon vége felé azért javuló tendenciát mutatott, a GreenBay ellen például szerintem már egészen elfogadhatóan játszott. namost van egy rookie (másodéves) DE-nk, aki a szezon utolsó pár meccsén jól játszott, és egyből nagy reményekkel várjuk a jövő évet DE poszton, meg van egy CB-nk aki szintúgy a szezon végére kapta össze magát, de lesajnáljuk? 😊
Claiborne-ban nem hiszek, hogy összeszedi magát, nem véletlen, hogy az ötödik év opciós jogából nem kértek. úgy lehetnek vele, hogy ha véletlenül tud letenni valamit az asztalra, az bónusz, de már leírták nullának. talán backup-nak jó lesz, ha olcsón meg lehet tartani. és akkor lenne egy Scandrick, Carr, Jones kezdőnk (nickelben) ami megtámogatva az erősebb passrush-al simán lehet top10-15 védelem. (ne feledkezzünk meg a linebacker sorról sem, ami elméletben pillanatnyilag szintén baromi erős....)
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
Ha már, akkor mellette se menjünk el szó nélkül, nekem egy ugrik be: TANK

www.youtube.com/watch?v=phe8AJRrN9kóCharlie Firpo
na pasztmek, ennek vajon hogy kell mondani a keresztnevét ?😀Borbinho
Bro'
több mint 10 éve

na pasztmek, ennek vajon hogy kell mondani a keresztnevét ?😀Borbinho
Kínaiasan: szin-jin😕)

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

na pasztmek, ennek vajon hogy kell mondani a keresztnevét ?😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Ilyen felesleges szar volt a video?? 😛
Vagy mindenki nyaral már?
Június 1. van és még nálunk Carr!
A hét második felére várható a Hardy döntés.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Közben ne menjünk el amellett sem, hogy Dez megjelent tegnap az OTA egyéni edzésein, azonban csoportos munkában már nem vett részt. Reméljük, ez is változni fog (jó irányba) lassacskán.
több mint 10 éve
 www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/25190780/nfl-prototypes-best-fits-for-each-position-now-and-in-the-future
amit Collins-ról ír, azon felröhögtem 😀

Rookie -- La'el Collins, Dallas Cowboys: He was one of the most boring players to watch in 2014. He just blocked everybody. On nearly every play.
több mint 10 éve
Csak hogy én se maradja le, DeMarcus kicsit felerősítve:

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve

OTA közelről 😊 Scandrick és Lee is a pálya szélén

La'el Collins Free felépüléséig RT poszton gyakorol Darion Weems-el együtt:
 cowboysblog.dallasnews.com/2015/05/cowboys-rookie-lael-collins-works-at-rt-in-otas.html/?utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeed
Így néz ki az első csapat: Smith - Leary - Frederick - Martin - Collins

Nap poénja: Joe Randle úgy gondolja, hogy Murray tavalyi szerepléséből még lett volna mit kihozni:
 cowboysblog.dallasnews.com/2015/05/dallas-cowboys-rb-joseph-randle-ready-to-replace-demarco-murray-i-felt-like-there-was-a-lot-of-meat-left-on-the-bone.html/
van arca a srácnak, az tuti! (szerintem amúgy ő lesz az első számú futó, McFadden meg a második)

Rolando McClain otthon van, kihagyta eddig az OTA-t, mert műtötték a térdét: (artroszkópikus műtétje volt, általában ez egynapos műtét, nincs altatás, nincs benntartás, semmi)
 espn.go.com/dallas/nfl/story/_/id/12961985/rolando-mcclain-dallas-cowboys-miss-ota-recent-knee-surgery
Még Garrett sem tudja mikor fog visszatérni, ami azért elég meleg pite. Az alabamai házában lábadozik.

ugyanebben a cikkben említik, hogy mind Claiborne mind Lee óvatosan tér vissza a körforgásba, egyéni edzéseket végeznek, meg ülnek a megbeszéléseken. perpill úgy tűnik az első rendes edzőtáborra mindketten felépülnek

Dez még mindig nem jelent meg (és a franchise tag-et sem írta alá)

rajtuk kívül Hardy nem lesz jelen holnap (28-án) mert megy a tárgyalásra Washingtonba
 www.dallascowboys.com/news/2015/05/26/greg-hardy%E2%80%99s-appeal-set-be-heard-thursday-washington-dc
Az NFLPA megbízott egy ügyvédet, aki segíti a tárgyaláson, de azt mondják ez azért "uphill battle"

itt az új elkapó A.J. Jenkins elemzése Broaddus tollából:
 www.dallascowboys.com/news/2015/05/26/scouting-report-new-wr-aj-jenkins-has-good-tape-despite-struggles?campaign=social_20150526_46479046&adbid=603315296783347712&adbpl=tw&adbpr=8824902
tehetséges, ezért úgy érzem senki nem tudja miért nem tudott sehol megragadni. A 49ers topicban azt írták lusta, nem szeret dolgozni.
több mint 10 éve
 espn.go.com/blog/dallas/cowboys/post/_/id/4742659/laurence-gibson-out-with-broken-finger

idei draft pick, hetedik körből egy tackle, egyetemen mindkét tackle poszton játszott. a rookie minicamp-en eltörte az egyik ujját, legközelebb a training camp-en láthatjuk viszont (OTA és kötelező minicamp kimarad neki)

www.profootballrumors.com/dallas-cowboys-sign-aj-jenkins/

A.J. Jenkins a sérült Chris Boyd helyét kapta, aki tavaly a practice squad-ban volt, és idén kapott egy futures szerződést. Most mehet IR-re.

elég fura egyednek tűnik, hangulatember nem is biztos, hogy megfelelő szó rá.
 www.dailyillini.com/article/2010/12/jenkins-overcomes-frigid-weather-near-certain-departure-to-flourish-at-illinois?mode=jqm
érdekes rész:
Feeling under-utilized, under-appreciated and under-recognized, Jenkins was unhappy with the way his Illinois career was headed.
hát nem pont SF-ben is ez volt a baja? Hogy fog ezen túllendülni Dez és Williams (no meg Beasley) mellett?
camp body szagot érzek
több mint 10 éve
Mindenkit beszippantunk:
Cowboys have added WR A.J. Jenkins, former first round pick, according to source. Worked out for team last week.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
 cowboysblog.dallasnews.com/2015/05/email-bag-romos-play-of-the-year.html

egy kis Romo nosztalgia az elmúlt szezonról 😊

és hivatalos dátumok:
Május 26-28 --- OTA első hét
Június 2-4 ----- OTA második hét
Június 8-10 --- OTA harmadik hét
Június 16-18 -- Kötelező Minicamp
több mint 10 éve
 profootballtalk.nbcsports.com/2015/05/22/cowboys-orlando-scandrick-agree-to-new-contract/

Scandrick megkapta, amit szeretett volna
+1 év, plusz 9,5 millió

(10,5-öt kapott volna az elkövetkező 3 évre, most 20-at kap majd az elkövetkező 4-re)
több mint 10 éve
próbajátékosok tegnap:
RB Ben Tate (2nd round 2010)
RB Felix Jones (1st round 2010)
RB Daniel Thomas (2nd round 2011)
RB Ronnie Wingo Jr (UDFA)
WR A.J. Jenkins (1st round 2012)
WR Kris Durham (4th round 2011)
WR Tommy Streeter (6th round 2012)
érdekes, hogy mennyire úgy tűnik meg vannak elégedve Farmer-ral meg Goodley-val, meg Whitehead-el és erre mégis a nyakukra hoznak még három elkapót... fura. Mondjuk azt nem tudom, hogy Jenkins miért nem ragadt meg a San Francisco-ban, talán van 49ers fan aki tudna okosat mondani, hogy első szezonjában miért nem volt egy elkapása sem az első körben draftolt rookie-nak.
több mint 10 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
 twitter.com/tonyromo/status/601046283273404416

kár ezért a "hármasért" 😕
több mint 10 éve
 www.profootballrumors.com/randy-gregory-cowboys/
Randy Gregory aláírt
az egész szerződés 3,8 millió, 1,035 millió garantált signing bonus
több mint 10 éve
 www.bloggingtheboys.com/2015/5/16/8613403/dallas-cowboys-roster-2015-lamar-miller-tre-mason-christine-michael-adrian-peterson-giovani-bernard?_ga=1.84386000.878817460.1416624126

emellett meg szépen elmentünk...rva
Az ötből max. West, Miller és Michael (ilyen sorrendben) jöhetne szóba. Szerintem, még egy 200 font körüli "east-west" típusú futóra nincs szüksége a csapatnak, amire Gionál utaltak is.
több mint 10 éve
 www.bloggingtheboys.com/2015/5/16/8613403/dallas-cowboys-roster-2015-lamar-miller-tre-mason-christine-michael-adrian-peterson-giovani-bernard?_ga=1.84386000.878817460.1416624126

emellett meg szépen elmentünk...rva
No, meg emellett is:
 espn.go.com/blog/dallas-cowboys/post/_/id/4742522/cowboys-sign-tyler-clutts-release-jed-collinsbalentin
igen, ez ráadásul egy hetedik körössel gyarapítja a jövőre érkező kompenzációs pickek számát.
(jelenlegi állás szerint az egy negyedik, két hatodik és egy hetedik kör lesz)