NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 226
Nem a megmondás a lényeg. Csak ahogy Nagy Feró is éneklte: "Aki hülye, az is marad."ulpianus
Nagy Feró nagyforma, volt,hozzá szerencsém élőben szervezőként.
több mint 10 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Remélem Firpo igazad lesz. Bár én már túl sokszor hittem, hogy majd ettől megjön az esze ennek meg amannak.
Gordon sem okosabb, és sorolhatnánk. Csak én McClaint különösen kedveltem egyetemen, ezért rossz néznem, ahogy képes teljesen eltolni az életet, amiről milliók álmodnak. Neki megadatott volna minden, annyira tehetséges. Ha nem volna az, szvsz már a ligában sem lenne.ulpianus
Sajnos, neki lehet hogy már sosem jön meg az esze, azért csillapítja a fejfájását így. Az agyrázkódások leépítik a legjobbakat is.
Részünkről a lényeg, hogy számoltunk ezzel - is.

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Remélem Firpo igazad lesz. Bár én már túl sokszor hittem, hogy majd ettől megjön az esze ennek meg amannak.
Gordon sem okosabb, és sorolhatnánk. Csak én McClaint különösen kedveltem egyetemen, ezért rossz néznem, ahogy képes teljesen eltolni az életet, amiről milliók álmodnak. Neki megadatott volna minden, annyira tehetséges. Ha nem volna az, szvsz már a ligában sem lenne.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Rolando 4 meccs outAmadeus91
Mikor ideigazolt, emlékszem mi ketten szídtuk őt, hogy nagy játékos, de a pályán kívül (és néha belül) olyan ostoba dolgai vannak, ami elképesztő. Saját maga alatt vágja a fát, nem kell neki ellenség. Pedig tehetséges mint a nap.ulpianus
Akkor tulajdonképpen mi megmondtuk.Amadeus91
És?
Mikor nagyon kellet, tavaly jó volt, nem is kicsit.
Sokba van? Nem.
Hiányzik majd? Remélem annyira nem, az 5. meccstől meg jöhet vissza, addig sem terheljük, meg tán az arcából is visszavesz egy kicsit.
Nem mondom, hogy örülök, de nem csak rá épül a dallas-i D.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Nem a megmondás a lényeg. Csak ahogy Nagy Feró is éneklte: "Aki hülye, az is marad."

több mint 10 éve
Mikor ideigazolt, emlékszem mi ketten szídtuk őt, hogy nagy játékos, de a pályán kívül (és néha belül) olyan ostoba dolgai vannak, ami elképesztő. Saját maga alatt vágja a fát, nem kell neki ellenség. Pedig tehetséges mint a nap.ulpianus
Akkor tulajdonképpen mi megmondtuk.
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Nálunk erre az első számút használják 😀 Bár tény, hogy a védelemben egy jó ideje nem játszik, szal nincs leterhelve 😊
Btw Gates nem mariskázott elvileg, viszont egy All-marcsi csapatot megemlíteni Gordon nélkül nem szép 😀

több mint 10 éve
rva 4 517 — Me for President!
BTB interaktiv roster progi, picit gagyi, de el lehet szorakozni vele. Menteni nekem nem sikerult, de mindegy.

www.bloggingtheboys.com/pages/2015-dallas-cowboys-interactive-roster-builder

A lenyegesebb tippjeim:
- Szerintem 4 RBvel menek neki a szezonnak, ha Williams egeszseges lesz, plusz 4 TE Swaimmel.
- Returner: Farmer. Hacsak nem talalnak jobbat. Whitehead tul pici, nincs mese.
- Swing tackle: Weems. Chaz Green PUPon kezd, Gibson PS ha el nem csaklizzak.
- Claiborne szinten PUP, helyfoglalonak egy random CB amig nem kesz a jatekra.
- Hardy 6 meccset kapgyeek
Harris 5-10, 202 Whitehead 5-9, 180 (163-nak listázza sok weboldal, de felszedett egy csomót, most úgy 180 körül van)
szóval azért a "túl pici" szerintem túlzás. én még mindig arra tennék, hogy övé lesz az ötödik roster spot.
Farmer meg Goodley közül valamelyik PSrva
17 font az valoban nem piskota, gyanitom ez felfele kerekites eredmenye. Az a 20 ami kozte meg Harris kozott van meg nagyon sokat szamit. Harris egy allat volt... Ehhez kellett a 200+ font. Van mar egy Beasley, ha Whitehead nem tud elegendot nyujtani spec team tobbi egysegeben, akkor max PS szerintem.gyeek
harmadik számú elkapót nem fognak punt returnernek használni, ahhoz túl értékes szerintem.
camp után okosabbak leszünk
több mint 10 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan
BTB interaktiv roster progi, picit gagyi, de el lehet szorakozni vele. Menteni nekem nem sikerult, de mindegy.

A lenyegesebb tippjeim:
- Szerintem 4 RBvel menek neki a szezonnak, ha Williams egeszseges lesz, plusz 4 TE Swaimmel.
Harris 5-10, 202 Whitehead 5-9, 180 (163-nak listázza sok weboldal, de felszedett egy csomót, most úgy 180 körül van)
szóval azért a "túl pici" szerintem túlzás. én még mindig arra tennék, hogy övé lesz az ötödik roster spot.
Farmer meg Goodley közül valamelyik PSrva
17 font az valoban nem piskota, gyanitom ez felfele kerekites eredmenye. Az a 20 ami kozte meg Harris kozott van meg nagyon sokat szamit. Harris egy allat volt... Ehhez kellett a 200+ font. Van mar egy Beasley, ha Whitehead nem tud elegendot nyujtani spec team tobbi egysegeben, akkor max PS szerintem.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
balentin Dallas Cowboys Michigan State Spartans 281
Alakul azért ez az All-Mariska Team, de remélem, nem adunk bele több tagot.
több mint 10 éve
Mikor ideigazolt, emlékszem mi ketten szídtuk őt, hogy nagy játékos, de a pályán kívül (és néha belül) olyan ostoba dolgai vannak, ami elképesztő. Saját maga alatt vágja a fát, nem kell neki ellenség. Pedig tehetséges mint a nap.

több mint 10 éve
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 194 — Így remélem megfelelek nektek.....
Legalább olcsón tarthatjátok meg
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 46 882 — Whoops, looks like something went wrong.
Isteni Rolando. 😕
A Dallas védelmének szíve és lelke, húzóembere, klasszisa, future Hall Of Famere, a csapatrész vezére.
Eztbazdmegbasszamegbaszki.

több mint 10 éve
Rolando 4 meccs out
több mint 10 éve
én most amúgy több tight endre tennék, mert a tavalyi adatok alapján a TE egy újabb offensive linemen.
több mint 10 éve

A lenyegesebb tippjeim:
Farmer meg Goodley közül valamelyik PS
több mint 10 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan

A lenyegesebb tippjeim:
- Hardy 6 meccset kap

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Dez ügynöke hosszú idő után újra leült tárgyalni a csapat képviselőivel. Reméljük, jó irányba kezdenek el haladni a dolgok.
 www.bloggingtheboys.com/2015/6/27/8857553/dallas-cowboys-dez-bryants-agents-finally-get-together-to-talkbalentin
Tudjuk pontosan a tárgyalási pozíciókat?
5 év - 15m/év 40m garantált, pl.?Charlie Firpo
Tyron Smith-féle deal az elképzelt, 8 évre 100 millió, 10 milla signing bonus és 40 milla összesen garantált
Dez szerintem a 8 év 100 millióval meg is elégedne, csak több garantált kell neki.rva
közben már 45 a garantált amit susognak, csak az évek számában nincs egyezés.

bármi lesz a megállapodás, az biztos, hogy az idei évre kevesebb lesz benne a pénz mint a 12,8 amit a tag miatt kell fizetnünk, azaz véleményem szerint hely fog felszabadulni a sapka alatt. komoly igazolásra az év ebben szakában értelem szerűen ez már nem lesz jó (nem azért, mert nem elég, hanem mert nincs kit) de a rugalmasság jól jön majd az utolsó keretszűkítések után esetleg...
több mint 10 éve
Dez ügynöke hosszú idő után újra leült tárgyalni a csapat képviselőivel. Reméljük, jó irányba kezdenek el haladni a dolgok.
 www.bloggingtheboys.com/2015/6/27/8857553/dallas-cowboys-dez-bryants-agents-finally-get-together-to-talkbalentin
5 év - 15m/év 40m garantált, pl.?Charlie Firpo
Tyron Smith-féle deal az elképzelt, 8 évre 100 millió, 10 milla signing bonus és 40 milla összesen garantált
Dez szerintem a 8 év 100 millióval meg is elégedne, csak több garantált kell neki.
több mint 10 éve
5 év - 15m/év 40m garantált, pl.?

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
balentin Dallas Cowboys Michigan State Spartans 281
 www.bloggingtheboys.com/2015/6/27/8857553/dallas-cowboys-dez-bryants-agents-finally-get-together-to-talk
több mint 10 éve
nem akarom el jinxelni de ha nem lesz sérülés ez egy megállíthatatlan offensive line lesz.
remélem pass protection-ben is tudnak még javulni, mert ha igen, akkor mindegyikül All Pro lesz az idény végére

btw valaki már lejátszotta fejben az egész szezont:  goingdeep.reblog.hu/kinek-mennyire-kemeny---nfc-east
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
La'el Collins megfutja, elkapja:
 twitter.com/JordanHeckFF/status/613753247505977344/video/1Charlie Firpo
ehhez én csak azt tudom hozzáfűzni, hogy inkább TE az a WR, de... baszki, még sosem láttam tankot ilyen gyorsan mozogni 😀
több mint 10 éve
La'el Collins megfutja, elkapja:

twitter.com/JordanHeckFF/status/613753247505977344/video/1

- Gyíkká?
- De már elmúlt.