NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 10 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 330 — Patriots fan
Cleveland, Jacksonville, NY Jets? 😀
A vicces félre téve, a Bears meg a Packs elég szépen megoldotta ezt nemrégiben. Sőt, az Eagles is tavaly.balentin
Egyiknél sincs FR QB, szépen megoldotta? Az mit jelent? Max rontottak pár draft pozit.. 😀gordon
Nálnuk egyértelműen a Sec hiánya volt a ludas abban, hogy nem jutottunk tovább. Még Sanchoval a fedélzeten is egész jól el lettünk volna, ha Fletcherék inkább az ellenfél labdáit meg embereit kapkodják a levegő helyett 😀dande
Sok pats szurkolònak fog pont ez miatt fàjni a feje ha Flechék bekezdenek a levegöbalettba 😀

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 194 — Így remélem megfelelek nektek.....
A vicces félre téve, a Bears meg a Packs elég szépen megoldotta ezt nemrégiben. Sőt, az Eagles is tavaly.balentin
Egyiknél sincs FR QB, szépen megoldotta? Az mit jelent? Max rontottak pár draft pozit.. 😀gordon
Nálnuk egyértelműen a Sec hiánya volt a ludas abban, hogy nem jutottunk tovább. Még Sanchoval a fedélzeten is egész jól el lettünk volna, ha Fletcherék inkább az ellenfél labdáit meg embereit kapkodják a levegő helyett 😀
több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Egyiknél sincs FR QB, szépen megoldotta? Az mit jelent? Max rontottak pár draft pozit.. 😀
több mint 10 éve
balentin Dallas Cowboys Michigan State Spartans 281
A vicces félre téve, a Bears meg a Packs elég szépen megoldotta ezt nemrégiben. Sőt, az Eagles is tavaly.
több mint 10 éve
rva 4 517 — Me for President!
Weeden nagyon durván világtalan volt az Arizona ellen, igen.
mindenki azt hitte, hogy a plusz idő amit az első csapattal gyakorol hétközben (amikor Romo mindig pihent) az majd milyen jót tesz neki, meg a megváltozott körülmények, a jobb csapat majd kihozza belőle a csodát. hát nem ez történt, de szerintem egyelőre annyit fizetünk érte, amennyit ér. ha nála jobb backup QB-t akarnánk, akkor szerintem Josh McCown kellett volna, de hát elment Cleveland-be kezdeni.rva
Szerintem, Wedennel kb. most ott vagyunk, mintha Stephen McGee lenne a backup még mindig, ráadásul ő még fiatalabb is.
Egyébként, az már kiderült sokszor, hogy ha Antonio Ramiro kidől, akkor kakukk van. Az viszont jó kérdés, hogy mi lenne a megoldás, ha valakinek be kell ugrania, lehet jobban rá kéne feküdni az ifjú titánok témakörére.balentin
mondj egy olyan csapatot, ahol ha a franchise QB kidől akkor nincs baj 😊 nincs mindig egy Aaron Rodgers a csapatnál tartalékban.... (öhm, Rodgers mögött most Scott Tolzien és Brett Hundley van btw 😀)
több mint 10 éve
mindenki azt hitte, hogy a plusz idő amit az első csapattal gyakorol hétközben (amikor Romo mindig pihent) az majd milyen jót tesz neki, meg a megváltozott körülmények, a jobb csapat majd kihozza belőle a csodát. hát nem ez történt, de szerintem egyelőre annyit fizetünk érte, amennyit ér. ha nála jobb backup QB-t akarnánk, akkor szerintem Josh McCown kellett volna, de hát elment Cleveland-be kezdeni.rva
Szerintem, Wedennel kb. most ott vagyunk, mintha Stephen McGee lenne a backup még mindig, ráadásul ő még fiatalabb is.
Egyébként, az már kiderült sokszor, hogy ha Antonio Ramiro kidől, akkor kakukk van. Az viszont jó kérdés, hogy mi lenne a megoldás, ha valakinek be kell ugrania, lehet jobban rá kéne feküdni az ifjú titánok témakörére.
több mint 10 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Nono, én nem az értékét vitatom, sőt, most azt olvasom, hogy kezd nála feltisztulni a homály. Nem ez a gondom, szerintem ő a pályán ssa össze magát, sajna.

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
mindenki azt hitte, hogy a plusz idő amit az első csapattal gyakorol hétközben (amikor Romo mindig pihent) az majd milyen jót tesz neki, meg a megváltozott körülmények, a jobb csapat majd kihozza belőle a csodát. hát nem ez történt, de szerintem egyelőre annyit fizetünk érte, amennyit ér. ha nála jobb backup QB-t akarnánk, akkor szerintem Josh McCown kellett volna, de hát elment Cleveland-be kezdeni.
több mint 10 éve
miért vannak annyira a külföldi elemzők oda azért, hogy Murray-t nem váltották egy nagy név igazolással?
ki tudta a 2014-es szezon előtt ezek közül az okosok közül, hogy Murray All World szezont fog futni 1875 yarddal? senki. most meg azon picsognak, hogy 4-5 ugyanolyan "senki" közül mint tavaly Murray volt (akkor még nem volt szupersztár ha jól emlékszem) nem lesz egy ugyanolyan jó jövőre is?
olvastam az elemzést (a Patriots topikban linkeltem is) hogy Murray futásainak nagyjából 40-45%-áért volt felelős az offensivel line, azaz a nagyját ő tette hozzá a történethez. ez oké, mégis korábban senki nem mondta volna meg, hogy akár emögött, akár más fal mögött 1800 yard fölé menne egy szezonban, és hogy az első 10 mérkőzésig nagyjából az összesített futott yard rekord felé menetelt...
Hardy-t leírják (most, hogy mindenki elmegy nyaralni, lassan meg fog születni a döntés, mert ilyenkor sokkal kevesebb játékos vagy edző van, akit mikrofonvégre lehet kapni, hogy milyen jó is ez a Hardy gyerek, keményen edz, motiválja a többieket, stbstb) szóval Hardy-val senki nem számol, Lawrence csak biztató jeleket mutatott (mint Randle) ami semmire nem elég (csak Parnell-nek zsíros szerződésre Jacksonville-be) Gregory meg rookie, és tudjuk, hogy a rookie passrusherek első évükben nem tudják megváltani a ligát, szóval a defense sz@r. az offensive line ugyan erősödött (elméletben) Collins érkezésével, de mivel nincs sztár futó, ezért az sz@rt sem ér.
csak én érzem azt, hogy ez mind hülyeség?
a csapat az előző offseason-höz képest szerintem komolyan erősödött, szóval azt a remek szokást kell megtartani, hogy senki nem sérül le. olvastam egy cikket Bob Sturmtól, hogy amikor a kezdő 22 játékos 300 feletti snap-et játszott egy szezonban, akkor megvolt a playoff. (kivéve amikor Romo sérült meg, de ez érthető, franchise QB triplán számít)rva
Én nem aggódom, egy elvileg egy passhappy támadógépezet (spékelve Scott bá-val) nyújtott kimagasló futásteljesítményt tavaly, szóval idén akár vissza is állhatunk ehhez. Ráadásul, ha a védelmet nézzük, idén már nem kell a támadóknak minimum 55-60 %-ot fent lenni, ellensúlyozandó a gyenge teljesítményüket. Mert hát idén - én legalábbis azt várom - kiegyenlítettebb lesz a két csapatrész. Persze azért van megoldandó feladat: visszahordás, TE-k szerepe, és én Weeden miatt sem vagyok nyugodt, ez ez már csak a heppem. Ha idén három futó hozza a tavalyi Murray-számokat, én nem leszek boldogtalan. Kíváncsi vagyok, mire megy a védelem idén, Hardy meg (psszt.) felmentést kap, csak hogy Eli rosszabbul aludjon!😉

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
miért vannak annyira a külföldi elemzők oda azért, hogy Murray-t nem váltották egy nagy név igazolással?
ki tudta a 2014-es szezon előtt ezek közül az okosok közül, hogy Murray All World szezont fog futni 1875 yarddal? senki. most meg azon picsognak, hogy 4-5 ugyanolyan "senki" közül mint tavaly Murray volt (akkor még nem volt szupersztár ha jól emlékszem) nem lesz egy ugyanolyan jó jövőre is?
olvastam az elemzést (a Patriots topikban linkeltem is) hogy Murray futásainak nagyjából 40-45%-áért volt felelős az offensivel line, azaz a nagyját ő tette hozzá a történethez. ez oké, mégis korábban senki nem mondta volna meg, hogy akár emögött, akár más fal mögött 1800 yard fölé menne egy szezonban, és hogy az első 10 mérkőzésig nagyjából az összesített futott yard rekord felé menetelt...
Hardy-t leírják (most, hogy mindenki elmegy nyaralni, lassan meg fog születni a döntés, mert ilyenkor sokkal kevesebb játékos vagy edző van, akit mikrofonvégre lehet kapni, hogy milyen jó is ez a Hardy gyerek, keményen edz, motiválja a többieket, stbstb) szóval Hardy-val senki nem számol, Lawrence csak biztató jeleket mutatott (mint Randle) ami semmire nem elég (csak Parnell-nek zsíros szerződésre Jacksonville-be) Gregory meg rookie, és tudjuk, hogy a rookie passrusherek első évükben nem tudják megváltani a ligát, szóval a defense sz@r. az offensive line ugyan erősödött (elméletben) Collins érkezésével, de mivel nincs sztár futó, ezért az sz@rt sem ér.
csak én érzem azt, hogy ez mind hülyeség?
a csapat az előző offseason-höz képest szerintem komolyan erősödött, szóval azt a remek szokást kell megtartani, hogy senki nem sérül le. olvastam egy cikket Bob Sturmtól, hogy amikor a kezdő 22 játékos 300 feletti snap-et játszott egy szezonban, akkor megvolt a playoff. (kivéve amikor Romo sérült meg, de ez érthető, franchise QB triplán számít)
több mint 10 éve
Gregory-ról olvasom /csak azért nyomom ide, mert a draft időszakában sokan nem bíztak a hozzáállásában/:
Végigcsinálta eddig az edzéseket, csütörtökön ő jött le a stadionban az utolsók között, Garrett-tel még rá is húzott egy kicsit.
Ez a hozzáállás nagyon üdvözlendő!!!
És eddig 5 és fél kilót már 7 kilót szedett fel, jó úton halad ezzel is.
Lawrence pedig nagy kedvenc eddig az OTA-n, remélem így is marad, és akkor egy igen veszélyes fal épül ki, igazi big D lehet ez.
Elnézve, hogy még mindig kb. 11 millánk van a sapka alatt, akár még érkezhet erősítés is a csapathoz...

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
 www.dallascowboys.com/news/2015/06/18/scouts-eye-12-thoughts-younger-players-close-out-minicamp

11 pont Broaddus-tól a minicamp után:
- Dustin Vaughan minden alkalommal amikor center mögött van egyre jobban játszik. viszont a csütörtöki elég vegyes nap volt neki. vannak dobások, amik egész jól mennek neki, de volt olyan is (pl Dunbar-nak) ami teljesen elkaphatatlan volt.
- nem volt Street, ezért Terrance Williams mellett Beasley kapott külső elkapó feladatokat is. amennyire termékeny a kiscsávó a pálya belsejében, és amennyire szeretné a csapat, hogy mindenütt menjen a játék Beasley-nek, annyira nem az. amikor í pálya szélén dolgozik és nem tudja használni a sebességét, akkor csak olyan, mint egy átlagos elkapó.
- ahhoz képest, hogy Tyron Smith és La'el Collins mennyire keveset játszottak együtt, remekül ment nekik. egy play alatt Tyron magabiztosan tolta Hardy-t befelé Colins felé.
- Broaddus azt szeretné, hogy Davon Coleman minden játékban rendesen odatenné magát. ha akar, lehetne komoly rusher is, megvan a mérete, az ereje és a gyorsasága de hiányzik az akarat.
- Byron Jones továbbra is olyan, mintha 5 éve lenne a ligában.
- nem sokat írt RJ Dill-ről, de volt 4-5 olyan snap amikor Lawrence-t remekül blokkolta a szélen.
- az egyik defensive linemen aki kiemelkedőt alakított egész héten, az Lavar Edwards. megnyert a saját meccsei javát annak ellenére, hogy Hardy, Gregory és Lawrence volt főleg a színen
- Nick Harwell nem a leggyorsabb vagy legügyesebb a pályán, de a befejezései jók, Lucky Whitehead és Deontay Greenberry is jól játszott.
- Darrion Weems lehet jobb játékos, mint Parnell volt. jobb atletikus tulajdonságai vannak, és minden egyes snappel rengeteget fejlődik. és stabilabb játékos is, Parnell inkább fenn-és-lenn típus.
- jó volt Dez Bryant-et látni a pálya szélén annak ellenére is, hogy nem gyakorolt.
több mint 10 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
 twitter.com/terrancewill2/status/611603196889296897

Elvileg minden rendben van,legalabbis semmi komoly.Tehenész
Ja: The team said that it could be just an irritated nerve. ....
Off: De jó viszont Tehenész ez a fotó!!Charlie Firpo
köszöntem szépen,igazából véletlenül akadtam csak rá 😀

lassan vége a vizsgaidőszaknak,remélem utána már lesz időm aktívkodni
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 226
Az megvan, hogy a '12-es 1/6-osunk a lábadozása alatt volt 150 font is? Elvileg most 172, és a TC-re már 180-nal érkezni. Meglátjuk...balentin
mé', nem evett semmit?
(ezt mondjuk nem értem, a lába sérült meg, de nem gyúr felsőtestre?)slowmotion
Pehelysúlyban indul
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
Az megvan, hogy a '12-es 1/6-osunk a lábadozása alatt volt 150 font is? Elvileg most 172, és a TC-re már 180-nal érkezni. Meglátjuk...balentin
mé', nem evett semmit?
(ezt mondjuk nem értem, a lába sérült meg, de nem gyúr felsőtestre?)
több mint 10 éve
Az megvan, hogy a '12-es 1/6-osunk a lábadozása alatt volt 150 font is? Elvileg most 172, és a TC-re már 180-nal érkezni. Meglátjuk...
több mint 10 éve

Elvileg minden rendben van,legalabbis semmi komoly.Tehenész
Ja: The team said that it could be just an irritated nerve. ....
Off: De jó viszont Tehenész ez a fotó!!

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue

Elvileg minden rendben van,legalabbis semmi komoly.
több mint 10 éve
Terrance Williams down. Took an awkward fall after competing with Byron Jones for the ball. Looking at left elbow appears
10:15 - 2015. jún. 18.
Terrance Williams walks slowly off field with athletic trainers. Straight to locker room. Holding left arm close to body
Nem jó hír, a bal karját fájlalja....rva
Jön az x-ray...fakk:-/

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Terrance Williams down. Took an awkward fall after competing with Byron Jones for the ball. Looking at left elbow appears
10:15 - 2015. jún. 18.
Terrance Williams walks slowly off field with athletic trainers. Straight to locker room. Holding left arm close to body
Nem jó hír, a bal karját fájlalja....
több mint 10 éve
na akkor Dez bevágja a durcát?beltazor
Ez nem durca. Az uzlet resze...gyeek
Persze, az üzlet része, de az ilyesfajta érzelmi hmmm (nem zsarolás), mondjuk 'nyomásgyakorlás' könnyen érzelmi választ válthat ki. Néhány columnist ezért ezt zokon vette Dez-től. Persze Stephen a talajon állva fog dönteni, csak ki kell várnunk.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan
na akkor Dez bevágja a durcát?beltazor
Ez nem durca. Az uzlet resze...

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 712 — SuperBowl Champions 2013/2014
rva
undisputedly
igen, nem azt mondtam, hogy Marinelli lenne az első, hanem, hogy idén talán a Dallas is megpróbálkozik vele 😊rva
Érdekesség gyannt másoltam be 😊
több mint 10 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 881 — Pfizer & Moderna fan
na akkor Dez bevágja a durcát?

több mint 10 éve
 bleacherreport.com/articles/2496689-adding-meat-to-the-demarco-murray-meat-on-the-bone-debate
volt pro és kontra is korábban, ez meg szimplán egy jó cikk.

ha már futók, és a múltkor felmerült kérdésnek:

McFadden szerint a hamstring rendben van, és 100%-os.