NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 620
47
17:00 MILITARY BOWL - Pittsburgh vs East Carolina
Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 10 éve
igen, nem azt mondtam, hogy Marinelli lenne az első, hanem, hogy idén talán a Dallas is megpróbálkozik vele 😊megjegyzés a saját korábbi kommentemhez: Gregory egyelőre ugyan hízik, de még nem érte el a kívánt súlymennyiséget. ennek ellenére nem lesz belőle llinebacker (zéró coveage skills) inkább több DE lesz fent a pályán. ezzel már az OTA-k alatt is próbálkoztak, és nem lenne meglepő, ha az előszezon meccsek alatt egyre több olyan felállást láthatnánk, hogy az egyik oldalon Gregory, középen Mincey és Crawford, a másik szélen meg Lawrence és/vagy Hardy - így fog értelmet nyerni a Marinelli-féle "Rushmen"4 DE -es felállást már többen alkalmaztak a korábbi években, amikor volt elég minőségi DE a keretben. Pl.: Giants, Seahawks, illetve tavaly a GB is próbálkozott vele,ha jól emlékszem. Itt egy régebbi cikk gifekkel:
(szerk: esetleg Hardy is belül Mincey helyett, azaz Gregory - Hardy - Crawford - Lawrence egyértelmű passz szituációknál)rva
www.fieldgulls.com/2013/10/24/4987528/seahawks-nascar-defense-nfl-pete-carroll-dan-quinnundisputedly
több mint 10 éve
megjegyzés a saját korábbi kommentemhez: Gregory egyelőre ugyan hízik, de még nem érte el a kívánt súlymennyiséget. ennek ellenére nem lesz belőle llinebacker (zéró coveage skills) inkább több DE lesz fent a pályán. ezzel már az OTA-k alatt is próbálkoztak, és nem lenne meglepő, ha az előszezon meccsek alatt egyre több olyan felállást láthatnánk, hogy az egyik oldalon Gregory, középen Mincey és Crawford, a másik szélen meg Lawrence és/vagy Hardy - így fog értelmet nyerni a Marinelli-féle "Rushmen"4 DE -es felállást már többen alkalmaztak a korábbi években, amikor volt elég minőségi DE a keretben. Pl.: Giants, Seahawks, illetve tavaly a GB is próbálkozott vele,ha jól emlékszem. Itt egy régebbi cikk gifekkel:
(szerk: esetleg Hardy is belül Mincey helyett, azaz Gregory - Hardy - Crawford - Lawrence egyértelmű passz szituációknál)rva
www.fieldgulls.com/2013/10/24/4987528/seahawks-nascar-defense-nfl-pete-carroll-dan-quinn
több mint 10 éve
rva kollegának hálálkodjatok:

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
megjegyzés a saját korábbi kommentemhez: Gregory egyelőre ugyan hízik, de még nem érte el a kívánt súlymennyiséget. ennek ellenére nem lesz belőle llinebacker (zéró coveage skills) inkább több DE lesz fent a pályán. ezzel már az OTA-k alatt is próbálkoztak, és nem lenne meglepő, ha az előszezon meccsek alatt egyre több olyan felállást láthatnánk, hogy az egyik oldalon Gregory, középen Mincey és Crawford, a másik szélen meg Lawrence és/vagy Hardy - így fog értelmet nyerni a Marinelli-féle "Rushmen"(szerk: esetleg Hardy is belül Mincey helyett, azaz Gregory - Hardy - Crawford - Lawrence egyértelmű passz szituációknál)
több mint 10 éve
Kösz, ez megnyugtató. Ha végül aug. elejére összeállnánk, az azért jó lenne. Jöhetne már a nyitómeccs!!Fontos, fontos, de ami fontosabb:- a Hardy döntésre azt írták kb 2 hét, ami már letelt. De az a 2 hét az csak körülbelül volt megadva, lehet az bármi. Szerintem tuti tele lesz vele az internet, ha kiderül mi változik. PFF cikk
Ad 1: Mi van Hardy-val? Marad a 10 meccses, mert az azért nem lenne jó főleg úgy, hogy elég keményen edz.
Ad 2: McFadden nem ezd, sérült - nem jó
Ad 3: Rolandó sem edz, valamije sérült - nem jó
Ad 4: ki lesz a visszahordó?
Ad 5: idén átállunk-e Witten-ről a drogbáróra
Ad 6: Carr eldőlt-e már
Aki ezekről tud, kérem írja meg!Charlie Firpo
- hamstring sérülését ápolgatja, de azt mondta, hogy mire az edzőtábor kezdődik (július 28) minden rendben lesz.
- korábban írtam, hogy arthroszkópiás térdműtétje volt. Igazából megcsinálhatta volna korábban, januártól lett volna ideje szinte bármikor, de úgy tűnik egyáltalán nem szeret edzésre járni és ez remek alkalom volt arra, hogy kihagyjon pár amúgy nem kötelező edzést. Broaddus szerint a front office úgy van vele, hogy amíg a meccsnapon hozza amit kell, addig lesz*rják, hogy mennyit jár edzésre.
- ez később fog eldőlni, de szerintem Whitehead (több embert is ki fognak próbálni, ez pont olyan, mint, hogy Collins hol fog játszani, vagy fog-e kezdeni, vagy Mincey bemozog-e középre azért, hogy Hardy, Gregory és Lawrence közül kettő egyszerre a pályán lehessen, stb)
- jó kérdés, ez még az előszezonban sem fog eldőlni
- nem, és július 15-ig rengeteg idő van még. ahogy Dez szerződésére, erre is akkor kell majd jobban figyelni.rva
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Fontos, fontos, de ami fontosabb:- a Hardy döntésre azt írták kb 2 hét, ami már letelt. De az a 2 hét az csak körülbelül volt megadva, lehet az bármi. Szerintem tuti tele lesz vele az internet, ha kiderül mi változik. PFF cikk
Ad 1: Mi van Hardy-val? Marad a 10 meccses, mert az azért nem lenne jó főleg úgy, hogy elég keményen edz.
Aki ezekről tud, kérem írja meg!Charlie Firpo
- hamstring sérülését ápolgatja, de azt mondta, hogy mire az edzőtábor kezdődik (július 28) minden rendben lesz.
- korábban írtam, hogy arthroszkópiás térdműtétje volt. Igazából megcsinálhatta volna korábban, januártól lett volna ideje szinte bármikor, de úgy tűnik egyáltalán nem szeret edzésre járni és ez remek alkalom volt arra, hogy kihagyjon pár amúgy nem kötelező edzést. Broaddus szerint a front office úgy van vele, hogy amíg a meccsnapon hozza amit kell, addig lesz*rják, hogy mennyit jár edzésre.
- ez később fog eldőlni, de szerintem Whitehead (több embert is ki fognak próbálni, ez pont olyan, mint, hogy Collins hol fog játszani, vagy fog-e kezdeni, vagy Mincey bemozog-e középre azért, hogy Hardy, Gregory és Lawrence közül kettő egyszerre a pályán lehessen, stb)
- jó kérdés, ez még az előszezonban sem fog eldőlni
- nem, és július 15-ig rengeteg idő van még. ahogy Dez szerződésére, erre is akkor kell majd jobban figyelni.
több mint 10 éve
Fontos, fontos, de ami fontosabb:Ad 1: Mi van Hardy-val? Marad a 10 meccses, mert az azért nem lenne jó főleg úgy, hogy elég keményen edz.
Aki ezekről tud, kérem írja meg!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
ez egyelőre nem igazi hiszti, csak egy kis színjáték a médiának, hogy legyen min csámcsogni.aligha hiszem, hogy 775 ezer dollárért meccsenként VALÓBAN holdoutolni fog.
de egyelőre így, hogy nincs Adrian Peterson to Dallas pletyka, kell valami, amivel elvagyunk még pár napot itt az offseason-ben. július 15 még nagyon messze van ráadásul.
több mint 10 éve
Úgy sejtem az ilyen hisztiktől is tartva (most mindegy, hogy jogos vagy sem) engedtük el Shady-t aki valószínűleg el kezdett volna reklamálni szintén a pénz miatt. Legalábbis abból ami üzletet összehozott a Billsnél ez valószínűsíthető. Mi meg nem akartuk megadni, és reménység szerint szereztünk egy fiatal elit védőt, és egy sémába nekünk talán jobban illő, hasonlóan eredményes futót.
több mint 10 éve
ha tényleg kihagyja az első meccset, akkor csak ront a helyzetén.
több mint 10 éve
Dez ha nem kapja meg a hosszút akkor skipeli az első meccset.

több mint 10 éve
Jones is aláírt, így az összes draftolt újoncunk szerződés alatt van. 7 milla a garantált fizu neki.
több mint 10 éve
bleacherreport.com/articles/2489793-everything-is-awesome-a-readers-guide-to-every-minicamp-story-everhehe, ha már a BR is lehozza akkor már nagyon durván elterjedt 😀
(amúgy igen, és durva)
több mint 10 éve
Jacobs nagyobb példány volt. 😊Ha ősztől lesz időd és energiád, akkor nézz egy kis Derrick Henry-showt az Alabama meccsein.😮 a csávó 6'3" és 242 lbs ez DE méret, nem futó 😀rva
Ízelítőnek:
balentin
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Hát kösz! 2017-ben jön csak ki, nem? Én ilyen 'azonnalakarokmindent'-típus vagyok, addig nem várhatok!😕)Ha ősztől lesz időd és energiád, akkor nézz egy kis Derrick Henry-showt az Alabama meccsein.twitter.com/Eric_Edholm/status/607907207150075904Ennyit a gyilkos tank futóprototípusomról...valahogy az agyamban egy Brandon Jacobs stile van, nem hiába, sokat láttam annó őt. Szóval egy ilyen erőfutó él a kényszerképzetemben RB poszton.
Don't be shocked of the #Cowboys bring in free-agent RB Lache Seastrunk. Appear to be releasing Ga. Tech RB Synjyn Days today, per source.rva
Tavaly még én is vidáman beírogattam az érkezőket, de ilyenkor még olyan jövés-menés van.Charlie Firpo
Ízelítőnek:
balentin
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Ha ősztől lesz időd és energiád, akkor nézz egy kis Derrick Henry-showt az Alabama meccsein.😮 a csávó 6'3" és 242 lbs ez DE méret, nem futó 😀
Ízelítőnek:
balentin
több mint 10 éve
Ha ősztől lesz időd és energiád, akkor nézz egy kis Derrick Henry-showt az Alabama meccsein.twitter.com/Eric_Edholm/status/607907207150075904Ennyit a gyilkos tank futóprototípusomról...valahogy az agyamban egy Brandon Jacobs stile van, nem hiába, sokat láttam annó őt. Szóval egy ilyen erőfutó él a kényszerképzetemben RB poszton.
Don't be shocked of the #Cowboys bring in free-agent RB Lache Seastrunk. Appear to be releasing Ga. Tech RB Synjyn Days today, per source.rva
Tavaly még én is vidáman beírogattam az érkezőket, de ilyenkor még olyan jövés-menés van.Charlie Firpo
Ízelítőnek:
több mint 10 éve
Bizonyára egyedül vagyok ezzel a dologgal, de ez a fajta "szórakoztatás" nálam perma-muteot ért. 😊írogassad csak be, akkor nem leszek a Dallas iktriad-ja 😀 😀 😀 (no offense iktriad felé, inkább le a kalappal mennyit melózik a többiek szórakoztatására)rvatwitter.com/Eric_Edholm/status/607907207150075904Ennyit a gyilkos tank futóprototípusomról...valahogy az agyamban egy Brandon Jacobs stile van, nem hiába, sokat láttam annó őt. Szóval egy ilyen erőfutó él a kényszerképzetemben RB poszton.
Days helyére amúgy máris érkezett egy Seastrunk névre hallgató ballaszt. Baylor növendék, a volt és jelen csapattársak talán segítenek neki egy picit. PShoz talán elég lehet...
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
írogassad csak be, akkor nem leszek a Dallas iktriad-ja 😀 😀 😀 (no offense iktriad felé, inkább le a kalappal mennyit melózik a többiek szórakoztatására)twitter.com/Eric_Edholm/status/607907207150075904Ennyit a gyilkos tank futóprototípusomról...valahogy az agyamban egy Brandon Jacobs stile van, nem hiába, sokat láttam annó őt. Szóval egy ilyen erőfutó él a kényszerképzetemben RB poszton.
több mint 10 éve
twitter.com/Eric_Edholm/status/607907207150075904Ennyit a gyilkos tank futóprototípusomról...valahogy az agyamban egy Brandon Jacobs stile van, nem hiába, sokat láttam annó őt. Szóval egy ilyen erőfutó él a kényszerképzetemben RB poszton.
Tavaly még én is vidáman beírogattam az érkezőket, de ilyenkor még olyan jövés-menés van.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
twitter.com/Eric_Edholm/status/607907207150075904Don't be shocked of the #Cowboys bring in free-agent RB Lache Seastrunk. Appear to be releasing Ga. Tech RB Synjyn Days today, per source.
több mint 10 éve
változás a 90 fős rosteren:3 nap után el is küldték Knox-ot
The Dallas Cowboys waived S Keelan Johnson (Arizona State) and signed LB Kyle Knox (Fresno State) on Tuesday.
www.dallascowboys.com/news/2015/06/02/cowboys-sign-veteran-linebacker-kyle-knox-90-man-roster
Seattle-be szerződött UDFA-ként a 2012-es draft után, de a practice squad-ig jutott csak. utána Jacksonville és Saints megálló következett, a szenteknél még játékidőhöz is jutott.
első elemzés Broaddus-tól:
www.dallascowboys.com/news/2015/06/02/scouting-report-studying-tape-new-lb-signee-kyle-knox?campaign=social_20150602_46839346&adbid=605778829211099136&adbpl=tw&adbpr=8824902
elég LB-heavy most a 90 fős keret....rva
dal.247sports.com/Bolt/Dallas-Cowboys-waive-LB-Kyle-Knox-37617312
a héten Todd Archer szerint új LB érkezik helyette.
több mint 10 éve
recode.net/2015/06/07/the-dallas-cowboys-will-soon-train-their-quarterbacks-in-virtual-reality/a múltkor még csak a drónok, mostmár virtuális valóság... látszik, hogy a pénz nem akadály a világ egyik legértékesebb franchise-a számára 😀
(aki nem ért jól angolul: a virtuális szemüvegben ugyan azt a játékot lehet megnézni 3D-ben mindannyiszor, és a QB látja mi van a pályán, mi történik ha más irányban néz ugyan azon play alatt. egyelőre csak a QB-k fejlesztésére jó, és nem interaktív, de nyilván óriási előrelépés, mert nem kell az egész offense és defense a pályára ahhoz, hogy a QB a játékok alatt gyakorolja a defense hívások felismerésétől kezdve az üres elkapók megtalálásáig mindent. és a második/harmadik számú elkapó is gyakorolhat az első csapattal)
érdekes, hogy vagy én nem értek angolul eléggé, vagy az ESPN-nek jött le más, de
espn.go.com/dallas/nfl/story/_/id/13029637/dallas-cowboys-use-virtual-reality-technology
szerintük amúgy QB, safety és linebacker is visel majd ilyen "kamerát" amivel a filmszobában ülők észrevehetnek olyan részleteket, vagy olyan read-eket tanulhatnak meg, amire eddig nem gondoltak.
kíváncsi vagyok hogyan működik majd a gyakorlatban
több mint 10 éve
igen, az optimizmusom fog a sírba vinni 😊Elpusztíthatatlan optimizmus ez Carr-ral kapcsolatban, nem más! Én respektálom ezt rva-tól, de személy szerint azonnal elküldeném Brandont. Azt olvastam valami szakitól, hogy várunk még vele, főleg egy jó CB felbukkanásával, másrészt a felkészülés előrehaladtával Carr már nem tud csapatot találni, ezért bele fog menni a fizetéscsökkentésbe.Charlie Firposzerk: még egy dolog, Carr a szezon vége felé azért javuló tendenciát mutatott, a GreenBay ellen például szerintem már egészen elfogadhatóan játszott. namost van egy rookie (másodéves) DE-nk, aki a szezon utolsó pár meccsén jól játszott, és egyből nagy reményekkel várjuk a jövő évet DE poszton, meg van egy CB-nk aki szintúgy a szezon végére kapta össze magát, de lesajnáljuk? 😊rvatudom, hogy viccelsz 😊
de azért más az, ha valaki első (fél) szezonja végén kezd el javuló formát mutatni, mert neki még van hova fejlődni, kell is fejlődni.
Carr-nak ez (hasraütéssel mondok egy számot) a hetedik szezonja volt, ilyenkor már nem feltétlen van helye (és lehetősége) ekkora formajavulásnak.
(bár természetesen sokat segít az, ha olyan stratégiája van a csapatnak, ami fekszik neked)
(egyébként megnéztem, Carr tényleg hét szezonon van túl, Lawrence meg 7+2 meccsen - ne feledjük el, ő a szezon első felében lábadozott a lábtöréséből)slowmotion
én reménykedem benne, hogy megtalálja azt az önmagát, amiért 50 millás szerződést kapott.
de ezt már leírtam itt azt hiszem.
szerintem a fizikai adottságai megvannak, inkább fejben kell(ene) összeraknia magát. kis extra önbizalom, amikor bejönnek a play-ek, a csapattársak és az edző bízik benned és nem érzed azt, hogy az irányító azért dobál a te oldaladon lévő elkapónak, mert onnan nagyobb az esélye a touchdown-nak...
amúgy nem lehet elküldeni, egészen egyszerűen számban nincs elég CB a rosteren és a dead money annyi lenne amennyi a fizetése, azaz ha ígyis-úgyis ki kell fizetni az összeget, akkor legalább legyen már itt valaki, ne a kútba dobják a pénzt.
több mint 10 éve
A Dallas a teljes 2014-es szezonban mindössze 12-szer dropolt. Ez a legkevesebb 2007 óta, amióta a PFF ezt rögzíti. Egész impresszív statisztika. 😊