NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 627
47
18:00 PINSTRIPE BOWL - Penn State vs Clemson (tv: ARENA4)
Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 10 éve
Milyen erdekes hogy Demarius is koppra ugyanezt kapta. Mondjuk Dezt választanám inkabb. De a Hardy esettel es az uj deallel azert pozitív het volt.Blevibiztos azért van, mert az ő ügynöke Tom Condon, Bryant-é viszont Tom Condon.
több mint 10 éve
egyrészt mindenki ennyivel indít, aztán úgyis meghosszabbítják két éven belül. ha nem, akkor az ötödik évben rátesznek még párat (évet meg tízmilliót). harmadrészt azért ugye a hátával voltak problémák, szóval ez a csapat részéről is kevésbé rizikós elkötelezettség, mint ha mondjuk hét-nyolc évre szólna a szerződés. a nyolcvanadik meg kilencvenedik millát később is hozzá lehet tenni.slowmotionmondjuk én azt szeretném látni, hogy mire Dez 31 éves lesz addigra draftolunk egy hozzá hasonló képességű elkapót az első körben.
nem jött be amúgy a jóslatom, én azt hittem az FO keményebb (Murray-t is hagyták elmenni) de ez a szerződés azért nem annyira élhetetlen a munkáltató szempontjából 😊 és ha Dez-nek jó, akkor jöhet a szezon!!
kiváncsi vagyok a garantáltból mennyi a virtuálisan garantált, voltak olyan hírek, hogy Byron Jones is olyan szerződést írt alá, hogy ha már csak rendőrautóba ültetik egy záróvonal átlépésért, akkor is elillan a garantált összeg
több mint 10 éve
Milyen erdekes hogy Demarius is koppra ugyanezt kapta. Mondjuk Dezt választanám inkabb. De a Hardy esettel es az uj deallel azert pozitív het volt.
több mint 10 éve
jaj, de lemaradtam.Tehenészboldog születésnapot! (bár életem szerelmének is ma van a születésnapja, ráadásul a második, szóval... de azért Neked is 😀
Charlie Firpogyeek már kitárgyalta, de Williams tényleg nem elit. második számú receivernek jó lehet, mint mondjuk anno Alvin Harper volt Irvin mellett. vezérbikának kevés.
gyeekez az a csajszi, akinek olyan brutálisan überkirály segge van? valami nagyon komoly dolognak kellett a háttérben lennie, ha OS képes volt megválni tőle...
rvaegyrészt mindenki ennyivel indít, aztán úgyis meghosszabbítják két éven belül. ha nem, akkor az ötödik évben rátesznek még párat (évet meg tízmilliót). harmadrészt azért ugye a hátával voltak problémák, szóval ez a csapat részéről is kevésbé rizikós elkötelezettség, mint ha mondjuk hét-nyolc évre szólna a szerződés. a nyolcvanadik meg kilencvenedik millát később is hozzá lehet tenni.
több mint 10 éve
HAPPY BIRTHDAY 😀
több mint 10 éve
korrekt szerződés, most már minden adva van egy jó szezonhoz! csak ne legyenek sérülések. pls pls pls

több mint 10 éve
ProFootballTalk @ProFootballTalk 49 mp50 másodperccel ezelőttMegatron többet kap nála. Alsó hangon is TOP3 WR a ligában. Ahogy növekszik a CAP évről-évre a szerződések is ugranak. Szerintem teljesen jó.
Dez gets $23m in 2015 via signing bonus and salary. Fully guaranteed.
ProFootballTalk @ProFootballTalk 35 mp36 másodperccel ezelőtt
The other $22m for Dez becomes fully guaranteed in March 2016.
mike fisher @fishsports 27 mp28 másodperccel ezelőtt Fordítás megtekintése
.@DezBryant will get $14M a year for 5 years totaling $70M. TOTAL guarantee $45M but some 'virtual'. @1053thefan
ez nem épp Cowboy for life.....rva

több mint 10 éve
ProFootballTalk @ProFootballTalk 49 mp50 másodperccel ezelőtt Dez gets $23m in 2015 via signing bonus and salary. Fully guaranteed.
ProFootballTalk @ProFootballTalk 35 mp36 másodperccel ezelőtt
The other $22m for Dez becomes fully guaranteed in March 2016.
mike fisher @fishsports 27 mp28 másodperccel ezelőtt Fordítás megtekintése
.@DezBryant will get $14M a year for 5 years totaling $70M. TOTAL guarantee $45M but some 'virtual'. @1053thefan
ez nem épp Cowboy for life.....
több mint 10 éve
Ian Rapoport @RapSheet 44 mp45 másodperccel ezelőtt45 milla garantált. Korrekt, főleg DEZ részéről.
The #Cowboys and Dez Bryant have an agreement in principle on a 5-year, $70M deal, per sources.
Már csak a garantált rész a kérdés.Mr. Bombastic
Stephen győzött.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Ian Rapoport @RapSheet 44 mp45 másodperccel ezelőttThe #Cowboys and Dez Bryant have an agreement in principle on a 5-year, $70M deal, per sources.
Már csak a garantált rész a kérdés.

több mint 10 éve
Rapoport 5 évet ír, 31 lesz mire lejár. az még egy nagy payday
több mint 10 éve
Azt pletykálják, megszületett a megállapodás Dez és a csapat között.
több mint 10 éve
Ian Rapoport @RapSheet 34 p34 perccel ezelőttFrom @Rand_Getlin & me: #Cowboys increased their offer to Dez Bryant beyond $13M, making a strong push. Bryant is more optimistic than ever
Tehenész Isten éltessen! 😊

több mint 10 éve
Mivel pont ugy jott ki,hogy ma van a szuletesnapom,igy mara egy csapatbarat dez szerzodest szeretnek latni ami a mi bryantunket is mosolYra fakasztja 😊TehenészSo, Happy Dezday! Remelem nem lesz a Cowboys es Dez egy otromba party-pooper.
Inverz asszonyveres! Scandricket betamadta a volt menyasszonya. Paprika spray-vel engem is fujt mar le az ocsem, suvegelendo megoldas, hogy Scandrick a rendoroket hivta ahelyett, hogy egy parasztlengovel leveri a holgy allkapcsat.
www.bloggingtheboys.com/2015/7/15/8967457/orlando-scandrick-takes-high-road-in-domestic-abuse-issue
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Mivel pont ugy jott ki,hogy ma van a szuletesnapom,igy mara egy csapatbarat dez szerzodest szeretnek latni ami a mi bryantunket is mosolYra fakasztja 😊TehenészIsten éltessen, és természetesen legyen úgy!!😀
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Isten éltessen, ha már pont így jött ki 😊
több mint 10 éve
Mivel pont ugy jott ki,hogy ma van a szuletesnapom,igy mara egy csapatbarat dez szerzodest szeretnek latni ami a mi bryantunket is mosolYra fakasztja 😊
több mint 10 éve
Hamar okosabbak leszünk.Williams tavolrol sem elit, Beasley meg szinte kizarolag slotban hasznalhato. Mindenesetre ott van meg Witten & co, ha Dez durcazna a 12.8 millioja miatt.
Én sok ilyen Dez-es cikket átrágtam, de nekem már egyre kevésbé tetszik ez a szitu, végül is úgy vélik a szakik, a garantált összegen megy a vita.
Az azért (szerintem) árnyalja a képet, hogy van egy Williams-ünk (szerintem már elit), egy jónak mondott, de még bizonyítás előtt álló Street, egy cool Beasley és 2-3 vagány UDFA - ez is a kalapban van. De persze szerintem is meg kell tartani, és meg is fogják, pénz itt ilyen szinten nem számít, csak a tervezhető Cap. Viszont ha ma is nyom valami ökörséget Dez, akkor a szurkolók (is) berághatnak rá, ez az 'orális presszió' nem kell, max. csajoktól!😕)Charlie Firpo
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
felteszem a virtuális 2 forintomat, hogy nem lesz Dez szerződés 15-ével, és nem lesz holdout sem.
több mint 10 éve
Azért azt ne feledd el, hogy tavaly az elit futó miatt a boxban több védő állt, valamint emellett Williams a lehető legnagyobb nyertese annak, hogy Dezt rendre kettőzni kellett, mellette pedig Wittenre is külön kellett figyelni. Biztos vagyok benne, hogy #1 elkapóként, a legjobb cornerek ellen nagyon visszaesne Williams, amikor az ellenfél megteheti, hogy rá figyeljen, és ne Dezre.
több mint 10 éve
Hamar okosabbak leszünk.De, csak nekünk az első négy fordulóban van egy pihenő hetünk is 😊Wyattnem négy meccset kapott Brady is?rvaDe legalább Brady nem lesz 😊Wyattaz eltiltás jár. az NFL úgy itélte meg a bizonyítékok alapján, hogy ezt adja.Ahogy alant írtam, vagy-vagy. Én persze mást nem tehetek, mint elfogadhatom.
a 4 meccs félúton van a 2 meccses eltiltás ami a régi és a 6 meccses ami az új CBA alapján járna
ha provokálta a csaj a verést, ha nem azért "összekarcolódott" meg a fegyverekre is "ráesett"
elfogadni kell a 4 meccset, fejet lehajtani, elnézést kérni, és aktívan dolgozni azért, hogy se velem, se mással ne forduljon elő ilyen.
ugye senki nem hiszi el, hogy azért, mert a csaj nem jelent meg, nem is történt semmi, igaz?rva
Jó lesz az 5. hét, Rolando-val, Hardy-val meg még ki tudja milyen eltiltott visszatérésével - ja hogy az az NE lesz? Voááá...
MÁS:
Mondjuk mindjá hamar ráfordulunk a Dez sztorira, nincs sok idő vissza! Ráadásul most olvasom, hogy Arcsi szerint 15-e után már nem lehet hosszú távút kötni, gondolom egy évig. Nekem még az is új, hogy Dez nem csak meccskihagyással, hanem a TC részvételével - is - fenyegetőzik.Charlie Firpo
Én sok ilyen Dez-es cikket átrágtam, de nekem már egyre kevésbé tetszik ez a szitu, végül is úgy vélik a szakik, a garantált összegen megy a vita.
Az azért (szerintem) árnyalja a képet, hogy van egy Williams-ünk (szerintem már elit), egy jónak mondott, de még bizonyítás előtt álló Street, egy cool Beasley és 2-3 vagány UDFA - ez is a kalapban van. De persze szerintem is meg kell tartani, és meg is fogják, pénz itt ilyen szinten nem számít, csak a tervezhető Cap. Viszont ha ma is nyom valami ökörséget Dez, akkor a szurkolók (is) berághatnak rá, ez az 'orális presszió' nem kell, max. csajoktól!😕)
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
De, csak nekünk az első négy fordulóban van egy pihenő hetünk is 😊nem négy meccset kapott Brady is?rvaDe legalább Brady nem lesz 😊Wyattaz eltiltás jár. az NFL úgy itélte meg a bizonyítékok alapján, hogy ezt adja.Ahogy alant írtam, vagy-vagy. Én persze mást nem tehetek, mint elfogadhatom.
a 4 meccs félúton van a 2 meccses eltiltás ami a régi és a 6 meccses ami az új CBA alapján járna
ha provokálta a csaj a verést, ha nem azért "összekarcolódott" meg a fegyverekre is "ráesett"
elfogadni kell a 4 meccset, fejet lehajtani, elnézést kérni, és aktívan dolgozni azért, hogy se velem, se mással ne forduljon elő ilyen.
ugye senki nem hiszi el, hogy azért, mert a csaj nem jelent meg, nem is történt semmi, igaz?rva
Jó lesz az 5. hét, Rolando-val, Hardy-val meg még ki tudja milyen eltiltott visszatérésével - ja hogy az az NE lesz? Voááá...
MÁS:
Mondjuk mindjá hamar ráfordulunk a Dez sztorira, nincs sok idő vissza! Ráadásul most olvasom, hogy Arcsi szerint 15-e után már nem lehet hosszú távút kötni, gondolom egy évig. Nekem még az is új, hogy Dez nem csak meccskihagyással, hanem a TC részvételével - is - fenyegetőzik.Charlie Firpo

több mint 10 éve
az a szép, hogy a fenyegetőzésnek kb semmi értelmeElcserélteti magát.
hanem kapja meg szerződést, és szeptemberben nem játszik, azzal mi ér el?
jobb helyzetbe kerül egy újabb szerződésnél? nem
több lehetősége lesz bizonyítani az új szerződéshez? (számok ligája) nem
segíti a csapatát, amihez "örökre" tartozni akar? nem
keres pénzt a kihagyott meccsek alatt? nemrva
Btw nekem már az is eszembe jutott, hogy az egésznek ez lesz a vége. Remélem a Colts odaadja az első körét érte. 😀
Mondjuk ő sem hülye, azt tudja, hogyha kimegy FA-ra, ott úgy is megkapja a pénzt, amit akar, abban is biztos vagyok, hogy még egy hosszú holdout után is. Ritkán kerül a piacra elit elkapó, ezt jól tudja mindenki. És Dez a pályán továbbra is kitette a lelkét is, úgyhogy nehéz lenne ráfogni, hogy csak a pénz érdekli. De hát jól tudja ő, hogy egy játékos karrierje során egy, maximum két nagy szerződést kap, szóval most kell megszereznie.
És azért ne felejtsd el, ha nem játszik, nem sérül meg. Mert ha taggel összeszedne valami súlyos sérülést, na akkor végképp elbúcsúzhatna attól a pénztől, amit meg szeretne kapni. Szóval számomra érthető a hozzáállása a dolgokhoz. Nem egy-két hét után kezdett fesztiválozni, hanem már sok-sok hónapja halogatja a dolgot a csapat. Hiába imádja a Cowboyst, ha úgy érzi, hogy nem tisztelik és becsülik ott, akkor elmegy, kész. Ezt is megértem.
több mint 10 éve
az a szép, hogy a fenyegetőzésnek kb semmi értelmehanem kapja meg szerződést, és szeptemberben nem játszik, azzal mi ér el?
jobb helyzetbe kerül egy újabb szerződésnél? nem
több lehetősége lesz bizonyítani az új szerződéshez? (számok ligája) nem
segíti a csapatát, amihez "örökre" tartozni akar? nem
keres pénzt a kihagyott meccsek alatt? nem