NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 083 — Lájkold a zsűrit!
Dunbar - MRI
kezdődik...Charlie Firpo
Ez a cikk már ezelőtt is pedzegette Steven Jacksont:  www.sportingnews.com/nfl/story/2015-08-06/joseph-randle-cowboys-training-camp-report-analysis-darren-mcfadden-depth-chart-offensive-line?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Dunbar - MRI
kezdődik...

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan
Ha valakit erdekel, akkor NFL Network reggel ota Cowboys tabort kozvetit ismetlessel.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
Wilcox azért bajba lesz,ha ennyire kapaszkodni fog mindenkibe,mert ez 10/9 flag..
több mint 10 éve
rva 4 517 — Me for President!
Beasley mellett mindenki alázatból vesz leckét, még Scandrick is.... durva a kiscsávó

infók:

Változások, cserék:
Aug. 4 – Aláírt TE Brandon Barden.
Aug. 4 – Elküldve TE Ray Hamilton.
Aug. 3 – Aláírt LB Ka’Lial Glaud, LB Jonathan Brown
Aug. 3 – Waived/injured lett (elküdve) LB Justin Anderson (boka), G Reshod Fortenberry (térd)
Aug. 2 – Waived/Injured lett LB Justin Jackson.
Aug. 1 – Aláírt LB Will Smith.

Sérülések:

Visszatérők:
G Ronald Patrick (kéz)
DE Jeremy Mincey (szerződés)

Elhagyta az edzést:
LB Will Smith

Kihgyta az edzést:
RB Darren McFadden (hamstring)
OL Chaz Green (csípő)
LB Mark Nzeocha (térd)
LB Rolando McClain (térd)
több mint 10 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 881 — Pfizer & Moderna fan
Erdemes nezni ezeket a 1-on-1 videokat.

www.dallascowboys.com/video/2015/08/04/training-camp-live-jason-witten-zack-martin-put-clinicgyeek
Martin milyen könnyedén fogta meg a csáveszt 😀

több mint 10 éve
The Cowboys waived tight end Ray Hamilton and replaced him with another tight end, Brandon Barden, who played at Vanderbilt.
több mint 10 éve
Erdemes nezni ezeket a 1-on-1 videokat.

www.dallascowboys.com/video/2015/08/04/training-camp-live-jason-witten-zack-martin-put-clinic

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
Jerry végre kihúzta a fejét a valagából.
több mint 10 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
You guys are acting like a bunch of kids at a circus trying to get him," Witten told the media. "I mean, it's football."

Igy ennyi a velemenyem nekem is.
Tobbszor is megneztem a videot,patmon kapott oda eloszor aztan meg tapsolt is dez arcaba egyet,nem szegyenlos a srac az biztos 😀
több mint 10 éve
Blevi 8 884 — Lions & Cowboys fan
Tegnap is szetoltotta a DB sort az 1 on 1 drilleken, O ilyen.
több mint 10 éve
Tavaly ha jól emlékszem Wilcoxszal balhézott Dez. Semmi köze a lóvéhoz szerintem, ő ilyen.

több mint 10 éve
kis csetepaté Dez és Patmon között:
 bleacherreport.com/articles/2537951-dez-bryant-gets-into-it-with-tyler-patmon-at-cowboys-training-camp
talán a srác túl agresszívan fogta (Bryant sisakja lerepül ha jól látom) és az újdonsült 70 millás szerződés mellé az ego lehet nem bírta a keménykedést? Patmon meg nyilván úgy volt vele, hogy ő azért magát csak megvédi bárki is a másik oldal (pedig van egy kis testméret különbség Dez 6'2" 220 lb, Patmon meg 5'10" 188 lb)
Jerry Jones szerint nincs ezzel baj:
 cowboysblog.dallasnews.com/2015/08/jerry-jones-dez-bryant-tyler-patmon-fight-didnt-surprise-me-thats-good-stuff.html/?utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeed

A Mincey holdout-nak vége, kapott 500 ezret a szerződéséhez, de nem kapott extra éveket:
 www.dallasnews.com/sports/dallas-cowboys/headlines/20150802-cowboys-de-jeremy-mincey-gets-500000-added-to-contract-but-no-extension.ece
az a 120 ezernyi büntetés, amit eddig összeszedett (4 napnyi hiányzás) el lett törölve
a tavalyi szezonban 11 snap hiányzott neki egy 500 ezres bónuszhoz, gyakorlatilag szerintem belátta a staff, hogy azt megérdemli, de Jones azt mondta, hosszabbítást akkor is csak szezon végén tárgyalnak vele.

ja, és Garrett szerint az első teljes felszerelésben végzett edzés "sloppy" (hanyag, nem elég alapos) és nem elég fizikális, de kicsit össze-vissza beszélt:
 www.dallasnews.com/sports/dallas-cowboys/headlines/20150802-cowboys-coach-jason-garrett-calls-first-padded-practice-sloppy-and-not-physical-enough.ece
több mint 10 éve
a linebacker sor gyorsabban változik az utóbbi 1,5 évben, mint bármi más ...rva
Lee - Hitch - Wilber + Rolando.
Gondolom nem rájuk utalsz...Azért szerencsére van ott még anyag, a Smith-ek s visszajöttek, pl., meg hát legyen is bő a keret!

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
a linebacker sor gyorsabban változik az utóbbi 1,5 évben, mint bármi más ...
több mint 10 éve
Na, befutott Mincey is... Kíváncsi vagyok.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Eagles:

Erre Hardy:

We Still Dem Boys!

több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 227
ez a PUP még csak olyan, hogy bármelyik nap le lehet venni róla valakit szezon kezdetig.
kb csak a médiának szól, hogy legyen min csámcsogni.

persze nem jó hír, hogy folyamatos hamstring baja van DMC-nek, te talán tudja a stáb, hogy mivel lehet megoldani, emlékeztek 2013-ban mennyi hamstring probléma volt és 2014-re hogy eltűnt? nyilván nem véletlen... szóval még nem temetném, de az már biztos, hogy nem első számú futóként számítanak rá, hanem inkább ilyen power back akinek a 3&2-t kell megcsinálni erőből. nem kell gondolkozni, csak nekifutni a húshegyeknek, és abban bízni, hogy lesz egy 10 cm2 lyuk, ahol átfér a keze a labdával.
illetve várjuk meg, hogy mit csinál az újonnan érkezett srác, mert újonc (ergo nincs annyira összetörve), felépítése megvan, és ha lát is a pályán, akkor nagy esélye lesz az 53-as rosterre kerülésre.rva
Szerencse, hogy DMC minden, csak nem powerback.
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 46 882 — Whoops, looks like something went wrong.
Steven Jackson is nyilvanosan bejelentkezett a Cowboyshoz. Inkabb o mint CJ0.5K szerintem. A 39es mezt bukta, de fontos a kontinuitas, es o is Las Vegas-i mint Murray. 😊gyeek
nem is tudom. én speciel 11 éves veteránt max punternek szeretnék a free agent piacról.slowmotion
Nem tudhatod, Jackson minek akar jönni, lehet punter lesz. 😊

több mint 10 éve
Steven Jackson is nyilvanosan bejelentkezett a Cowboyshoz. Inkabb o mint CJ0.5K szerintem. A 39es mezt bukta, de fontos a kontinuitas, es o is Las Vegas-i mint Murray. 😊gyeek
nem is tudom. én speciel 11 éves veteránt max punternek szeretnék a free agent piacról.slowmotion
Pityu is azt nyilatkozta, hogy a tavalyi jó szereplés a fiatalítás eredménye - is. Meglátjuk, kit bök ki 'Will varázsló', ha egyáltalán.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
nem is tudom. én speciel 11 éves veteránt max punternek szeretnék a free agent piacról.
több mint 10 éve
Steven Jackson is nyilvanosan bejelentkezett a Cowboyshoz. Inkabb o mint CJ0.5K szerintem. A 39es mezt bukta, de fontos a kontinuitas, es o is Las Vegas-i mint Murray. 😊

több mint 10 éve
ez a PUP még csak olyan, hogy bármelyik nap le lehet venni róla valakit szezon kezdetig.
kb csak a médiának szól, hogy legyen min csámcsogni.

persze nem jó hír, hogy folyamatos hamstring baja van DMC-nek, te talán tudja a stáb, hogy mivel lehet megoldani, emlékeztek 2013-ban mennyi hamstring probléma volt és 2014-re hogy eltűnt? nyilván nem véletlen... szóval még nem temetném, de az már biztos, hogy nem első számú futóként számítanak rá, hanem inkább ilyen power back akinek a 3&2-t kell megcsinálni erőből. nem kell gondolkozni, csak nekifutni a húshegyeknek, és abban bízni, hogy lesz egy 10 cm2 lyuk, ahol átfér a keze a labdával.
illetve várjuk meg, hogy mit csinál az újonnan érkezett srác, mert újonc (ergo nincs annyira összetörve), felépítése megvan, és ha lát is a pályán, akkor nagy esélye lesz az 53-as rosterre kerülésre.
több mint 10 éve
Blevi 8 884 — Lions & Cowboys fan
PUP-ra is lett teve DMC. Randle tavaly mikor jatszott jo volt, kerdes hogy all down backènt tudja-e ugyanezt.
több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Nem véletlen mondta Jones, hogy Randle az első számú futó 😊

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."