Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 10 éve
Ka'deemCarey25 Arizona Cardinals 277
Tudom hogy milliószor ki lett vesézve, de az új kameratechnikát nézegetve eszembe jutott ez a play. Mi lett volna a szezonotok befejezése ha a bírók által érvénytelenített (szerintem hibásan) elkapást megnézhettük volna a bólyakamerával?!
 m.youtube.com/?#/watch?v=s7sLEWGOO6U
Ka'deemCarey25
Valamit elronthattál, mert migránsos videot linkeltél.
Viszont jó hogy írtál, olvastam már nálunk trade opciót K Carey-re, pl. Devin Streetet adnánk érte 😊.
Charlie
Egyetemen imádtam a játékát, mindenféle rekordot megdöntött a csapatában és a pac12-ban egyaránt. Kevés lehetőséghez jutott Chicagóban ráadásul úgy néz ki Langford is elé került depht-en, valószínű az önbizalma is megcsappant szegénynek pedig nagy potenciál van benne. Egy ilyen fal mögött mint ami nálatok van jó számokat hozna (szerintem még én is😉, a Bearsnek meg jól jön bármilyen épkézláb WR White kiesése után, majd meglátjuk mi lesz.
több mint 10 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Tudom hogy milliószor ki lett vesézve, de az új kameratechnikát nézegetve eszembe jutott ez a play. Mi lett volna a szezonotok befejezése ha a bírók által érvénytelenített (szerintem hibásan) elkapást megnézhettük volna a bólyakamerával?!
Ka'deemCarey25
A Cowboys lett volna a bajnok termélszetesen. A játékvezetőket pedig kalodába zárják... természetesen.
gyeek
akkor összeesküvést kiáltott volna sok konkurens szurkoló ... természetesen...minket meg nem érdekelt volna, természetesen 😊

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
gyeek LSU Tigers 8 641 — Grady Judd fan
Ka'deemCarey25
A Cowboys lett volna a bajnok termélszetesen. A játékvezetőket pedig kalodába zárják... természetesen.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Ka'deemCarey25
Valamit elronthattál, mert migránsos videot linkeltél.
Viszont jó hogy írtál, olvastam már nálunk trade opciót K Carey-re, pl. Devin Streetet adnánk érte 😊.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Ka'deemCarey25 Arizona Cardinals 277
https://www.youtube.com/img/desktop/yt_1200.png
YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 237 — Cowboys fan
Azért sokan tértek már vissza hasonló vagy súlyosabb sérülésből is. Peterson például rekordokat döntögetett egy évvel a súlyos sérülése után. Scandricknek lesz ideje gyógyulni, hiszen egy teljes szezonja és utána egy offseasonja lesz formába lendülni.

Plusz ő nem futó, mint AP, nem ütközik annyit. Ha pedig mégis, akkor általában ő ütközik, nem őt ütközik le, az is fontos. A non-contact meg bármikor, bárkinél benne van a pakliban sajnos.
Törölt
nekem McGahee rémlik, mint akinek ronggyá szakadt a térde (pont az egyetemi döntőn), és visszatért - de azért beletelt egy kis időbe neki is.
azért jobban örültünk volna, ha Scandrick-nek nem lenne esélye a Comeback Player of the Year vagy az Ed Block Courage Award-ra.

de hát ilyen az élet.
több mint 10 éve
Dez is megsérült?
beltazor
augusztus 6. óta nem edz. Sérült. Vagy van újabb?
Charlie
Nincs, éppenséggel visszatért edzeni.
gyeek
Nem szorosan, de kapcsolódik:
ma majdnem texans szurkoló lettem, mert amikor hazaértem, azt láttam a tv-ben, hogy valami hardnox műsorban edzenek tök szimpatikus csávók, életképpel, meg minden, meg bunyó is van - texans játékosok majdnem verekednek ilyen redskins-esekkel. Mondom magamban, ez az egész milyen rokonszenves, meg őket mutatják, meg jj. watt, meg minden...aztán rájöttem, hogy bunyó edzésen,,,hohohohóó! hát az a miénken jobb volt...Dez be is rohant, wattafakk!!!... így, legnagyobb közös sajnálatunkra, maradtam cowboy... 😊

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Dez is megsérült?
beltazor
Charlie
Nincs, éppenséggel visszatért edzeni.

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 10 éve
Neked legyen mondva.
Stez?

Nincs év Orlando-ügy nélkül... bbbbmmmgg.
Inkább a tavalyi eltiltás, mint ez. A videót nézve (sírva) ez össze-vissza szakadt, főleg oldalról. Jobbulást neki, de lehet hogy már nem látjuk pályán, szomorú...
Jöhet Cory, meg basztMo, nincs mese. Vagy a Patmon-gyerek. Arra kell építeni, hogy a fal úgysem enged majd passzt, de nem ám!
 www.gfycat.com/ImperturbableBlindAfricanclawedfrog
Charlie
Azért sokan tértek már vissza hasonló vagy súlyosabb sérülésből is. Peterson például rekordokat döntögetett egy évvel a súlyos sérülése után. Scandricknek lesz ideje gyógyulni, hiszen egy teljes szezonja és utána egy offseasonja lesz formába lendülni.

Plusz ő nem futó, mint AP, nem ütközik annyit. Ha pedig mégis, akkor általában ő ütközik, nem őt ütközik le, az is fontos. A non-contact meg bármikor, bárkinél benne van a pakliban sajnos.
Törölt

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Dez is megsérült?
beltazor

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 915 — Pfizer & Moderna fan
Dez is megsérült?

több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 47 612 — Whoops, looks like something went wrong.
Inkább a tavalyi eltiltás, mint ez. A videót nézve (sírva) ez össze-vissza szakadt, főleg oldalról. Jobbulást neki, de lehet hogy már nem látjuk pályán, szomorú...
Jöhet Cory, meg basztMo, nincs mese. Vagy a Patmon-gyerek. Arra kell építeni, hogy a fal úgysem enged majd passzt, de nem ám!
Charlie

több mint 10 éve

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
Bár a run stoppal is komoly bajok mutatkoztak...
Blevi
Miért mutatkoznak bajok a futás ellen?
gyeek
A pre meccseken a kezdő D#-n is szenvedett vele. Nyilván csak preaseason.
Blevi
én meg azt hallottam, hogy a Niners ellen sem Lee, sem Hitchens nem játszott. akkor most a kezdő D, vagy nem a kezdő D?
slowmotion
Fal közepe nálam is kérdéses,de Marinelli úgyis kevergeti majd a lapokat,meg Lee-Hitch/Rolando párossal mögöttük nem lesz baj.

Patmon slot-ba kezdte nálunk nem? Legalábbis arra emlékszem,hogy eredetileg oda szántuk.
több mint 10 éve
Blevi
gyeek
Blevi
én meg azt hallottam, hogy a Niners ellen sem Lee, sem Hitchens nem játszott. akkor most a kezdő D, vagy nem a kezdő D?
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 47 612 — Whoops, looks like something went wrong.
bazmeeeg Scandrick
amikor Carrnak és Claiborne-nak kell tartania a frontot, ott már nagy a baj
rookie time lesz ebből

több mint 10 éve
Blevi 8 985 — Lions & Cowboys fan
Blevi
gyeek
több mint 10 éve
dinkaaa Penn State Nittany Lions 1 071
Scandrick... szomorú hír nagyon.. Viszont most előtörhet a fiatalság. Byron így rögtön kezdővé vált. Carrba nem bízok. Claiborne hát nálam nagy kérdőjel az ő játéka.. Patmon biztató volt tavaly is .. Szerintetek?
több mint 10 éve
Blevi

több mint 10 éve
Blevi 8 985 — Lions & Cowboys fan
Ejj legjobb CB-nk... 😕 Jonesnak kell majd beszállni CB-be úgy valszeg a Safety sor lesz puha... :/ Giants meccs jó erőfelmérő lehet az új defensenek. Bár a run stoppal is komoly bajok mutatkoztak...
több mint 10 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 145 — WHO DAT!!!!
SCANDRICK ACL ... Csak nem usztuk meg iden se
Tehenész
+MCL, teljesen elszállt a térde. -_-

Baromi nagy szívás, de az ilyenek sajna évente becsúsznak. Tavaly is megoldották a dolgot valahogy Lee nélkül, bízzunk benne, hogy Corey White képest éles helyzetben is azt hozni amit eddig, a slot az övé lesz.

***Helyesbítek: Patmon kapja elsőként a slotot.*** Remélem ő és Claiborne fel tudnak nőni a feladathoz.
gyeek
Tehenész

Baromi nagy szívás, de az ilyenek sajna évente becsúsznak. Tavaly is megoldották a dolgot valahogy Lee nélkül, bízzunk benne, hogy Corey White képest éles helyzetben is azt hozni amit eddig, a slot az övé lesz.

***Helyesbítek: Patmon kapja elsőként a slotot.*** Remélem ő és Claiborne fel tudnak nőni a feladathoz.
gyeek
Előre sajnállak titeket ha abban bíztok hogy c.White majd megoldja. A tc ben nálunk is mindig jól tolta aztán meg.....

több mint 10 éve
Cowboykarcsi90 3 512 — …not me…Im in my prime!
Tehenész

gyeek
Eddig mindkettőjüket dícsérték TC alatt,meg ugye az alapszakaszra elvileg simán visszatér Carr is,számra megvagyunk így is(Carr,Claiborne,Jones,Patmon,White),meglátjuk sikerül e a mínőséget is megoldani.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 10 éve
szerintem vigyáznunk kellene ezekkel a szerződéshosszabbításokkal.
Scandrick-nek meg jobbulást, és teljes felépülést!

a maszek véleményem meg az, hogy: picsába...
több mint 10 éve
Tehenész

Szerkesztette: gyeek

több mint 10 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue