NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 12 éve
gyeek LSU Tigers 8 598 — Grady Judd fan
Valaki tud írni valami érdekeset a meccsről amúgy? Én az utolsó 4 perc kivételével végignéztem, de végig olyan wtf hangulatom volt. Nem akarom leszólni a Ramst, de ennél többet vártam. Vagyis nem akarom elhinni, hogy a Cowboys tud tartósan ennyire domináns lenni. Rams drukkerek véleményét is szívesen veszem, mert totál tanácstalan vagyok a Cowboyst illetően. (Attól tartok ez valami aljas pavlovi kisérlet lehet a csapat részéről. 0_o )

Erre most térnék vissza:
D oldalon se olyan erős ez a Rams mint a Chiefs.. Győzni kell.krisz0621
Hahahaha 😀undisputedly
Chiefs topicban már kifejtettem, de az elmúlt két évben a Cowboys szezon elején játszott egy-egy meglepetésszerűen erős csapattal. Az egyiknek Alex Smith volt a QBja. Most nem mondok semmit a jinx veszély miatt, de... ...

Ezt meg Irónia Irén küldte:
Manning is getting zero help from his offensive line and running game...rotoworld
Vajon megvan-e Tony telefonszáma? Elit Elinak lehet kellene némi tanács az ilyen helyzetekre.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Blevi 8 873 — Lions & Cowboys fan
Porfikt víkend.
több mint 12 éve
El kellett mennem az uccsó 4 percről... izgi volt? 😛gyeek
aha. az volt a kérdés, hogy a second team D kap-e TD-t. nem kapott.slowmotion
Ha nincs Hatcher majomsága, akkorez a meccs is shutout, akár a Giants@Panthers. 😊 Amúgy 6 mp van vissza a 'Skins szopijáig.

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 926 — Cowboys fan
El kellett mennem az uccsó 4 percről... izgi volt? 😛gyeek
aha. az volt a kérdés, hogy a second team D kap-e TD-t. nem kapott.
több mint 12 éve
El kellett mennem az uccsó 4 percről... izgi volt? 😛

több mint 12 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Nyerni kell nincs mese. Ha ugyalakul 1-2 meccs elonyunk is lehet ma.
GO COWBOYS!!!!

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Wong Dallas Cowboys 669 — Defense Fan
Nálam eleve kiverte a biztosítékot, hogy Allent kezdő szintnek gondolta bárki is, Wilcox ha nem lesz totális homály, simán benn ragadhat a csapatban.gorbel
Allent senki sem gondolta kezdő szintnek, azért hozták, mert nagyjából ismeri a sémát, meg van meccstapasztalata. B-tervnek jött, ha Matt Johnson esetleg mégsem válna be, illetve amíg az Johnson és Wilcox elég tapasztalatot szerez.
és mivel - mint tudjuk - Johnson idén is összetört, ezért a kezdőbe csúszott.slowmotion
Ez mind szép és jó, csak már az előző szezon végén ez volt a helyzet. Ehhez képest elengedtük Sensi-t, aki tudtommal nem sokkal több cap space-t foglalt, mint Allen, viszont lényegesen megbízhatóbb. Vagy akkor Allen pótcselekvés, mert elhittük, hogy megszerezhetjük Byrdöt vagy Landry-t, és nem jött össze? Ugyan már, ilyen sapi helyzettel egyikre sem volt reális esély.gorbel
hát ha azt vesszük, Sensabaugh sem a passz elleni védekezés prototípusa volt, konkrétan elég gyakran lemaradt az elkapásokról. nem hiszem, hogy Kiffin ne nézte volna meg, mielőtt házon kívülre került, valószínűleg úgy gondolta, hogy nem illik a sémába.
Byrd-re nem is készült a FO, elég egyértelmű volt, hogy a Bills tageli, Landry meg állandóan sérült, és egy jó játékért cserébe csinált két faszságot, más szóval agyatlan.slowmotion
Itt a nevekkel elsősorban arra akartam rávilágítani, hogy volt-e A tervünk safety posztra, mondhattam volna Vaccarot vagy Cyprient is. Mert már tavaly is ez volt ez egyik legproblémásabb része a csapatnak, és ehhez képest beljebb vagyunk (lettünk volna) egy Church-el, aki inkább egy hibrid linebacker-safety, de annak valóban egész jó, valamint egy Matt Johnsonnal, aki egy percet nem játszott még, Wilcox ugyanez. Szóval biztos vagyok benne, hogy Allent ha nem is betonbiztos kezdőnek hozták ide, de úgy számoltak, hogy a snapek jelentős részénél pályán lesz. Ezt pedig látjuk, mit eredményez.gorbel
Wilcox lépett pályára, igaz nem volt hosszú playeket fent, de az nem igaz, hogy egy percet sem játszott.
Vaccaro-nál pedig nyílt titok volt, hogy meg akarjuk szerezni, mert a vak is látta h nekünk safety kell, de a NO lenyúlta, és a 2. heti meccsen már meccsnyerő megmozdulása volt. Jó választás lett volna. Én szeretem a játékát, és mióta a NO van nézem is a NO meccseket. De egy cseppet sem bánom, hogy Wilcox nálunk kötött ki, csak ugye kéne egy épeszű OC/DC aki játszatná is. Van olyan tehetséges mint Mo, szerintem.
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Dumáltam Garrett-el és azt üzeni, hogy nyugodjunk meg. A meccs a miénk.
A playbook ki van dolgozva! Átküldte:
több mint 12 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
Nálam eleve kiverte a biztosítékot, hogy Allent kezdő szintnek gondolta bárki is, Wilcox ha nem lesz totális homály, simán benn ragadhat a csapatban.gorbel
Allent senki sem gondolta kezdő szintnek, azért hozták, mert nagyjából ismeri a sémát, meg van meccstapasztalata. B-tervnek jött, ha Matt Johnson esetleg mégsem válna be, illetve amíg az Johnson és Wilcox elég tapasztalatot szerez.
és mivel - mint tudjuk - Johnson idén is összetört, ezért a kezdőbe csúszott.slowmotion
Ez mind szép és jó, csak már az előző szezon végén ez volt a helyzet. Ehhez képest elengedtük Sensi-t, aki tudtommal nem sokkal több cap space-t foglalt, mint Allen, viszont lényegesen megbízhatóbb. Vagy akkor Allen pótcselekvés, mert elhittük, hogy megszerezhetjük Byrdöt vagy Landry-t, és nem jött össze? Ugyan már, ilyen sapi helyzettel egyikre sem volt reális esély.gorbel
hát ha azt vesszük, Sensabaugh sem a passz elleni védekezés prototípusa volt, konkrétan elég gyakran lemaradt az elkapásokról. nem hiszem, hogy Kiffin ne nézte volna meg, mielőtt házon kívülre került, valószínűleg úgy gondolta, hogy nem illik a sémába.
Byrd-re nem is készült a FO, elég egyértelmű volt, hogy a Bills tageli, Landry meg állandóan sérült, és egy jó játékért cserébe csinált két faszságot, más szóval agyatlan.slowmotion
Itt a nevekkel elsősorban arra akartam rávilágítani, hogy volt-e A tervünk safety posztra, mondhattam volna Vaccarot vagy Cyprient is. Mert már tavaly is ez volt ez egyik legproblémásabb része a csapatnak, és ehhez képest beljebb vagyunk (lettünk volna) egy Church-el, aki inkább egy hibrid linebacker-safety, de annak valóban egész jó, valamint egy Matt Johnsonnal, aki egy percet nem játszott még, Wilcox ugyanez. Szóval biztos vagyok benne, hogy Allent ha nem is betonbiztos kezdőnek hozták ide, de úgy számoltak, hogy a snapek jelentős részénél pályán lesz. Ezt pedig látjuk, mit eredményez.
több mint 12 éve
Byrd-re nem is készült a FO, elég egyértelmű volt, hogy a Bills tageli, Landry meg állandóan sérült, és egy jó játékért cserébe csinált két faszságot, más szóval agyatlan.
több mint 12 éve
Ez mind szép és jó, csak már az előző szezon végén ez volt a helyzet. Ehhez képest elengedtük Sensi-t, aki tudtommal nem sokkal több cap space-t foglalt, mint Allen, viszont lényegesen megbízhatóbb. Vagy akkor Allen pótcselekvés, mert elhittük, hogy megszerezhetjük Byrdöt vagy Landry-t, és nem jött össze? Ugyan már, ilyen sapi helyzettel egyikre sem volt reális esély.
több mint 12 éve
és mivel - mint tudjuk - Johnson idén is összetört, ezért a kezdőbe csúszott.
több mint 12 éve
Nálam eleve kiverte a biztosítékot, hogy Allent kezdő szintnek gondolta bárki is, Wilcox ha nem lesz totális homály, simán benn ragadhat a csapatban.
Amúgy én kedvelem a Ramst (ha kellene mondanom második kedvenc csapatot, ők lennének), de ha vasárnap nem húzzuk be, akkor ne is jussunk rájátszásba. Szinte amúgy egy az egyben a tavalyi 3. meccsünkre emlékeztet így érzésre...akkor a Tampa volt az ellenfél, hasonló előjelek, szarul kezdtünk, de valahogy behúztuk.
Amúgy tényleg gyengülni látszik a csoport, a Philly szerintem idén Vickel még nem lesz komoly tényező, a Giantsnél Coughlin talán az utolsókat rúgja, a 'Skinstől pedig szerintem senki nem várja, hogy a tavalyi évet megismételjék. Én úgy gondolom, hogy köztünk és a Giants között fog eldőlni a csoportgyőzelem, és egy 9-7-tel akár meg is lehet szerezni azt. De nagy körbeverések lesznek itt keleten (bár mi déliek vagyunk, a fenébe is!), aki ebből egy 4-2-vel kijön, az lehet a befutó. Legyünk má' mi.
több mint 12 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Church eddig pozitív meglepetés nem? talán legtöbb tackleja van a csapatban.
Nekünk és az egész Nfc Eastnek jön egy megújulás, 1-2 gyengébb év(lsd. Nfc West). Fájni fog, de be kell áldozni 2-3 idősebb, nem teljesítő játékost,ha akarunk valamit és persze normálisan draftolni,nem úgy h draft után pár év és senki se sincs itt,mert kuka mindeki

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Church-Wilcox páros edzett a first teammel csütörtök-péntek.Gondolom én tudom rosszul,de nem mindketten strong safetyk?Tehenész
😀😀😀 jujjj, ezazz, nahát, jajj, végre! Nem tudom jobban kimutatni mennyire örülök Wilcox kezdésének. Végre egy jó hír!
több mint 12 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
Church-Wilcox páros edzett a first teammel csütörtök-péntek.Gondolom én tudom rosszul,de nem mindketten strong safetyk?
több mint 12 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Nem gondoltam volna az utóbbi években, hogy az NFC East lesz egyszer a leggyengébb csoport, de nagyon úgy tűnik, hogy ez idén bekövetkezik... Éppen ezért is kéne kihasználni az ilyen meccseket, mint a következő Rams elleni meccs, ahol valamivel esélyesebb a Cowboys, mint az ellenfél. 😉 Ahogy látom nem nagyon fog hiányozni erről az oldalról senki, max Sims (igaz tegnap Ware, Spencer, Dez és Caliborne is limitáltan edzett, de aligha hagyják ki). Szóval jó lenne nyerni, ehhez nem ártana zavarba hozni Bradfordot a túloldalon (még annál is nagyobba, mint amilyenbe van alapból), ami bár nem könnyű (egyetlen csapat, ahol még nem volt sackelve az irányító), de a faluk sérülésekkel küszködik, a futójátékuktól meg aligha kell tartani.

Offense oldalon Callahan több futást ígér (nem lesz nehéz többet futni), igaz pont egy igen jó védőegység ellen kezd el a csapat futni, de bízok benne, hogy Waters-szel együtt fog működni, ugyanis muszáj lesz neki pláne, hogy Romo sérülése kicsit mintha látszana a játékán is. Amúgy szintén kulcs lesz Romo megvédése, főleg így hogy nem 100%-os, bár jól jöhet, hogy a túloldalon Chris Long sem az, de azért Quinn viszont elég beastként kezdte a szezont. 😊 Ja és remélem Bryant szana szét szopatja Finnegant. 😀

Amúgy mibe, hogy most, hogy a Eagles - Broncos meccs lesz a sporttv-n (így négyszer egymás után lesz a Broncos), az 5. hétre pont váltanak a Broncosról, így pont a Broncos - Cowboys lesz az első olyan Denver meccs amit nem adnak? 😀Jughead
Bródusz mester pont a Tyron Smith - Quinn párostcsatát elemezte külön, hát, meglátjuk. Ahogy nézem, ez a Quinn gyerek igen csak gyors, a mi Tyron-unk meg inkább nagy, de remélem, Ware tudott neki jó tanácsokat adni.

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 12 éve
Amúgy mibe, hogy most, hogy a Eagles - Broncos meccs lesz a sporttv-n (így négyszer egymás után lesz a Broncos), az 5. hétre pont váltanak a Broncosról, így pont a Broncos - Cowboys lesz az első olyan Denver meccs amit nem adnak? 😀Jughead
Hétfőn a Manning alakulat a Raiders-en taposgál majd (hogy törne bele a bicsakjuk 😊 ), nem a Philin! De korrekt a meglátás... már sok volt a Manningekből a magyaron! 😀toxique
A 4. heti közvetítésről lehetett szavazni, hogy Eagles - Broncos vagy Cowboys - Chargers legyen- e és előbbi nyert, erre céloztam, hogy így se 4. heti, se 5. heti közvetítés nem lesz 😀Jughead
Ok! Jogos! Én jártam ismeretlen vizeken 😀
több mint 12 éve
Belekeveredtem tegnap egy bunyóba... Egy hétig csak leves lesz a menü sajna, de azt se irigylem akin gallyra vágtam a jöbb kezem bütykeit.

És még mindig vezetjük az NFC Eastet!gyeek
Ez biztos, hogy kapcsolódik valamilyen furfangos módon ide... de hogy? Kansas szurkolóba futottál bele sztem mint Phillysbe, nem?Wong
Semmi összefüggés nincs az NFC East és a zúzódásaim közt, csak gondoltam eldicsekszem a dologgal, eléggé otthon érzem amagam ebben a topicban. Ne aggódjatok, "I'm a righteous mo********er."gyeek
Néha verünk, néha vernek... ilyen ez 😊. Jobbulást!
több mint 12 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 213
Hétfőn a Manning alakulat a Raiders-en taposgál majd (hogy törne bele a bicsakjuk 😊 ), nem a Philin! De korrekt a meglátás... már sok volt a Manningekből a magyaron! 😀toxique
A 4. heti közvetítésről lehetett szavazni, hogy Eagles - Broncos vagy Cowboys - Chargers legyen- e és előbbi nyert, erre céloztam, hogy így se 4. heti, se 5. heti közvetítés nem lesz 😀
több mint 12 éve
Hétfőn a Manning alakulat a Raiders-en taposgál majd (hogy törne bele a bicsakjuk 😊 ), nem a Philin! De korrekt a meglátás... már sok volt a Manningekből a magyaron! 😀
több mint 12 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 213
Nem gondoltam volna az utóbbi években, hogy az NFC East lesz egyszer a leggyengébb csoport, de nagyon úgy tűnik, hogy ez idén bekövetkezik... Éppen ezért is kéne kihasználni az ilyen meccseket, mint a következő Rams elleni meccs, ahol valamivel esélyesebb a Cowboys, mint az ellenfél. 😉 Ahogy látom nem nagyon fog hiányozni erről az oldalról senki, max Sims (igaz tegnap Ware, Spencer, Dez és Caliborne is limitáltan edzett, de aligha hagyják ki). Szóval jó lenne nyerni, ehhez nem ártana zavarba hozni Bradfordot a túloldalon (még annál is nagyobba, mint amilyenbe van alapból), ami bár nem könnyű (egyetlen csapat, ahol még nem volt sackelve az irányító), de a faluk sérülésekkel küszködik, a futójátékuktól meg aligha kell tartani.

Offense oldalon Callahan több futást ígér (nem lesz nehéz többet futni), igaz pont egy igen jó védőegység ellen kezd el a csapat futni, de bízok benne, hogy Waters-szel együtt fog működni, ugyanis muszáj lesz neki pláne, hogy Romo sérülése kicsit mintha látszana a játékán is. Amúgy szintén kulcs lesz Romo megvédése, főleg így hogy nem 100%-os, bár jól jöhet, hogy a túloldalon Chris Long sem az, de azért Quinn viszont elég beastként kezdte a szezont. 😊 Ja és remélem Bryant szana szét szopatja Finnegant. 😀

Amúgy mibe, hogy most, hogy a Eagles - Broncos meccs lesz a sporttv-n (így négyszer egymás után lesz a Broncos), az 5. hétre pont váltanak a Broncosról, így pont a Broncos - Cowboys lesz az első olyan Denver meccs amit nem adnak? 😀
több mint 12 éve
Belekeveredtem tegnap egy bunyóba... Egy hétig csak leves lesz a menü sajna, de azt se irigylem akin gallyra vágtam a jöbb kezem bütykeit.

Ez biztos, hogy kapcsolódik valamilyen furfangos módon ide... de hogy? Kansas szurkolóba futottál bele sztem mint Phillysbe, nem?Wong
Semmi összefüggés nincs az NFC East és a zúzódásaim közt, csak gondoltam eldicsekszem a dologgal, eléggé otthon érzem amagam ebben a topicban. Ne aggódjatok, "I'm a righteous mo********er."

több mint 12 éve

Ez biztos, hogy kapcsolódik valamilyen furfangos módon ide... de hogy? Kansas szurkolóba futottál bele sztem mint Phillysbe, nem?
több mint 12 éve

kint voltál tegnap a Philly-meccsen? 😉