Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 10 éve
Szorosabb és rosszabb volt, mint ami egészséges, de megvan, ez a lényeg...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
Kisebbfajta defenseunk lesz iden
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 10 éve
Inactives:McCray is sérülés miatt nincs, a héten kezdett csak újra edzeni, bár őt Barrett és Ray is megelőzi a depth charton...
Trevor Siemian, Curtis Marsh, Lorenzo Doss, Lerentee McCray, Shelley Smith, Mitchell Henry, Kenny Anunike
Nekem McCray és Annunike kicsit meglepő, de főleg Smith az, mert ezek szerint Ferentz beöltözhet...
Szerintem a ma esti meccs után jobban lehet majd tippelni az eredményekkel kapcsolatban, még nagyon keveset lehet tudni arról, hogy mire lesz jó a támadósor...
StormST
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 10 éve
A Ferentz-vér automatikus rutint jelentInkább egy 0 meccses C, aki egy hete még a csapatnál se volt? 😀Inactives:Anunike sérült, ő tuti volt már tegnap.
Trevor Siemian, Curtis Marsh, Lorenzo Doss, Lerentee McCray, Shelley Smith, Mitchell Henry, Kenny Anunike
Nekem McCray és Annunike kicsit meglepő, de főleg Smith az, mert ezek szerint Ferentz beöltözhet...
Szerintem a ma esti meccs után jobban lehet majd tippelni az eredményekkel kapcsolatban, még nagyon keveset lehet tudni arról, hogy mire lesz jó a támadósor...
StormST
Ferentz meg azért kell, mert nem merik Garciát backup C-nek beírni egyelőre.
Höri
StormST
több mint 10 éve
Inkább egy 0 meccses C, aki egy hete még a csapatnál se volt? 😀Inactives:Anunike sérült, ő tuti volt már tegnap.
StormST
Höri

több mint 10 éve
Inactives:Anunike sérült, ő tuti volt már tegnap.
StormST
több mint 10 éve
Közben a Ravens 5 DL embert nevezett csak, 33 fok van, ebből előnyt kéne kovácsolni, meg kéne őket futtatni a ritka levegőben...

több mint 10 éve
Inactives:Trevor Siemian, Curtis Marsh, Lorenzo Doss, Lerentee McCray, Shelley Smith, Mitchell Henry, Kenny Anunike

több mint 10 éve
Afroamerikai_Vipera (Bocsi, ha nem PC ez így):Alapvetően egyet értek a tippjeiddel, de azért pár dolgot hozzátennék:
Szerintem idén az SD nem lesz annyira erős, és 2-szer ütjük majd őket. Ellenben a Raiders-el akiknek majd felspannolva a fiatalos hévvel kijön a lépés majd hazai pályán.
A GB meccs bukta lesz, Rodgers ellen nem lesz felkészülve a védelem, de cserébe a Steelers ellen sima győzelem lesz, mert minden veszéllyes emberükre van fegyvere a D#-nek.
A Peccet ütjük majd egy Caldwell punt return TD-vel, és ott leszünk a PO-ban 12-4-el :- )
több mint 10 éve
Még múlthéten elkezdtem összeírni, h mit várok a szezontól, de befejezni sajnos már nem fogom tudni.Bold predictions
Week1 vs Baltimore: W (1-0)
Nem feltétlen vagyunk erősebbek a Ravensnél, de talán felénk billentheti a mérleg nyelvét, h a tavalyi OC-juk dolgozhatja ki ellenük a gameplant... És hazai pálya
Week2 @KC: L (1-1)
A PM érában elég jól sikerültek az Arrowheadbe látogatások, de rövid héten a hazai pálya extra előny, és homefield advantage-nek amúgy se lennének híján. Az offensünk meg még formálódik
Week3 @Detroit: W (2-1)
A rövid hét után minimbye week (1 helyett másfél hét felkészülni, sebeget nyalogatni, stb). Ezt nem akarom túl misztifikálni, de Suh nélkül határozottan könnyebbnek látom a vizsgát ami elő az OL-t állítják majd
Week4 vs Vikes: W (3-1)
Nem tudom milyen formában tér vissza AP, h Bridgewaterre somophore slump vár-e vagy áttörés, de ez előzetesen olyan meccsnek túnik, amit hozni szoktunk
Week5 @Oak: W (4-1)
Itt kevésbé érzem hangsúlyosnak, h loptak egyet a tavalyi stábból, annál nagyobb változások történtek nálunk, a Raiders pedig egyelőre AC/DC és Mack nagy játékainak örvendezhet, nem a sorozatos győzelmeknek...
Week6 @Cleveland: W (5-1)
Amíg nem egy egyetemi formájában játszó JFM irányít náluk, addig ezt hamar győzelemre adom
Week7 BYE
Week8 vs GB: W (6-1)
Itt szerencsés a sorsolás, egyik legnehezebb meccs, bye után hazai pályán. Eddigre az O-nak is össze kéne állnia
Week9 @Colts: L (6-2)
Ez nem szokott menni.
Week10 vs KC: W (7-2)
Ők legalább annyira nem szeretnek hozzánk jönni, mint mi hozzájuk...
Week11 @Bears: W (8-2)
Fox nagyon meg akarja mutatni, h hiba volt őt elküldnei, de most nehéz látni, hogy nem lesz darabokra szedve az az OL.
Week12 vs Pats: L (8-3)
Végre egyszer otthon játszunk ellenük, de november végére ők már nagyon erősek szoktak lenni, most meg mindenkinek meg akarják mutatni, h bármilyen labdával ők a legjobbak, kicsit mint anno 2007-ben.
Week13 @SD: L (8-4)
Tavaly elmaradt a nagy decemberi menetelésük, de még nem merem elhinni, h vége a korszaknak...
Week14 vs Oak: W (9-4)
2 vereség után jól jön egy papíron könnyebb ellenfél, a rosszabb sorozat abban is segíthet h ne kezdjünk álmosan...
Week15 @Pitt: L (9-5)
Az 1984 óta tartó sorminta alapján vesztünk. A sors ellen mindenki tehetetlen.
Week16 vs Bengals: W (10-5)
Ha tényleg 4-ből 3-mat vesztünk előtte, akkor ez fontos meccs lesz nagyon, nem lesz nyoma a tavaly szezon végén kicsit érezhető motiválatlanságnak vagy nem tudom minek nevezzem...
Week17 vs SD: W (11-5)
Megint szerencsés a sorsolás. Az alighanem divízió győzelemről döntő meccsen miénk a hazai pálya előnye, tét meccsel hangolhatunk a PO-ra, aminek Oswi nem örül...
11-5 szerintem elég lesz a div győzelemre, főleg, h diven belül 4-2-vel teljesítjük ezt, de a bye-ra nem hinném.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Nem lehet mindenki olyan badass, mint Julian, az már tuti 😊Ezt csak azért mondod, mert nem követed az instáját 😀
Wyatt
Am elég vegyes dolog ez. Egyrészt tuti h sokkal jobb lesz a return játékunk, másrészt tavaly volt agyrázkódása és nem hiányzik h emiatt kiessen meccsekre | láttuk h szegény Welker hogy végezte... | , az egyéb sérülésekről nem is beszélve...

több mint 10 éve
Sanders lesz a punt returnerwww.denverbroncos.com/news-and-blogs/article-1/Why-Emmanuel-Sanders-will-return-punts/3452ce02-0f8d-4a23-96f7-23c0fbf96349
mert mindig jó összetöretni az offense egy fontos láncszemét az ST-ben...
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Kicsit sajnálom h Garlandot nem tudtuk/akartuk összeszedni, valamint Joe Don Duncannak is szurkoltam, de alapvetően erősnek mondható a PS-ünk (bold prediction: 3 játékos is rosteren lesz jövő ilyenkorra belőlük).6 játékost szerződtettünk a practice squadba, ők mind nálunk játszottak eddig:Velük teljes a PS
ILB Zaire Anderson, C Dillon Day, OLB Danny Mason, CB Taurean Nixon, DL Chuka Ndulue, valamint WR Jordan Taylor.
A maradék 4 posztot a "napokban" töltjük fel.
Általános
Kapri Bibbs RB
George Uko DT
Kyle Roberts OT
Arthur Lynch TE
xrace77
Lamin Barrowt Fox rabolta el, míg -ha nem néztem be- Ball és Tony Carter még mindig az utcán van...
Új mezszámok is vannak:
Siemian No. 13, Ferentz No. 53, Henry No. 84.

több mint 10 éve
6 játékost szerződtettünk a practice squadba, ők mind nálunk játszottak eddig:Velük teljes a PS
ILB Zaire Anderson, C Dillon Day, OLB Danny Mason, CB Taurean Nixon, DL Chuka Ndulue, valamint WR Jordan Taylor.
Általános
Kapri Bibbs RB
George Uko DT
Kyle Roberts OT
Arthur Lynch TE
Szerkesztette: xrace77
több mint 10 éve
A negyedik körünk (4/32)bold prediction 😊
Általános
a kidobott pick azért fáj, mert laikusként szemmel Gradkowsi szarul játszott majd kikerült a kezdőből. És utólag se lett értelme, nem coachingolták olyan szintre, h megérje a 2 pick közti difit. Persze, akkor még nem volt Garcia, és még nem látták Paradist, de még Ramirezt se trade-eltük el akkor (aki simán jobb, mint Gradkowski), és szvsz Gradkowsi képességű játékost később is lehetett volna találni szükség esetén, akár olcsóbban is. Mint pl ezt a Ferencet összekukázni keretszűkítés után...
több mint 10 éve
Én Steven Johnson-t nem értettem, hogy miért raktuk ki, főleg úgy, hogy a ST-ben is jó volt. Kár rajta bánkódni a Titans fel is kapta rögtön. Ahogy a MileHigh Report írja: biztos Woody szólt egy-két jó szót az érdekében. További változás nincs a maradék brigád továbbra is munkanélküli.

There is only one person that carries the ball right here!
több mint 10 éve
Egy szánalmas viccel mondva, ahogy eresztette le Brady és Belichick sutyiba a szertár eldugott sarkában a labdákat, úgy lett egyre halványabb és puhább a "mi labdánk" is. Nagyon érett a cut már, főleg CJ berobbanásával. Tony Carter szerintem sokkal meglepőbb volt, töltelék szinten bőven jó CB volt.
Idén a védelem karcolni fog, van egy egészen jónak tűnő futójáték, ami nagyon sokáig elvihet minket.
PM-nek kb elég lenne egy Alex Smith féle tutira megyünk játék is, csak kérdés ezt a médiával el lehet-e fogadtatni....
több mint 10 éve
Elway megpróbálta Ball-t elsütni valahova, nem jött össze. Akkor meg felesleges pátyolgatni, ha nem látják benne a fantáziát. Ami engem megdöbbent, mert én sokkal többet láttam/látok bele, de ha ez van, akkor ez van. Annyira nem extrém, hogy 3. év környékén csapatok kitesznek akár korai körös pickeket is, ha nem muzsikálnak jól. A Colts pl. Chapmant rakta ki egy Seattle által kidobott és tőlük kukázott idei UDFA javára. Azt a Chapmant, aki csak azért volt annó 3. körös, mert sérült volt a draft idején. De nem vált be, ez van. A Texans pedig Louis Nix-et rakta ki. (Tavalyi 3. körös).Arra is van egy csomó példa, hogy megfizetnek valakit már hónappal ezelőtt, aztán most cut. Darnell Dockett, Fred Jackson, Hakeem Nicks. Vagy pl. Reggie Wayne, aki talán 1 hete szerződött Bostonba? Félmillióba került az az egy hét. 😀
(Azért remélem Ball kiköt valahol. A PS-be sok értelmét nem látom visszahívni, ha egyszer ennyire nem tetszett.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Tehát csak hogy le legyen így írva tisztán, egy másik csapattól kidobott UDFA-nak és egy szintén másik csapattól kirakott 0 meccses másodévesnek egy volt rookie contract-os 2. körössel és egy 2016/4-2016/5 értékű trade-ben mozgó játékos kirakásával csináltunk helyet. Fasza... 😛Próbáld a napos oldalát nézni. A negyedik körünk (4/32) és az ő ötödik körük (4/2x) értéke között kb annyi a difi, mintha odaadtuk volna a hatodik körünket. Persze egy hatodik körös pickkel is lehetett volna kezdeni jobb dolgokat, mint lehúzni a klotyón, de így már nem hangzik vészesnek (ráadásul OF és JT miatt várhatóan lesz 4/5 körös comp pickünk is).
StormST
Ball pedig teljesen kilátástalan volt az
Érdekesség h ha senki sem viszi el, akkor a PS-be betehetnénk:
"Understandable why #Broncos cut Ball, but w/see how they feel about him if he doesn't get picked up. He has practice squad eligibility"
Szerk.:
További előny h ezzel a két mozgással kb. 2.5 M-et szabadítottunk fel. Ezzel akkor is kb. 1.5 M-val nő a mozgásterünk, ha beleszámolom Ball deadmoneyját ($224,878) és a két új igazolást. + mind2 kb. gameday inaktív lett volna...
Ha hinni lehet az overthecap adatainak, akkor -a mostani mozgások után- 10.4 Millánk van még idén a sapka alatt 😮 Valamint az ő számításaik szerint JT-ért várhatóan 3., OF-ért pedig 4 kört kapunk majd!
Szerkesztette: Általános Doktor

több mint 10 éve
6 játékost szerződtettünk a practice squadba, ők mind nálunk játszottak eddig: ILB Zaire Anderson, C Dillon Day, OLB Danny Mason, CB Taurean Nixon, DL Chuka Ndulue, valamint WR Jordan Taylor.

több mint 10 éve
Tehát csak hogy le legyen így írva tisztán, egy másik csapattól kidobott UDFA-nak és egy szintén másik csapattól kirakott 0 meccses másodévesnek egy volt rookie contract-os 2. körössel és egy 2016/4-2016/5 értékű trade-ben mozgó játékos kirakásával csináltunk helyet. Fasza... 😛

több mint 10 éve
Gradkowski is megérte trade-elni b+
több mint 10 éve
Gradkowski várható volt, mondjuk érte anno picket adtunk...Ball már inkább meglepő, ezek szerint a cowboys volt az egyedüli érdeklődő, ők meg ügye nem őt választották. Kár érte, mert a sérülése (és a sémaváltás) előtt azért nem tűnt rossz játékosnak...