Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 10 éve
StormST Denver Broncos 12 732 — SB 50 Champion @ Grund
Vicces, hogy a két ST skill pozíció kb. a camp legnagyobb témája, két "hatalmas" versennyel... 😀

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 468
Edzésen McManus 70yardos FG-t lőtt, Barth pedig 65-öset és 50 alatt egyikük se hibázott (azt nem tudom h volt-e szemben fal, ami blokkolni próbálta, vagy h hány km-es hátszél volt, de első hallásra impresszív). A hírek szerint McManus lerövidítette a "nekifutását" 2 lépésre, ami elősegíti, h pontosabban rúgjon, Barth pedig 15 fonttal könnyebb, így erősebbet tud rúgni. Hiába rúg kickoffokat is Lanning, a 2 placekicker közti szoros versenyben is számítani fognak a kickoffok, melyeknél DeCamillis szerint több erőforrást fektetnek a hangtimeba és az irányzékba a távolság rovására.
Lanning pedig jobban puntol edzéseken, mint Colquitt, értsd: messzebbre rúgja nagyobb hangtime-mal. Colquitt átlag 48,3-ra 4,21-es hangtime-mal, míg Lanning átlag 54-re 4,47-es hangtime-mal. A puntokat Bolden és Patton fogadták, de még Norwoodról se mondtunk le.
DeCamillis egyébként semmi kijavíthatatlant nem látott a Seattle elleni kínszenvedés során. Lelke rajta, én évek óta ugyanazokat a hibákat látom, és semmi előrelépést. Persze ez DeCamillis első éve, de legutóbb semmivel se festett jobb képet az ST, mint előtte...

A másik achillessarok az OL, ott Sambrailo-nak nagyon nehéz napja volt, Ware és Miller komoly ízelítőt adtak neki abból, amire a Houston ellen számíthat. Garland és Shelley Smith roster bubble-ben, egyikükkel se voltak elégedettek a legutóbbi PS meccs után. LG poszton Garland korábban legyőzte Shelley Smith-t, de utóbbi jobban bevethető jobb oldalon, és lehet h ez jelenti majd a különbséget

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 551
ez még André Caldwell lenne?Amadeus91
Ő bizony.
peterk2005
megdöbbentő, hogy még a ligában van.
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 587 — The only discipline that lasts, is self discipline
ez még André Caldwell lenne?Amadeus91
Ő bizony.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 551
Holliday kivágásával nem az elejtett labdáktól szabadultunk meg, csak a visszahordott TD-ktől meg yardoktól. Akik helyette vannak, azok ugyanolyan gyakran vesztik el a labdát, de cserébe még semmi veszélyt nem jelentenek az ellenfélre visszahordásban. Nekem semmi bajom nem lenne, h minden puntnál faircatchelnénk, minden KO-t hagynánk TB-re, de nem ezt próbáljuk, hanem mindent elkövetünk a labdaelvesztésére, miközben semmivel se vagyunk előrébb mint a faircathcnél, sőt a kickoffoknál szvsz egy kezemen össze lehet számolni hányszor jutott el Caldwell a 20-asig... Nagyszerű. Ja és Burse se volt több offensive snappet fent, mint Holliday, tehát rosterspotot se spóroltunk vele...

OK, nem kell nekem Holliday, de akkor mutassák meg azt, aki el tudja kapni a puntot, miután félreérthetetlenül integetett, h köszöni nem kér ütést, meg akinek van esze nem kijönni az endzone-ból kickoff után... Ennek én is jobban örülnék, mint a Holliday nevű szerencsejátéknak, csak ilyen nincs jelenleg a csapatban... Bár Bolden tavaly kickoffoknál elfogadható volt...
Black_Adder
ez még André Caldwell lenne?
több mint 10 éve
Sauerbrun is átvette a kickoffokat Elamtől.

Az a baj, h McManus tavaly is elég jó volt edzéseken (meg az első 3 meccsen), h el merjük engedni Pratert. Aztán jöttek az első hibák, és teljesen elbizonytalanodott... Bár ő most se tét nélkül rugdos, hisz open competition van, de azért még kérdés, mennyire tudná átmenteni a formáját tétmeccsekre.

Amúgy Barth ugye nem csak KO-t nem rúgna, hanem 50+os FG-t se sokat...

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 587 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ez a punter rúgja a kickoffot dolog beválhat, Indy-ben is ez van. Vinatieri csak a FG-kat rúgja, minden mást McAfee, és jól működik.

Mindazonáltal a legjobb lenne, ha Makmanusról kiderülne, hogy mégiscsak stabilan rúg. Volt már olyan, hogy idény közben beugorva bizonytalankodik valaki, aztán a következő évtől stabil rúgóvá válik. Feltételezem, hogy Elway-ék se viccből tartják még mindig a csapatnál. Látszik, hogy nem dőlt még el a kérdés, versenyeztetés van. Az első meccsen mindketten mindent berúgtak, McManus egy 50+-ost is. Négy meccsen csak kiderül aminek ki kell derülnie...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Sanderst és Chris Harrist továbbra is pihentetjük, bár midnekttő tudna játszani ha muszáj lenne...
Siemian és Bennie Flower átmentette a PS meccs formáját a hétfői edzésre is. Előbbi 5/6 90 yard a 3rd teammel, és az incompletion is egy higgadt throwaway volt, utóbbi a nap 2 legnagyobb elkapását szolgáltatta, mindkettőt go route-ból, egyik TD-t ért. Mindketten jó úton a rosterspotért.
Paradis helye is megszilárdulni látszik, mint kezdő center. Voltak posztok, ahol nagy szükség volt arra, h a tavalyról vagy régebbről itt lévő, de lehetőséget még nem kapó veteránok vmi kellemes meglepetést okozzanak, és a center poszt elsők között volt.
Spencer Lanning jól teljesít kickoffoknál (hangtime is és távolság is megvan). Arról, h a puntokat hogyan rúgja sajnos nem szólnak a hírek. Papíron nem jobb punter mint Colquitt, de még Colquitt paycutja után is olcsóbb lehet, és mivel rúghatná a kickoffokat, megtarthatnánk mellé a megbízhatóbb kickert (Barth). Esetleg vész esetén FG-vel is próbálákozhatna, egyetemen legalábbis azt is rúgott...
bővebben:
 www.denverbroncos.com/news-and-blogs/article-1/Broncos-Day-18-Training-Camp-Takeaways-Trevor-Siemian-O-line-kickoffs-Bennie-Fowler-and-more/f0447430-faca-4708-bbb0-6721fc9ac391

több mint 10 éve
Az a baj, hogy amíg a +1 K elvisz egy roster helyet, addig tuti nem marad csak visszahordásra valaki a keretben, pedig egy soha pályára nem kerülő közepes WR-nél sokkal többet érhet ugyanazon a roster helyen egy megbízható visszahordó. Közepes WR-t lehet PS-en tartani eleget...

több mint 10 éve
Holliday kivágásával nem az elejtett labdáktól szabadultunk meg, csak a visszahordott TD-ktől meg yardoktól. Akik helyette vannak, azok ugyanolyan gyakran vesztik el a labdát, de cserébe még semmi veszélyt nem jelentenek az ellenfélre visszahordásban. Nekem semmi bajom nem lenne, h minden puntnál faircatchelnénk, minden KO-t hagynánk TB-re, de nem ezt próbáljuk, hanem mindent elkövetünk a labdaelvesztésére, miközben semmivel se vagyunk előrébb mint a faircathcnél, sőt a kickoffoknál szvsz egy kezemen össze lehet számolni hányszor jutott el Caldwell a 20-asig... Nagyszerű. Ja és Burse se volt több offensive snappet fent, mint Holliday, tehát rosterspotot se spóroltunk vele...

OK, nem kell nekem Holliday, de akkor mutassák meg azt, aki el tudja kapni a puntot, miután félreérthetetlenül integetett, h köszöni nem kér ütést, meg akinek van esze nem kijönni az endzone-ból kickoff után... Ennek én is jobban örülnék, mint a Holliday nevű szerencsejátéknak, csak ilyen nincs jelenleg a csapatban... Bár Bolden tavaly kickoffoknál elfogadható volt...

több mint 10 éve
Az ST-vel kapcsolatban: egyelőre azon még nem nagyon aggódom, hogy a skill posztokon kívül mi történik, mert többnyire olyan playákat próbálgatunk most, akik úgyse lesznek rosteren. A skill posztokon már inkább lehet aggódni. A kicker posztért folyó verseny egyszerre vicces is, meg aggasztó is. Az egyik nem lát el 40 yardig, a másiknak meg időnként nincs célzóvize, remek. Még remekebb, hogy tegnap mindegyik stabilan rúgdosott, így még nehezebb lesz majd dönteni. 😀

A meccs alatt egyébként azt hallottam, hogy Kubiak nem akar visszahordó posztra külön roster slotot ellőni, ergo olyant próbálnak keresni, aki egyébként is használható. A rossz hír, hogy a két kipróbált emberke mindegyike elejtette egyszer a labdát. 😀 Ez Belichicknél azonnali kivágást jelent, kíváncsi leszek Kubiak meddig tűri majd... Nekem már az is megfelelne, ha a puntokra nem punt returnert, hanem csak szimplán egy punt catchert találnánk. Integessen faircatchet, aztán kapja el, de azt biztosan.

(Trindontól abszolút nem bánom, hogy idejekorán megszabadultunk. Igaz, benne mindig benne volt a big play, de egy szívinfarktus élmény volt a pali, akárhányszor pályára került. Nem véletlen, hogy azóta is journeymant játszik. A mostani fordulóban is elejtett egy labdát egyébként, ezúttal Raiders mezben. 😀 )

több mint 10 éve
Nem tudom mi a kezdő szint definíciója QB poszton, de Oswi a ma jobb meccset tolt mint néhány kezdő, egy gyenge fal mögött a 2 sztárelkapó nélkül. Nem tett csodát, de érezte a zsebetBlack_Adder
Gondolom nekem szántad a kérdést, úgyhogy válaszolok. 😊 (Ha nem nekem szántad, akkor ignoráld a postot.)

A "kezdő szint" lehet, hogy nem jó megfogalmazás, hiszen EJ Manuel is kezdő. Arra gondoltam, hogy Osweiler nem egy Kaepernick vagy Wilson, hogy a sebességével kompenzálja a hiányosságait. Neki meg kell tanulnia a klasszikus pocket QB számára szükséges dolgokat. Kell tudni olvasni a védelmet, elég gyorsan kell tudni végigmenni a célpontokon, érezni kell a zsebet, és kell tudni pontos timinggal passzolni, kis helyre, pontosan. Ebből korábban semmit nem láttam tőle, tegnap viszont úgy tűnt, hogy a timingban és pocket avarenessben sokat javult. És végig elég pontos is volt. (Igaz, rövid, szűk labdákat nem nagyon kellett dobnia.)

Viszont ha az első célpont valamiért nem oké, akkor még mindig baj van, és a védelem olvasása sem megy neki igazán. Ami pozitív, hogy most fordult elő először, hogy úgy éreztem, hogy képes lehet ezeket is megtanulni. Illetve, most tűnt úgy először, hogy bár megmaradt a "Staffordosan" fura dobómozdulata, de mintha a mozdulat sebessége javult volna. (Stafford mozdulata szörnyű, de ő villámgyorsan csinálja, Oswié jóval lassabb volt. Nem Tebow szinten volt lassú, de jóval lassabb, ami azért nagyon számít. Egy tizeddel lassabb dobómozdulat fél-1 métert jelenthet egy érkező védőnél, szóval nem mindegy.)

több mint 10 éve
Én ott látom a hanyatlás elindulását, amikor Woody-ból kezdő LB lett, ő akkor kikerült a PS-ből, aminek kvázi a vezére volt, maradt egyedül Bruton, aki viszont hiába jó STer, egyedül nem csinálhat nyarat...

Én Prater elengedését változatlanul hibának tartom, lassan egyre több K kap jó fizut, mert tényleg jót nehéz találni, nekünk megvolt, de nem fizettük meg, azóta is szopjuk. Elway nagy ász az igazolásokban, ha nem ST-ről van szó, mert azt nem nagyon érzi. Sajnos Colquitt is visszaesett, neki legalább a fizuját levittük most, de lehet, hogy ez is kevés lesz ahhoz, hogy észbe kapjon...

több mint 10 éve
a fal azért annyira nem volt jó. Pass protectionben legalábbis nekem nem tetszett...
Von Miller tényleg brutál forámban van, rajta kívül nekem Green, Latimer, Todd Davis és Barrett játéka tetszett
Nem tudom mi a kezdő szint definíciója QB poszton, de Oswi a ma jobb meccset tolt mint néhány kezdő, egy gyenge fal mögött a 2 sztárelkapó nélkül. Nem tett csodát, de érezte a zsebet

Első PS meccsnek bőven jó volt.

PS.: 2011-2012-ben kiba jó ST játékunk volt. Csak akik akkor olyan jók voltak az ST-ben, most a kezdő védelemben vannak vagy lejárt a szerződésük és nem tudtuk megtartani őket, Holliday elvesztette az önbizalmát (de az itt töltött idejéhez képest elég sok return TD van a neve mellett), Prater túl drága lett, stb ...

Most nincs visszahordónk, elkapónak nem elég jó elkapókkal próbálkozunk. Lenne 1 jó kickerünk, csak 2 helyet foglalna a rosteren, így van a pontosságról, vagy a TB-ről le kell mondani, és nincsen jó punter. Ha azt vesszük, h Colquitt és Prater mennyi időn keresztül nem kapott vetélytársat, miért is meglepő, h formahanyatlás vagy ittas vezetés után itt maradunk letolt gatyával? LB poszton folyamatosan jönnek a fiatal tehetségek, DJ Williams távozását meg se érezte a védelem. mert megvoltak mögötte az emberek. Pedig ő jobb volt a posztján mint mondjuk Colquitt... Woodyt egyszerűen kiszorította Trevathan, és nem azért mert ő rossz lett volna... A védelembe és a támadó sorba folyamatosan jöttek a fiatalok, akik közül valaki bevált valaki nem, az ST poszt meg teljesen el lett hanyagolva. Oda tettük a nagy lóvét mindenkinek és el van intézve.... Aztán formahanyatlás és lehet kapkodni... B+ 3rd QB posztért, sőt LSésrt is volt verseny, de "kezdő" P-re nem... Viszsahordónak meg emlékszem mennyire örültem, amikor jött Holiday, h most végre nem az amúgy fontos elkapó Royal/Decker lesz összetörve, hanem vki akinek ez a feladata, erre koncentrálhat. Az egy dolog h szvsz túl hamar adtuk fel a Holiday projektet, de ha már egyszer feladjuk, akkor jöjjön helyette vki...

több mint 10 éve
nono Tebow mellett jó volt az ST 😀Negritis
😀 Nálam már felszállt a rózsaszín köd 😀

Egyébként szerintem kb. 2005 óta nem volt normális ST játékunk...

több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 799 — The Mathematician
nono Tebow mellett jó volt az ST 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
No, bár gondolom nem hiányoztam senkinek, de visszatértem 😀

A második negyed közepétől láttam a meccset (nem sikerült rendesen az ébredés 😛 ), amit akkortól láttam Oswi-tól, az nem volt rossz, igaz volt ideje is, de nem tűnt idegesnek túlzottan, volt pár pici hiba, de ahhoz képest, amiket eddig láttam tőle, ahhoz képest nagy volt az előrelépés szerintem, még akkor is, ha nem top védelem volt fent ellene. Ha jól emlékszem, az első 4 drive-ja pontot ért, igaz csak FG lett mindegyikből, de legalább nem punt, a félidő végén meg a TD is összejött neki, szóval most egy nagyon picit kevésbé fogok egy ideig rettegni, ha meghallom a nevét 😀

Nekem Latimer játéka tetszett még, csinált pár szép elkapást... 😊

A védelemben jól mozgókat itt leírták már előttem, biztatóak az előjelek szerintem... 😊

De azt nem tudom, hogy mitől lehet, hogy akárhány ST edző és vele új stáb érkezik ide, sehogy se tudunk egy normális csapategységet összerakni, de ez már lassan tényleg kezd nevetségessé válni... 😛

több mint 10 éve
valamint az h Malik Jacksonnak is kinéz egy karrier év, azt már sokszor leírtam, és ezután a meccs után is tartom 😕)Általános Doktor
És Virgil Green-nek is. 😊

Amúgy érdekes látni ezt a zone blocking falat, elég régen láttam utoljára ilyent. (Már úgy értve, hogy figyeltem is a mozgásokat. Hiába nézek sok meccset, azért a nem saját csapatok esetén nem szoktam csapategységeket figyelgetni.)

több mint 10 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 162 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Láttad a meccset?peterk2005
Az első félidőt élőben, a másodikat pedig zanzásítva.

.- A kezdő O-line Általános Doktor
Névszerint?Bazzani
Sambrailo-Garcia-Paradis-Vasquez-Harris volt a kezdő, Harris helyére Schofield állt be a félidő végén, meg asszem volt egy drive, amikor Shelley Smith volt Vasquez helyett. Alapvetően nem volt gáz velük, Harris szabálytalanságait lehetne megnyirbálni, meg egy párszor a bal oldalon is volt zavar, de kezdésnek sokkal rosszabbat vártam.

Ugyan tényleg sok játékosunk nem kezdett (ahogy a hoxnál se), de a cserék sem hoztak szégyent ránk. Különösen tetszett Ray robbanékonysága, de Barrett is jól mozgott OLB-ként, valamint az h Malik Jacksonnak is kinéz egy karrier év, azt már sokszor leírtam, és ezután a meccs után is tartom 😕)

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 124 — Axel Foley
.
- A kezdő O-line Általános Doktor
Névszerint?

több mint 10 éve
Láttad a meccset? Én csak a zanzásított game pass verziót néztem meg reggel. És ..... hát ja. A speciális egység valami tragikus volt, két elejtett punt utáni labda, beszopott return TD, szóval botrányos. A defense bemutatkozása nekem is tetszett az elején. Pedig a fél kezdő nem is játszott (Ware, Trevathan, meg még vagy 5-6 további játékos).
Oswin látszik a sok első teames snap, jobb volt mint eddig bármikor amikor láttam. Azért ez még nem NFL kezdő szint, de most láttam először olyannak, hogy akár még az is lehet.

több mint 10 éve
Lejátszottuk az első meccsünket a preseasonben, az eredmény nyilván másodlagos, de a hoxot vertük 22-20-ra.
Néhány észrevétel:

- Oswi teljesen korrekt napot hozott, nem egy PM, de nem is volt komolyabb hibája.
- Ez a D# karcolni fog, főleg Vontól lehet várni karrier évet, de Ray is mutatott biztató jeleket, összességében eléggé domináltuk őket.
- A kezdő O-line -amíg pályán volt- nem tűnt akkora tragédiának. Pár bünti és gyenge blokk persze volt, de összességében nem mondta volna meg az ember h 4 új kezdő játszik benne.
- A speciális egység, ha lehet ezen a meccsen még speciálisabb volt, mint tavaly... Gyenge kickoffok, szégyenteljes punt és ko védekezés, egyedül a FG-okat értékesítettük úgy, ahogy azt illik.
- Siemian > Dysert (nem egy meccsből kell persze kiindulni, de nem lennék meglepve, ha előbbi csípne rostert)
- Nem volt sérülés

több mint 10 éve
Kubes állítólag nincs megelégedve a rúgó állomány eddigi munkájával, a nyakukra is hozott egy veteránt:

"#Broncos roster at 89 when they left for Seattle, added one today when they claimed P Spencer Lanning off waivers -- he also kicks off." - Jeff Legwold

Érdekesség h Bucs épp az általunk kivágott Karl Schmitzel töltötte fel a rosterét.

több mint 10 éve
Manning, DT, Daniels, Ware, Trevathan és Marshall kihagyják a meccset

Illetve sérülés miatt valszeg ugyanígy tesz Chris Harris (hamstring), Sanders (hamstring), Webster(borda), Austin(lágyék) és McCray

Egyfelől sose baj, ha nem üti ki a Hox a fél/teljes csapatot, mint tavalyelőtt, másfelől már én is unom, annyit írtam a sémaváltás miatti bizonytlanságokról. Most 1 negyednél többet amúgy se játszottak volna az 1. meccsen a kezdők, de vhogy 1 kihagyott negyed se tetszik most nekem. Ráadásul ha vmi alapvető gyerekbetegség lenne vmely elképzelésben, így az is 1 héttel később derül majd ki.

A 2 falat lehet és érdemes majd nézni az első negyedben...

több mint 10 éve
0 kilométeres WR-ek mint Palmer v Norwood miért lennének máris Caldwell előtt? Mármint Norwood azért nem nullkilométeres, de elkapóként nem sokkal több, mint Caldwell, a visszahordást majd még meglátjuk, van reális esély, h megelőzzék, de TC első hetén ez semmi esetre se meglepő. Sőt ha Caldwell kikerül a csapatból az elsősorban a magasabb fizetése miatt lesz... (btw, punter poszton is hasonló a helyzet)

Austin helye szvsz még nem fix a falban. Pl ha jól emlékszem Malik Jacksont ő helyettesítette a kezdőben, szóval nem sokat jelent szvsz, h Fua mögött van. De a meglepetések nélkült elsősorban a kezdőre értettem...

Sly Williamsről majd kiderül az új sémában, h mit tud. Az h nem Malcom Brownt választottuk az 1. körben, azt jelenti, h meg van a bizalom az irányába... Phillipsnél az NT nagyon fontos pozíció, úgyh ez vízválasztó év lehet nála...