Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 12 éve
burzum
155
Black_Adder beharangozója a mai meccshez: denversports.blog.hu/2012/11/11/broncos_season_2012_panthers_beharangozo
több mint 12 éve
bakker! ilyen a másnap. ma mindent benézek 😀Bowl.hu-s beharangozó szerint :Ezt benyaltam na...(NFL.com-os beharangozóban hallottam, hogy soha nem vertük még őket otthon) Akkor jó lenne nem sorozatot csinálni belőle és 1-1-re módosítani a mérleget😊 (és módosítani az örökmérleget is 2-2-re)akikeBeszarás! Mi még soha nem nyertünk Charlotte-ban? Jó lenne ezt a sorozatot megszakítani...akikeLOL eddig egyetlen meccsünk volt ott, de "sorozat" 😀Black_Adder
"A két csapat most fog 4. alkalommal találkozni egymással, örökmérleget 2-1-re a Denver vezeti."Negritis
There is only one person that carries the ball right here!
több mint 12 éve
Bowl.hu-s beharangozó szerint :Ezt benyaltam na...(NFL.com-os beharangozóban hallottam, hogy soha nem vertük még őket otthon) Akkor jó lenne nem sorozatot csinálni belőle és 1-1-re módosítani a mérleget😊 (és módosítani az örökmérleget is 2-2-re)akikeBeszarás! Mi még soha nem nyertünk Charlotte-ban? Jó lenne ezt a sorozatot megszakítani...akikeLOL eddig egyetlen meccsünk volt ott, de "sorozat" 😀Black_Adder
"A két csapat most fog 4. alkalommal találkozni egymással, örökmérleget 2-1-re a Denver vezeti."
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 12 éve
Ezt benyaltam na...(NFL.com-os beharangozóban hallottam, hogy soha nem vertük még őket otthon) Akkor jó lenne nem sorozatot csinálni belőle és 1-1-re módosítani a mérleget😊 (és módosítani az örökmérleget is 2-2-re)Beszarás! Mi még soha nem nyertünk Charlotte-ban? Jó lenne ezt a sorozatot megszakítani...akikeLOL eddig egyetlen meccsünk volt ott, de "sorozat" 😀Black_Adder
több mint 12 éve
Beszarás! Mi még soha nem nyertünk Charlotte-ban? Jó lenne ezt a sorozatot megszakítani...akikeLOL eddig egyetlen meccsünk volt ott, de "sorozat" 😀
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Beszarás! Mi még soha nem nyertünk Charlotte-ban? Jó lenne ezt a sorozatot megszakítani...
több mint 12 éve
Szerintem innentől Kuper-nél az kell, hogy legyen a lényeg, hogy szezon végére teljesen meggyógyuljon, 1-2 meccset esetleg lejátszhat, de az a fontosabb, hogy legyen egy teljes offseason-je, mert erre lenne leginkább szüksége...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
burzum
155
2-4 hét kihagyás az én értelmezésemben azt jelenti, hogy akár már jövő héten is játszhat. Persze én is tartok tőle, hogy nem ez lesz...
több mint 12 éve
ahogy a 'helyettesei' tolják nem bánom 😀szépen felléptek a CB2-3ba ahogy illik
Kupit nagyon sajnálom, hihetetlen
és megint jön Ramirez bénázása
több mint 12 éve
Porter nem játszik, bár szvsz ha tisztázódna az egészségügyi helyzete, akkor se lenne már kezdő.Kupernek pedig 2-4 hetet kell kihagynia. Na ez már sokkal cikibb...
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
CB-k ritkán kapják, de valóban, velük is számolni kell. Meg még vagy 10 emberrel 😀Abba sajnos Watt-nak is lesz beleszólása, de messze még a szezon vége... 😊StormSTés akkor a Chicagoi CB tandemet nem is említettükNegritis
több mint 12 éve
Abba sajnos Watt-nak is lesz beleszólása, de messze még a szezon vége... 😊StormSTés akkor a Chicagoi CB tandemet nem is említettük
több mint 12 éve
Abba sajnos Watt-nak is lesz beleszólása, de messze még a szezon vége... 😊
több mint 12 éve
Von Miller lassan Defensive Player of the Yeartöbb mint 12 éve
PFF top 51 player:www.profootballfocus.com/blog/2012/11/07/pff-top-51/5/
22. Ryan Clady 2knockdown/6hurry/306 pass block snap => 98,5 passblocking efficiency
14. Peyton Manning 81,8% completetion, és deep passzoknál 55,9% mindkettő a legmagasabb. Utóbbi érdemel nagyobb figyelmet tekintettel a nagy Manning's armstrength cry-ra...
4. Von Miller: Közel 3× akkora grade-je van, mint a 2. legjobb 4-3 OLB-nek 44 pressure/226 passrush snap => 15,6 PRP rating, legmagasabb az egész ligában
több mint 12 éve
van ott ám FACEPALM 😀amúgy filmekbe látni h a baseballosok 'hívják' a 3. dobást, kb erre utal de PM nem ezt csinálja
szimplán bealszik acsapat néha
több mint 12 éve
Romo játékosként se volt normális, ezek szerint nem lett jobb azóta se... 😂
több mint 12 éve
Ez beszarás. 😀“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
www.facebook.com/photo.php?fbid=457403830972977&set=a.333078710072157.76242.332968243416537&type=1&theaterígy már érthető... 😀
több mint 12 éve
Holliday lett az AFC Special Teams Player of the Week! 😊Az idei második ilyen címünk... 😊
több mint 12 éve
én 10-6ot tippelek amúgy, de inkább lőjek alá 😀Baltimore, Oakland sztem bukta és az egyik KC meccset is bukjuk, de ne legyen igazam
örülök h megint korán játszunk, legalább tudom nézni rendesen a meccset (feltéve h nem jön közbe egy szerepjátékozás 😀)
több mint 12 éve
Andrew Mason: Broncos midseason awards:www.cbssports.com/nfl/rapid-reports/post/20844884
Nincs benne meglepetés:
Offensive MVP: Peyton Manning
Defensive MVP: Von Miller
Rookie MVP: Derek Wolfe
Top assistant coach: Mike McCoy
Biggest disappointment: Joe Mays
Biggest Strength: Passing Game //a passrush jöhetne még szóba
Biggest weakness: RG //mondjuk Kuperrel ez máshogy lenne, de hát most még 1 hónapig aktuális lesz ez. Mióta modnom h nincs normális depth a falban...
Projected final record: 11-5 (és PO)
több mint 12 éve
Jön a Panthers meccs... Jó kis csapat, az Atlanta-t lényegében megverték, csak elbénázták a végét, és ami még nagyobb szó, a Chicago-t is hajszál híján elkapták, ráadásul idegenben. A Washington ellen pedig tegnap jó játékkal nyertek. Szóval jóval jobbak, mint a rekordjuk mutatja. Azaz, benne van a vereség, de azért jó lenne nyerni. Érzésem szerint a Chargers orra fog Bucc-ni jövő héten, ami - ha mi hoznánk a Panthers meccset - 2 meccses fórt jelenthetne. Ez pedig jelentősen csökkenthetné az utána következő egymás elleni meccs tétjét.peterk2005Bár játékban valóban jobbnak tűnhetünk, mint a 2-6-os mérleg mutatná, azonban nyerni nem tudunk, kiszopni annál jobban 😊 Nincsenek véltelenek, nem a szél hordta össze a hat vereséget, keményen megdolgoztunk érte. Tehát ha meccs közben esetleg azt éreznétek, hogy elúszni látszik a hajó, a következő pillanatban vmi epic gyökérséggel visszarángatunk titeket akár néhány play alatt is. Ráadásul nem igazán vagytok jó matchup nekünk, nehezen tudok más eredményt elképzelni, mint vendéggyőzelmet. Ami valahol nem is fog annyira elkeseríteni, mert szimpatikus a csapatotok, Foxyt is csípázom, meg így közelebb kerülünk majd Rivera picsánrúgásához 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Ezzel a rövid írással szeretnék köszönetet mondani mindenkineksteelers.hu/the-pink-month-completion/