Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 12 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 475
Egyrészt nincsen már annyi ideje munka és egyebek mellett, másrészt bizonyos okok miatt nem érdeklik őt többé a major ligák, legalábbis az nhl és nfl semmi esetre se. Ezeket az okokat nem tárnám fel, mert flame-hez vezetne, de egyelőre és még egy darabig sajnos közömbös a csapathoz.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 812 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ide keveset ír, de van, priviben szokott reagálni, és a blogot is viszi. Sztem mindkét helyen elérhető, de lehet, hogy ezt is olvassa. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
The Mile High City barátomról tud valaki valamit?
Egyébként visszanéztem egy csomó hsz-em (1-2 évesek) és nagyon durván toltam, szégyellem magam... mint egy felnőtt - óvodás, kábé, akit minden második hsz sért..áh..durva...
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 812 — The only discipline that lasts, is self discipline
Remélem Fox tényleg csak akkor engedi pályára, ha full egészséges...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
StormST Denver Broncos 12 842 — SB 50 Champion @ Grund
Decker és Prater (vádli) limited, Trevathan full (!) munkát végzett, utóbbiról Fox azt mondta, hogy "csodába illő gyógyulást" mutatott be... 😊

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
Decker és Trevathan (!) újra teljes felszerelésben a mai edzésen... 😊

több mint 12 éve
Mondhatni taroltunk szeptember hónapba, PM lett az AFC Offensive Player of the Month, Holliday pedig az AFC Special Teams Player of the Month! 😊

PM-nek ez volt a 7. ilyen díja, ami rekord...

Valamint ez volt az első alkalom a Broncos történetében, hogy egyazon hónapban 2 Player of the Month díjazottunk volt! 😊

több mint 12 éve
Ja, és még valami. A Philly ellen szerintem Del Rio is megérdemelt egy meccs labdát 😊 Mindig lenyűgöz, ha azt érzem, hogy ésszel is játsszák ezt a játékot, és most nem csak a half time adjustment volt szokásosan jó, de még meccs közben is, szinte drive-ról drive-ra váltott a védelem az agresszívitás és a területek lezárása között, alkalmazkodva a Philly-hez. A meccs elején ez még yardokban nem nagyon sikerült, de a Philly stílusát és erejét figyelembe véve (az első félidőben gyak. nem megfoghatóak) korrektül megoldottuk. A második félidőben pedig a garbage time-ot leszámítva teljesen bezártuk az ajtót.

Ugyanez igaz Gaze-re. Ezt már említettem korábban is, és kaptam is kritikát, hogy nem feltétlenül miatta van. Lehet, nem tudom, de én egyelőre nem tudok szabadulni a gondolattól. PM-et tizenöt éve követem, tudjátok, hogy milyen nagyra tartom, de ilyen playcalling-ot sosem láttam még tőle. Tényleg páratlan, ahogy olvassa a védelmet, és a megfelelő play-t hívja át, de ez ami most történik, ennél több. Nem létezik, hogy valaki ne "súgjon neki" a háttérből - méghozzá k** jól...

több mint 12 éve
Jó, hogy szóba hoztad: Engem a LB sor teljesítménye lep meg leginkább pozitívan a csapatban. Azt hittem az lesz a védelem gyenge pontja, de mondhatni erősség lettek. A remek futás elleni védekezésben szvsz nagy szerepük van.

(A másik persze a támadók, akiktől ugyan kiemelkedőt vártam, de azért ezt a pusztítást amit művelnek, ezt nem. Főleg nem az idény ilyen korai időszakában.)

több mint 12 éve
Megsérült Trevathan. Térd. Komolynak tűnik. 😕Black_Adder
Negatív lett az MRI, talán mégse lesz súlyos!StormST
Nagy (megkönnyebbülést kifejező) sóhaly.
Az LB sorunk snap száma:
Woody(279), Trevathan(219), Irving(94), Steven Johnson(1)
Azt már tavaly is láthattuk, hogy passz ellen (nickelben) megállja a helyét, idén a TE elleni védekezésünk legfontosabb pontja és a PFF szerint futás ellen ő a legjobb 4-3 LB...
Szezon előtt taglalgattam, hogy érdemes olyan szemmel is figyelni, a Trevathan-Woody-Irving LB sort, hogy lehet, h Woody permanensen is MLB lesz, ha Trevathan beválik, és akkor Von Miller visszatértével akár 3 every down LB-nk is lehet. Nos eddig jó úton haladtunk efelé. Nem kéne, h egy sérülés odázza ezt el...

Hétvégén Jason Witten ellen nagyon hiányozna a játéka. Hivatalos státusza Q lesz a meccsre, de már az is nagy előrelépés h max egy meccs kihagyásáról beszélünk, ráadásul a staff arra számít, h bevethető lesz már vasárnap is. Hiányzása esetén Steven Johnson venné át a helyét. Az ő highlightja idén egy blokkolt punt és az után egy TD volt, /*amit Trevathannal ellentétben be is vitt az end zone-ba 😊*/, de ezen kívül is Bruton mellett a másik kiemelkedő tagja a fölöttébb hatékony ST-nek.... Egy ilyen hátsó körös pick / udfa-nál a kiemelkedő ST játék szükséges de nem feltétlen elégséges feltétele, annak h a védők vagy a támadók között is megállja a helyét. Bruton egyelőre nem tudja átmenteni kimagasló ST teljesítményét a védelembe is (bár a rotációban már lehet rá számítani), de Chris Harris-re is, először mint ST playára figyelhettünk fel, és itt most nem arra gondolok, amikor egy 60+ yardos i5-ös puntot tett tönkre azzal, h elhagyta a pályát és ő volt az első aki hozzáért, hanem h leading tackler volt a speciális egységben, és mindenhova odaért. Woody is a special teamből nőtte ki magát, de még Terrell Davis is ott hívta fel magára a figyelmet (egy ps meccsen). Most SJn lehet a sor, ha Trevathan nem tudja vállalni a játékot...

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 12 éve
Megsérült Trevathan. Térd. Komolynak tűnik. 😕Black_Adder
Negatív lett az MRI, talán mégse lesz súlyos!

több mint 12 éve
Megsérült Trevathan. Térd. Komolynak tűnik. 😕

több mint 12 éve
más sikerélményük nem nagyon volt 😛

több mint 12 éve
Elképzelem mi mehet ott dumában végig a meccs alatt. 😊
Mondjuk Manningnél sokra nem mennek vele. Inkább figyeljenek a saját dolgukra és akkor nem ugranak be annyiszor az omahára. 😀

több mint 12 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 877
több mint 12 éve
PFF team of september
 www.profootballfocus.com/blog/2013/10/01/pff-team-of-the-month-q1/
Manning, Welker, Vasquez, Holliday, Bruton

több mint 12 éve
A saját power rankingomat egyelőre a Miami vezeti, még a vereség után is. 😀 (Az enyém a győzelmi mutatóból, az ellenfelek győzelmi mutatóiból és a végeredményből kalkulál, és ilyenkor még komolytalan. Majd idény felétől, ha már lesz értelmes számú meccs/forduló akkor felrakom, ahogy tavaly is.)

A "komolyabb ellenfelek" meg nagyon becsapósak tudnak lenni. A Hawks agyonverte a Niners-t, amelyik remek játékkal verte a Green Bay-t, viszont simán kikapott otthon a Colts-tól. Utána hosszabbításos ki-ki meccset vívott a Houstonnal, amelyiket meg az a Baltimore alázott le, aki a Broncos vert agyon a nyitófordulóban. Szóval minden forduló más. Egyelőre "érzésre" szerintem pillanatnyilag a Broncos a legjobb formában levő csapat, nem is kis különbséggel. De ez 1-2 forduló alatt megváltozhat. (A Seattle számomra egyelőre továbbra is "hazai farkas", otthon baromi nehéz őket legyőzni, de ahogy kilépnek otthonról, átmennek egy jó erős középcsapattá.)

több mint 12 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 075 — The Mathematician
valamint szerintem jobb a Seahawks, pusztán azért mert
1. komolyabb ellenfelei is voltak
2. ott a védelem a brutál és a támadósor közepes

DE hozzánk még jön vissza Champ és Von 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 12 éve
Ez van, az embert a szentségelés vagy a vita inspirálja. 😊

Na, hogy legyen valami téma: Az NFL.com heti Power Rankingján átvette a csapat az első helyet a Seahawks-tól. Nem szeretem... favoritnak lenni mindig valahol jinxelés 😊 Viszont az indoklás jó:

"The Broncos are averaging 44.8 points per game, 13 more than the next closest team. Only the 1966 Dallas Cowboys scored more points (183) through the first four weeks of a season. That team featured a little-known 22-year-old tailback who tied for the league lead with 16 total touchdowns. His name? Dan Reeves. Yes, that Dan Reeves, the one who took the Broncos to three Super Bowls as a coach -- the very pinnacle to which Denver aspires this year. How's that for historical symmetry?"

több mint 12 éve
Túl jó a csapat, nincs miről beszélni hét közben... 😀

több mint 12 éve
Az biztos, hogy amióta NFL-t nézek Holliday az első olyan játékos, akinek minden labdaérintését lélegzetvisszafojtva várom és nem azért, mert attól rettegek, hogy elront valamit... 😀StormST
Bár azért tavaly ő is dobta el, egyszer kelleténél hamarabb a labdát, de megúsztuk azt 😀Gaba93
Lol, láttad tegnap amikor bevitte? Kb. a harminc yardostól, mikortól már látszott, hogy meglesz a TD, direkt figyeltem mit csinál, és esküszöm maga mögé nézett az end zone-ban mielőtt elejtette a labdát. 😀peterk2005
Igen, én is figyeltem, de látszott, hogy nagyon koncentrált, hogy ne dobja korábban... 😀

több mint 12 éve
Az biztos, hogy amióta NFL-t nézek Holliday az első olyan játékos, akinek minden labdaérintését lélegzetvisszafojtva várom és nem azért, mert attól rettegek, hogy elront valamit... 😀StormST
Bár azért tavaly ő is dobta el, egyszer kelleténél hamarabb a labdát, de megúsztuk azt 😀Gaba93
Lol, láttad tegnap amikor bevitte? Kb. a harminc yardostól, mikortól már látszott, hogy meglesz a TD, direkt figyeltem mit csinál, és esküszöm maga mögé nézett az end zone-ban mielőtt elejtette a labdát. 😀

több mint 12 éve
Gaba93 Indianapolis Colts Stanford Cardinal 263 — Batman
Bár azért tavaly ő is dobta el, egyszer kelleténél hamarabb a labdát, de megúsztuk azt 😀
több mint 12 éve
Az biztos, hogy amióta NFL-t nézek Holliday az első olyan játékos, akinek minden labdaérintését lélegzetvisszafojtva várom és nem azért, mert attól rettegek, hogy elront valamit... 😀

több mint 12 éve
Amióta Holliday a csapatnál van, nem veszítettük, ő a szerencsetalizmán... 😀StormST
ő maga pedig karrier szinten veretlen. Texans-szal 5-0, Broncoszal 11-0 és 4-0