Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 12 éve
Ravensnek? Kb bárkinek 😛 De most nem erről volt szó, csak, hogy a PO-meccshez képest csak jobb lehetett volna a bajnok, mert ott finoman szólva is nevetségessé tették 😊 De ettől még épüljön persze fel gyorsan, hogy ne lehessen kifogás 😊

több mint 12 éve
Na mi van, már a Ravensnek is inkább szurkolsz, mint nekünk? Szép, mondhatom. Csak nem zabszem van a gatyóban a késő őszi meccs miatt? 😉

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Hát, annál rosszabb pedig aligha lenne most a Ravens ellen 😊De persze mindenki épüljön fel szépen gyorsan, jobb úgy nyerni ellenetek 😊)

több mint 12 éve
Wolfe és Welker ott lehet a nyitánon, Baileynek viszont lehet h nem lesz alkalma revánsra:espn.go.com/blog/afcwest/post/_/id/61042/broncos-expect-wolfe-welker-for-opener
Előszezonban egyikük se nagyon lép már pályára...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 12 éve
Már csak Champ lábsérüléséről kéne valami jó hír...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Derek Wolfe @DerekWolfe95 3óThanks for the prayers everyone, ill be okay and will be back on the field soon #broncosup
nemtom volt-e már, twitterről info
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 12 éve
Már miért ne vártunk volna mást média szerint merciless/ruthless...( egyéb eposzi jelzők) off machine a broncos, sőt sb kihívó... Ez mondjuk szerintem túlzás, mert ez kontakt sport, és a fizikum is számít, szóval én örülnék, ha az sb-ben esetleg összefutnánk. 😊A kezdő védelmünket nem nagyon láthattad. Elég foghíjjas volt ez a front, pont azok a srácok nem szerepeltek, akik az irányító siettetéséről gondoskodnak. Ennek ellenére szerintem sem rossz a kezdő támadó sorotok, de szerintem nem is vártunk mást.Helmut ZimmerHát lehet, hogy ti nem vártatok mást, de azért nálunk a futással kapcsolatban voltak kérdőjelek. No, meg sajna a broncos kezdő oline is nagyon foghíjas, így a pass prot működése sem volt egyértelmű. Reméljük Clady-vel, Vasquez visszatésésével és Lilja ill. Kuper játékba állásával máshogy fog ez is kinézni majd a szezonban. De ahhoz nem kéne most már több sérülést összeszedni...
undisputedly: Ezt nekem címezted? Azért kérdezem, mert utólag átolvasva a postomat sem látom, hogy ilyent állítottam vagy akár sejtettem volna. 😉peterk2005
több mint 12 éve
Ne haragudj miatta, de mi a saját hibáinkat próbáljuk felfedezni ezekből a jelenetekből, nem a ti érdemeiteket. Ti biztos minden turn over után azon hüledeztek mekkora playmaker az a csávó az ellenfélben, de mi ilyen bunkók vagyunk és annak ellenére, hogy évtizedeken keresztül voltunk divízió riválisok, most nem nagyon érdekel minket, hogy mennyire lesz erős az NFC egyik PO esélyes csapata, hanem hogy mi hogy a picsában játszottunk ennyire szarul. Persze erre egy lehetséges válasz, hogy annyit játsszunk amennyit az ellenfél enged, de juthatunk ettől különböző konklúzióra is adott esetben, sőt akár itt házon belül is különböző véleményre...Azért nem kell ennyire ellenségeskedésnek felfogni az általam írtakat 😊
Black_Adder
PErsze, én is írtam,hogy a "variancia" miatt hosszú távon jön ki igazán a csaapt TO szerző képessége,de a legtöbb topicban,-ahogyan sokszor nálunk is- elfeledkezünk arról,hogy ha szarul játszik a csapat, az nem biztos,hogy azért van mert pocsék formában volt.Igen. Arra a jelenségre céloztam, ami minden szurkolót elhomályosít kicsit....Nincs is szó homerségről. Ugyanez a Broncos 1 hete 4 turnovert csinált a Niners ellen. Azt sem gondoltam és gondolom, hogy az a 4 turnover mind a védelem kiválóságának lett volna az eredménye. A turnoverekben benne van egy bizonyos véletlen faktor, akár erre, akár arra történik. A védelem turnover gyártó képességéről nem egy meccsen, hanem több meccses periódusban, tendenciaként érdemes csak beszélni.peterk2005
Turnoverekre átvetítve, egy sok eladott labdás meccs nem biztos,hogy azért van,mert akkora pech , vagy a variancia most ezt a felét dobta, hanem azért,mert az ellenfél védői tettek érte 😊undisputedly
Kapásból a 2 TO ami eszembe jut, az a Browner-féle elkapás utáni fumbli, ami jellemző a játékára, ezért sokkal inkább tervszerű volt mint véletlen, míg a Farwell goalline szituációnál szerintem ezt így tanítják,hogy ha van rá szög, akkor fejjel a kéznek.
No de nem akartam itt ellentétet szítani csak gondoltam a tisztánlátás végett megjegyzem, mint ahogyan majd lehetőség esetén, nálunk is megjegyzem,hogy a passrush hiánya a kezdők hiányán kívül nem csak azért volt,mert rossz napot fogott ki a pályán levő egység,hanem azért is,mert jó nagyon a passprot denveri oldalon.
több mint 12 éve
Igen. Arra a jelenségre céloztam, ami minden szurkolót elhomályosít kicsit....Nincs is szó homerségről. Ugyanez a Broncos 1 hete 4 turnovert csinált a Niners ellen. Azt sem gondoltam és gondolom, hogy az a 4 turnover mind a védelem kiválóságának lett volna az eredménye. A turnoverekben benne van egy bizonyos véletlen faktor, akár erre, akár arra történik. A védelem turnover gyártó képességéről nem egy meccsen, hanem több meccses periódusban, tendenciaként érdemes csak beszélni.
Turnoverekre átvetítve, egy sok eladott labdás meccs nem biztos,hogy azért van,mert akkora pech , vagy a variancia most ezt a felét dobta, hanem azért,mert az ellenfél védői tettek érte 😊undisputedly

több mint 12 éve
Ne haragudj miatta, de mi a saját hibáinkat próbáljuk felfedezni ezekből a jelenetekből, nem a ti érdemeiteket. Ti biztos minden turn over után azon hüledeztek mekkora playmaker az a csávó az ellenfélben, de mi ilyen bunkók vagyunk és annak ellenére, hogy évtizedeken keresztül voltunk divízió riválisok, most nem nagyon érdekel minket, hogy mennyire lesz erős az NFC egyik PO esélyes csapata, hanem hogy mi hogy a picsában játszottunk ennyire szarul. Persze erre egy lehetséges válasz, hogy annyit játsszunk amennyit az ellenfél enged, de juthatunk ettől különböző konklúzióra is adott esetben, sőt akár itt házon belül is különböző véleményre...Én például most rávarrom a vizel lepedőt Breadleyre, Hillmanre, a kicoff coverage teamre, Brock quantum leaper Foswira, Lance Ballra. És abba a reménybe kapaszkodok, h Breadley nálam sosem volt esélyes a kezdő posztra, múlt héten Irving lejátszotta, s most se került közelebb a kezdőhöz. Hillman kezdő ugyan, de én egyre inkább úgy látom, h Montee Ball hamarosan átveszi a hatalmat tőle. És ez nem azért jó, mert őt még nem láttuk játszani, hanem minden fizikai paramétere jobb, mint Hillmannek, mert ő úgy néz ki mint egy feature back, és ő tudja olvasni a blokkokat. A kickoff coverage teammel a múltban nem volt probléma, bízok benne, hogy csak egyszeri ksiiklás volt, Oswi csak csere, remélhetőleg nem kell élesben pályára lépnie. A nagy kvantum ugrását is hátha végre elfelejtik, melyre az OTAk előtt került igazán sor, amíg senki nem láthatta. Ugyanígy Lance Ballnak is felejtősnek kéne lennie, ha mégse nem állok jót azért, amit írni fogok rosterre kerülése kapcsán...
Julius Thomas-szal a fumble ellenére elégedett voltam, Demaryius Thomas-szal és Welkerrel szintúgy. Ami a legjobban aggaszt jelenleg, az Wofle. Ő kulcsjátékos a védelemben, hiába nem hallott róla sokat a liga, mert nem látványos dolgokat csinál, ellenben nagyon fontos és hasznos szerepkört lát el nagyon jól. És akkor még Bailey, Welker, ...ez egy igazi fekete nap volt nekünk, akárhogy is csodálhattuk volna a Seahawks foghíjasan is valóban briliáns játékát...
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 12 éve
Igen. Arra a jelenségre céloztam, ami minden szurkolót elhomályosít kicsit.A kezdő védelmünket nem nagyon láthattad. Elég foghíjjas volt ez a front, pont azok a srácok nem szerepeltek, akik az irányító siettetéséről gondoskodnak. Ennek ellenére szerintem sem rossz a kezdő támadó sorotok, de szerintem nem is vártunk mást.Helmut ZimmerHát lehet, hogy ti nem vártatok mást, de azért nálunk a futással kapcsolatban voltak kérdőjelek. No, meg sajna a broncos kezdő oline is nagyon foghíjas, így a pass prot működése sem volt egyértelmű. Reméljük Clady-vel, Vasquez visszatésésével és Lilja ill. Kuper játékba állásával máshogy fog ez is kinézni majd a szezonban. De ahhoz nem kéne most már több sérülést összeszedni...
undisputedly: Ezt nekem címezted? Azért kérdezem, mert utólag átolvasva a postomat sem látom, hogy ilyent állítottam vagy akár sejtettem volna. 😉peterk2005
Pl kikap a csapatunk, rossz statokat hoz a Qb, rosszul blokkol a fal, így a futás is 2.4 y/c-vel megy.
Fan hajlamos ilyenkor azt mondani,hogy szar napja volt a csapatnak, semmi sem jött össze.
Az igazság pedig az,hogy igen sokszor nem az egység formájával volt probléma,hanem az ellenfél tette olyan nehézzé a játékot,hogy csak ennyire volt képes a csapat.
Turnoverekre átvetítve, egy sok eladott labdás meccs nem biztos,hogy azért van,mert akkora pech , vagy a variancia most ezt a felét dobta, hanem azért,mert az ellenfél védői tettek érte 😊
több mint 12 éve
A kezdő védelmünket nem nagyon láthattad. Elég foghíjjas volt ez a front, pont azok a srácok nem szerepeltek, akik az irányító siettetéséről gondoskodnak. Ennek ellenére szerintem sem rossz a kezdő támadó sorotok, de szerintem nem is vártunk mást.Helmut ZimmerHát lehet, hogy ti nem vártatok mást, de azért nálunk a futással kapcsolatban voltak kérdőjelek. No, meg sajna a broncos kezdő oline is nagyon foghíjas, így a pass prot működése sem volt egyértelmű. Reméljük Clady-vel, Vasquez visszatésésével és Lilja ill. Kuper játékba állásával máshogy fog ez is kinézni majd a szezonban. De ahhoz nem kéne most már több sérülést összeszedni...
undisputedly: Ezt nekem címezted? Azért kérdezem, mert utólag átolvasva a postomat sem látom, hogy ilyent állítottam vagy akár sejtettem volna. 😉

több mint 12 éve
Azért ne tegyünk úgy, mintha a turnoverek az égből hullottak volna az ölünkbe 😊
több mint 12 éve
A kezdő védelmünket nem nagyon láthattad. Elég foghíjjas volt ez a front, pont azok a srácok nem szerepeltek, akik az irányító siettetéséről gondoskodnak.Ennek ellenére szerintem sem rossz a kezdő támadó sorotok, de szerintem nem is vártunk mást.
Tôbb sikert a szezonban 😊
több mint 12 éve
Gyors összefoglaló:Ami a meccsen rosszul sülhetett el, az minden rosszul is sült el, sőt még az is amiből elvileg nem lehet kijönni rosszul. 😊 Kaptunk egy kickoff return TD-t. Nem jó, de ez még OK. Aztán egy jó drive közben Julius egy szép 20+ yardos catch után fumblezte a labdát, majd a következő drive-ban szépen végigmentünk, és 1 yard, goel line-nál Hillman beugrott az endzone-ba, de kb. pont a vonalon kifejelték a kezéből a labdát, ami kiesett, és TD-re visszahordta a Hawks. Életemben nem láttam még ilyen TD-t. 😊 Brock pedig fumblizott, INT-et dobott, szóval annyiszor adtuk el a lasztit ahányszor csak lehet.
Ezen kívül viszont az offense kimondottan jó képet festett. A sokak szerint legjobb pass defense-el felálló Hawks védelem ellen az offense szépen ment előre, Manning szűk másfél negyed alatt összepasszolgatott bő 160 yardot, és a futás is egész jól ment, jó átlaggal. A védelem kevésbé volt acélos, de 1 drive kivételével tulajdonképpen megtartotta ill. FG-n tartotta a Hawks kezdőket, akkor is amikor short field-ről támadtak (szinte mindig, sok turnover miatt).
Pozitívumok:
- A passz offense rendben volt.
- A futás is, a Hillman endzone fumble-n kívül Hillmann és Ball is jó YPC átlaggal futott, megtalálták a réseket.
- Az oline. Abszolút értékben nem lenne pozitívum, de ebben a felállásban kimondottan jónak nevezhető a teljesítményük. Ramirez ettől függetlenül nem jó, centerben sem.
- Védelem. Beírom ide is őket, mert a körülményekhez képes relative jól megtartották a Hawks offense-t. Futás ellen egész jól védekeztünk. A pontok zömét nem az Hawks offense gyártotta.
Negatívumok:
- Tudnoverek. Amennyire pozitívra sikeredett a Frisco meccs, most dupla annyira negatív lett a mérleg. Ráadásul szinte minden TO-ból azonnal pontot is kaptunk.
- Sérülések. Wolfe-ról már volt szó, de kisebb sérülést összeszedett Vasquez és Bailey is. Mindketten a pálya szélén maradtak, remélhetőleg nem komoly egyikük sérülése sem, de jó lenne, ha a fontos kezdők mostantól ennyire se lennének maródiak.
- Védelem. Negatívnak is beírom, mert bár igazak a pozitívnál elmondottak, de az ingerküszöbömnél jóval több volt a mistackle, kezdőktől is. Elöl is, hátul is. Champ benyalt egy mély passzt, Ihenacho pedig kimondottan szerencsétlen volt, mert jól rajta volt az elkapóján, de a bíró útban volt, ezért nem tudta megakadályozni az elkapást (TD lett belőle).
- Végül Brock. Ma nagyon gyenge volt, cseréhez mérten is. Pedig kapott egy drive-ot a kezdőkkel is, de akkor is nagyon béna dolgai voltak. Amennyire úgy gondoltam, hogy talán fejlődhet, egyre inkább azt hiszem, hogy nem lesz a srácból sajnos semmi. Ennél a teljesítménynél kb. 25 csapat csere QB-ját láttam jobb produkciót nyújtani.
A többi egyéni értékelésbe nem megyek bele, pedig bele kéne, mert volt 1-2 gyenge teljesítmény sajnos, főleg az LB sorban, ill. a csere sorokban is. De ezeket majd Vipera és Storm beírja, ők jobbak ebben.
Összefoglalva, a legjobb az, hogy túl vagyunk a meccsen. Mindig fázom, ha Caroll csapata ellen kell preseason meccset játszani - főleg idegenben -, mert a pali egy "őrült". Minden meccsnek úgy megy neki, mintha superbowl lenne. Mentálisan jól fel tudja pörgetni a játékosait, ami a szezonban nagyon hasznos, de a preseasonban veszélyes. Nem ér annyit a győzelem, amennyit veszíteni lehet a túlpörgéssel. Ma 3 fontos kezdőnk bánta. Bízzunk benne, hogy se Vasquez, se Bailey sérülése nem komoly, és talán Wolfe sem fog hosszú időre kiesni.

több mint 12 éve
@MikeKlis Exhale Broncos: So far all tests on Derek Wolfe are negative. Running a battery of tests: MRI, X-rays, CT. So far negative.
Szóval az első jelentések szerint törés nincs, szerencsére nem tűnik annyira komolynak, mint amitől a sok perces ápolás és mentő után félni lehetett. De azért várjuk meg a végleges diagnózist.

több mint 12 éve
Wolfe fekve maradt a földön. Hordágyra kötve vitték le. Első jelentés szerint nyaki gerincsérülése van.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Von Millernek mégis lesz tárgyalása, kedden:www.denverpost.com/broncos/ci_23873298/broncos-von-miller-skips-last-day-training-camp
Döntés pedig majd augusztus 30-án
több mint 12 éve
Csak akkor tehetjük PUPra ha nem edzett TCn se, ha jól tudom. //egészen pontosan asszem már a TC első napjától PUPon kell lennieDe nem gáz, cutoljuk, aztán megy PS-be, aztán aktivizáljuk. Sérülten nem igen fogják elvinni előlünk, nem illik... Inkább az a baj, h a 2. és 3. PS meccs lett volna az, ahol igazán bizonyítania kellett volna. Bár az első PS meccs után jókat lehetett olvasni róla edzések krónikáiban is...
több mint 12 éve
PUP-ra miért nem tehetjük? Lejárt a határideje?Von esetével kapcsolatban valami olyant olvastam, hogy abban az időpontban amikor ellenőrizni akarták, akkor éppen valami hivatalos NFL rendezvényen volt, nem is az amerikai kontinensen. Ha ez igaz, és az ellenőrzések ugyanúgy bejelentetlenül folynak, mint az olimpiai sportágakban, akkor Von joggal lehetett nem elérhető.

több mint 12 éve
Igen, talán sikerül belőle jól kijönni... 😊Mondjuk így, hogy nem kapták el konkrét kihágásért, nem vetne annyira jó fényt a ligára egy ilyen viszonylag súlyos eltiltás, főleg egy ennyire magasan jegyzett játékosnál...
Anderson-ra meg most valóban 6 hetet írnak, de ez kb. season ending, mivel PuP-ra már nem tehetjük, a "vissza akarom hozni" IR dolgot meg nem hiszem, hogy rá akarnánk ellőni. Persze az 53-ba még bekerülhet így is, de erre én személy szerint túl sok esélyt nem látok...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
Von Miller meghallgatását úgy tűnik azért napolták el, mert lehet h tárgyalás nélkül dűlőre viszi az NFL és az NFLPAwww.usatoday.com/story/sports/nfl/broncos/2013/08/15/von-miller-appeal-hearing-suspension/2661619/
Az én olvasatomban ez jót jelent.
Miller missed practice Thursday to attend a meeting regarding the appeal process, not to attend the actual hearing itself after the appeal scheduled for Thursday was postponed, a person with knowledge of Miller's situation told USA TODAY Sports.
The person spoke on condition of anonymity because of the confidential nature of the appeals process.
It's possible that there will never be an appeals hearing. The issue could be resolved between the NFL and NFLPA, thus avoiding a hearing, the person told USA TODAY Sports.
több mint 12 éve
Von Miller meghallgatását elnapolták:espn.go.com/nfl/trainingcamp13/story/_/id/9570442/von-miller-denver-broncos-appeal-hearing-postponed
több mint 12 éve
CJ-re a hírek szerint 6 hét pihenő vár. #Broncos rookie running back C.J. Anderson expected to miss six weeks with knee injury suffered in practice Thursday.
— Jeff Legwold (@Jeff_Legwold) August 15, 2013
www.milehighreport.com/2013/8/15/4625900/c-j-anderson-has-a-sprained-mcl
több mint 12 éve
CJ Anderson-nak valszeg annyi erre a szezonra, a jobb lába (térd vagy boka) sérült meg a mai utolsó TC edzésen, állítólag elég hangosan kiabált, majd levitték kiskocsin, nem tudott egyáltalán ránehezedni a lábára...Vicces lesz RB szempontból a hétvégi meccs, Jeremiah Johnson régóta sérült, Moreno két napja nem edz térdzúzódás miatt, most meg Anderson is kiesett.......
Von nem edzett ma, a fellebbezését intézi, helyette Irving volt a pályán, állítólag egész jól nyomta, persze minden relatív... 😊
A TC-et egyébként új rekordnak számító 86 364-es látogatószámmal zárta a Broncos... 😊

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!