Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 12 éve
Nem hibákról beszéltem, hanem fogalmatlan játékról: ötlettelen play-ek, sokszor kiszámítható, sablonos play-ek és meg-nem-értés a WR-ek és a QB között... StormSTEzt nevezik angolul "growing pain"-nek. 😊
Nézd meg, hogy Stockley ill. Tamme felé a passz-számhoz képest mennyi off-target, elé-mögé-fölé dobott labda volt, és mennyi a többiek felé. Beletelik ez még jópár hétbe, mire muzsikálni kezd. Én az idény elején amondó voltam, hogy ha félidényre már látszik az összeszokottság, akkor az már jó. De az is lehet, hogy kell még több idő is.
(Szerintem a következő hetekben igazán ezt nem is fogjuk megtudni, mert a most következő ellenfelek ebből a szempontból más kategóriába tartoznak. Tartsál túl optimistának, de szerintem ennyi hibát amennyit az elmúlt két hétben elkövettünk, egy ideig nem fogunk most látni.)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Nem hibákról beszéltem, hanem fogalmatlan játékról: ötlettelen play-ek, sokszor kiszámítható, sablonos play-ek és meg-nem-értés a WR-ek és a QB között...Rossz döntéseket hoz PM, nem kevésszer és ez a baj, ezért nem érnek semmit a yard-ok. Orton is termelte a yard-okat, de vele is zakók jöttek. 3 negyed, összesen 3 FG, a harmadik negyed első 3 drive-jából -4 yard. Ez nem csak a többi csapatrész hibája, ebben vastagon benne van PM is sajnos...StormSTAz Atlanta meccs kapcsán teljesen egyetértek. De ezen a meccsen szerintem legkevésbé Manning betlizett. Majd nézd meg még egyszer a meccset, hogy hány drájvunk akadt meg azon, hogy nem jó célpontot választott, és hány más okokon.
De ezt a témát inkább kihagyom, nagyon hülyén jön ki, hogy pont én védjem itt Manninget. Majd a 16. meccs után meakulpázok, vagy "naugye"-zek inkább. 😊
Nem a vereség a baj, hanem a sokszor fogalmatlan játék, nem egy, hanem két meccsen egymás után...StormSTHát ebben a kérdésben máshogy gondolkozunk. Én inkább éppen akkor aggódnék, ha két olyan meccset hoztunk volna le amin nem csinálunk hibákat, és úgy kapunk ki. Akkor inkább aggódnék a csapat potenciálján...peterk2005
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
Rossz döntéseket hoz PM, nem kevésszer és ez a baj, ezért nem érnek semmit a yard-ok. Orton is termelte a yard-okat, de vele is zakók jöttek. 3 negyed, összesen 3 FG, a harmadik negyed első 3 drive-jából -4 yard. Ez nem csak a többi csapatrész hibája, ebben vastagon benne van PM is sajnos...StormSTAz Atlanta meccs kapcsán teljesen egyetértek. De ezen a meccsen szerintem legkevésbé Manning betlizett. Majd nézd meg még egyszer a meccset, hogy hány drájvunk akadt meg azon, hogy nem jó célpontot választott, és hány más okokon.
De ezt a témát inkább kihagyom, nagyon hülyén jön ki, hogy pont én védjem itt Manninget. Majd a 16. meccs után meakulpázok, vagy "naugye"-zek inkább. 😊
Nem a vereség a baj, hanem a sokszor fogalmatlan játék, nem egy, hanem két meccsen egymás után...StormSTHát ebben a kérdésben máshogy gondolkozunk. Én inkább éppen akkor aggódnék, ha két olyan meccset hoztunk volna le amin nem csinálunk hibákat, és úgy kapunk ki. Akkor inkább aggódnék a csapat potenciálján...
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
All-Int nyomtunk vele, de eddig nem jól hozza a lapokat...StormSTpre-flop vagyunk még messze a river 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 12 éve
Engem az zavart leinkább a drop-jaink mellett, mert azokból is volt bem kevés, hogy legalább annyi drop-olt intercetion is volt a Texans oldalán. Nem volt futójáték (mondjuk hogy kifelé miért nem próbáltunk meg egyszer se futni a néha kicsit túlpörgő houstoni védelem ellen, azt nem tudom), a passzok meg sokáig csak két embernek mentek, azt meg könnyebb levédekezni...StormSTAzok a droppolt intereceptionok akkor jöttek már, amikor futottunk az eredmény után és kockáztatni kellett. A futással alig mentünk valamire, ezért passzolni volt muszáj. Manningnek 52 passzkísérlete volt, ami abnormális. Ilyenkor mindenki dobálja az int-veszélyes labdákat, ez vele jár.
több mint 12 éve
Pont azért hoztuk Manning-et elvileg, hogy azok a centik és ezredmásodpercek felénk billenjenek és eddig nincs meg...nem védem Manninget, inkább a csapatot védem mer a lehetőség látszik csak apró homokszemek vannak a gépezetbe
Rossz döntéseket hoz PM, nem kevésszer és ez a baj, ezért nem érnek semmit a yard-ok. Orton is termelte a yard-okat, de vele is zakók jöttek. 3 negyed, összesen 3 FG, a harmadik negyed első 3 drive-jából -4 yard. Ez nem csak a többi csapatrész hibája, ebben vastagon benne van PM is sajnos...StormST
ami persze nem lenne ha nincsenek ekkora váltások az offseasonbe és csinálunk egy rendes védelmet a gyenge támadósor mellé
erre van most 2 összeszokatlan-felforgatott közepes erősségű csapatrészünk amivel nem tudom mihez tudunk kezdeni
több mint 12 éve
Nem a vereség a baj, hanem a sokszor fogalmatlan játék, nem egy, hanem két meccsen egymás után...Ebből 3 meccsből pozitív mérleg maga a csoda? Ezek a PO csapatok, ha ellenük nem tudunk nyerni, akkor mi a f.. mit akarunk mi? Elmegyünk a picsába nem a PO-ba...Black_AdderA Giants kétszer csinálta meg, hogy kikapott egy csomó PO esélyes csapattól az alapszakaszban (és mellette pár szartól is), és utána gyűrűt nyert.
Amúgy most tisztára a Pats topicban érzem magam. Ott szokott egy-egy vereség után világvége hangulat lenni, a győzelem után meg SB várás. 😀 😀peterk2005
Itt szezon előtt volt valamennyire SB várás, de inkább azért mert csak a playoff igazolhatja PM leszerződtetését, All-Int nyomtunk vele, de eddig nem jól hozza a lapokat...
több mint 12 éve
Pont azért hoztuk Manning-et elvileg, hogy azok a centik és ezredmásodpercek felénk billenjenek és eddig nincs meg...Rossz döntéseket hoz PM, nem kevésszer és ez a baj, ezért nem érnek semmit a yard-ok. Orton is termelte a yard-okat, de vele is zakók jöttek. 3 negyed, összesen 3 FG, a harmadik negyed első 3 drive-jából -4 yard. Ez nem csak a többi csapatrész hibája, ebben vastagon benne van PM is sajnos...
több mint 12 éve
Ebből 3 meccsből pozitív mérleg maga a csoda? Ezek a PO csapatok, ha ellenük nem tudunk nyerni, akkor mi a f.. mit akarunk mi? Elmegyünk a picsába nem a PO-ba...Black_AdderA Giants kétszer csinálta meg, hogy kikapott egy csomó PO esélyes csapattól az alapszakaszban (és mellette pár szartól is), és utána gyűrűt nyert.
Amúgy most tisztára a Pats topicban érzem magam. Ott szokott egy-egy vereség után világvége hangulat lenni, a győzelem után meg SB várás. 😀 😀
több mint 12 éve
A Steelers elleni diadalunkról meg annyit, h most győzi le őket a lesajnált szarba se nézett Raiders...Black_AdderAkkor a 49ers is szar csapat? Őket meg a szarba se nézett Minnesota nullázta le ma. 😊
Akárhogy is nézed, jelenleg két csapat van, amelyik eddig stabilan minden meccsén hozta magát. Az Atlanta és a Houston. Mi velük játszottunk, és ha nem basszuk saját magunk el a meccseket, akkor nyerhettünk is volna mindkettő ellen. Ez nálam nem a világvége.
több mint 12 éve
amúgy az a vicc h annyira nem éreztem szarnak magunkat, csak 5 centik , fél másodpercek hiányoztak ahhoz h legyen valamiNegritisNem hát, de a meccs utáni depresszió után mit vársz?
Amúgy az erős túlzás, hogy 3 negyedig nem csinált semmit az O. Azt a 380 yardot, amit összehoztunk, eléggé elosztva hoztuk össze. Manning 320 yardot passzolt, azt is kb. elosztva. A futás sajnos tényleg nagyon nem ment. Igazából a 3. negyed volt gyengébb, de egy gyenge negyed benne van a meccsben. A Houstonnak másfél negyede volt amikor alig csináltak yardot, és pontot sem.
Az az első negyedbeli két bekapott hosszú TD és az a pár el nem kapott passz volt sok. Ezeket kell kijavítani. Van rá még idő.
több mint 12 éve
Közben kiderült, hogy Porter térde megsérült, bár azt nem tudni, hogy pontosan mikor...
több mint 12 éve
Engem az zavart leinkább a drop-jaink mellett, mert azokból is volt bem kevés, hogy legalább annyi drop-olt intercetion is volt a Texans oldalán. Nem volt futójáték (mondjuk hogy kifelé miért nem próbáltunk meg egyszer se futni a néha kicsit túlpörgő houstoni védelem ellen, azt nem tudom), a passzok meg sokáig csak két embernek mentek, azt meg könnyebb levédekezni...Félek Tamme-t nem látjuk egy darabig, remélem McGahee sérülése nem súlyos, mert akkor nagy a baj...
több mint 12 éve
Ebből 3 meccsből pozitív mérleg maga a csoda? Ezek a PO csapatok, ha ellenük nem tudunk nyerni, akkor mi a f.. mit akarunk mi? Elmegyünk a picsába nem a PO-ba...A Steelers elleni diadalunkról meg annyit, h most győzi le őket a lesajnált szarba se nézett Raiders...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Előbb utóbb elfogynak a betliző csapatrészek. 😊igazából én azon se lepődnék meg ha negatív mérleggel be lehetne kerülni ebből a csoportból
Egy mély dobás egyébként még belefér, az volt a durva, hogy 1 negyeden belül kétszer ilyent beszoptunk. Ráadásul ma az elkapók is elég lyukas kezűek voltak. Nem egy drájvunk állt meg emiatt.
Nem baj, ez van. Illetve dehogynem, de 3 hét után három ilyen csapat ellen a pozitív mérleg egy alakuló társaságtól maga lett volna a csoda. Van ebben a csapatban pocenciál, ha összeáll. Most jön két igazán fontos meccs, amit nyerni kell, és akkor még akármi lehet. (Mondjuk amilyen össze-vissza verések mennek, még azon se csodálkoznék, ha egy negatív első fél szezon után is PO-ba lehetne jutni.)peterk2005
több mint 12 éve
Előbb utóbb elfogynak a betliző csapatrészek. 😊Egy mély dobás egyébként még belefér, az volt a durva, hogy 1 negyeden belül kétszer ilyent beszoptunk. Ráadásul ma az elkapók is elég lyukas kezűek voltak. Nem egy drájvunk állt meg emiatt.
Nem baj, ez van. Illetve dehogynem, de 3 hét után három ilyen csapat ellen a pozitív mérleg egy alakuló társaságtól maga lett volna a csoda. Van ebben a csapatban pocenciál, ha összeáll. Most jön két igazán fontos meccs, amit nyerni kell, és akkor még akármi lehet. (Mondjuk amilyen össze-vissza verések mennek, még azon se csodálkoznék, ha egy negatív első fél szezon után is PO-ba lehetne jutni.)
több mint 12 éve
amúgy az a vicc h annyira nem éreztem szarnak magunkat, csak 5 centik , fél másodpercek hiányoztak ahhoz h legyen valamiami persze azok nélkül lufasz, de lehet még valami belőle
több mint 12 éve
szarok voltunk (megint) nagyon.3 negyeden át értékelhetetlen offense, Manninggel együtt, ami jó passza volt azt vagy dropppolták, vagy elment a kezük között, stb, a védelem közelért Schaubhoz de későn. 2 play alatt 30 yard büntetés megbocsájthatatlan, Mayst remélem nagyon eltiltják majd, máshogy nem tud kikerülni a csapatból...
Nem vártam PO-ba a csapatot mégis csalódott vagyok, mert ez nagyon naggyon kevés, a védelemtől is, a támadóktól is...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
SB? Playoff? Lófasz lesz itt, nem playoff...viszont ha azt nézed majdnem megvertünk 2 erős régóta egybe lévő csapatot ezzel a khm kerettel
Kidobtunk egy majdnem jó QB-ra 18 misit, aki majdnem tud nyerni, miután elbetlizik 3 negyedet...
OK, erős csapat a Texans és a Falcons is az volt, de a mutatott játék a szar, nem csak az eredmény...StormST
amibe se a védelem se a támadósor nem tud összeállni a váltások miatt
több mint 12 éve
most a védelmi baki után nem bírtunk felállni 😀3 negyed alatt 3 FG-ra futotta a támadóktól, ez rosszabb, mint a védelmi bakik...
jövő héten spec team? 😛Negritis
több mint 12 éve
SB? Playoff? Lófasz lesz itt, nem playoff...Kidobtunk egy majdnem jó QB-ra 18 misit, aki majdnem tud nyerni, miután elbetlizik 3 negyedet...
OK, erős csapat a Texans és a Falcons is az volt, de a mutatott játék a szar, nem csak az eredmény...
több mint 12 éve
most a védelmi baki után nem bírtunk felállni 😀jövő héten spec team? 😛
több mint 12 éve
Nos, közben az NFLPA vezetősége is írt egy levelet a tulajoknak:www.nflplayers.com/Articles/Public-News/Letter-from-Executive-Committee-to-Owners-on-Ref-Lockout/
Azért az a névsor az alján mutatja, hogy valszeg nem csak a szurkolók (meg Fox, JDR és Harbaugh) látják úgy, hogy szarul fújnak a pótzebrák...
Csapatonként $ 60 000 a különbség tárgyalásokban, ami őszintén szólva ló**** pénz egy csapat költségvetéséhez képest és egyre nagyobb a presztízsveszteség. Jó lenne, ha az illetékesek elgondolkodnának... 😛
több mint 12 éve
Tegnap a liga küldött egy figyelmeztetést a csapatoknak, hogy ha ezúttal is lesznek olyan jelenetek, az oldalvonal mellett a csere bírók ellen, mint amilyeneket Fox, JDR vagy Jim Harbaugh rendezett, akkor annak már yard büntetéses következményei lesznek (meg gondolom utána pénzbeliek is)... 😛No, ami ezt még szebbé teszi: Fox és JDR is kapott Szerk.: ÁLLÍTÓLAG $ 20 000 büntit a viselkedéséért...
A liga inkább tárgyalna a rendes bírókkal, mint hogy magát égeti ilyen majomkodással...StormST
A bírók mennyit kaptak? 😛
több mint 12 éve
Three of Peyton Manning's next four games are against NFL's current top three-ranked defenses: Houston, Pats, Chargers.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...