Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 12 éve
Töki nem Passzjátékos 😉 ú ingoványos talajra tévedtünk... szóri
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Höri heti PR-én 4 helyet csúsztunk vissza. Ócsón megúsztuk. 😊A Houstonos megjegyzése viszont megijesztett, kezdek aggódni Manning seggének az épségéért. Mi van, ha Phillipséknél butt-bounty rendszer működik? 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Amúgy megmondaná valaki, hogy ki az a Töki, aki miatt úgy kiakadt? 😀 😀Ha van tökfőzelék nickevű Pats játékos, akkor elnézést kérek, máris átírom a subnickemet paradicsomfőzelékre. Nem probléma, azt is utálom. 😀
Bár, ha belegondolok... Paradicsom = tomato = Tom. Ha a főzelék netán bantuul B betűvel kezdődik, akkor a fél Pats topic itt fogja köszörülni rajtam a nyelvét. Amondó vagyok, jobban teszitek, ha nem vagytok finnyásak, különben rövid úton bajba kerülhettek. 😀 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Nem tudtam, hogy a Broncos topik átment bölcsődébe... 😛Hagyd má' szegényt kibontakozni, ezért a hsz-ért regisztrált, erre Te elvennéd tőle a nyilvánosságot... Hát van Neked szíved??? 😛somoskovigpeterk, neked mégis mi bajod Tökivel? 9. éve játszik a legmagasabb színvonalon, és ezalatt 296 szerelése volt. Tavaly DT-ként 2 inteceptionje volt.Az ilyet igazán megbeszélhetnétek PM-ben. Ha már nem PM-ről szól... 😛StormST
Nem értem, hogy mi a bajod! Így sajnáltatod a saját szánalmas életedet? Wilfork cipőfűzőjét sem köthetnéd be, te divatmajom.TomBrady83
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
Hagyd má' szegényt kibontakozni, ezért a hsz-ért regisztrált, erre Te elvennéd tőle a nyilvánosságot... Hát van Neked szíved??? 😛peterk, neked mégis mi bajod Tökivel? 9. éve játszik a legmagasabb színvonalon, és ezalatt 296 szerelése volt. Tavaly DT-ként 2 inteceptionje volt.Az ilyet igazán megbeszélhetnétek PM-ben. Ha már nem PM-ről szól... 😛StormST
Nem értem, hogy mi a bajod! Így sajnáltatod a saját szánalmas életedet? Wilfork cipőfűzőjét sem köthetnéd be, te divatmajom.TomBrady83
több mint 12 éve
peterk, neked mégis mi bajod Tökivel? 9. éve játszik a legmagasabb színvonalon, és ezalatt 296 szerelése volt. Tavaly DT-ként 2 inteceptionje volt.Az ilyet igazán megbeszélhetnétek PM-ben. Ha már nem PM-ről szól... 😛
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Azt hittem, ha Tim lelép NY-ba végre lesz olyan időszak, mikor nem alakul ki verbális háború a Broncos topikban. Tévedtem. Ez a mi keresztünk...
több mint 12 éve
peterk, neked mégis mi bajod Tökivel? 9. éve játszik a legmagasabb színvonalon, és ezalatt 296 szerelése volt. Tavaly DT-ként 2 inteceptionje volt.Nem értem, hogy mi a bajod! Így sajnáltatod a saját szánalmas életedet? Wilfork cipőfűzőjét sem köthetnéd be, te divatmajom.
több mint 12 éve
Látom nem sikerült felfogni,sőt egy kicsit el is vagy tájolva.Szerintem nem látsz engem naponta postolni ide,vagy akármelyik másik csapat topicba,ezzel "beszólogatva" azoknak akiket nem kedvelek.Ha mégis és csak én nem tudok róla, akkor szólj nyugodtan.Ezzel ezt én le is zártamJoeyPorterTényleg nem látlak naponta. Csak annyit láttam, hogy egy magát "anti peyton fan"-nak tituláló fórumtárs idejön, és először megjegyzi, hogy "itt" már a Steelers meccs után is az ment, hogy PM mekkora ász, hogy szétszedte az elit Steelers védelmet, pedig aki látta a második meccset, az tudhatja, hogy az a védelem nem jó. Majd arra a kérdésre, hogy mi az az "itt", azt válaszoltad, hogy nem a Denver fanokról van szó, hanem azokról akik "PM leigazolása óta jelentek meg". Én úgy értelmeztem ezt, hogy "jelentek meg ebben a topicban" (ha már ide írtad). De lehet, hogy félreértettelek, és másik topicra gondoltál? Esetleg talán a Steelers topicra? Ott pl. Soldatos azt írta a második meccs után, hogy "A védelem megmutatta, hogy Manning, az Manning, de ha a túloldalon nem elit irányító van, akkor jó teljesítményt tud hozni." És volt még 1/2 ember aki Soldihoz hasonló megjegyzést tett. Bár az is igaz, hogy mindegyikük régi Steelers fan, nem azóta írogatnak oda, mióta PM Denverbe szerződött...
De mindegy, nem találgatok. Ha nem is sikerült jól felfognom az általad írtakat, arra legalább rájöttem, hogy utálom a tökfőzeléket. 😀
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 631
Látom nem sikerült felfogni,sőt egy kicsit el is vagy tájolva.Szerintem nem látsz engem naponta postolni ide,vagy akármelyik másik csapat topicba,ezzel "beszólogatva" azoknak akiket nem kedvelek.Ha mégis és csak én nem tudok róla, akkor szólj nyugodtan.Ezzel ezt én le is zártamMost nem rólatok,Broncos fanokról van főként szó,hanem azokról akik azóta jelentek meg mióta leigazoltátok.(Szerintem itt beszélünk el egymás mellett)JoeyPorterÓ, szóval azok, akik azóta szurkolnak a Broncosnak, mióta leigazolták Manninget, ők nem is Broncos fanok? 😊 És mi van azokkal, akiket Tebow leigazolása hozott a csapathoz? Ők se igaziak? Vagy náluk már letelt a 666 nap, és ha már túlélték, valódi fannak számítanak? 😀
Nyilvánvalóan rám céloztál a fentiekkel (én írogatok ide leginkább rendszeresen azóta), de nem az én postosmra válaszoltál - már, ha válasznak lehet értékelni egy általánosító "beszólást". Miért?
Bár... belegondolva, lehet, hogy neked van igazad. Lehet, hogy én is kipróbálom. Beteszem az avataromba, hogy "anti tökfőzelék fan", és naponta egyszer beszólok azoknak akik szeretik a tökfőzeléket. Lehet, hogy jobbat tenne idegesség ellen, mint a xanax. 😀
peterk2005
több mint 12 éve
nemtom mi a bajod?! gondolkozz már ember! tökéletes és finom a tökfőzelék igen is jó 😀Bejutunk vele, de Peyton fanként kurvára bosszant, hogy megint kihagyott egy nagyon komoly lehetőséget a perfect season-ra. 😊 És mindennek a tetejébe még a tökfőzeléket is utálom...peterk2005Én azt mondom: ezt a meccset be kellett volna húzni. Fogadok, hogy a végén egy W-n fog múlni a PO és az pont ez a meccs lesz...JC6szóval azt mondod 15-1el nem jutunk be?Negritis
amúgy nem kell tökéletes szezon 😀 1x volt szép volt, nem is éltem még de ez olyan mint a 72-10 egy cél amit nem lehet elérni de érdemes üldözni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
örülni fogok a 9-7-nek is szezon végén...Én azt mondom: ezt a meccset be kellett volna húzni. Fogadok, hogy a végén egy W-n fog múlni a PO és az pont ez a meccs lesz...JC6szóval azt mondod 15-1el nem jutunk be?Negritis
több mint 12 éve
Bejutunk vele, de Peyton fanként kurvára bosszant, hogy megint kihagyott egy nagyon komoly lehetőséget a perfect season-ra. 😊 És mindennek a tetejébe még a tökfőzeléket is utálom...Én azt mondom: ezt a meccset be kellett volna húzni. Fogadok, hogy a végén egy W-n fog múlni a PO és az pont ez a meccs lesz...JC6szóval azt mondod 15-1el nem jutunk be?Negritis
több mint 12 éve
Úgy látom tényleg mindenkinek nagyon figyelni kell a smileyk kirakására, mert különben véresen komolyan lesz véve minden... 😛StormSTdehogy 😀 ha kirakod is ráugrik az erdei jeti, ha akar
több mint 12 éve
Úgy látom tényleg mindenkinek nagyon figyelni kell a smileyk kirakására, mert különben véresen komolyan lesz véve minden... 😛
több mint 12 éve
Annyival biztos nem ugyanis nem annyi lesz az alapszakasz rekordotok 😛Én azt mondom: ezt a meccset be kellett volna húzni. Fogadok, hogy a végén egy W-n fog múlni a PO és az pont ez a meccs lesz...JC6szóval azt mondod 15-1el nem jutunk be?Negritis
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Én azt mondom: ezt a meccset be kellett volna húzni. Fogadok, hogy a végén egy W-n fog múlni a PO és az pont ez a meccs lesz...JC6szóval azt mondod 15-1el nem jutunk be?
több mint 12 éve
Na, tökfőzelék fanok reszkessetek. Majd emlékeztessek, hogy szóljak be rendszeresen, mert manapság nem csak a xanax, de a cavinton is rendesen fogy nálam.😊 Már csak a névdiszlexiámmal kéne kezdeni valamit. 😀
több mint 12 éve
😉Végre nem Tebow miatt van hirig a Broncos topikban, szabályosan örülök. 😀HöriMajd amikor Manning miatt lesz... 😊Black_Adder
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Most nem rólatok,Broncos fanokról van főként szó,hanem azokról akik azóta jelentek meg mióta leigazoltátok.(Szerintem itt beszélünk el egymás mellett)JoeyPorterÓ, szóval azok, akik azóta szurkolnak a Broncosnak, mióta leigazolták Manninget, ők nem is Broncos fanok? 😊 És mi van azokkal, akiket Tebow leigazolása hozott a csapathoz? Ők se igaziak? Vagy náluk már letelt a 666 nap, és ha már túlélték, valódi fannak számítanak? 😀
Nyilvánvalóan rám céloztál a fentiekkel (én írogatok ide leginkább rendszeresen azóta), de nem az én postosmra válaszoltál - már, ha válasznak lehet értékelni egy általánosító "beszólást". Miért?
Bár... belegondolva, lehet, hogy neked van igazad. Lehet, hogy én is kipróbálom. Beteszem az avataromba, hogy "anti tökfőzelék fan", és naponta egyszer beszólok azoknak akik szeretik a tökfőzeléket. Lehet, hogy jobbat tenne idegesség ellen, mint a xanax. 😀
több mint 12 éve
A pff ezen a héten Von Millert, Dumervilt és a Beadles Walton párost emelte ki pozitívumként.www.profootballfocus.com/blog/2012/09/18/re-fo-broncos-falcons-week-2/
Ez ha lehet érdekesebb mint múlthéten.
Von Miller +7.8 A sackje mellé 1 knockdownt és 3 hurry-t jegyeztek fel. (Összeen volt még 3 tackle-je). Jól játszott Von Miller ez nem vitás, h 7,8 volt-e, nem hinném h elszámolták, de kicsit meglep h ilyen számokra ennyit kapott.
Doom +4,7. StormST hiányolta a nevét a közvetítésből, ennek ellenére a kifejezetten jó osztályzat. Hogy pontosan mire, az nem derül ki...
Ami Beadlest és Waltont illeti +0,7 és +1,4. Igazából egyik sem nagy szám és ez is jelzi eddigi teljesítményüket, h ezzel már idefértek, de idén valóban nem panaszkodhatok rájuk.
Ami Peytont illeti egy nagy piros -3,7-et kapott szemben Ryan 6,2-jével és nehéz lenne azt mondani, h nem ez volt a különbség
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Közben 3 roster mozgás:- Blake -> IR (lábujj sérülés (((jó komoly lehet 😛))))
- C.J. Davis -> 53-as roster
- Adam Grant -> PS
több mint 12 éve
Igen, lehet, hogy itt beszéltünk el egymás mellett. Az általánosítás és összevonás veszélyes dolog... 😛Most nem rólatok,Broncos fanokról van főként szó,hanem azokról akik azóta jelentek meg mióta leigazoltátok.(Szerintem itt beszélünk el egymás mellett)JoeyPorterAz igaz, hogy én nem láttam a második Steelers meccset, de azért szerintem nem sokan fogják 219 yard-on tartani idén a Jets támadóit, nekik meg sikerült Polamalu és Harrison nélkül is... 😛2 alapszakasz meccsen vagyunk túl és nekem az első után is az jött le,hogy hú,hát jó ez a Steel Def,csak Peyton hogy olvasta őket meg,hogy nyomta az audibleket amitől megzavarodtak stb...De aki látta a második Steelers meccset is az tisztában lehet vele,hogy mennyire nem jó az a védelem, sérülések ide vagy oda...JoeyPorterAz "itt"-et kifejtenéd? Mert szerintem amióta PM nálunk van szerintem ebben a fórumban messze nem ez volt a jellemző...StormSTItt erről szól az egész,ha nem esett volna még le.Sosem Manning a szar csak az ellenfél kurva jó (vagy mákos)...JoeyPorterA Falcons D-nek meg minden összejött az elején, még egy elrontott védekezési sémát is pont úgy b*sztak el, hogy éppen ott kóválygott egy safety ahova PM dobta lasztit, pedig marhára nem ott kellett volna lennie. 😀Arról még véletlenül sem hallottál h szándékosan későn lép vissza a S a zónájába h nehezebb legyen a pre-snap read... Nem Manning b@szta el hanem a Falcons volt mákos, persze...empty taxi
peterk2005
Egyébként PM jó volt azon a meccsen, főleg a no-huddle-ben, de ehhez kellett a hazai pálya is, ami most nagyon hiányzott a play áthívásoknál, ahogy az már fejtegetve is volt. Peyton Peyton volt az első meccsen, azt csinálta, amihez ért és igenis néha eléggé megzavarta a Steelers védőit, aztán hogy neked miből mi jön le, az már a te dolgod...
Most szimplán fos volt, főleg az elején, szerintem ezt azért nem tagadta igazán "itt" senki, ha megnézed a 3 pick-ből 1-re mondták, hogy lehet, hogy szerencséje volt a védelemnek, nem pedig az összesről...
Szerintem "itt" messze nem az megy, hogy PM seggét fényesre nyaljuk, eddig pont azon csodálkozott mindenki, hogy mennyire szkeptikusak vagyunk vele kapcsolatban...StormST
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 631
Most nem rólatok,Broncos fanokról van főként szó,hanem azokról akik azóta jelentek meg mióta leigazoltátok.(Szerintem itt beszélünk el egymás mellett)Az igaz, hogy én nem láttam a második Steelers meccset, de azért szerintem nem sokan fogják 219 yard-on tartani idén a Jets támadóit, nekik meg sikerült Polamalu és Harrison nélkül is... 😛2 alapszakasz meccsen vagyunk túl és nekem az első után is az jött le,hogy hú,hát jó ez a Steel Def,csak Peyton hogy olvasta őket meg,hogy nyomta az audibleket amitől megzavarodtak stb...De aki látta a második Steelers meccset is az tisztában lehet vele,hogy mennyire nem jó az a védelem, sérülések ide vagy oda...JoeyPorterAz "itt"-et kifejtenéd? Mert szerintem amióta PM nálunk van szerintem ebben a fórumban messze nem ez volt a jellemző...StormSTItt erről szól az egész,ha nem esett volna még le.Sosem Manning a szar csak az ellenfél kurva jó (vagy mákos)...JoeyPorterA Falcons D-nek meg minden összejött az elején, még egy elrontott védekezési sémát is pont úgy b*sztak el, hogy éppen ott kóválygott egy safety ahova PM dobta lasztit, pedig marhára nem ott kellett volna lennie. 😀Arról még véletlenül sem hallottál h szándékosan későn lép vissza a S a zónájába h nehezebb legyen a pre-snap read... Nem Manning b@szta el hanem a Falcons volt mákos, persze...empty taxi
peterk2005
Egyébként PM jó volt azon a meccsen, főleg a no-huddle-ben, de ehhez kellett a hazai pálya is, ami most nagyon hiányzott a play áthívásoknál, ahogy az már fejtegetve is volt. Peyton Peyton volt az első meccsen, azt csinálta, amihez ért és igenis néha eléggé megzavarta a Steelers védőit, aztán hogy neked miből mi jön le, az már a te dolgod...
Most szimplán fos volt, főleg az elején, szerintem ezt azért nem tagadta igazán "itt" senki, ha megnézed a 3 pick-ből 1-re mondták, hogy lehet, hogy szerencséje volt a védelemnek, nem pedig az összesről...
Szerintem "itt" messze nem az megy, hogy PM seggét fényesre nyaljuk, eddig pont azon csodálkozott mindenki, hogy mennyire szkeptikusak vagyunk vele kapcsolatban...StormST
több mint 12 éve
Az igaz, hogy én nem láttam a második Steelers meccset, de azért szerintem nem sokan fogják 219 yard-on tartani idén a Jets támadóit, nekik meg sikerült Polamalu és Harrison nélkül is... 😛2 alapszakasz meccsen vagyunk túl és nekem az első után is az jött le,hogy hú,hát jó ez a Steel Def,csak Peyton hogy olvasta őket meg,hogy nyomta az audibleket amitől megzavarodtak stb...De aki látta a második Steelers meccset is az tisztában lehet vele,hogy mennyire nem jó az a védelem, sérülések ide vagy oda...JoeyPorterAz "itt"-et kifejtenéd? Mert szerintem amióta PM nálunk van szerintem ebben a fórumban messze nem ez volt a jellemző...StormSTItt erről szól az egész,ha nem esett volna még le.Sosem Manning a szar csak az ellenfél kurva jó (vagy mákos)...JoeyPorterA Falcons D-nek meg minden összejött az elején, még egy elrontott védekezési sémát is pont úgy b*sztak el, hogy éppen ott kóválygott egy safety ahova PM dobta lasztit, pedig marhára nem ott kellett volna lennie. 😀Arról még véletlenül sem hallottál h szándékosan későn lép vissza a S a zónájába h nehezebb legyen a pre-snap read... Nem Manning b@szta el hanem a Falcons volt mákos, persze...empty taxi
peterk2005
Szerintem "itt" messze nem az megy, hogy PM seggét fényesre nyaljuk, eddig pont azon csodálkozott mindenki, hogy mennyire szkeptikusak vagyunk vele kapcsolatban...