Bowldog Hálaadást!

Denver Broncos

48 feliratkozó

több mint 12 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 127 — The Mathematician
Goodman helyére kéne húzni Champ utódját és akkor lenne ideje mellette is tanulni a srácnak (nemtom mien CBk jönnek a draftra mer ncaa-re nincs időm-energiám-kedvem)
és ugye champ mellett kinőne és idővel átvenné a cb1 posztot
harris nekem is megfelelt
Dawkot pótolni kell mer ez így cink :s
kell még 1 JÓ futó WRek kezét bekenni ragasztóval vagy volt egy régebbi szar nfl-es film amibe a billsről volt szó és az egész támadó sor beteg lett a rájátszás elején és ott volt egy srác aki mindent kiejtett a kezéből erre kitalálták hogy a rájátszás utáni buliba minden dropnál 20$val növeli a keretet minjá javulna a dolog 😀
TE kell, FBbe Larsen nem rossz, de nem győzött meg annyira
valamint az O-Line siralmas és nem ártana egy rendes special team munka se mer Colquitt qmva jó (tegnap gyengébb volt de nem annyira mint a kommentátorok mondták) viszont az egység mégse brillirozik
amúgy a sok drop oka lehet az is hogy a playbook kb 40%on állt a szezon végén! viszont full offseasonnel ez lehet 70% és akkor TT se 40%al hanem 55-60al fog passzolni reményeim szerint
Ball/Moreno sztem kuka sajnos ugye a helyére kéne FAról vmi jobb futó aki kevés fumblet csinál

ha ezek megvalósulnak nem lesz hiányérzetem
Front7el ÉN elégedett vagyok alapvetően, tudom hogy ti nem, de nem biztos hogy idén azt kell egyből mindenáron orvosolni

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 12 éve
StormST Denver Broncos 11 178 — SB 50 Champion @ Grund
Szerintem mi sose fogunk egyetérteni ebben a Harris ügyben, én sose fogom tudni elfogadni ezt a "nem baj, ha megcsinálják a 1st down-t, csak nagy play ne legyen". Túl sokat van fent a védelmünk, pont ezek miatt, mert nem tudunk lemenni a pályáról 3rd down-nál. A low score lényege nálam az lenne, hogy inkább a támadók fussanak és pörgessék le az órát, mint hogy a védők szopjanak 40 perceket a pályán, mert nem tudják lezárni az ellenfél drive-jait. OK, ehhez jól is kell működjön a támadójáték, de a védőknek akkor is az kell legyen a céljuk, hogy minél hamarabb lemenjenek a pályáról...

Goodman néha tényleg beszopja a nagyot, de inkább csak a jó formában lévő QB-k ellen, a szezon második felében nem volt rossz, a tegnapi-nál a hosszú play-t elég szépen védekezte, Branch jókor és jól csinálta meg a szabályokba még beleférő elszakadást, ez benne van...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
burzum4ever 66
A tegnapi meccsen nem volt esélyünk, annyival jobbak voltak. Kuper nagyon hiányzott, úgy látszik, hogy nélküle ez a fal sem passz- sem futójátékoknál nem használható.

Franklin sokat hibázik passz ellen, de ő még újonc, szerintem nem kell még temetni.

Ami pedig az offseasont illeti, a szerződéshosszabbítások előtt még nagyon sok az ismeretlen. Kicsit eltúlozva, a következő posztokra történő igazolás mellett lehet érvelni:
1 csereQB, (előny, ha balkezes, de tudom, h olyanból kevés van)
1 kezdő szintű RB
1 kezdő szintű WR és ha Royal megy, akkor még 1 slot is
1 rotációs DT, ha valaki elmegy (amire azért van esély, ha jól tudom, többeknek is lejár a szerződése itt)
1 kezdő szintű MLB
1 kezdő szintű safety
2 nagy fejlődési potenciállal rendelkező CB

Szükség lesz tehát arra is, hogy a FA-ek közül is szerezzünk néhány mindőségi játékost.

Látni kell, hogy a draftpozíciónk nagyon sokat romlott tavaly óta (hál' Istennek). Leegyszerűsítve, a tavalyihoz képest minden pickünk több mint fél körrel hátrébb került, és idén nem lesz plusz 1 második körös pickünk sem (tavaly volt). WR-t nehéz lesz FA-ből hozni, ezért az lehet az első körös pick, vagy a legégetőbb need, a CB.
több mint 12 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win
Nekem Harris-el az a bajom, hogy mindig a play után csinálja meg a tackle-t, már ha megcsinálja egyáltalán. Goodman is fos, de ő néha, szökő évente meg tud akadályozni 1-1 passzt...

A másik gondom: OK, persze TE ellen nem könnyű megcsinálni a tackle-t, de hogy tegnap is jó párszor egy-egy TE úgy került elé, hogy megverte testcsellel és utána legyorsulta, az vicc, még ha a Pats TE-kről beszélünk akkor is...

Én azt látom rajta, hogy egész szezonban, ha egy QB meg akart csinálni egy 3rd down-t, akkor elég volt Harris irányába néznie és ha nagy gain nem is lett belőle sokszor, de pont elég szinte mindig (kicsit sarkítva). Szép dolog, hogy megcsinálja a tackle-t, de egy CB-nek nem ez lenne az elsődleges feladata az én szememben...

Persze örülnék neki, ha jó lenne, de egyelőre én még nem látom benne azt, hogy stabilan lehetne rá számítani...StormST
Hiba volt TE-re állítani. De egyébként se szerencsés ha egy kis cingár CB egy nagy batár állat TE-et fog. Harris jól helyezkedik, posztjához képest mindenképp értelmes játékos. Tudja mikor kell fellépni. A szereléseket meg egy két kivétellel mindig megcsinálja. Akkor volt gondja vele, amikor olyan játékost kellett fognia, aki képességeit tekintve messze felülmúlja, pl Megatron.
Sosem lesz olyan CB mint Bailey, nem lenne szerencsés CB2-ben használni őt, de CB3 máshol sincs sokkal jobb nála. Szvsz simán jobb mint Goodman, bár lehet h CB2-nek nem lenne jobb, de akkor jobb volt mint Vaughn, vagy mint Wilhite. Ha jövőre lesz Syd'Quan ő valszeg előtte lelsz a DC-n. goodman reményeim szerint repül, és az 1. körben a helyére húzunk valakit, és akkor már is nem állunk olyan rosszul a secondaryben. Persze kéne MLB is, meg CB-ből 2 is, mert Bailey utódját is minél hamarabb meg kéne találni...

Egyébként a játékfelfogásunkba illik az ilyen játék, nem kapunk róla hosszú playt, nem szereznek ellenünk gyorsan pontot, megy a lowscore. Tegnap 2 perc alatt 14 pontot kaptunk a 2. félidő végén. Goodman minden meccsen beszopatják legalább egyszer, és a tacklet se csinálja meg utána. OK, van 2 pickje, de a nagyszámok törvénye szerint néhánynak a kezében kell landolnia.

Harris egyébként is általában a slot receivereket fogja. Ott azért nagyon sokszor olyan az offensive play, h az elkapást megakadályozni, ha jól csinálják nem lehet, viszont pár yardon meg tudja állítani a védő ha jól csinálja. Harris pont ezt csinálta, ezt tudja. Visszatekintve a védelmünkre az elmúlt jónéhány évben nagy kincs az ilyen játékos.

Persze az is benne van, h UDFA és akkor alacsonyabbak az elvárások, meg maga a Broncos D# is alacsonyra tette a mércét, de idén mindenképp a jobb újoncok közé tartozott Miller és Carter mellett. Ami kérdőjel ott van a neve mellett, hogy fizikai adottságai miatt, nem nagyon tud hová fejlődni, ez tény, de idén én úgy látom nagyon fontos láncszeme volt a védelmünknek, amikor ment a szekér...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
akike Denver Broncos 808 — Move the Chains
Nekem Harris-el az a bajom, hogy mindig a play után csinálja meg a tackle-t, már ha megcsinálja egyáltalán. Goodman is fos, de ő néha, szökő évente meg tud akadályozni 1-1 passzt...

A másik gondom: OK, persze TE ellen nem könnyű megcsinálni a tackle-t, de hogy tegnap is jó párszor egy-egy TE úgy került elé, hogy megverte testcsellel és utána legyorsulta, az vicc, még ha a Pats TE-kről beszélünk akkor is...

Én azt látom rajta, hogy egész szezonban, ha egy QB meg akart csinálni egy 3rd down-t, akkor elég volt Harris irányába néznie és ha nagy gain nem is lett belőle sokszor, de pont elég szinte mindig (kicsit sarkítva). Szép dolog, hogy megcsinálja a tackle-t, de egy CB-nek nem ez lenne az elsődleges feladata az én szememben...

Persze örülnék neki, ha jó lenne, de egyelőre én még nem látom benne azt, hogy stabilan lehetne rá számítani...StormST
Mays-t kell villámgyorsan kib@szni... Na az az ember nem való semmire. (Istenem... hol van már szegény Al Wilson?) Én nem tudom, de Harris szvsz nekem még mindig inkább S poszton lenne jobban bevethető, mint nickel CB...

There is only one person that carries the ball right here!
több mint 12 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
Tebownak kell egy nagy darab mozgékony TE, aki jól blokkol és ha eltalálja 10 méterről, el is kapja a labdát. 😀 Tudom Fox nem a TE játék híve, de Tebowt egész egyetemen egy jó elkapó TE segítette (pl. Hernandez 😉 ) Az OL jobb oldalára kell valaki, mert úgy mentek át rajta, hogy szörnyű volt nézni.

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve

Persze örülnék neki, ha jó lenne, de egyelőre én még nem látom benne azt, hogy stabilan lehetne rá számítani...

több mint 12 éve
Három target van, de TT legtöbbször csak az elsőt nézi, ha lehet, passzol neki, ha nem akkor futni próbál. De újabban jól lezárják előtte az utakat. Ez a baj. Offseasonben viszont ezen rengeteget lehet fejleszteni.

Sportban nincs ha, mégis kíváncsi vagyok mi lett volna ha már a kezdetektől Tebow edzhet az első csapattal...

Egy biztos nagyon sokat kell dolgozni offseasonben:
1.) Tebow tanulja meg olvasni a védelmet, dolgozzon a lábmunkáján, a dobómozdulatán, stb... Mindenki tudja
2.) A WR-ek tanulják meg elkapni a labdát. Nem kéne ide WR draft, meg van a lehetőség a mostani alakulatban is, csak tanulják már meg elkapni és megtartani azt a rohadt labdát.
3.) OL. Ilyen OL-lel nem lehet. ha helyet cserél Franklin és Clady, az se megoldás, mert ha frontsideról sackelik az se sokkal jobb...

Védelemben carter nagy húzásnak tűnik, Moorenak viszont rengeteget kell fejlődnie. Hihetetlenül ostoba, talán az a legnagyobb hibája.
Harris ügyben nem értek egyet Stormmal, ő igen is jó 3rd CB. Jól lép fel futásokhoz, megcsinálja a tacklet. Sokkal jobb mint Goodman. De valahogy mégse elég jó ez a secondary. Ide mondjuk inkább draftolni kell semmint TC fejlődni...

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Von óriási csicska...szaba
Miért? Mert egyszer elszállt az agya? Akkor ez a liga eléggé tele van csicskákkal... :-P

Mondjuk a magyarázata utánna Twitter-en nem kellett volna annyira szerintem. Ő úgy érezte, hogy még ment a play, így nem volt szabálytalan, ami papíron így is van, de akkor is hülyeség volt...

18 meccs alatt egy rookie hülyeség nálam belefért és ezt még meg is tudom érteni...StormST
+1.
Élete második PO meccsén, ráadásul semmi kirívót nem csinált addig. Elszállt az agya, megbüntették, ennyi. Szerintem nem volt ezzel semmi baj. Ráadásul csak lökdösődött kicsit, nem úgy mint Mankins még anno...

Do your job
több mint 12 éve
Von óriási csicska...szaba
Miért? Mert egyszer elszállt az agya? Akkor ez a liga eléggé tele van csicskákkal... :-P

Mondjuk a magyarázata utánna Twitter-en nem kellett volna annyira szerintem. Ő úgy érezte, hogy még ment a play, így nem volt szabálytalan, ami papíron így is van, de akkor is hülyeség volt...

18 meccs alatt egy rookie hülyeség nálam belefért és ezt még meg is tudom érteni...

több mint 12 éve
Először is gratulálok a szezonhoz! :cool:
Valaki kérdezte, hogy az option marad-e jövőre? Sztem a válasz egyszerű. Tebow ezt tudja, tehát gondolom marad az option. De az OLbe muszáj lesz igazolni ehhez, vagy valamit kitalálni. Lehetetlen így, hogy option (run heavy) blokkok nélkül. Valamint passzok, passzblokk nélkül. Erre írjál playbookot.
A lényeg annyi, hogy Orton után itt csoda történt. Egy újjáépülő csapattal. Mert itt gyakorlatilag minden megújult.ulpianus
Tényleg csoda volt ez a szezon, de - anélkül, hogy tőrt akarnék most a meccs másnapján a vadló-szívekbe szúrni - én továbbra sem tudom elhinni, hogy hosszabb távon működni fog ez a dolog. Pedig istenemre szeretném, mert így semlegesként is élvezet Denver meccset nézni, előtte meg szökőévenként egyszer láttam a meccseiteket. 😉

Nem is a furcsa dobómozdulat bizonytalanít el, hanem az, hogy tömegével látom azokat a playeket ahol simán megjátszható elkapók vannak, Tebow meg csak markolássza a labdát. Pedig még gyakran arra is néz. Passz szempontból olyan szinten nem lát a pályán, hogy arra én NFL-ben még nem láttam példát. Tanulható ez a képesség egyáltalán?peterk2005
Azért tv-ből nézve könnyű ám mondani, hogy "héé, ott egy elkapó, miért nem dobja oda?", a helyzet sokszor nem ennyire egyszerű. Amikor az első route-ok nem jönnek be és a WR-ek improvizálnak, akkor már egyáltalán nem biztos, hogy Tebow gondol arra, hogy ott lesz a lehetőség, meg addigra legtöbbször a zseb már beomlik és menekülés közben meglátni se egyszerű a szabad embert, odadobni a labdát meg még nehezebb. Ami nagyon hiányzik, azok a checkdown passzok, oda soha nem néz Tebow valamiért. Egyébként valamennyire tanulhatók ezek szerintem, de majd meglátjuk ősszel, hogy mi lesz a helyzet... 😊

Nagyon sok összeszokottság kell a QB-WR fronton és ehhez nagyon fog kelleni a teljes offseason. Bay-Bay-el is csak szezon vége felé kezdték érezni egymást, de végül már elég jól működött köztük a dolog, csak most meg Decker kiesése miatt Royal-t és Willis-t teljesen levették a pályáról, ezért kellene egy WR-t hozni akár a draft-on, akár FA-ből. Jah, meg igenis be kéne venni a TE passzokat a játékba...

több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 553
Von óriási csicska...
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Valaki kérdezte, hogy az option marad-e jövőre? Sztem a válasz egyszerű. Tebow ezt tudja, tehát gondolom marad az option. De az OLbe muszáj lesz igazolni ehhez, vagy valamit kitalálni. Lehetetlen így, hogy option (run heavy) blokkok nélkül. Valamint passzok, passzblokk nélkül. Erre írjál playbookot.
A lényeg annyi, hogy Orton után itt csoda történt. Egy újjáépülő csapattal. Mert itt gyakorlatilag minden megújult.ulpianus
Tényleg csoda volt ez a szezon, de - anélkül, hogy tőrt akarnék most a meccs másnapján a vadló-szívekbe szúrni - én továbbra sem tudom elhinni, hogy hosszabb távon működni fog ez a dolog. Pedig istenemre szeretném, mert így semlegesként is élvezet Denver meccset nézni, előtte meg szökőévenként egyszer láttam a meccseiteket. 😉

Nem is a furcsa dobómozdulat bizonytalanít el, hanem az, hogy tömegével látom azokat a playeket ahol simán megjátszható elkapók vannak, Tebow meg csak markolássza a labdát. Pedig még gyakran arra is néz. Passz szempontból olyan szinten nem lát a pályán, hogy arra én NFL-ben még nem láttam példát. Tanulható ez a képesség egyáltalán?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Az eddigi szezonért és PO menetelésért elismerés tőlem is!
Jövőre is sok sikert kívánok! Tebownak pedig maximális tisztelet, ahogy az eredménykövetőben is írtam.
Remélem Champet és Dawkinst is láthatom még a pályán 😊Bruschi85
Champ-et biztos, ő még csak 34 lesz idén, még van 3 év a szerződéséből, a formája se romlott feltűnően és a QB-k is ugyanúgy félnek tőle, lásd Brady... 😊

Dawkins azt nyilatkozta a meccs után, hogy hosszan át fogják beszélni a családdal, hogy mi legyen, aztán dönt a visszavonulásról. Aztán akkor még tárgyalnia kell a csapattal is, mert lejár a szerződése a tavalyi módosítás miatt...

több mint 12 éve
Grat srácok. Hiába, azért még van realitása is Godnak.szaba
Első szezonban nem lehetett mindent, akkor hol lett volna Tebow maradék 15 évében az izgalom? 😀

több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 553
Grat srácok. Hiába, azért még van realitása is Godnak.
több mint 12 éve
Tebow 136 yardot passzolt. Ez ugyanúgy a 3:16, csak a sorrend felcserélődött 😂

több mint 12 éve
@black
nem volt ennyi a csapatban ezért mesés ami történt, sajnos még nem tudunk konzisztensek lenni, de ez egy teljes Tebowra épülő offseasonban sokat változhat
Secondary harmat gyenge sajnos 😕

alulmaradtunk, viszont Timit feleslges bántani, nem játszott szarul, annyira amennyire hagyták szal kb semennyire 😕
ez van spriteNegritis
Arra gondoltam, h ennél többet nem lehetett volna kihozni belőle. Erre se számított senki, ezt is erőn felül teljesítették, de ennél is többet már nem lehetett nyújtani. Mármint ezen a meccsen persze lehetett volna, de nyerni semmi esélyünk nem volt. A Patriots jobb volt nálunk, ennyi történt.

több mint 12 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 127 — The Mathematician
@black
nem volt ennyi a csapatban ezért mesés ami történt, sajnos még nem tudunk konzisztensek lenni, de ez egy teljes Tebowra épülő offseasonban sokat változhat
Secondary harmat gyenge sajnos 😕

alulmaradtunk, viszont Timit feleslges bántani, nem játszott szarul, annyira amennyire hagyták szal kb semennyire 😕
ez van sprite

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 12 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 743 — Patriots és Kaposvári KK fan
Az eddigi szezonért és PO menetelésért elismerés tőlem is!
Jövőre is sok sikert kívánok! Tebownak pedig maximális tisztelet, ahogy az eredménykövetőben is írtam.
Remélem Champet és Dawkinst is láthatom még a pályán 😊

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Gratulálok! A múlt heti érzésemet tudom mondani ismét: magával ragadó csapat a Broncos! Kívánom Nektek, hogy jövőre is varázsoljon el Benneteket!

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 936 — Circus Maximus

A lényeg annyi, hogy Orton után itt csoda történt. Egy újjáépülő csapattal. Mert itt gyakorlatilag minden megújult.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Sajnos ezen a héten semmi nem jött össze az előző héttel ellentétben. Ettől függetlenül óriási gratuláció, jó kis defense épül is, jövőre még jobb lesz, csak így tovább!
több mint 12 éve
A játék minden elemében alulmaradtunk. Lehet h Tebow lassan hoz döntést, lassú a dobó mozdulata, de ilyen passprotection mögött... Ugyanakkor, Tebow se feltétlen veszi észre az üres elkapókat, nem dobja tökéletesen a labdát, az elkapók meg többször ejtik el, mint nem...
A védelem meg minősíthetetlen volt.

Sérülésektől huszadolva nem volt esélyünk, de ez így akkor is nagyon kevés volt.

Mindegy, ennyi volt ebben a csapatban ebben a szezonban. Jöhet az offseason. Jövőre szvsz erős csoport lesz ez. A Raiders mondjuk ahelyett h befejezte volna évek óta épülő várát, átadás előtt lerombolja, de a Chiefs kiegészülve az idei sérültekkel, a Chargers, ha hozza azt amit tud, és ha mi kinőjük a gyerekbetegségeinket, akkor megint izgalmas versenyfutás lehet...

több mint 12 éve
Ennyi volt a szezon, szép volt, emlékezetes, jöhet az offseason, ősztől jövünk még erősebben! 😊