Bowldog Hálaadást!

Denver Broncos

48 feliratkozó

több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 553
Én is falusi vagyok,mégis tudok helyesen írni...Na offot befejeztemJoeyPorter
Falusi =/= paraszt. No offense. ON.
több mint 12 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
jönnek a jelentések, hogy mccoy lesz a miami hc.
elvileg búcsúzhattok tőlle 😀Ventura
Mivel nem először látom így leírva tőled, hagy kérjek annyit, olvass el random könyvből 100 oldalt, és akkor hátha nem erre áll rá a kezed. De persze ha direkt így írod, akkor nem szóltam, végtére is poén...Sobri Jóska
LOL!
sobirkám, látom te alergiás vagy a helyesírásra? 😀

nézd. falusi vagyok és már 21 éves. nekem már nem lehet megváltozni. egyszerűen így nevelődött belém. ez már így alakult ki.
természetesen sajnos! ha te még fiatal tinédzser (pl 14) vagy akkor te még nevelődhetsz, fejlesztheted szókincsed és a magyar nyelvtant - talán.Ventura
Én is falusi vagyok,mégis tudok helyesen írni...Na offot befejeztem

több mint 12 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 132 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
Mivel nem először látom így leírva tőled, hagy kérjek annyit, olvass el random könyvből 100 oldalt, és akkor hátha nem erre áll rá a kezed. De persze ha direkt így írod, akkor nem szóltam, végtére is poén...Sobri Jóska
LOL!
sobirkám, látom te alergiás vagy a helyesírásra? 😀

nézd. falusi vagyok és már 21 éves. nekem már nem lehet megváltozni. egyszerűen így nevelődött belém. ez már így alakult ki.
természetesen sajnos! ha te még fiatal tinédzser (pl 14) vagy akkor te még nevelődhetsz, fejlesztheted szókincsed és a magyar nyelvtant - talán.

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 936 — Circus Maximus
Én pedig hadd kérjek annyit, hogy te is olvass el párat inkább. Ne pedig újabb és újabb flame áradatot indíts, teljesen értelmetlen és ide nem tartozó témákban.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
http://hu.wikipedia.org/wiki/IstenSobri Jóska
Mit kéne itt látnom?szaba
Amíg isten nem nyitja fel a szemed semmit.Sobri Jóska
Én is így gondolom. Szóval pssz.
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 449 — #NoStress
isten is így akarta.szaba
Mit kéne itt látnom?szaba
Amíg isten nem nyitja fel a szemed semmit.

több mint 12 éve
Mit kéne itt látnom?
több mint 12 éve
http://hu.wikipedia.org/wiki/Isten

több mint 12 éve
isten is így akarta.
több mint 12 éve
Mivel nem először látom így leírva tőled, hagy kérjek annyit, olvass el random könyvből 100 oldalt, és akkor hátha nem erre áll rá a kezed. De persze ha direkt így írod, akkor nem szóltam, végtére is poén...

több mint 12 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Jah, azt olvastam, hogy Rosenhaus szerint McCoy a befutó és ő ritkán szokott tévedni... 😛

Kíváncsi leszek, hogy kiket akar elvinni magával, félek, hogy Studesville-t elcsábítja. Magazu-t Fox hozta, így az OL fejlődése talán nem fog megszakadni. Gase lehet még kérdéses, de ha neki felajánljuk az OC posztot, akkor meg tudjuk tartani.

Abban azért bízom, hogy nem fogunk kívülről OC-t hozni...StormST
Studesvillet szvsz nem tudja elcsábítani, kb ha OCnek vinné, de az olyan meglepő lenne mintha McCoy HC lenne...
Fox emberei is biztonságban vannak talán. Akik veszélyeztetettek az Brian Callahan és Clancy Barone. Gase és Studesville mellett ők még JMD emberei. Gase valszeg előlép OCnek és marad, Studesvillet meg csak nem léptetné elő McCoy, ugyanúgy RB coachnak meg miért menne el... Ebbne bízok...

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
McCoyról azért megvárom a hivatalos bejelentést, de már meg van a forgatókönyv a távozása esetére.
Mondjuk én továbbra is azt mondom, mind két csapat jobban jár(t vol)na, ha nálunk maradna OC-nak. Természetesen ha távozik, a legjobbakat kívánom neki...

Közben még eggyel bővült a Broncok száma a PB-n, Dawkins szeméyében:
http://www.denverpost.com/broncos/ci_19778049
Minthogy megmagyarázhatatlan, gusztustalan módon, ami mondjuk illik ehhez az egész divatbohóckodáshoz, a SB előtt van, további lemondások várhatók, amiknek köszönhetően akár további Broncok kerülhetnek előtérbe.

PFW a meccsünkről:
http://www.profootballweekly.com/story/permalink/30654
Senkit se akarok vele kínozni, de van benne néhány meglátás. Szerintük Tebownak nagyobb célpontokra van szüksége. Mármint nem arra gondolnak, h nagyobb embert könnyebben eltalál 😊, de fizikális elkapókra. Egy Gronko típusú játékosra.
Van benne valami, de szvsz Demaryius Thomas elég fizikális, a jelenlegi TE keretnek meg adnék még minimum 1 évet mielőtt leírnánk. Arra a meccsenkénti 15 passzra nem kéne túl sokat költeni, bár nagyon fontos, de akkor is. Ha már hozunk elkapót, annak inkább a labdaérzéke legyen nagyon jó. mint Lloyd volt. Olyan aki TT kacsázó pontatlan labdáit is elkapja.

Hogy emlékezzünk a jóra is, Best of Tebow 2011:
http://www.nfl.com/videos/denver-broncos/09000d5d82625288/2011-Best-of-Tim-Tebow

több mint 12 éve
StormST Denver Broncos 11 178 — SB 50 Champion @ Grund
Jah, azt olvastam, hogy Rosenhaus szerint McCoy a befutó és ő ritkán szokott tévedni... 😛

Kíváncsi leszek, hogy kiket akar elvinni magával, félek, hogy Studesville-t elcsábítja. Magazu-t Fox hozta, így az OL fejlődése talán nem fog megszakadni. Gase lehet még kérdéses, de ha neki felajánljuk az OC posztot, akkor meg tudjuk tartani.

Abban azért bízom, hogy nem fogunk kívülről OC-t hozni...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 132 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
elvileg búcsúzhattok tőlle 😀

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 12 éve
Ha McCoy lesz a Dolphins HC-je, akkor a MHR szerint jöhet a University of Colorado QB edzője Rip Scherer OC-nek, vagy a mostani QB edző Adam Gase lesz az OC és Scherer lesz a QB coach.xrace77
jó választás lenne, QB coachnak mindenképp.
OC-nek ki tudja... De nem biztos h akármelyikük is rosszabb lenne jelen helyzetben, mint egy tapasztalt OC. Egy tapasztalt OC hozná magával a rendszerét is, amibe Tebow úgy se illene bele. Ellenben Scherer vagy Gase inkább valószínű, h abból próbálna főzni, amije van...

több mint 12 éve
xrace77 Denver Broncos 4 515
Ha McCoy lesz a Dolphins HC-je, akkor a MHR szerint jöhet a University of Colorado QB edzője Rip Scherer OC-nek, vagy a mostani QB edző Adam Gase lesz az OC és Scherer lesz a QB coach.
több mint 12 éve
Dawkins a jövőjéről:
http://blog.denverbroncos.com/denverbroncos/dawkins-talks-2011-mulls-future/
Hát ha valóban Istentől kér tanácsot, reméljük Tebow szól pár szót az érdekében 😛 😊
A sérülése után 1-4 a csapat, ez elgondolkodtató. Carter még OK volt mellette, de ha már Moore is pályára kerül, vagy Bruton... Moore fejlődésében még bízhatunk, de nyugodtabb lennék ha Dawkkal kezdenénk a következő szezont. Ha csak limitált szerepet kapna is, az is sokat számítana...

több mint 12 éve
McCoy lemondta a Rsiders interviewt:
http://www.denverpost.com/sports/ci_19768569
Valószínűleg azért mert befutónak érzi magát Miamiban

Ő, biztos azért mert befutónak érzi magát Miamiban:
http://miamiherald.typepad.com/dolphins_in_depth/2012/01/mccoy-believes-himself-the-leading-candidate.html

több mint 12 éve
xrace77 Denver Broncos 4 515

😀
több mint 12 éve
Én igazán nem értem miért ekkora a felhajtás McCiy körül, de ha elmegy, akkor jön más, szerintem egyébként Gase lesz előléptetve. Engem Allen távozása jobban aggasztana, mint McCoy-é...StormST
ez nyilvánvaló, de mccoy régebb óta coordinátor mint Allen, az azért számít. azt meg tartom, h egy fiatal projectirányítóval nem történhet rosszabb, mint az állandó edzőváltozások...
egyébként engem is meglep, h ennyire népszerű...

több mint 12 éve
Én igazán nem értem miért ekkora a felhajtás McCiy körül, de ha elmegy, akkor jön más, szerintem egyébként Gase lesz előléptetve. Engem Allen távozása jobban aggasztana, mint McCoy-é...

több mint 12 éve
Tebow állítólag elég komoly sérüléseket szenvedett a harmadik negyedben a Pats ellen (egy izom szakadt el az egyik bordájánál, megzúzódott a tüdeje és folyadék gyűlt fel a mellkasában), de végig akarta játszani a meccset. Vasárnap alig tudott aludni, hétfőn volt MRI-n, azóta a trénerek foglalkoznak vele, elvileg nem lesz gond az offseason programokban vele...

Az a szép, hogy pont nem futkározás közben sérült meg, hanem a zsebben...

több mint 12 éve
McCoy az Indyt is érdekli. Kb a legnépszerűbb jelölt manapság. Nem is tudom merre nem járt még
http://espn.go.com/nfl/story/_/id/7472163/indianapolis-colts-look-offense-minded-head-coach
Lassan elkezdhetünk OC után nézni... (?)

Ha McCoy tényleg HC lesz valahol, akkor nyilván sok assistant coachot is magával vinne, akiknek esetleg az előrelépés lenne...
És HA tényleg jelentősebb változás lenne offesne oldalon, az se a Brocnosnak, se Tebownak nem lenne jó. Sőt... 3 év alatt 3 OC senkinek se tesz jót, főleg nem egy olyan project játékosnak, mint TT.

több mint 12 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 127 — The Mathematician
Most mondjam azt, hogy én nem sajnálom Tutent? Már asszem leírtam, hogy az utóbbi években kurva sok volt a húzódásos izomsérülés és szvsz ebben az erőnléti edző is lehet a ludas.

Más: Clady nem nagyon érdemli meg a ProBowl-takike
csak annyit hogy sokan nem érdemlik meg 😀
lásd Rivers 😛

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!