Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 13 éve
StormST Denver Broncos 13 009 — SB 50 Champion @ Grund
Amúgy meg megkérnék minden habzó szájú TT-zőt, hogy egy pár napig most álljon le ezzel a marhasággal. Ott lesz az egész offseason erre. Hadd bánkódjunk, mérgelődjünk most egy ideig. Köszönömflzoli
Egyetértek...

De akkor a PM védők is remélem visszavesznek, mert ebben azért ő is vastagon benne volt...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
több mint 13 éve
Fox: "I think big plays were a big part of this game."

Hát igen faszikám, csak a gond az, hogy nálunk azokat csak Holliday hozta, meg a D mínuszban...

több mint 13 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 714 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Amúgy meg megkérnék minden habzó szájú TT-zőt, hogy egy pár napig most álljon le ezzel a marhasággal. Ott lesz az egész offseason erre. Hadd bánkódjunk, mérgelődjünk most egy ideig. Köszönöm

több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 479
így leszek legközelebb optimista.
csak tudnám miért nem lehetett azt játszani, amit az alapszakaszban.

ja egy félelemem volt, h oly régen volt már szoros meccs, hogy áll akkor elő a csapat. Hát sehogy, jelzés értékű, h több időkéréssel a tarsolyban döntetlennél 30 másodperc az órán és meg se próbálunk pontot szerezni. Le is cserélem a rangom, csak nem tudom még h mire...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 13 éve
Úgy nehéz passzolni, hogy állandóan futást hívnak. Hatalmasat csalódtam az egész edzői stábban. Fox a beszariságával, meg a konzervatív bénaságaival. JDR meg most mi a fenéért változtatott az eddigi jól bevált módin?

több mint 13 éve
"Shaky officiating, leaky secondary, ultra-conservative coaching, no F in PFM and you've got Jacksonville all over again"

Ennyi...

több mint 13 éve
pc_x 943 — Red Fist
Én mondtam: szarni a statokra, rekordokra és a többi fosra, ha nincs az ST, Hillman és Holliday ez a Ravens feltörli velünk a pályát...

Hajrá PM jövőre is!JC6
Azért hülyeséget ne írjunk. Honnan tudjuk mi lett volna, ha nincs RET TD, hanem feljön PM. Azért hozott pár TD-t, amikor fent volt. (btw én nem védem, mert hibázott a végén, clutch momentben) Szóval ilyen HA nincs ST, HA ez HA az, hülyeség...

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
- Ravens fumbli után nincs pont
- missed FG
- 3&7 2yrd run
- OT INT
- PM, Champ, secondery

2 is sok, nemhogy 5-6-7...........
több mint 13 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 397 — Keep pounding
Az egészben egy szar dolog van szurkolóként, hogy évszázadok óta idén van először SB potenciál csapatunk, és ezt kell végignézni a PO-ban :/pc_x
Még lesz is vagy 3-4 évig benne volt a pakliban egy PO betli, jövőre sanszosan ugyanitt lesztek.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 13 éve
(Tebow-val ez sima lett volna 😊)
Nem, nem trollkodunk, faszán toltátok most is, nincs okotok kétségbe esni, ilyen szoros meccset ritkán látni, simán billenhetett volna ez felétek is, PM-et sem fikáznám, elég sokat köszönhettetek neki a szezonbanWyatt
Jah, de az volt a 18 millió dolcsiból mondjuk 5, a többit most illett volna kiérdemelni...

Persze sarkítás, de ma igazából nem volt jó (nem is volt mindig jó a védelme, ez is igaz), az OT interception meg egy vicc volt, ilyet nem lehet senki ellen, főleg nem ilyen szituban...

több mint 13 éve
Nagyon csalódott vagyok, de éreztem, hogy ez lesz, mindenki annyira biztosnak látta a dolgot, hogy csak ez lehetett a vége...

Csillivilli statisztikák... kitörölhetjük velük a PO-ban...

A playcalling mindkét oldalon fos volt, főleg a támadóknál a vége felé, nagyon beszari volt az egész, sehol egy hosszabb passz vagy meglepő play, csak futás-futás-rövid passz...

StormST
Igen, a legnagyobb csalódás a passrush volt, 52 nyomorult sack az alapszakaszban, és itt egy felforgatott Ravens fal ellen egy nagy semmi. Így persze, hogy kijön a balfaszsága a secondarynekflzoli
Ez JDR és Fox bűne, egész meccsen nem hívtunk egy normális blitz-et, 3-4 emberrel nem fogod berogyasztani a falat, főleg ha a TE is ottmarad. Úgy meg hiába várod el a secondary-től állandóan, hogy 10 másodperceket rohanjanak az emberrek, Flacco meg, ha mást nem, hosszan passzolni biztos tud, ha van ideje rá...

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Persze utólag okosnak lenni könnyű, de az egy kezemen megtudom számolni, hány ember tartott itt ettől a meccstől és nem tudom hány mondta, hogy hazai pálya+PM=TJ...ennyit erről.
Tavaly nagyon szarok voltunk, nem dobott a QB-nk +3000 yrd-t, de nyertünk 1 PO meccset és voltunk AFC elődöntőben, idegenben.

Én mondtam: szarni a statokra, rekordokra és a többi fosra, ha nincs az ST, Hillman és Holliday ez a Ravens feltörli velünk a pályát...

Hajrá PM jövőre is!
több mint 13 éve
Nagyon csalódott vagyok, de éreztem, hogy ez lesz, mindenki annyira biztosnak látta a dolgot, hogy csak ez lehetett a vége...

A playcalling mindkét oldalon fos volt, főleg a támadóknál a vége felé, nagyon beszari volt az egész, sehol egy hosszabb passz vagy meglepő play, csak futás-futás-rövid passz...

StormST
Igen, a legnagyobb csalódás a passrush volt, 52 nyomorult sack az alapszakaszban, és itt egy felforgatott Ravens fal ellen egy nagy semmi. Így persze, hogy kijön a balfaszsága a secondarynek

több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
(Tebow-val ez sima lett volna 😊)
Nem, nem trollkodunk, faszán toltátok most is, nincs okotok kétségbe esni, ilyen szoros meccset ritkán látni, simán billenhetett volna ez felétek is, PM-et sem fikáznám, elég sokat köszönhettetek neki a szezonban

több mint 13 éve
pc_x 943 — Red Fist
Az egészben egy szar dolog van szurkolóként, hogy évszázadok óta idén van először SB potenciál csapatunk, és ezt kell végignézni a PO-ban :/

több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Ez azért nem kis elégtétel TT-nek, TMH-nak és nekem...
Gratulálok a nemtudomhánymilliós QB-nak, Elway-nek és mindenki másnak...JC6
ja, TT-nek majd jövőre biztos eszébe fog jutni ez a pillanat....miközben felszolgálja a hamburgert

több mint 13 éve
Tíbózás? Nem hiszem, hogy az kellene...

Inkább PM-ezés, Fox-ozás, McCoy-ozás, Champ-ezés, Moore-ozás...

több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 479
egyébként Prater se érte meg a pénzét idén, és ezen a meccsen se.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 13 éve
Tavaly is eljutottunk ide, lássuk átlépjük-e az árnyékunkat.JC6
tíbózás indul?Amadeus91
Attól félek én is, előkerülnek a szerzetesek megint

több mint 13 éve

több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 831
Gratulálok a nemtudomhánymilliós QB-nak, Elway-nek és mindenki másnak...JC6
vártalak 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Gratulálok a nemtudomhánymilliós QB-nak, Elway-nek és mindenki másnak...
több mint 13 éve
Nagy meccseken nem szégyen kikapni
De viszont mi tettük nehézzé

több mint 13 éve
Hate to say 'I told you so"...

Ennyi, szarok voltunk, megérdemeltük...

Két embert dícsérnék meg összesen, Holliday-t és Hillman-t, a többiekről inkább nem szólnék, az első félidő Champ-en ment el, a második Moore-on, az OT meg PM-en és McCoy-on...

több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 831
Tavaly is eljutottunk ide, lássuk átlépjük-e az árnyékunkat.JC6
tíbózás indul?