NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
2
2
18:30-tól, ARENA4
Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 12 éve
xrace77
4 515
Clady nem FA, majd csak 2013-ban. 😉Clady? Tudom, hogy nem volt igazán jó idén (annak ellenére, hogy PB keretbe került), de nem maradhatunk LT nélkül. Én Mayst nem akarom látni a csapat körül és maradjunk annyiban, hogy Royal a specteam-en kívül idén nem csinált semmit. Rosario-nak is menni kell (nem kell ennyi TE), többivel kb egyetértek.Én meg úgy fogalmaznék, hogy kibaszott szarul állunk!!! Az a baj, hogy rengeteg aZ UFA játékos nálunk. 17!!! Quinn, Larsen, Royal, Fells, Rosario, Hochstein, Ramirez, Harvey, J.Hunter, Bunkley, M. Thomas, Haggan, Mays, Woody, Wilhite, Dawkins, Prater. Nemhogy nagyobb nevet nem fogunk tudni igazolni, de örülhetünk, ha ebből a névsorból azokat, akik kellenének, meg tudjuk tartani.akikeAzért azt érdemes látni, hogy a 17-ből aki fontos, az Prater, Dawkins (ha folytatja), Bunkley, Marcus T., Larsen, Woody és talán Royal. Mays, Fells, Rosario és Hochstein maradhat, esetleg Haggan vagy Hunter, ha megfelelően olcsók, a többi kuka...StormST
szerk:
Egyébként Goodman is bazi sokat keres (majdnem annyit mint DJ) ezért én őt basznám ki legelsőnek.akike
több mint 12 éve
Clady? Tudom, hogy nem volt igazán jó idén (annak ellenére, hogy PB keretbe került), de nem maradhatunk LT nélkül. Én Mayst nem akarom látni a csapat körül és maradjunk annyiban, hogy Royal a specteam-en kívül idén nem csinált semmit. Rosario-nak is menni kell (nem kell ennyi TE), többivel kb egyetértek.Azért azt érdemes látni, hogy a 17-ből aki fontos, az Prater, Dawkins (ha folytatja), Bunkley, Marcus T., Larsen, Woody és talán Royal. Mays, Fells, Rosario és Hochstein maradhat, esetleg Haggan vagy Hunter, ha megfelelően olcsók, a többi kuka...StormSTÉn attól félek, hogy valamelyik nagyobb keresetű játékosunkat be fogjuk áldozni, főleg DJ esetében érzem ezt veszélyesnek, remélem nem lesz igazam...StormSTÉn meg úgy fogalmaznék, hogy kibaszott szarul állunk!!! Az a baj, hogy rengeteg aZ UFA játékos nálunk. 17!!! Quinn, Larsen, Royal, Fells, Rosario, Hochstein, Ramirez, Harvey, J.Hunter, Bunkley, M. Thomas, Haggan, Mays, Woody, Wilhite, Dawkins, Prater. Nemhogy nagyobb nevet nem fogunk tudni igazolni, de örülhetünk, ha ebből a névsorból azokat, akik kellenének, meg tudjuk tartani.akike
szerk:
Egyébként Goodman is bazi sokat keres (majdnem annyit mint DJ) ezért én őt basznám ki legelsőnek.
There is only one person that carries the ball right here!
több mint 12 éve
Én Woodyt a maradhat kategóriába tenném, és Haggant is. Ő volt talán a legjobb csere játékosunk. Mays viszont csak ha megfeleően olcsó. Ott van Irving, és mindenképp kell valaki a draftról vagy FA-rólAzért azt érdemes látni, hogy a 17-ből aki fontos, az Prater, Dawkins (ha folytatja), Bunkley, Marcus T., Larsen, Woody és talán Royal. Mays, Fells, Rosario és Hochstein maradhat, esetleg Haggan vagy Hunter, ha megfelelően olcsók, a többi kuka...StormSTÉn attól félek, hogy valamelyik nagyobb keresetű játékosunkat be fogjuk áldozni, főleg DJ esetében érzem ezt veszélyesnek, remélem nem lesz igazam...StormSTÉn meg úgy fogalmaznék, hogy kibaszott szarul állunk!!! Az a baj, hogy rengeteg aZ UFA játékos nálunk. 17!!! Quinn, Larsen, Royal, Fells, Rosario, Hochstein, Ramirez, Harvey, J.Hunter, Bunkley, M. Thomas, Haggan, Mays, Woody, Wilhite, Dawkins, Prater. Nemhogy nagyobb nevet nem fogunk tudni igazolni, de örülhetünk, ha ebből a névsorból azokat, akik kellenének, meg tudjuk tartani.akike
FA-n lehet olcsó jó játékost találni, lásd Lloyd, Bunkley. Reménykedjünk idén is.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Azért azt érdemes látni, hogy a 17-ből aki fontos, az Prater, Dawkins (ha folytatja), Bunkley, Marcus T., Larsen, Woody és talán Royal. Mays, Fells, Rosario és Hochstein maradhat, esetleg Haggan vagy Hunter, ha megfelelően olcsók, a többi kuka...Én attól félek, hogy valamelyik nagyobb keresetű játékosunkat be fogjuk áldozni, főleg DJ esetében érzem ezt veszélyesnek, remélem nem lesz igazam...StormSTÉn meg úgy fogalmaznék, hogy kibaszott szarul állunk!!! Az a baj, hogy rengeteg aZ UFA játékos nálunk. 17!!! Quinn, Larsen, Royal, Fells, Rosario, Hochstein, Ramirez, Harvey, J.Hunter, Bunkley, M. Thomas, Haggan, Mays, Woody, Wilhite, Dawkins, Prater. Nemhogy nagyobb nevet nem fogunk tudni igazolni, de örülhetünk, ha ebből a névsorból azokat, akik kellenének, meg tudjuk tartani.akike
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Bár, így elgondolkozva, remélem Fox majd változtat azon szemléletén, hogy 10-ből 9x csak a WR-ek. Használjuk csak a TE-ket is, legyen meglepi.Az S-ek meg fiatalok, tanulniuk kellene még. Carter az elején nem tetszett, de a szezon végére összeszedte magát. Szerintem Dawk-kal sikerül megegyezni, lesz még 1 éve, bár kockázatos. Legyen a box-ban.
több mint 12 éve
Én attól félek, hogy valamelyik nagyobb keresetű játékosunkat be fogjuk áldozni, főleg DJ esetében érzem ezt veszélyesnek, remélem nem lesz igazam...StormSTÉn meg úgy fogalmaznék, hogy kibaszott szarul állunk!!! Az a baj, hogy rengeteg aZ UFA játékos nálunk. 17!!! Quinn, Larsen, Royal, Fells, Rosario, Hochstein, Ramirez, Harvey, J.Hunter, Bunkley, M. Thomas, Haggan, Mays, Woody, Wilhite, Dawkins, Prater. Nemhogy nagyobb nevet nem fogunk tudni igazolni, de örülhetünk, ha ebből a névsorból azokat, akik kellenének, meg tudjuk tartani.
There is only one person that carries the ball right here!
több mint 12 éve
Én azzal értek egyet, hogy az 1/25-nél a legjobb CB/MLB/DT-t kell húzni, aki még bent van. Bár ha Bunkley-t és Marcus Thomas-t is sikerül megtartani, akkor a DT nem lesz annyira nagy prioritás szerintem...Annyira szerintem nem állunk jól cap space-el, hogy top FA-t szerezhessünk...
S-ben ha nem marad Dawkins, akkor lehetnek gondok, bár ha marad, az utódját akkor is meg kell találni egy éven belül...
Carter, Moore, Bruton, jelen pillanatban velük lehet dolgozni, bár talán még Harris-t ide benyomni se lenne hülyeség...
Én attól félek, hogy valamelyik nagyobb keresetű játékosunkat be fogjuk áldozni, főleg DJ esetében érzem ezt veszélyesnek, remélem nem lesz igazam...
több mint 12 éve
aztec
1 360
Ha WR draft is lesz, akkor elsősorban szerintem slot kell.Thomas és Decker megoldják a munka nagy részét, de kell egy Welker-féle elkapó is.Talán a 4-5.körben még lehet találni jófajtát Joe Adams v. T.Y.Hilton lehetne a cél
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
Sztem S is kellhet. Főleg ha Dawk visszavonul, de amúgy is.szabaJogos, de az se az első 2 körben, kivéve ha a CB-t és az MLB-t is megoldjuk addigra FA-n, amit kétlek...
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Nagy kedvencem TT, de ha Manning jönne hozzánk - aminek semmi esélye sajnos - népi táncot járnék a boldogságtól. Nem hiszem, hogy TT-vel tudunk még egyszer ilyen szezont produkálni.Mindenféleképp kell QB-t draftolni.aztecSanszok Manningre:
http://larrybrownsports.com/football/peyton-manning-favored-dolphins-retire/115096
Én pont nem népi táncot járnék a boldogságtól, ha mégis itt kötne ki...
QB draftot nem érzem annyira sürgetőnek. Megvolt a PO win, most nyugodtabb a közönség, ha mégse válik be Tebow rá mehet egy szezon, aztán Barkley vagy Landri Jones. Ettől függetlenül 4., 5. körtől mindegy kit húzunk lehet egy QB is, hátha idővel beválik, de ott már nem nagyon találsz olyat aki átveszi Tebow helyét ha nem megy neki.
több mint 12 éve
szaba
10 553
Sztem S is kellhet. Főleg ha Dawk visszavonul, de amúgy is.
több mint 12 éve
CB, WR, RB, MLB, mi van még? Esélyeink? "Kiszemeltek"?JC6DT sokkal előbb mint RB. WR pedig csak akkor ha többet passzolunk. 17passz/game-hez igazából fölösleges.
1. körös RB-t amúgy is utálok
A legtöbb mockban egyébként DT-t írnak hozzánk. A passzrushon lehetne javítani ha nagyobb nyomást helyez el a DL. Van benne ráció.
Egyébként én azt mondom a legjobb bent lévő CB, MLB vagy DT. hogy ki lesz az 1/25-ben megmondani most nagyon nehéz...
+az is számít h hova sikerül hozni FA-n.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
CB, WR, RB, MLB, mi van még? Esélyeink? "Kiszemeltek"?
több mint 12 éve
aztec
1 360
Dehogy gondoltam, hogy az első körben QB-t draftoljunk!!!.Jó lenne, az a 4+ körökben.Van nagyobb needünk is, de ha TT nem lesz veszélyesebb a levegőben, akkor még egyszer nem nyerünk csoportot.
több mint 12 éve
Nagy kedvencem TT, de ha Manning jönne hozzánk - aminek semmi esélye sajnos - népi táncot járnék a boldogságtól. Nem hiszem, hogy TT-vel tudunk még egyszer ilyen szezont produkálni.Mindenféleképp kell QB-t draftolni.aztecPM? Rokkantat minek? 😛
Egyrészt totál esélytelen, hogy mi bárkire ráígérjünk, másrészt ő max átmeneti megoldás lehet, ha egyáltalán felépül...
Én azt hiszem sírnék, ha idehoznánk, mert a franchise történetének legnagyobb pénzkidobása lenne!!
Tebow-val ilyen szezont nem is fogunk, csak jobbat! 😊
QB-t kell draftolni, valahol az 5. kör után, mert kell a backup.
De ha teljesen korrekten belegondolsz, akkor idén totális baromság lenne. Miért? Mert az 1/25-el húzunk! Ott akarsz első évben bevethető QB-t húzni? (OK, tudom, hogy TT pont 1/25 volt, de korán is húztuk és projekt is volt) Ha meg nem első évben bevethetőt akarsz húzni, akkor minek? Akkora lyukak vannak (CB, MLB), amiket be kell tömni és be is lehet 1/25-el, hogy a QB pick hülyeség, már bocs.
Adni lehet és kell TT-nek egy évet. Mit veszthetünk? Egy szezont 2 szar és egy miracle szezon után? Veszett már több is Mohácsnál. Ha nem jön be, akkor lesz egy jó draft helyünk QB-t húzni, ha meg bejön, akkor 10+ évre bebiztosítottuk a franchise-t és még az 1/25-el egy lyukat is betömtünk. Szerintem így kell felfogni és az Elway-Fox-Xanders trió is így fog hozzáállni...
több mint 12 éve
aztec
1 360
Nagy kedvencem TT, de ha Manning jönne hozzánk - aminek semmi esélye sajnos - népi táncot járnék a boldogságtól. Nem hiszem, hogy TT-vel tudunk még egyszer ilyen szezont produkálni.Mindenféleképp kell QB-t draftolni.
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
Mile High magic 2.0 vagy 3 :rolleyes:Egy kis érdekesség: http://www.whatifsports.com/NFL/boxscore.asp?GameID=7004321&teamfee=-1&theme=-1 😊JoeyPorterOrton a 4. negyedben visszahozza Tebow ellen -21ről 😂Black_Adder
több mint 12 éve
Egy kis érdekesség: http://www.whatifsports.com/NFL/boxscore.asp?GameID=7004321&teamfee=-1&theme=-1 😊JoeyPorterOrton a 4. negyedben visszahozza Tebow ellen -21ről 😂
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
Igen,szimulálgattam jó pár matchup-ot és jöttek ki néha érdekes dolgok 😀Egy kis érdekesség: http://www.whatifsports.com/NFL/boxscore.asp?GameID=7004321&teamfee=-1&theme=-1 😊JoeyPorterVon Miller 1 tackle, kicsit WTF... amúgy érdekes, de már az oldal címe is vicces, What if sports... ha és sport egy mondatban 😀pc_x
több mint 12 éve
Egy kis érdekesség: http://www.whatifsports.com/NFL/boxscore.asp?GameID=7004321&teamfee=-1&theme=-1 😊JoeyPorterVon Miller 1 tackle, kicsit WTF... amúgy érdekes, de már az oldal címe is vicces, What if sports... ha és sport egy mondatban 😀
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
Egy kis érdekesség: http://www.whatifsports.com/NFL/boxscore.asp?GameID=7004321&teamfee=-1&theme=-1 😊
több mint 12 éve
Visszaigazoltuk Austin SylvestertPFF-es értékelés, legtöbbet fejlődő, legnagyobbat visszaeső csapatonként az AFC Westben:
http://www.profootballfocus.com/blog/2012/02/08/trending-in-the-afc-west/
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Akkor majd figyelgetem március vége felé, hátha. Addig még gyűjtünk Szabával 😛Black, te mindent tudsz. Szerinted mikorra várható sorsolás?JC6Hát, tavaly ha jól emlékszem április derekán került ki, de lehet h a lockout miatt az is csúszott. VAgy az is lehet h már jóval korábban kint volt, csak én nem vettem észre korábban.Black_Adder
több mint 12 éve
Black, te mindent tudsz. Szerinted mikorra várható sorsolás?JC6Hát, tavaly ha jól emlékszem április derekán került ki, de lehet h a lockout miatt az is csúszott. VAgy az is lehet h már jóval korábban kint volt, csak én nem vettem észre korábban.