Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 13 éve
obraz
170
Amúgy nagyon durva, hogy meccs előtt minden a Denver mellett szólt,jobb O, jobb D, hazai pálya, Mile High, alapszakaszbeli stat, aktuális forma, előző egymás elleni meccsen mutatott játék,
semmi sem szólt a Baltimore mellett mégis behúzták.
Erre mondják, hogy országos tuti? És ezek is szoktak elmenni annak rendje és módja szerint?
Sajnos úgy tűnik.
több mint 13 éve
Azonban az egész gameplan, ahogy írja is arról szólt, h ne kapjunk ki. Néha-néha ha más nem csak ilyeszéts céljából jöhetett volna egy hosszabb passz. a 3&shortot egyszer-egyszer oda lehetett volna adni a legjobb játékosunknak az O-ban. A fél perc 2 időkérés pedig az alapszakaszban egyenlő volt egy támadással. Most miért nem lehetett kedves János???Black_AdderÁltalánosságban a felvetés, és a kérdés is vitára érdemes, de nem tudom, hogy ennek a meccsnek a kapcsán-e...
Merthogy az a helyzet, hogy ezzel a gameplannel, egy kurva jó napot kifogó Ravens-t megvertünk volna, ha nincs egy rakat borzasztó egyéni hiba. Arra nem lehet gameplan-t készíteni, hogy ennnyi hibát vét egy csapat. Ha az irányító eladja 4-szer a labdát, ha a futó 3x elfumblizza, és akkor is, ha a secondary három ilyen borzalmas hibát vét, akkor annak gameplantől függetlenül vereség a vége, hacsak nincs klasszisnyi különbség a két csapat között.
Szóval, ha a bekalkulálható hibaszázalékkal egy gameplan egyébként egy nagyon jó napot kifogó csapat ellen győzelmet eredményezhetett volna, akkor nem biztos, hogy itt van az ideje a kritikának...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Sajnos nem volt megnyerve, csak a vezetés volt meg... Idegenben jó lett volna ez, de hazai pályán........StormSTEbben nem értünk egyet. Az NFL az esélyekről szól, egy 40mp-es timeout nélküli drive az NFL-ben 10% alatti TD esély, de lehet, hogy sokat mondok. Ugyanehhez a helyzethez tartozik 2 perccel a meccs vége előtt, a félpályánál, támadásban futást hívni, 7 pont előnynél, harmadikra. Egyszerűen az esélyek alapján ez a megfelelő hívás. Jóval nagyobb eséllyel lehet úgy nyerni, hogy futok, lepörgetem 1:10-re az órát és bepuntolom a 10-esen belülre, mint bepróbálni egy passzt, ami ha nem jön össze, a legjobb esetben is ad plusz 40 másodpercet, rosszabb esetben pedig még labdavesztés is lehet a vége.
Hozzáteszem, én sem kedvelem a konzervatív játékstílust, azt preferálom, ha a playhívás kreatív, kezdeményező. De mindennek megvan a helye, van amikor a kezdeményezés, kockáztatás nem más, mint rosszul felfogott "unortodoxia" - hogy egy nem foci példát mondjak. 😊 (Nem akarok polizitálni. 😊 )

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Az ilyen vereség a legszarabb érzés, de most mindenki annyira negatív itt, mintha olyan kegyetlen béna lett volna a Broncos, miközben szerintem egyáltalán nem. Én úgy láttam, hogy a Ravens kib. jól nyomta (persze, a ST-et leszámítva, de Holliday veszélyes, ők is tudták, később már nem is nagyon rugdosták hozzá a labdát), ez ugyanaz a Ravens volt tegnap, amelyiket egy könnyű FG választott el tavaly a SB-tól.
Ezt a csapatot a Broncos lényegében megverte, de nem akarom csak Moore-ra kenni, még ha az ő hibája is volt a legdurvább. Tényleg elő lehet venni Foxot (mondjuk nekem nem volt elég konzervatív, de hát ízlések és pofonok 😀 ), a koordinátorokat, Manninget, Champet, és lehetne sorolni még, kiknek voltak kisebb-nagyobb hibái.
Az, hogy ennyi hiba ellenére karnyújtásnyira (szó szerint 😊 ) volt a győzelem, nekem azt mutatja, hogy ez egy championship kaliber csapat.
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
The most inexcusable reason the Broncos lost: Fox played not to lose. He played like his quarterback was Jake Delhomme or Tim Tebow. He coached to his defense, which was not having a good day.Igen, én is ezt mondom. Hazai pályán ilyen töketlenül nem szabad kiállni. Ezért kár volt annyira megharcolni a hazai pályáért. Reméljük tanul belőle mindenki. Bár én azt mondom, ha jövőre se sikerül mondjuk a SB-na jutni, Fox repül, és PM utolsó 1-2 évére Elway leül a padra 😊
None of this comes a surprise to folks that have watched Fox coach a long time. But it’s a shame to not even try to win with Manning on his side. The Broncos didn’t go out swinging. They went out hoping not to lose.
erről van szó...Black_Adder
több mint 13 éve
Nos kicsit kialudván a tegnapi verést, pár dolog, amit megjegyeznék:- Nem értettem Champ mért nem Boldint fogta végig, aki nem annyira a sebességéből él, mint Smith. Már az első TD-nél is látszott, hogy simán elfutott melette, és vagy 2 métert vert Champ-ra 20 yard alatt. Ha már van egy ilyen rutinos és elit CB a csapatban, mi a fenéért kell futóversenyre kényszeríteni állandóan, ahol szinte csak az atletikusság számít. Persze oldott már meg ilyet is, de ez most sajnos nagyon nem jött össze.
- Ahogy sejtettem is, eddig a bivaly erős pass-rush húzta föl a secondary statjait. Amivel nem is lenne baj, hiszen a kettő törvényszerűen együtt jár. Viszont ha megfogják a passrush-t, egyből kijönnek az újonc/kezdő hibák hátul. Ami egy ilyen pass heavy korban végzetes.
- A O-line sajnos hozta azt, amiért tartottunk tőlük. Jó, egy Suggs, Ngata duó ellen nem lehet csodát várni, de mégis most sem PM-et, sem a futást nem tudták megfelelően támogatni. Sok volt a zászló is, főleg Kuper-re.
- Front 7: Hát itt mehetett el a meccs talán. Szinte semmilyen nyomás nem volt Flaccon, és még csak sietnie se nagyon kellett. Woody nagyon nagy király lehet a jövőben. A fal, mint várható volt, súlytalan volt. Semmilyen középső nyomás nem érkezett a QB-ra. Ide gondolom várható még draft vagy igazolás Wolfe mellé.
- Special Team: A 2 TD gyönyörű, és sikerült megfogni a Ravens visszahordásait egészen jó helyen. Prater sajnos benézte az a FG-t, de van ilyen. Nem ezen múlt szerintem. Összességében rájuk nem lehet panasz.
- Futás: A Ravens sajnos nagyon jól megfogta, Moreno, amíg le nem sérült, nem nagyon tudott ficánkolni. Hilmann jó volt, ahoz képest, hogy szinte egyedül kellett rohangáljon vagy 40 percen keresztül.
- WR/TE: Volt pár bravúros elkapás. Stokley, Decker hozta, amit tud. DT-t vagy leszedték nagyon, vagy nagyon nem tudott elszakadni. Ezt nem tudom megítélni. Pedig biztos, hogy nem elit CB fogta őt. Sokkal többet kellett volna használni. Dressen/Tamme 4-5 elkapással hozták az átlagost.
- És végül PM: Egész meccsen mintha kicsit biztonságit játszott volna. Most hogy ez a gameplan, a hideg és a kesztyű, a Ravens D miatt volt, nem tudom. Talán mind együtt. A 2 TD passza zseniális volt, olyan helyre nem sokan tudták volna berajzolni a labdát szerintem. És igen, ezért kerül ennyibe, mert rajta kívűl még mondjuk 4-5 QB tud ilyet a ligában jelenleg. A két fumble, sajnos ez benne van, egy pocket QB-nál, senki sem gondolhatta, hogy majd PM elszalad ilyenkor.
Az első INT az pech volt. Lehet, hogy erősen dobta meg, ezt nem tudom megítélni. Az alapszakaszban ilyeneket simán lekapdosta mindenki. Balszerencse, hogy pick6 lett belőle.
Második INT: Az egész OT-ban nem volt egy hosszabb játék, csak a biztonsági. Amatőr hiba volt így eldobni, nem ilyenért van 4 MVP címe, az biztos.
több mint 13 éve
Sajnos nem volt megnyerve, csak a vezetés volt meg...Idegenben jó lett volna ez, de hazai pályán........
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
több mint 13 éve
2. Ha nincs a hiba és megnyerjük, akkor is elővettem volna az értékelésben Foxot, mert attól még meg vannak a hibák a részérőlThe most inexcusable reason the Broncos lost: Fox played not to lose. He played like his quarterback was Jake Delhomme or Tim Tebow. He coached to his defense, which was not having a good day.2. A meccs meg volt nyerve, egy olyan egyéni hiba hozta vissza a Ravenst (Moore-é) amivel nem számolhat egy edző. Tehát a plan jó volt az végrehajtás volt botrányszar.
None of this comes a surprise to folks that have watched Fox coach a long time. But it’s a shame to not even try to win with Manning on his side. The Broncos didn’t go out swinging. They went out hoping not to lose.
3. Amúgy igaz, de ez nem fog megváltozni, ne is reméljétek, Fox defensive minded HC, meg vagyok győződve, hogy most is ugyanúgy döntene minden kérdésben. Mellesleg minden turnover akkor jött amikor nem volt konzervatív, pedig talán lehetett volna.gabokocka
3. Ezt meg tudom nagyon is jól. Tudtam h ez lesz, mikor kinevezték. Tavaly is sokszor elmondtam, és a többség azt hiszem egyetértett velem, hogy JMD rémuralma után pont egy John Fox kellett a csapatnak, hogy helyre billentsen minket. Egy Super Bowl contender csapatnak viszont már nem ez kéne az a baj.
Egyébként voltak kifejezetten nem konzervatív húzásai, de a 4&1nek FG táv határán szerintem nem kockázat neki menni, de tőle már ez is nagy szó. Lényegtelen a kimenetel, az is, h sikerült-e és az is h valójában meg volt-e...
Azonban az egész gameplan, ahogy írja is arról szólt, h ne kapjunk ki. Néha-néha ha más nem csak ilyeszéts céljából jöhetett volna egy hosszabb passz. a 3&shortot egyszer-egyszer oda lehetett volna adni a legjobb játékosunknak az O-ban. A fél perc 2 időkérés pedig az alapszakaszban egyenlő volt egy támadással. Most miért nem lehetett kedves János???
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 13 éve
obraz
170
"Leading by seven points, the Broncos had a third-and-7 with 2 minutes remaining. A first down there wins the game. They ran the ball to set up a punt. It's a defensible move, but you have the chance to put the game in Peyton Manning's hands.One play and it's over.
If the play isn't there, trust Manning to take a sack or check it down to keep the clock moving.
That's a situation Manning lives for.
There's no one better."
több mint 13 éve
The most inexcusable reason the Broncos lost: Fox played not to lose. He played like his quarterback was Jake Delhomme or Tim Tebow. He coached to his defense, which was not having a good day.1. Jake ezt behúzta volna a végén a hosszabbításban 😛
2. A meccs meg volt nyerve, egy olyan egyéni hiba hozta vissza a Ravenst (Moore-é) amivel nem számolhat egy edző. Tehát a plan jó volt az végrehajtás volt botrányszar.
3. Amúgy igaz, de ez nem fog megváltozni, ne is reméljétek, Fox defensive minded HC, meg vagyok győződve, hogy most is ugyanúgy döntene minden kérdésben. Mellesleg minden turnover akkor jött amikor nem volt konzervatív, pedig talán lehetett volna.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 13 éve
The most inexcusable reason the Broncos lost: Fox played not to lose. He played like his quarterback was Jake Delhomme or Tim Tebow. He coached to his defense, which was not having a good day.100-asra adom. Végig azt éreztem, hogy nem is akarunk rámenni 2 vagy 3 possession előnyre, csak legyen meg a vezetés, aztán majd kivédekezzük. Nem jött össze. Pedig legjobb védekezés a támadás. 😊
több mint 13 éve
The most inexcusable reason the Broncos lost: Fox played not to lose. He played like his quarterback was Jake Delhomme or Tim Tebow. He coached to his defense, which was not having a good day.None of this comes a surprise to folks that have watched Fox coach a long time. But it’s a shame to not even try to win with Manning on his side. The Broncos didn’t go out swinging. They went out hoping not to lose.
erről van szó...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 13 éve
3 20 yard-os play nincs benne 40 másodpercben és egyébként is 70 yard kellett nekik. Ha mindháromszor ki tudnak lépni, akkor talán, de ha azt beszopjuk, akkor meg is érdemlik...Azért 3 20 yardos play benne van, főleg, ha kettő kimegy oldalt, first down-nál automatikusan áll az óra, amíg játékra alkalmasnak nem ítélik a labdát, azzal is időt nyernek. Tapasztalatból mondom, hogy 1 percen belül is lehet drive-ot építeni. Ez nem edzői, hanem szimpla buta játékos hiba.70 yard-ot 40 mp alatt csak nagy play-el lehet időkérés nélkül hozni, ha azt elveszed a prevent-el, akkor nyertél. Rövid passzot hadd csináljanak, mire feláll mindenki, a fele idő elmegy. Ez pont Hail Mary szitu volt és mi pont nem készültünk rá, gondolom 2 play-el későbbre várták, de ez így nagy hiba...StormSTKb. 0:40 volt vissza, erre hívtunk egy olyan védekezést, aminél a CB (Carter) a rövid passzra figyelt csak, meg is állt, a hosszút meg ráhagytuk Moore-re. Nos, bár egy NFL S-nek az ilyen play-t meg kell oldani és amit Moore csinált, az valóban csúnya volt, de azért azt valaki megmagyarázhatná nekem, hogy mi a fenéért nem ment a CB az elkapóval? Mit vesztettünk volna, egy 25-30 yard-os elkapással ilyen kevés idővel az órán és 7 pontos előnnyel, hogy arra volt annyira fontos figyelni?Mert 40 mp-ben még simán benne van a TD drive, ezért nem lehet csak preventet játszani, ez nem egy hail mary helyzet. Az más, hogy pont egy hosszút szoptunk be vele pc_x
StormST
Ezzel amúgy nem azt vitatom, hogy szar volt a play call alapvetően a meccsen, csak szimplán ezt a playt...pc_x
több mint 13 éve
Én mint kívülálló azt láttam, hogy ha Champen múlik 77-0-ra kaptok ki, kb egyszer tudott értelmes védekezést bemutatni, különben méterekre volt az elkapótól, csak a hatalmas szerncsének köszönheti, hogy nem nyaltatok róla 4 hosszú TD-t. PM az elején dobott egy peches picket (tipped ball) majd egyedül vitte a hátán a támadókat, mert futás mint olyan nem volt, a sackfumblinál mindkét tacklet úgy megverték mint a szart. Az utolsó pick az övé volt, de ha meccs közben nem játszik úgy ahogy, kikaptok hússzal mert a védelem bűnrossz volt, 31 pontot kapott a Ravenstől. Moore hibája volt a leggázabb, mivel semmit nem kellett volna csinálnia csak az elkapás után megcsinálni a tackle-t, maradt volna vagy 10 mp az órán a spike után. Az edzői stáb legnagyobb hibája az volt, hogy nem váltottak Torrey Smithen, a többi a felfogásbeli kérdés, Fox konzervatív, de ezzel együtt meg volt nyerve a meccs, amikor 1:10 volt hátra, ilyen passzt nem lehet beszopni egy kontender csapatnak.gabokockaEz kicsit korai még. 😊 Én 2-3 hét múlva akartam ezt leírni, amikorra mindenki lehiggadt, és esetleg újranézte a meccset. Most maradjunk abban, hogy PM-en is ugyanúgy elment a meccs, mint Champen. 😊
Amúgy megértem, hogy Champet nem bántja senki. Ha a tegnapi meccs úgy alakul, hogy Lewis fog ki botrányos napot, akkor a Ravens szurkolók is elfogadták volna, és megköszönték volna az eddigieket. Mert ez így fair.
Megjegyzem, ugyanez lenne a helyzet Indy-ben PM esetén, ha rajta megy el egy meccs. De a sors (nem PM) máshogy akarta, és most ez a helyzet, nem lehet rajta változtatni.

több mint 13 éve
NFL-ben nem áll, csak college-ban, itt pörgött volna tovább.Azért 3 20 yardos play benne van, főleg, ha kettő kimegy oldalt, first down-nál automatikusan áll az óra, amíg játékra alkalmasnak nem ítélik a labdát, azzal is időt nyernek. Tapasztalatból mondom, hogy 1 percen belül is lehet drive-ot építeni. Ez nem edzői, hanem szimpla buta játékos hiba.70 yard-ot 40 mp alatt csak nagy play-el lehet időkérés nélkül hozni, ha azt elveszed a prevent-el, akkor nyertél. Rövid passzot hadd csináljanak, mire feláll mindenki, a fele idő elmegy. Ez pont Hail Mary szitu volt és mi pont nem készültünk rá, gondolom 2 play-el későbbre várták, de ez így nagy hiba...StormSTKb. 0:40 volt vissza, erre hívtunk egy olyan védekezést, aminél a CB (Carter) a rövid passzra figyelt csak, meg is állt, a hosszút meg ráhagytuk Moore-re. Nos, bár egy NFL S-nek az ilyen play-t meg kell oldani és amit Moore csinált, az valóban csúnya volt, de azért azt valaki megmagyarázhatná nekem, hogy mi a fenéért nem ment a CB az elkapóval? Mit vesztettünk volna, egy 25-30 yard-os elkapással ilyen kevés idővel az órán és 7 pontos előnnyel, hogy arra volt annyira fontos figyelni?Mert 40 mp-ben még simán benne van a TD drive, ezért nem lehet csak preventet játszani, ez nem egy hail mary helyzet. Az más, hogy pont egy hosszút szoptunk be vele pc_x
StormST
Ezzel amúgy nem azt vitatom, hogy szar volt a play call alapvetően a meccsen, csak szimplán ezt a playt...pc_x
több mint 13 éve
Így van, nem a CB, nem az edző, hanem a safety hibázott hatalmasat, legjobb elképzelhető szitu lett volna, ha simán megcsinálja a tacklet.Azért 3 20 yardos play benne van, főleg, ha kettő kimegy oldalt, first down-nál automatikusan áll az óra, amíg játékra alkalmasnak nem ítélik a labdát, azzal és időt nyernek. Tapasztalatból mondom, hogy 1 percen belül is lehet drive-ot építeni. Ez nem edzői, hanem szimpla buta játékos hiba. pc_x70 yard-ot 40 mp alatt csak nagy play-el lehet időkérés nélkül hozni, ha azt elveszed a prevent-el, akkor nyertél. Rövid passzot hadd csináljanak, mire feláll mindenki, a fele idő elmegy. Ez pont Hail Mary szitu volt és mi pont nem készültünk rá, gondolom 2 play-el későbbre várták, de ez így nagy hiba...StormSTKb. 0:40 volt vissza, erre hívtunk egy olyan védekezést, aminél a CB (Carter) a rövid passzra figyelt csak, meg is állt, a hosszút meg ráhagytuk Moore-re. Nos, bár egy NFL S-nek az ilyen play-t meg kell oldani és amit Moore csinált, az valóban csúnya volt, de azért azt valaki megmagyarázhatná nekem, hogy mi a fenéért nem ment a CB az elkapóval? Mit vesztettünk volna, egy 25-30 yard-os elkapással ilyen kevés idővel az órán és 7 pontos előnnyel, hogy arra volt annyira fontos figyelni?Mert 40 mp-ben még simán benne van a TD drive, ezért nem lehet csak preventet játszani, ez nem egy hail mary helyzet. Az más, hogy pont egy hosszút szoptunk be vele pc_x
StormST
több mint 13 éve
Egészen addig cover 1-et védekezett a szokásos nagy Flacco passzoknál a Broncos, már az nagy váltás volt, hogy itt meg cover 2-t 😊 ha Moore nem számítja el a labdát, az sima INT és azt mondjuk jó def. playhívás, ez egy ilyen játék70 yard-ot 40 mp alatt csak nagy play-el lehet időkérés nélkül hozni, ha azt elveszed a prevent-el, akkor nyertél. Rövid passzot hadd csináljanak, mire feláll mindenki, a fele idő elmegy. Ez pont Hail Mary szitu volt és mi pont nem készültünk rá, gondolom 2 play-el későbbre várták, de ez így nagy hiba...StormSTKb. 0:40 volt vissza, erre hívtunk egy olyan védekezést, aminél a CB (Carter) a rövid passzra figyelt csak, meg is állt, a hosszút meg ráhagytuk Moore-re. Nos, bár egy NFL S-nek az ilyen play-t meg kell oldani és amit Moore csinált, az valóban csúnya volt, de azért azt valaki megmagyarázhatná nekem, hogy mi a fenéért nem ment a CB az elkapóval? Mit vesztettünk volna, egy 25-30 yard-os elkapással ilyen kevés idővel az órán és 7 pontos előnnyel, hogy arra volt annyira fontos figyelni?Mert 40 mp-ben még simán benne van a TD drive, ezért nem lehet csak preventet játszani, ez nem egy hail mary helyzet. Az más, hogy pont egy hosszút szoptunk be vele pc_x
StormST
Sok edző amúgy alapból rühelli a preventet, én sem alkalmaznám soha

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Azért 3 20 yardos play benne van, főleg, ha kettő kimegy oldalt, first down-nál automatikusan áll az óra, amíg játékra alkalmasnak nem ítélik a labdát, azzal is időt nyernek. Tapasztalatból mondom, hogy 1 percen belül is lehet drive-ot építeni. Ez nem edzői, hanem szimpla buta játékos hiba.70 yard-ot 40 mp alatt csak nagy play-el lehet időkérés nélkül hozni, ha azt elveszed a prevent-el, akkor nyertél. Rövid passzot hadd csináljanak, mire feláll mindenki, a fele idő elmegy. Ez pont Hail Mary szitu volt és mi pont nem készültünk rá, gondolom 2 play-el későbbre várták, de ez így nagy hiba...StormSTKb. 0:40 volt vissza, erre hívtunk egy olyan védekezést, aminél a CB (Carter) a rövid passzra figyelt csak, meg is állt, a hosszút meg ráhagytuk Moore-re. Nos, bár egy NFL S-nek az ilyen play-t meg kell oldani és amit Moore csinált, az valóban csúnya volt, de azért azt valaki megmagyarázhatná nekem, hogy mi a fenéért nem ment a CB az elkapóval? Mit vesztettünk volna, egy 25-30 yard-os elkapással ilyen kevés idővel az órán és 7 pontos előnnyel, hogy arra volt annyira fontos figyelni?Mert 40 mp-ben még simán benne van a TD drive, ezért nem lehet csak preventet játszani, ez nem egy hail mary helyzet. Az más, hogy pont egy hosszút szoptunk be vele pc_x
StormST
Ezzel amúgy nem azt vitatom, hogy szar volt a play call alapvetően a meccsen, csak szimplán ezt a playt...

több mint 13 éve
Lényeg a lényeg. Összességében véve nálam fejlődött a csapat, mind O mind D terén, a spec team fifty-fifty. Van sok szép visszahordott TD-nk, de rengeteg kihagyott FG kísérlet is. Nem olyan kilátástalanul estünk ki, mint tavaly, és a 13-3 is elképesztő teljesítmény sztem. Más kérdés, hogy a PO-ban ez mit sem ér.Még, ha nem is ilyen formában szerettük volna mégegyszer láthatjuk néhány kedvencünket. 😊
Jövőre viszont én nem szeretnék sem 1st seedet, sem home field advantage-et! Játszunk csak végig egészen a SB-ig.Bárki bármit is mond, a pihenő sem kedvezett nekünk. A 17.héten ihletett formában játszott az O, törvényszerű volt, hogy kiesnek a ritmusból. Mindenkinek sikeres vizsgaidőszakot, és jó csemegézést a prospectek között, magunknak meg sikeres draftot kívánok! Innen már nyerjen a Ravens!
Jövőre is ugyanitt GO BRONCOS!!!
több mint 13 éve
A Pats topikban írtam, hogy a Ravens elleni legutóbbi két PO meccsen horror statisztikái vannak Bradynek is. Ez a Baltimore D sokkal kellemetlenebb ellenfél volt, mint amennyire a statisztikái és alapszakasz formája alapján számítani lehetett rá. Nagyon nem volt könnyű dolga PM-nek.Egyébként pedig én pontosan azt látom, hogy Champ-nek mindenki megbocsát, Moore-nak mondjuk kevésbé, de Peytonnak nagyon kevesen. Főleg Broncos fanok nem nagyon, a többség PM nyakába varrja az egészet, pont azért mert sokan abban a hitben vannak/voltak, hogy PM lehet hibátlan. Akár itt nézed meg, akár neten mindenfelé azt látod, hogy a fő hibás PM. Egyébként vicces, mert én sosem szerettem Manninget, de igazságtalannak tartom amit most kap. Ő is hibás, de nem jobban mint Champ, Moore, a playcalling, a sok penalty vagy úgy kompletten a védelem. Mind-mind olyan dolog volt, amin önmagában ugyanúgy el tudnak menni a meccsek, mert ha belegondoltok.fetomyNézd, én vagyok PM legnagyobb fanja, de én mondom, hogy ezen kár kiakadni. Ez az elit QB-k sorsa. Amikor megy a csapatnak, akkor is ő van a rivaldafényben, és ha veszít a csapat akkor is. Veszítettünk, teljesen természetes, hogy a média is PM-en csámcsog, és szurkolók is őt ekézik.
Tulajdonképpen csodálkozom, hogy nincs forradalomszerű felháborodás, és TT-zés. Bevallom, én ezt vártam. 😊peterk2005
Do your job
több mint 13 éve
Ezzel nem lehet eléggé egyet érteniEgyébként pedig én pontosan azt látom, hogy Champ-nek mindenki megbocsát, Moore-nak mondjuk kevésbé, de Peytonnak nagyon kevesen. Főleg Broncos fanok nem nagyon, a többség PM nyakába varrja az egészet, pont azért mert sokan abban a hitben vannak/voltak, hogy PM lehet hibátlan. Akár itt nézed meg, akár neten mindenfelé azt látod, hogy a fő hibás PM. Egyébként vicces, mert én sosem szerettem Manninget, de igazságtalannak tartom amit most kap. Ő is hibás, de nem jobban mint Champ, Moore, a playcalling, a sok penalty vagy úgy kompletten a védelem. Mind-mind olyan dolog volt, amin önmagában ugyanúgy el tudnak menni a meccsek, mert ha belegondoltok.fetomyNézd, én vagyok PM legnagyobb fanja, de én mondom, hogy ezen kár kiakadni. Ez az elit QB-k sorsa. Amikor megy a csapatnak, akkor is ő van a rivaldafényben, és ha veszít a csapat akkor is. Veszítettünk, teljesen természetes, hogy a média is PM-en csámcsog, és szurkolók is őt ekézik.
Tulajdonképpen csodálkozom, hogy nincs forradalomszerű felháborodás, és TT-zés. Bevallom, én ezt vártam. 😊peterk2005
Már a szezon előtt egyértelmű volt, hogy ha rájátszásba jut a Broncos (Manninggel, nem úgy, hogy ő sérült), akkor PM lesz a legjobb, hiába történik bármi (43 szavazat a QB-k között? Ennyivel jobb lett volna a többieknél? Aligha, és igencsak meglepődnék, ha az MVP-t nem kapná meg ezek után)
Ha nyer a csapat, akkor PM az isten, ha kikap, akkor meg egy béna 36 éves irányító a szurkolóknál. Valamennyire érthető is, így talán könnyebb feldolgozni a vereséget, vagy tudomisén (Most pl Brady nyert 3 SB-t, tolt egy kis híján hibátlan szezont – Asante, három sackből szabadulós Elisha, Tyree –, most tizedszerre nyeri meg a csoportját és még csak azt sem lehet mondani, hogy az előző SB rajta ment volna el. Mégis mi volt? Mém lett, ahogy ült a meccs végén, és boldog-boldogtalan fikázta. Ezzel sem ért egyet az ember, meg, hogy most PM emiatt a mérkőzés miatt kevesebb lenne, mint eddig)

több mint 13 éve
Én mint kívülálló azt láttam, hogy ha Champen múlik 77-0-ra kaptok ki, kb egyszer tudott értelmes védekezést bemutatni, különben méterekre volt az elkapótól, csak a hatalmas szerncsének köszönheti, hogy nem nyaltatok róla 4 hosszú TD-t. PM az elején dobott egy peches picket (tipped ball) majd egyedül vitte a hátán a támadókat, mert futás mint olyan nem volt, a sackfumblinál mindkét tacklet úgy megverték mint a szart. Az utolsó pick az övé volt, de ha meccs közben nem játszik úgy ahogy, kikaptok hússzal mert a védelem bűnrossz volt, 31 pontot kapott a Ravenstől. Moore hibája volt a leggázabb, mivel semmit nem kellett volna csinálnia csak az elkapás után megcsinálni a tackle-t, maradt volna vagy 10 mp az órán a spike után. Az edzői stáb legnagyobb hibája az volt, hogy nem váltottak Torrey Smithen, a többi a felfogásbeli kérdés, Fox konzervatív, de ezzel együtt meg volt nyerve a meccs, amikor 1:10 volt hátra, ilyen passzt nem lehet beszopni egy kontender csapatnak.De ettől még top5 csapatotok van és lesz is amíg PM vissza nem vonul, és nagy pénzbe le merném fogadni, hogy jövőre eljuttok legalább ugyaneddig. Ez kb még 2-3 csapatról mondható el a ligában.
több mint 13 éve
70 yard-ot 40 mp alatt csak nagy play-el lehet időkérés nélkül hozni, ha azt elveszed a prevent-el, akkor nyertél. Rövid passzot hadd csináljanak, mire feláll mindenki, a fele idő elmegy. Ez pont Hail Mary szitu volt és mi pont nem készültünk rá, gondolom 2 play-el későbbre várták, de ez így nagy hiba...Kb. 0:40 volt vissza, erre hívtunk egy olyan védekezést, aminél a CB (Carter) a rövid passzra figyelt csak, meg is állt, a hosszút meg ráhagytuk Moore-re. Nos, bár egy NFL S-nek az ilyen play-t meg kell oldani és amit Moore csinált, az valóban csúnya volt, de azért azt valaki megmagyarázhatná nekem, hogy mi a fenéért nem ment a CB az elkapóval? Mit vesztettünk volna, egy 25-30 yard-os elkapással ilyen kevés idővel az órán és 7 pontos előnnyel, hogy arra volt annyira fontos figyelni?Mert 40 mp-ben még simán benne van a TD drive, ezért nem lehet csak preventet játszani, ez nem egy hail mary helyzet. Az más, hogy pont egy hosszút szoptunk be vele pc_x
StormST
több mint 13 éve
Tulajdonképpen csodálkozom, hogy nincs forradalomszerű felháborodás, és TT-zés. Bevallom, én ezt vártam. 😊peterk2005Az adminok elejét vették 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Mert 40 mp-ben még simán benne van a TD drive, ezért nem lehet csak preventet játszani, ez nem egy hail mary helyzet. Az más, hogy pont egy hosszút szoptunk be vele pc_xEzzel nem értek egyet. 40mp-ben, időkérés nélkül nincs benne a TD drive a meccsben. A saját 20-asról indulva egyszerűen nem lehet 3 sikeres playnél többet lejátszani, ha nem az oldalvonalra történik, mert minimum 15-20 mp kell az újra-felálláshoz. Vinni kell a chain-t, és mindenkinek előre kell mozognia, ez elviszi az időt.
Egyetértek Storm-al, ez a prevent védekezés klasszikus ideje. Ilyenkor nem számít a futás, ilyenkor három falember kell passrurshra, a két szélső elkapót duplázva, hogy oldalra ne lehessen complete passz. Vagy csak pár yardos. Középen pedig mélyen elhelyezkedve, hogy akár futás, akár passz jön, meg legyen a tackle, és fusson az óra. Így védekezve max. egy hail mary-ig tud eljutni egy csapat. Nézd meg a tavalyi SB-n a Giants védekezését. Pedig ott még volt is egy időkérése a Pats-nak ha jól emlékszem.