Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 13 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 635 — The Mathematician
az a baj h a TT flame miatt azt sem tudom h én mit mondtam pontosan, de amit beidéztél az alapján annyira nem féltem 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
😀
több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 448
A mindenki alatt magadat is érted, remélem. Ezt a mérleget lehet, hogy TT nem tudta volna hozni, de egy 10-6, 9-7-re nálam jó volt. A jobbaktól kikaptunk, a gyengébbeket vertük.
Elszállni meg nagyon nem kéne, egy meccs, ott cső SB...13-3 ide vagy oda...JC6
Nos kedves JC6, minthogy egy pillanatra megrendültem hitemben, hátha elveimet felhagyva mégis siránkoztam tavasszal, bár sokkal jobban meglepett volna, mint az h valami olyan véleményt tulajdonítanak nekem, amihez nem hogy semmi közöm, de ráadásul pont az ellenkezőjét képviselem, ezért nem kis fáradtság árán visszakerestem, és ezt találtam:
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Denver Broncos - NFL - Csapatfórumok | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

Idézem is:
mindkét MNF idegenben 😕, persze még mindig jobb mintha nem lenne...
A sorsolást pedig fölösleges most besorolni könnyűnek vagy nehéznek, messze még a szezon, fordulhatnak az erőviszonyok...

A beosztásnál az mindenképp jó, h az uccsó 2-t otthon vívhatjuk. Naggyon jó lenne ha most az egyszer kivételesen nem 3 vereséggel zárnánk a szezont...Black_Adder
Meg még ezt találtam:
6 után simán benne van legalább a 3-3Negritis
Sztem ez így kicsit erős...

Raiders-Chargers ellen tényleg van sansz, de a többi azért az eddigiek alapján jobb csapat...ott nem Ti vagytok a favoritok még PM-el sem sztem...Rolni
3 hazaiból 2t hozunk idegenbe benne van 1 bravúr, így gondolkoztam
itthon a Steelers ellen azért van esélyünk bőven, Texans azért megint lutri mer gyengültek egy picit
Falconst én is erősebbnek gondolom , főleg idegenbe szóval azt nem is számoltam csakúgy a Patset tekintve
szóval a 4ből 3 hozható szerintemNegritis
annyi értelme van ilyenkor ezeket számolni....
Még draft sem volt Könyörgöm...Black_Adder
De minden véleményem visszaolvasható itt:
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Denver Broncos - NFL - Csapatfórumok | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

Természetesen lehet, h egy gyenge pillanatomban olyat írtam volna, amit amúgy hülyeségnek találok, akkor megkövetem magam, de csak ha valaki bebizonyítja, h tényleg így van.

Tőled azért ez újdonság az én irányomba mindenképp, remélem csak rosszul emlékeztél és nem férkőzött be a Broncos topicba is a GONOSZ, mely szándékosan kiforgat minden építő jellegű véleményt, vagy csak szimplán megváltoztatja, majd mint a Szentírást, úgy terjeszti. Te jobb vagy ennél.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 13 éve
StormST Denver Broncos 12 721 — SB 50 Champion @ Grund
Soha nem tudjuk meg, mi lett volna. Ez a csapat most pörög, de az se biztos egyáltalán, hogy Tebow-val nem pörgött volna, ahogy Moreno fut, egy option szisztémával elég gyilkosak lettünk volna vele is, ha meg McGahee egészséges marad, akkor pláne...

A védelem jó, de ha többet lettek volna a pályán, akkor lehet rosszabbak lettek volna a vége felé, igaz az se biztos, hogy többet lettek volna fent...

Meglátjuk mennyire lesz elég ez a csapat a PO-ban, de igazán az egészről 3-4-5 év múlva tudunk majd valamennyire véleményt mondani, ha Tebow pedig nem kerül többet pályára, akkor talán soha...

Nagyon sok a "ha", nem érdemes megint belemenni...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A mindenki alatt magadat is érted, remélem. Ezt a mérleget lehet, hogy TT nem tudta volna hozni, de egy 10-6, 9-7-re nálam jó volt. A jobbaktól kikaptunk, a gyengébbeket vertük.
Elszállni meg nagyon nem kéne, egy meccs, ott cső SB...13-3 ide vagy oda...
több mint 13 éve
Tavaly mindenki sipánkozott a sorsolás miatt, egyes szakértők is elmerészkedtek 9 hónappal a szezonkezdet előtt odáig, h a valaha volt legnehezebb schedule. Ehhez képest az egyik legkönnyebb sikeredett belőle. Fölösleges találgatni, meg tippelgetni mérleget.

Az viszont nem tudom, hogy dől el, h mikor játszunk egy csapattal idegenben és mikor otthon. Amikor pár hete egyszerre nyertük a divíziót a peccel, már akkor olvastam, h jövőre is látogatunk Bostonba, tehát úgy tűnik mintha nem sorsolnák, hanem vmilyen algoritmus döntene. Am a Patset leszámítva se tűnik szerencsésnek a home/away. A jelenlegi papírforma szerint a Jags/Titans idegenben se jelenthetne gondot, a Texans/Colts ellen viszont igencsak jól jönne a magaslati levegő.

De egyrészt az erőviszonyok megfordulhatnak 1 év alatt, sokszor láttuk már. Másrészt amíg ilyen gyenge az AFC West, addig szinte lényegtelen a divízión kívüli sorsolás. És ha valami állandónak tűnik a ligában, akkor az az, hogy nagyon gyenge az AFC West. Bár megint ott van, h a Chiefs egy jó QB-val, vagy a Bolts egy jó edzővel, de egyelőre se a Chiefsnek nincs jó QB-ja, se a boltsnak nincs jó HC-ja csak a remények mindkét oldalon.

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 568 — The only discipline that lasts, is self discipline
Meg van a 2013-mas scheduleBlack_Adder
A lista nem lep meg, hiszen a rendszer ismeretében 14 meccs, de inkább 15 meccs tudható volt (a Pats divízió győzelme elég biztos volt). Egyedül az dőlt el a múlt héten, hogy jövőre is a Ravens-el játszunk, mint divízió győztessel. A home/away megoszlás zöme is érthető, az viszont érthetetlen, hogy a Pats-el miért megint Bostonban játszunk?

Ez úgy látszik Manning-átok, a Pats ellen a meccsei 2/3-át Bostonban kénytelen játszani. 😕 Ráadásul ragadós is, a Colts azóta is rendszeresen utazik, mióta nincs Manning. (Az utolsó 3 regular season meccse a Coltsnak pl. Bostonban volt, pedig nem playoff, nincs home field vagy ilyesmi, csak a sorsolás szeszélye.)

Egyébként az idei erőviszonyok alapján ebből egy 11-5 és 13-3 közötti szezon várható, de az erőviszonyok sokat alakulhatnak még.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 568 — The only discipline that lasts, is self discipline
A pro bowl népszerűségi szavazás, szükséges, hogy vagy a média nagyon felkapja az illetőt, vagy főműsoridős meccseken virítson. Tebow mellett a védőknek megvolt erre az esélyük, de az elkapók természetes módon nem kaptak akkora rivaldafényt. Ha a mostani postseason-ben jól szerepel majd a Broncos, onnantól Bay-Bay-ék dolga is könnyebb lesz az ilyen szavazásokon. 😊

A Chiefs 5 játékosa tényleg meglepő, de hozzá kell tenni, hogy az a keret sokra lenne hivatott, rengeteg a remek egyéni képességű játékos. Nagy mázli a Colts-nak is, meg a west többi csapatának is, hogy nem tavaly vitték el az 1/1-2 draft picket, mert akkor igencsak veszélyesek lennének. (Szvsz, ha be tudnának szerezni az offseasonban egy Smith, Vick kaliberű veteránt, akkor is.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Jó ez az 5, meg tényleg jobb lenne, ha nem is kéne játszaniuk 😊

Bay-Bay is bejut szerintem jövőre, ha még lesz PB, ahogy Woody-nak is meglesz az esélye, ha így folytatja...

több mint 13 éve
Az a baj, h DE-nek és OLB-nek is passrusheröket szavaznak be. Ha ILB volna talán lehetett volna esélye, de DJ se fért be soha...
de ne panaszkodjunk, 5 Bronko saját jogon kvalifikálta magát nagyon nagy elismerés. Tavaly 6an voltak, de csak a visszamondások után, eredetileg csak 3-man, Von, Doom és Bailey.

több mint 13 éve
burzum Denver Broncos 157
A WR nevek alapján: ha Bay-Bay egészséges marad, akkor nehezen tudnám elképzelni, hogy ne játsszon vagy a Superbowlon vagy a Probowlon.

Woody pedig valóban nagyszerűen játszik, de talán valahol érezni lehetett, hogy egy Pro Bowl szavazáson nem lesz benne az AFC top3-ban.

Beadles-nek nem volt esélye? (nfl.com-on nem találtam a tartalékokat)
több mint 13 éve
Champ és PM 12. PB jelölése, mindkettő rekord a saját posztján! 😊

Von elsőként a franchise történetében 2 év/2PB, Clady 5 év alatt 3 PB (4. olyan OL az NFL történetében, aki minden meccsen kezdett a karrierjében és 5év/3PB), Elvis 2 egymás után (10 éve, Trevor Pryce óta, az első Bronco DL, aki ismétel)... 😊

Bay-Bay az első tartalék a WR-eknél, Green, André, Wayne és Welker van előtte. Woody teljesen kimaradt, de OLB-be nem könnyű beférni, Von, Hali és Mathis van bent, igaz ott nem tudom ki a tartalék...

Azért az érdekes, hogy ugyanannyi Chief van a keretben, mint Bronco, Colt meg pl. csak 2... 😛 (nem mondom senkire, hogy nem érdemli meg, csak fura, ennyi 😊 )

több mint 13 éve
demaryius thomast és woodyt hiányolom kicsit. //szerk: nem tudom ki van helyettük, lehet jobban megérdemli, nem akarok belemenni

Az 5 Bronkonak persze nagy gratuláció, a játékosoknak ez mindenképp elismerés, maga az esemény az mindig is vicc volt, amióta meg a Super Bowl előtt van, azóta szánalom. Goodell elbaszott döntéseinek egyike. Ha a Super Bowl után lenne, mint egy jópofa bohóckodás, tán még meg is nézném, ha másért nem az 5 Bronco kedvéért, de így... Remélem jövőre már nem lesz.

több mint 13 éve
remélem egy denveri se lesz a pro bowlon 😀

több mint 13 éve
akike Denver Broncos North Carolina Tar Heels 811 — Move the Chains
Pro Bowlerek: Champ, Manning, Clady, Von és Doom. Gratula nekik! Bár inkább egy héttel később játszanak 😀

There is only one person that carries the ball right here!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Tippem: 11-5

hé Storm, lecserélheted az aláírásod bizonyos részét...
több mint 13 éve
Meg van a 2013-mas schedule
HOME: KC, OAK, SD, Jags, Titans, Eagles, Skins, Ravens
AWAY: KC, OAK, SD, Colts, Texans, Dallas, Giants, Pats

Manning vs Manning
Manning vs Colts
Manning vs Brady
Shanny vs Broncos
Tebow vs Broncos (?)

me gusta.

több mint 13 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Ajaj, már nem csak a saját power rankingom, hanem az NFL szerint is első a Broncos. Nem szeretem, jobb lett volna fű alatt maradni még egy kicsit... 😊peterk2005
Amennyiben mondjuk egy második hely fű alatt van. 😊

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
roniadi Denver Broncos Oregon Ducks 551 — Broncos fan
Ajaj, már nem csak a saját power rankingom, hanem az NFL szerint is első a Broncos. Nem szeretem, jobb lett volna fű alatt maradni még egy kicsit... 😊peterk2005
A PR-en még 2. 😊 De így is előrébb léptünk.

több mint 13 éve
Egyébként vasárnap tessék drukkolni Dreessen-nek, mert csak 1 hiányzik neki, hogy ötödik játékosként beérjen az egy szezonban 40 elkapást produkáló receiverek közé, ami csapat rekord lenne.

több mint 13 éve
Ajaj, már nem csak a saját power rankingom, hanem az NFL szerint is első a Broncos. Nem szeretem, jobb lett volna fű alatt maradni még egy kicsit... 😊

több mint 13 éve
mascherano 727 — na húzzál innen kisköcsög
...Lehet, hogy a Pats fanok magabiztosak...
peterk2005
a pats fanok nem annyira magabiztosak 😊mascherano
mondjuk az SF meccs után megértem 😀
főleg h nem sikerült igazán a 'bounce back'Negritis
ráadásul a jags elleni meccs se volt az a megnyugtató győzelemmascherano
a 'bounce back'-et arra értettem 😀 h nem sikerült meg mutatni h képesek magabiztosan hozni egy gyenge csapat elleni meccsetNegritis
oké köszi a kiigazítást 😊 így már értem. szóval igen

:: HIBÁS KÉP ::
több mint 13 éve
peterk2005
ráadásul a jags elleni meccs se volt az a megnyugtató győzelemmascherano
a 'bounce back'-et arra értettem 😀 h nem sikerült meg mutatni h képesek magabiztosan hozni egy gyenge csapat elleni meccset

több mint 13 éve
mascherano 727 — na húzzál innen kisköcsög
peterk2005
ráadásul a jags elleni meccs se volt az a megnyugtató győzelem

:: HIBÁS KÉP ::
több mint 13 éve
Black_Adder
a pats fanok nem annyira magabiztosak 😊peterk2005
főleg h nem sikerült igazán a 'bounce back'mascherano