Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 12 éve
én februárba szeretnék igazán büszke lenni és gratulálni 😉
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Na ez mán faja...😊)BlitzburghDe nem kapok érte lájkot, brühühüh 😀 😀 😀
Amúgy meg: nincs veszíteni valónk, ma, holnap... Erőn felül teljesített a csapat ebben a szezonban és a legszebb az egészben az, hogy múlthéten az egész világ 98%-nak sikerült csattanós választ adni, sőt, olyan pofont, hogy napokig azt sem tudták hol vannak.
Legyünk büszkék a csapatunkra, bármi is lesz!
Nekem viszont megint bizsereg és jó előérzetem van... 😊
több mint 12 éve
Nem is úgy értettem, csak valószínű, hogy ma lesz vége a menetelésnek.A Steelers ellenit nem láthattam, úgyhogy nagyon várom már a meccset. Bár az eszem azt mondja, hogy a Tebow-lufi most fog kipukkadni, de remélem, hogy nem. 😊valaki2Szerintem ha kikapunk az nem jelenti automatikusan a lufi kipukkadását, ha az még ki tud pukkanni egyáltalán... 😊StormST
több mint 12 éve
Nekem tetszik.Na ez mán faja...😊)
De akkor egy jobb:
JC6
több mint 12 éve
A Steelers ellenit nem láthattam, úgyhogy nagyon várom már a meccset. Bár az eszem azt mondja, hogy a Tebow-lufi most fog kipukkadni, de remélem, hogy nem. 😊valaki2Szerintem ha kikapunk az nem jelenti automatikusan a lufi kipukkadását, ha az még ki tud pukkanni egyáltalán... 😊
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
A Steelers ellenit nem láthattam, úgyhogy nagyon várom már a meccset. Bár az eszem azt mondja, hogy a Tebow-lufi most fog kipukkadni, de remélem, hogy nem. 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nekem tetszik.De akkor egy jobb:
több mint 12 éve
Paxton közben megüzente az ügynökével, hogy azért maradt Denver-ben, mert a feleségénél, aki ikrekkel terhes, komplikációk léptek fel és ott akar lenni mellette...
több mint 12 éve
Leszerződtettük David Binn-t, aki 17 évig volt LS a Chargers-nél, tavaly egy hamstring sérülés miatt nem játszott, idén pedig a TC után kirakták. Egy meccsre jó lesz.. :-P ( ha továbbjutunk akkor Paxton talán már tud játszani majd)Austin Sylvester került ki a keretből, hogy legyen hely Binn-nek...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Tessék lájkolni 😀több mint 12 éve
Paxton családi gondja valami komoly lehet, senki se akar turkálni a magánügyeiben, a sajtó is békénhagyta szerencsére, remélem azért nincs nagy gond...
több mint 12 éve
StormST hosszabb összefoglalója a Wild Card meccsről 😛http://denversports.blog.hu/2012/01/13/nfl_playoffs_wild_card_weekend_broncos_vs_steelers_a_csoda_amiben_kevesen_hittek_igazan_megtortent
több mint 12 éve
😂 Meg 50+ yardos passzokkal. 😊Fúúú pedig azokkal teli van Fox playbookja 😂Black_Adderinkább jáccon LS, nekünk egyszer beugrott Harisson oszt milett belülePaxton személyes ügy miatt nem edzett és nem játszik a hivatalos sérült lista szerint.
http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/09000d5d80bf828f/WK-8-Giants-safety-ties-gamesutianap
A LS poszt szerintem nem igényel rettentő sok csapatismeretet, egyedül a fake punt-ok esnek ki nagy valószínűséggel.tomi-tomi
Tényleg komolyan gondolom, hogy Nektek az egyik nagy esélyetek, ha bevállaltok nagy kockázatú, de meglepő play-eket. Ti szombaton abszolút semmit sem veszíthettek. LS hiányában kiesne az egyik ilyen, viszont így mindig neki mehetnétek 4.-re.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Épp ezt akartam írni 😀
több mint 12 éve
Fúúú pedig azokkal teli van Fox playbookja 😂Paxton személyes ügy miatt nem edzett és nem játszik a hivatalos sérült lista szerint.Közben egyébként 2 longsnappert workoutolunk Jason Kyle-t és Andrew Schulze-t. Nem hinném, h holnap bármelyik is játszana, viszont esetleg 2 hét múlva miért ne játszhatna Paxton, mi van vele, amiről nem tudok?inkább jáccon LS, nekünk egyszer beugrott Harisson oszt milett belüle
Black_Adder
http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/09000d5d80bf828f/WK-8-Giants-safety-ties-gamesutianap
A LS poszt szerintem nem igényel rettentő sok csapatismeretet, egyedül a fake punt-ok esnek ki nagy valószínűséggel.tomi-tomi
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Paxton személyes ügy miatt nem edzett és nem játszik a hivatalos sérült lista szerint.Közben egyébként 2 longsnappert workoutolunk Jason Kyle-t és Andrew Schulze-t. Nem hinném, h holnap bármelyik is játszana, viszont esetleg 2 hét múlva miért ne játszhatna Paxton, mi van vele, amiről nem tudok?inkább jáccon LS, nekünk egyszer beugrott Harisson oszt milett belüle
Black_Adder
A LS poszt szerintem nem igényel rettentő sok csapatismeretet, egyedül a fake punt-ok esnek ki nagy valószínűséggel.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
inkább jáccon LS, nekünk egyszer beugrott Harisson oszt milett belülena bassz... Érjen már véget az edző keringő!Paxton nem játszik holnap. Ciki mer' asszem Kuper volt a 2. számú LS, és ő sincs... Ha ilyen 50+os FG-k kellenek számíthat. Bár nem látom h Walton pl miért ne tudná odadobni a labdát az FG-hez is, de nyilván nem véletlenül van mindenhol külön LS a csapatban...The Miami Dolphins are expected to consider Denver Broncos defensive coordinator Dennis Allen for their vacant head coaching position.Delonso_
Már, ha jól értesültem akkor Fischer lett a Rams HC-je, szóval ha már a felkészülésünket jóvátehetetlenül megzavarták, legalább az offseason legnagyobb fogását, Dennis Allent meghagyták nekünk. Ezzel 200000 év után először maradhat egy Broncos DC 2 évig az állásában... Hurray!Black_Adder
Közben egyébként 2 longsnappert workoutolunk Jason Kyle-t és Andrew Schulze-t. Nem hinném, h holnap bármelyik is játszana, viszont esetleg 2 hét múlva miért ne játszhatna Paxton, mi van vele, amiről nem tudok?
Egyébként
OUT: Decker
Doubtful: Dawk
Probable: Bruton, Miller, Doom, FellsBlack_Adder
http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/09000d5d80bf828f/WK-8-Giants-safety-ties-game
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Egyébként miért is szorítanék egy nem kedvelt csoport riválisért?Holnap kinyírni Brady bandáját. Légyszi.danylyAFC East csak itt nem megy az egymásért való szorítás 😀FViktor93
Tebow florida-i gyerkőc. Természetes, hogy nekik szorítok.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Ezt csak úgy értettem, hogy szétverni a pályán a Pats-et. Győzzön a Broncos. 😂Holnap kinyírni Brady bandáját. Légyszi.danylyMi is szeretünk! 😛Joco
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
na bassz... Érjen már véget az edző keringő!Paxton nem játszik holnap. Ciki mer' asszem Kuper volt a 2. számú LS, és ő sincs... Ha ilyen 50+os FG-k kellenek számíthat. Bár nem látom h Walton pl miért ne tudná odadobni a labdát az FG-hez is, de nyilván nem véletlenül van mindenhol külön LS a csapatban...The Miami Dolphins are expected to consider Denver Broncos defensive coordinator Dennis Allen for their vacant head coaching position.Delonso_
Már, ha jól értesültem akkor Fischer lett a Rams HC-je, szóval ha már a felkészülésünket jóvátehetetlenül megzavarták, legalább az offseason legnagyobb fogását, Dennis Allent meghagyták nekünk. Ezzel 200000 év után először maradhat egy Broncos DC 2 évig az állásában... Hurray!Black_Adder
Közben egyébként 2 longsnappert workoutolunk Jason Kyle-t és Andrew Schulze-t. Nem hinném, h holnap bármelyik is játszana, viszont esetleg 2 hét múlva miért ne játszhatna Paxton, mi van vele, amiről nem tudok?
Egyébként
OUT: Decker
Doubtful: Dawk
Probable: Bruton, Miller, Doom, Fells
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
FViktor93
2 173
Holnap kinyírni Brady bandáját. Légyszi.danylyAFC East csak itt nem megy az egymásért való szorítás 😀
több mint 12 éve
Holnap kinyírni Brady bandáját. Légyszi.danylyMi is szeretünk! 😛
több mint 12 éve
Holnap kinyírni Brady bandáját. Légyszi.
több mint 12 éve
Paxton nem játszik holnap. Ciki mer' asszem Kuper volt a 2. számú LS, és ő sincs... Ha ilyen 50+os FG-k kellenek számíthat. Bár nem látom h Walton pl miért ne tudná odadobni a labdát az FG-hez is, de nyilván nem véletlenül van mindenhol külön LS a csapatban...The Miami Dolphins are expected to consider Denver Broncos defensive coordinator Dennis Allen for their vacant head coaching position.