NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 15 éve
És elvonul mint egy durcás kisgyerek akinek elvették a távirányítós autóját.
De nem
Kisfiam, TE MAGAD basztad el az autót!haromt
ez jó.
😂
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
És elvonul mint egy durcás kisgyerek akinek elvették a távirányítós autóját.De nem
Kisfiam, TE MAGAD basztad el az autót!
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
bazzeg, van értelme néznem??????
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Remélem utoljára láttam ezt a tuskót a Broncos edzőjeként.legyen valami történelmi 89-0 és akkor talán kibasszák.
remélem ortonék is ezt akarják már
több mint 15 éve
John Elway - # 23 from Top 100 Greatest Playershttp://www.youtube.com/watch?v=N4fok3bII4A
Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 15 éve
Black_Adder beharangozója a mai Raiders-meccs előtt:http://denversports.blog.hu/2010/10/23/broncos_vs_raiders_beharangozo
Ez is érdekes, a játékosaink, akik évek óta szoptak máshol, most meg virágzanak. 😊
QB Kyle Orton
On track for record-setting passing season and has contract extension.
WR Brandon Lloyd
With 663 yards receiving, already nearing a career high.
G Stanley Daniels
Languished on Jets' and Packers' practice squads.
LB Mario Haggan
Didn't start a game in five years with Buffalo; has started every game the past two years with Denver.
LB Jason Hunter
Didn't start a game in four seasons in Green Bay and Detroit but has started five games this year.
több mint 15 éve
Még egy összefoglaló a Jets elleni derbiről StormST tollából:http://denversports.blog.hu/2010/10/22/broncos_vs_jets_szivfajdito_vereseg_megtizedelve_de_nem_megszegyenulve
😉
több mint 15 éve
Injury report:Ayers, Dawkins, Goodman, McBath, Woody OUT
Royal, Bailey, Vickerson Q
A Raidersből pedig:
John Henderson, Thomas Howard, Chaz Schillens, Travis Goethel OUT
Brandon Myers, Michael Bennett, Tyvon Branch, Jason Campbell, Bruce Gradkowski, Darren McFadden Q
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 15 éve
Waltont se hagyd ki 😊Játszott ő már a Jets ellen is jópár snapet a 2. félidőben, és akkor sem az oldalvonal mellett játszott. Elég jól mozgott, külön figyeltem őt. Nem egy Welker/Amendola, az egyzser szent, de nem is olyan routokat fog futni.Decker. Mondjuk nem az a gyors valami ami kéne slotba, de hát ez vanharomtJah, őt még úgyse próbáltuk ki, hátha tud valami olyat hozzátenni, hogy attól többet láthassuk idén a pályán... 😊StormST
A rookiek amúgy szépen kezdenek nálatok játékba lendülni. Beadles kezdő, Thomas lassan kezdő, Decker is szerepet kap és Tebow is nyomta a Jets ellen a wildcatoptionfranctuggyamit. Ja és a CB-k is faszányosak. Nekünk jönnének be így a hátsó körös CB-k...Robilluma
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 15 éve
Játszott ő már a Jets ellen is jópár snapet a 2. félidőben, és akkor sem az oldalvonal mellett játszott. Elég jól mozgott, külön figyeltem őt. Nem egy Welker/Amendola, az egyzser szent, de nem is olyan routokat fog futni.Decker. Mondjuk nem az a gyors valami ami kéne slotba, de hát ez vanharomtJah, őt még úgyse próbáltuk ki, hátha tud valami olyat hozzátenni, hogy attól többet láthassuk idén a pályán... 😊StormST
A rookiek amúgy szépen kezdenek nálatok játékba lendülni. Beadles kezdő, Thomas lassan kezdő, Decker is szerepet kap és Tebow is nyomta a Jets ellen a wildcatoptionfranctuggyamit. Ja és a CB-k is faszányosak. Nekünk jönnének be így a hátsó körös CB-k...

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Ömmn Lloyd játszik a Raiders ellen?nDRoja
több mint 15 éve
Ömmn Lloyd játszik a Raiders ellen?
több mint 15 éve
Jah, őt még úgyse próbáltuk ki, hátha tud valami olyat hozzátenni, hogy attól többet láthassuk idén a pályán... 😊Decker. Mondjuk nem az a gyors valami ami kéne slotba, de hát ez vanharomtCox a végén simán kiszorítja majd Goodmant, amennyit lehetőséget kap 😊Egy hete még azt mondtam volna, hogy Willis... 😛
Ha nem lesz Royal, akkor ki lesz slotban?Black_Adder
Szerintem majd aki épp arra jár, nem nagyon maradt olyan WR, aki alapból slot-ba való...StormST

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Decker. Mondjuk nem az a gyors valami ami kéne slotba, de hát ez vanEgy hete még azt mondtam volna, hogy Willis... 😛Injury report:Cox a végén simán kiszorítja majd Goodmant, amennyit lehetőséget kap 😊
DNP: Ayers, Dawkins, Goodman, McBath, Royal, Jamal (szokásos csütörtöki pihi), Woodyard
LP: Champ, VickersonStormST
Szerintem majd aki épp arra jár, nem nagyon maradt olyan WR, aki alapból slot-ba való...StormST
több mint 15 éve
Egy hete még azt mondtam volna, hogy Willis... 😛Injury report:Cox a végén simán kiszorítja majd Goodmant, amennyit lehetőséget kap 😊
DNP: Ayers, Dawkins, Goodman, McBath, Royal, Jamal (szokásos csütörtöki pihi), Woodyard
Szerintem majd aki épp arra jár, nem nagyon maradt olyan WR, aki alapból slot-ba való...

több mint 15 éve
Injury report:Cox a végén simán kiszorítja majd Goodmant, amennyit lehetőséget kap 😊
Ha nem lesz Royal, akkor ki lesz slotban?
több mint 15 éve
Nem feltétlen sajnos mert legalább nem maradt rajtad 😊Megvan a tulajdonosa az egy jegynek, úgyhogy sajna tárgytalan.diverdoc
Ma megjöttek a jegyeim a meccsre. Lehet, hogy egy jegy felesleges lesz, ha vkinek esetleg kellene jelezze (ha nem zavarja, hogy örülni fogok mellette a meccs végén 😊 )diverdoc
több mint 15 éve
Megvan a tulajdonosa az egy jegynek, úgyhogy sajna tárgytalan.
Ma megjöttek a jegyeim a meccsre. Lehet, hogy egy jegy felesleges lesz, ha vkinek esetleg kellene jelezze (ha nem zavarja, hogy örülni fogok mellette a meccs végén 😊 )diverdoc

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 15 éve
Injury report:DNP: Ayers, Dawkins, Goodman, McBath, Royal, Jamal (szokásos csütörtöki pihi), Woodyard
LP: Champ, Vickerson

több mint 15 éve
Köszi. Ha azért vkinek esetleg mégis...Te örülsz ha kikap a csapatod? :rolleyes: 😛
Mikor kiderült, hogy a Broncos lesz az egyik résztvevő a londoni mérkőzésen, terveztem, hogy megnézem, de közbejött a lakásfelújítás, így sajnos kimarad most.
Biztos nagy élmény lesz élőben látni a kedvenc csapatodat. Jó utat!xrace77

több mint 15 éve
Szerintem sírás lesz a vége 😀Te örülsz ha kikap a csapatod? :rolleyes: 😛
Biztos nagy élmény lesz élőben látni a kedvenc csapatodat. Jó utat!xrace77

There is only one person that carries the ball right here!
több mint 15 éve
Te örülsz ha kikap a csapatod? :rolleyes: 😛
Mikor kiderült, hogy a Broncos lesz az egyik résztvevő a londoni mérkőzésen, terveztem, hogy megnézem, de közbejött a lakásfelújítás, így sajnos kimarad most.
Biztos nagy élmény lesz élőben látni a kedvenc csapatodat. Jó utat!
több mint 15 éve

Ma megjöttek a jegyeim a meccsre. Lehet, hogy egy jegy felesleges lesz, ha vkinek esetleg kellene jelezze (ha nem zavarja, hogy örülni fogok mellette a meccs végén 😊 )

több mint 15 éve
9-en nem edzettek:Dawkins, Ayers, Royal, Goodman, Champ, McBath, Woodyard, Lloyd és Vickerson...
Végül is csak a kezdő secondary 3/4-e, nem gáz... 😛