Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 15 éve
Azóta megvolt Koetter interjúja is tegnap. Amúgy nagyon tetszenek a Broncos oldalán ezek a videóinterjúk a HC jelöltekkel. Jó látni egy NFL csapatot; amely ennyire nyitot ebben a fontos ügyben.iktriadSzerintem ez Elway ötlete lehetett, legutóbb még nem ez volt. Igaz legutóbb nem is kellett a szurkolók felé mindent megtenni, mert akkor még mindenki a csapat mellett állt Broncos Country-ban... 😊
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
több mint 15 éve
Azóta megvolt Koetter interjúja is tegnap. Amúgy nagyon tetszenek a Broncos oldalán ezek a videóinterjúk a HC jelöltekkel. Jó látni egy NFL csapatot; amely ennyire nyitot ebben a fontos ügyben.
több mint 15 éve
Ma azaz már tegnap volt 24 éve 'A Drive'http://www.youtube.com/watch?v=bypo-WhahYo&feature=player_embedded 😊
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 15 éve
A tegnapi nagydöntő után Billups 1/2-es pick-nek Fairley-t szeretné. 😊
több mint 15 éve
Áprilisban tárgyalják majd Dumervil ügyét (amikor a biztonsági őr nem akarta beengedni a stadionba)
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 15 éve
Szerintem Elway nem fog akkora hibát véteni az első hetén, hogy Fox-ot meg se hallgatja (nem szakmai hiba lenne, hanem inkább presztízs), így én holnap estére teszem az új HC kinevezését... :ÖMikorra lesz HC-je Tebow-nak?ma van itt Dennison. Az a gyanúm, hogy holnap reggelre már lesz HC-nkharomt
Van valami kötelező határidő, hogy meddig lehet keresgélni?
Azért HC nélkül draftolni nem szoktak, ha jól sejtem.Sobri Jóska
több mint 15 éve
Ahh egy két hét alatt eldől általában a regular után.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Mikorra lesz HC-je Tebow-nak?ma van itt Dennison. Az a gyanúm, hogy holnap reggelre már lesz HC-nk
Van valami kötelező határidő, hogy meddig lehet keresgélni?
Azért HC nélkül draftolni nem szoktak, ha jól sejtem.Sobri Jóska
több mint 15 éve
Mikorra lesz HC-je Tebow-nak?Van valami kötelező határidő, hogy meddig lehet keresgélni?
Azért HC nélkül draftolni nem szoktak, ha jól sejtem.
több mint 15 éve
le vagyok kötelezve 😉Williams-ről leszállhatnátok :/atapapaKérésed számunkra parancs.haromt
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Williams-ről leszállhatnátok :/atapapaKérésed számunkra parancs. Nem lesz interjú, így HC sem lesz
Viszont ma lesz Dennison.
több mint 15 éve
áh, csak miattatok izgulok, HC-nek nem jó, csak DC-nek 😉Williams-ről leszállhatnátok :/atapapaSzerintem szokj hozzá az érzéshez, állítólag több helyen is bent van ez esélyesek között... 😛StormST
több mint 15 éve
Williams-ről leszállhatnátok :/atapapaSzerintem szokj hozzá az érzéshez, állítólag több helyen is bent van ez esélyesek között... 😛
több mint 15 éve
Közben kiderült, hogy Williams szerdán jön...Tehát innentől a program:
Kedd: Dennison, Koetter
Szerda: Fox, Williams
több mint 15 éve
A rossz idő miatt Fox csak szerdán jön, így ma elvileg nem lesz senki...Holnap érkezik Dennison és Koetter...
Jah, meg közben hivatalosan is engedélyt kértünk a Saint-től, hogy interjúztat-hassuk Gregg Williams-t...
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Egy hosszabb kérdéssorra válaszolva foglalta össze az elmúlt idényt négy szerkesztőtársunk, főméltóságunk. 😀Nagyon jó, nevettem sokat 😀 Vicces is volt, ahogy az egész szezon 😀
http://denversports.blog.hu/2011/01/10/broncos_lezartuk_az_evetTheMileHighCity
több mint 15 éve
Egy hosszabb kérdéssorra válaszolva foglalta össze az elmúlt idényt négy szerkesztőtársunk, főméltóságunk. 😀http://denversports.blog.hu/2011/01/10/broncos_lezartuk_az_evet
több mint 15 éve
Jaj, ne bántsd már őket, egyszer ők is bejutottak már... 😛Inkább nézd ezt 😛A lényeg a legtöbb vereség. Mindezt egy olyan csapattól, amelyiknél már a 8-8 vagy a 7-9 is rossz eredménynek számít... 😛StormSTÉn elnéznék még 1-2 hasonló szezont tőletek mint az idei 😛empty taxi
http://www.youtube.com/watch?v=jDWOFYWqG_YBlack_Adder
több mint 15 éve
Inkább nézd ezt 😛A lényeg a legtöbb vereség. Mindezt egy olyan csapattól, amelyiknél már a 8-8 vagy a 7-9 is rossz eredménynek számít... 😛StormSTÉn elnéznék még 1-2 hasonló szezont tőletek mint az idei 😛empty taxi
http://www.youtube.com/watch?v=jDWOFYWqG_Y
több mint 15 éve
A rosszindulatú hergelésnek nem ülünk fel... 😛A lényeg a legtöbb vereség. Mindezt egy olyan csapattól, amelyiknél már a 8-8 vagy a 7-9 is rossz eredménynek számít... 😛StormSTÉn elnéznék még 1-2 hasonló szezont tőletek mint az idei 😛empty taxi
Ui.: Neked meg a ***** ****** ******* ****** ******* ******... 😛
több mint 15 éve
A lényeg a legtöbb vereség. Mindezt egy olyan csapattól, amelyiknél már a 8-8 vagy a 7-9 is rossz eredménynek számít... 😛StormSTÉn elnéznék még 1-2 hasonló szezont tőletek mint az idei 😛

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 15 éve
A lényeg a legtöbb vereség. Mindezt egy olyan csapattól, amelyiknél már a 8-8 vagy a 7-9 is rossz eredménynek számít... 😛
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
ennyi vereségünk soha nem volt. a 60as évek érthető hiszen akkor alakultunk.
82 után meg behúztuk Elwayt 😛
több mint 15 éve
Azért volt már rosszabbra is példa:4-12-es szezonra sem 😛haromtsimán dobhatunk rá taget. Erről senki nem beszélharomtGondolom azért, mert eddig sosem volt rá példa 😊pc_x
1961: 3-11, 0.214
1963: 2-11-1, 0.154
1964: 2-11-1, 0.154
1967: 3-11, 0.214
1982: 2-7, 0.222
2010: 4-12, 0.250
😛