NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
46
22
2:00, Net4+
Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 4 éve
A Pats topicban még győzelem után is szét tudják egymást kapni a fanok a nézet különbségek miatt. Nehogy már mi ne legyünk erre képesek, vannak ennek itt is komoly hagyományai (Tebow time). Szóval hajrá, elő a szubjektív elemzésekkel.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Szép napot mindenkinek ! Nekem annyira hiányoznak innen a fórumból a meccskielemzések, a szezonbeli elemzések, a különböző vélemények, és ezek a különböző vélemények összecsapásának olvasása. Van valahol most olyan fórum, ami megközelíti a 2-4-6 évvel ezelőtti véleménycunami található ?ha kell én írok hot take-eket, annyira jól úgysem értek a sporthoz mint itt párán, azt szétszedhetnek 😊
avabroncos
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Szép napot mindenkinek ! Nekem annyira hiányoznak innen a fórumból a meccskielemzések, a szezonbeli elemzések, a különböző vélemények, és ezek a különböző vélemények összecsapásának olvasása. Van valahol most olyan fórum, ami megközelíti a 2-4-6 évvel ezelőtti véleménycunami található ?Raiders topic elég jó ilyen szempontból. Sokan leírják a véleményüket, vannak akik ki tudják elemezni a mutatott játékot, vitát meg baromi egyszerű indítani, csak írd be nekik pl, h Tim Patrick jobb mint Renfrow. De bőven akad más trigger is.
avabroncos
Vagy kifejezetten a Broncos érdekel?
Nos a csapat játéka ... jó.
Bővebben? Szar...
De találtam egy jó youtube csatornát, október végére talán látszik majd a csapat íve, meg addigra bőven lesz anyag az offense-ről, hogy tudjam interpretálni, reflektálni saját véleményemmel. Még az kérdés, h kedvem lesz-e hozzá, de majd kdierül.
Addig is, a meccs után a hirtelen felindulásból elkövetett gondolatokhoz nem kell sem angol- sem szaktudás (utóbbi hiánya engem sem tartott vissza soha), de könnyen vitát vagy elemzést eredményezhet, szóval hajrá.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 4 éve
Szép napot mindenkinek ! Nekem annyira hiányoznak innen a fórumból a meccskielemzések, a szezonbeli elemzések, a különböző vélemények, és ezek a különböző vélemények összecsapásának olvasása. Van valahol most olyan fórum, ami megközelíti a 2-4-6 évvel ezelőtti véleménycunami található ?ha csak a meccs vélemények érdekelnek akkor höri youtube csatornája sztem megfelelhet neked
avabroncos
viszont a "vita" része az sajnos mostanában tényleg elmarad, és ennek köze lehet a letargiához amihez az utóbbi 2 vezető edző ténykedése vezetett
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Szakmai:tavalyi chicago, idei panthers is komoly versenyző
Általános Doktor
4th and long pl a pantherst mondja
amúgy amióta 6-0ról nem lett PO a mérlegtől félek
több mint 4 éve
Ha kell, írok én olyan szubjektív elemzéseket, hogy semelyik szaki nem fogja kibírni, hogy ne kössön bele, és újra felpezsdül a fórum 😀Kíváncsian várjuk. 😊
Bozontron
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 4 éve
Ha kell, írok én olyan szubjektív elemzéseket, hogy semelyik szaki nem fogja kibírni, hogy ne kössön bele, és újra felpezsdül a fórum 😀Hozom a söröm ..... 😊
Bozontron
több mint 4 éve
Ha kell, írok én olyan szubjektív elemzéseket, hogy semelyik szaki nem fogja kibírni, hogy ne kössön bele, és újra felpezsdül a fórum 😀
több mint 4 éve
Hol írjam alá ?? 😊Vagy a túlzott negatív hullámok 😊Szép napot mindenkinek ! Nekem annyira hiányoznak innen a fórumból a meccskielemzések, a szezonbeli elemzések, a különböző vélemények, és ezek a különböző vélemények összecsapásának olvasása. Van valahol most olyan fórum, ami megközelíti a 2-4-6 évvel ezelőtti véleménycunami található ?Kinyírt minket a kókler légkör és a looser culture 😊
avabroncos
FLZOLI
De bízzunk benne h az idény második felére a csapat letesz annyit az asztalra, hogy újra pezseg majd a fórum.
Általános Doktor
több mint 4 éve
Vagy a túlzott negatív hullámok 😊Szép napot mindenkinek ! Nekem annyira hiányoznak innen a fórumból a meccskielemzések, a szezonbeli elemzések, a különböző vélemények, és ezek a különböző vélemények összecsapásának olvasása. Van valahol most olyan fórum, ami megközelíti a 2-4-6 évvel ezelőtti véleménycunami található ?Kinyírt minket a kókler légkör és a looser culture 😊
avabroncos
FLZOLI
De bízzunk benne h az idény második felére a csapat letesz annyit az asztalra, hogy újra pezseg majd a fórum.
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 4 éve
Sajnos bajban vagyok az angollal. Csak számítógép (ami a játékhoz kellett az megvan) angollal rendelkezem. 😕Szép napot mindenkinek ! Nekem annyira hiányoznak innen a fórumból a meccskielemzések, a szezonbeli elemzések, a különböző vélemények, és ezek a különböző vélemények összecsapásának olvasása. Van valahol most olyan fórum, ami megközelíti a 2-4-6 évvel ezelőtti véleménycunami található ?Magyarról én nem tudok, ha az angol nem gond, akkor itt a cikkek alatti kommenteket nézd:
avabroncos
www.milehighreport.com/
Szakmai:
Általános Doktor
több mint 4 éve
Szép napot mindenkinek ! Nekem annyira hiányoznak innen a fórumból a meccskielemzések, a szezonbeli elemzések, a különböző vélemények, és ezek a különböző vélemények összecsapásának olvasása. Van valahol most olyan fórum, ami megközelíti a 2-4-6 évvel ezelőtti véleménycunami található ?Kinyírt minket a kókler légkör és a looser culture 😊
avabroncos
több mint 4 éve
Szép napot mindenkinek ! Nekem annyira hiányoznak innen a fórumból a meccskielemzések, a szezonbeli elemzések, a különböző vélemények, és ezek a különböző vélemények összecsapásának olvasása. Van valahol most olyan fórum, ami megközelíti a 2-4-6 évvel ezelőtti véleménycunami található ?Magyarról én nem tudok, ha az angol nem gond, akkor itt a cikkek alatti kommenteket nézd:
avabroncos
www.milehighreport.com/
Szakmai:

több mint 4 éve
Szép napot mindenkinek ! Nekem annyira hiányoznak innen a fórumból a meccskielemzések, a szezonbeli elemzések, a különböző vélemények, és ezek a különböző vélemények összecsapásának olvasása. Van valahol most olyan fórum, ami megközelíti a 2-4-6 évvel ezelőtti véleménycunami található ?
több mint 4 éve
Broncos’ Thursday practice report:
— Aric DiLalla (@AricDiLalla) September 30, 2021
DNP:
Graham Glasgow (knee)
Dalton Risner (ankle)
Limited:
Melvin Gordon III (ribs/lower leg)
Andre Mintze (hamstring)
Full:
Mike Purcell (knee)
Shelby Harris (wrist)
Malik Reed (ankle/thumb)
Justin Strnad (hand)
Purcell improves to full.
több mint 4 éve
Lamar nem edzett ma sem, doubtful. Lehet, hogy nem játszik ellenünk.
Positive Vibration
több mint 4 éve
És még így sem lett SB-győzelem New Orleansban Von draftolása óta 😐Ez dobogtatta meg a szívem 😊 nincs benne Saints qb (Saints mezben)Komoly lőlap, Brees meg kimaradt belőle........ 😀
Negritis
Kájzerszóze
MC12

több mint 4 éve
Ez dobogtatta meg a szívem 😊 nincs benne Saints qb (Saints mezben)Komoly lőlap, Brees meg kimaradt belőle........ 😀
Negritis
Kájzerszóze
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Komoly lőlap, Brees meg kimaradt belőle........ 😀
Negritis

több mint 4 éve
VON is back!Karrierje során 4. alkalommal a Hónap Védője, nagy grat neki.
[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
több mint 4 éve
több mint 4 éve
amúgy ha a TE-k nem szerepelnek jól, akkor majd az RB-knek kell több labdát passzolni, de nemtom mennyire biztos kezűek
több mint 4 éve
Ezek az arcok nem véletlenül FA-k ilyenkor. Van elég ember lekötni a CB-ket (Sutton, TP, Fant, AlbertO stb) az eddigi gameplanből kiesett egy komoly darab, de nem ilyen jellegű pótlás kell.szerintem azért jobb ha jön valaki aki le tudja kötni a védők figyelmét, és több helyet nyújt Suttonnak. ahogy említették igazi speedstert nem lenne könnyű hozni, de addig is lenne valaki aki kompetitív.Sutton, Patrick simán jó duó, nem értem miért nem jön valami rutinos de bizonyítottan extra csóka, aki adott esetben mentor is lehetne és már annak is örül ha pályát lát.Minek?
Dez, Fitz, Golden Tate hasonló.
FLZOLI
A speedster esett ki nem az RZ target/possession receiver.
Általános Doktor
Heisman

több mint 4 éve
szerintem azért jobb ha jön valaki aki le tudja kötni a védők figyelmét, és több helyet nyújt Suttonnak. ahogy említették igazi speedstert nem lenne könnyű hozni, de addig is lenne valaki aki kompetitív.Sutton, Patrick simán jó duó, nem értem miért nem jön valami rutinos de bizonyítottan extra csóka, aki adott esetben mentor is lehetne és már annak is örül ha pályát lát.Minek?
Dez, Fitz, Golden Tate hasonló.
FLZOLI
A speedster esett ki nem az RZ target/possession receiver.
Általános Doktor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz