NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
41
20
2:00, Net4+
Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 4 éve
Hat ha most hétvégén ezt a széteső, foedzo nélküli Raiders-t nem verjük meg, Patton helyében azonnal kibasznam Fangio-t.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 4 éve
A védelem necces kérdés. Nem rosszak, de attól nagyon messze vannak (eddig), amit gondoltak róluk a szakírók, vagy akár mi szurkolók közül is sokan. A ligán belüli helyezés nem érdekel, valszeg jók a számok és magasan vagyunk, mutatott játékra értem. Sok az egyéni hiba. Főleg Fullertől. Nem lepne meg, ha Darby az ő helyén venné át a CB1 szerepet hétvégen, és nem Surtain menne a padra. Utóbbi jobban játszik. De ami nagy probléma az a pass rush. Tök jó hogy gyorsan tudunk szerelni futást, rövid passzt 1. és 2. kísérleteknél, de 3. kísérleteknél rendre sok ideje van az irányítónak, ami miatt a secondary dolga is nehezebb. Olyan, mintha elfáradna a fal a 3. downra.A Raiders támadófala statisztikailag az egyik legrosszabb a ligában, hatalmas missmatchek lesznek. Ha ezeket nyerik az embereink, és nem engedünk 40-50+ yardos big play TD-t, ezt a meccset simán megnyerheti a D a game manager Teddy-vel. Szóval ez most egy jó felmérő lesz az egységnek.
Egyébként visszatérve Teddyre. Nem hibátlan, de 6. kört adtunk érte. 34. legnagyobb QB fizetés az övé a ligában. Ehhez képest a középmezőny felső részében tanyázik, statisztikailag a legjobb irányítónk Manning óta (eddig). Teljesen jó ár-érték arányban. Ellenben ami nem jó, hogy átlagosan 8 yardot kell megtennünk 3. downokra. Ez kimagaslóan az egyik legtöbb a ligában, asszem csak egy csapat rosszabb nálunk ilyen tekintetben. Szóval playcallinggal vannak gondok.
Russell Wilson leads the league in avoiding turnover-worthy plays AND in making big-time throws, per PFF pic.twitter.com/4WDWu3h2Vu
— Computer Cowboy (@benbbaldwin) October 11, 2021
több mint 4 éve
Kövezzetek meg, de a véleményem nem siralamas amellett, hogy a játék tegnap lesúlytó volt, és kizárólag az ELKERÜLHETŐ balfaszkodások (Massie elváltás, Jones sárga, Williams spike és a meccsmentő drive endzone hívásai) miatt.A csoportban jelenleg 4-1 3-2 3-2 2-3 a felállás, ez gyakorlatilag tiszta lap... Ha a Raiders úgy játszik, mint tegnap, akkor sokkal jobban fog minden kinézni. A nyolcadik hét utáni 5-3-at adom, a Cleveland foghatatlan nekünk szerintem...
| Viszont a védelemről csak akkor vagyok hajlandó bárkitől elfogadni, hogy ez a NFZ2, ha jövő héten látok legalább 3 Carr IC-t. Mert egyébként Zolinak a "lelkes fiatalok" megnevezését vagyok kénytelen osztani. |
több mint 4 éve
- 3-4 elejtett interception a védelemtől- felesleges sárga fullertől 3. és sokra: fg helyett td
- ostoba sárga Dre'Mont Jonestól a field gólnál: 3 pont helyett 7 pont
- 3 negyeden keresztül 0 szeparáció az elkapóktól és szar támadófal
- Massie homály elváltás a nagy Javonte futás után: potenciális td helyett sack
- Javonte nagy futás után 1 yardos 1st and goal helyett delay of game
- borzasztó hívások O oldalon, miután ad hoc elkezdtünk támadni MINDEN jobban nézett ki, mint amikor elvileg megszervezve toltuk
- meccs legvégén borzalmas volt az utolsó 3 playcall az endzone torkából, RENGETEG idővel. érdemes visszanézni a playeket. futást konkrétan nem védték, 3. vagy 4. kísérlet közül (praktikusan előbbire) simán bevihettük volna 1-2 yardról
- nyitódrive fuller égetése 3. és hosszúra
- O nyitódrive delay of game legelső play
A teljesség igénye nélkül. Nem írom le még a csapatot, megvárom még a jövőhetit. De ez egy kötelező win kellett volna legyen. Ennek ellenére sikerült mindenhol megverni magunkat. A Ravens ellen belefért, extra lett volna a W. De ennél a Steelersnél max 1-2 csapattal játszunk még akik rosszabbak (Lions, Washington).
És nem Teddy az aggasztó. Hanem a koncentráció hiánya. Ha csak az rendben van és az unforced errorok nincsenek, már nagy eséllyel megnyerjük ezt a meccset. Koncentrációval probléma az ötödik héten... Most a többit (pl O playcall) hagyjuk is, azt legalább megszoktuk.
A következő heti Raiders elleni hazai meccs meghatározza a szezonunkat. Egy kérdéses meccsen szerzett W-vel (ami ráadásul csoportmeccs) lehet kompenzálni a mai "kötelezőbb" jellegűt. 4-2-vel bele lehet menni a Browns elleni underdog meccsbe kényelmesen. A Raiders elleni lesz a perdöntő, meg a 8. heti Washington elleni. 5-3-nak kell ott a mérlegnek lennie, ha bármit is akarunk.
több mint 4 éve
Fuller, teddy, bolles es bogyó vastagon benne volt ebben a vereségbenHát szerintem meg azon múlt, hogy a védelemnek megint nem sikerült kivédekeznie egy GW drive értékű támadást (megköszönhetjük a Vasas-nak, hogy voltak olyan hülyék, hogy 4&1-re nem mentek neki), na meg egész meccsen is igencsak homályban voltak sokszor. Plusz annak, hogy 3 negyeden keresztül Susmus teljesen értékelhetetlen hívásokkal operált.nem azon az inten múlt, hanem azon hogy borzalmasan játszottFú öcsém, 3Q horror...Azért ezt nehogy már mi is teddy-re fogjuk. Ő se volt jobb, mint a csapat összességében, de ez a meccs nem azon az INT-en múlt.
A 2 pontosnál és a végén is az INT-nél megfuthatta volna Teddy, ehelyett szanaszét dobálta a labdát minden sarokba...
Eljutottam arra a szintre, hogy minden vasárnap este lesz ezerszer jobb dolgom, mint ezt a kínszenvedést nézni.
#JC6
Ha esetleg TD lett volna és utána csodák csodájára a 2 pontos is jó lett vna, ne legyen kétségünk, az OT-ban úgy elbuktuk vna, ahogy elő van írva.
roberto23
nyomás is volt rajta de idióta sacket nyelt be mikor RZbe voltunk
és összevissza hajigált az EZnél
Hinton elkapása se Teddy érdeme volt
Negritis
Ráfoghatjuk teddy-re, hogy szarul játszott és miatta nem nyertünk, de a mai coaching finoman szólva minősíthetetlen volt a labda mindkét oldalán.
roberto23
De a fő bűnös a Fangio susmus baldasz duó
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Ez a csapat a középmezőny alja szerintem jelenleg. A "NFZ2" csúnya hibákat vétett, a futást nem tudtuk megfogni (a Packersnek sikerült egy héttel ezelőtt), értelmey driveot három negyedig nem igazán tudtunk vinni...A tavalyi teljesítményt idézte a mai, volt bennem egy kis remény a comeback közben, de tényleg nem azon az INT-n múlt, hanem AJ is foghatott volna pl kettőt, meg az offense is csinálhatott volna sokkal többet is ennél.
Kurva gyenge na.
több mint 4 éve
Akkor a szokásos itt minden, csak hosszú távra nincs QB, OC és HC, nincs itt semmi látnivaló 😊 Mondjuk szerintem a védelem továbbra is túlértékelt, lelkes fiatalok akik között ritka a klasszis matéria. AJ-t bírom, de fakezű, Chubb sérülések nélkül is inkább bust, így pláne kuka. Jacksont kedvenc, de nagyon látszik rajta a kor. A DB sor meg nem ennyire kretén alapból mint aminek tűnik sokszor.
több mint 4 éve
Vicces, de pont hogy nem RÁ fogom a vereséget, csak azt nem értem, hogy ha mindenkit kettőznek és 5 yardot kell futni, akkor miért dobálunk… ennek szólt az értetlenkedésem.
több mint 4 éve
Hát szerintem meg azon múlt, hogy a védelemnek megint nem sikerült kivédekeznie egy GW drive értékű támadást (megköszönhetjük a Vasas-nak, hogy voltak olyan hülyék, hogy 4&1-re nem mentek neki), na meg egész meccsen is igencsak homályban voltak sokszor. Plusz annak, hogy 3 negyeden keresztül Susmus teljesen értékelhetetlen hívásokkal operált.nem azon az inten múlt, hanem azon hogy borzalmasan játszottFú öcsém, 3Q horror...Azért ezt nehogy már mi is teddy-re fogjuk. Ő se volt jobb, mint a csapat összességében, de ez a meccs nem azon az INT-en múlt.
A 2 pontosnál és a végén is az INT-nél megfuthatta volna Teddy, ehelyett szanaszét dobálta a labdát minden sarokba...
Eljutottam arra a szintre, hogy minden vasárnap este lesz ezerszer jobb dolgom, mint ezt a kínszenvedést nézni.
#JC6
Ha esetleg TD lett volna és utána csodák csodájára a 2 pontos is jó lett vna, ne legyen kétségünk, az OT-ban úgy elbuktuk vna, ahogy elő van írva.
roberto23
Negritis
Ráfoghatjuk teddy-re, hogy szarul játszott és miatta nem nyertünk, de a mai coaching finoman szólva minősíthetetlen volt a labda mindkét oldalán.
Szerkesztette: rob3r7o
több mint 4 éve
nem azon az inten múlt, hanem azon hogy borzalmasan játszottFú öcsém, 3Q horror...Azért ezt nehogy már mi is teddy-re fogjuk. Ő se volt jobb, mint a csapat összességében, de ez a meccs nem azon az INT-en múlt.
#JC6
roberto23
több mint 4 éve
Fú öcsém, 3Q horror...Azért ezt nehogy már mi is teddy-re fogjuk. Ő se volt jobb, mint a csapat összességében, de ez a meccs nem azon az INT-en múlt.
#JC6
több mint 4 éve
Fú öcsém, 3Q horror...A 2 pontosnál és a végén is az INT-nél megfuthatta volna Teddy, ehelyett szanaszét dobálta a labdát minden sarokba...
több mint 4 éve
Nehéz erre a meccsre megint mit írni. Szánalmas volt, teljesen megérdemelt vereség. Gondolom Mastermind Fangio most éppen Teddy-re fogja majd a vereséget, de ez a meccs nem azon az INT-en múlt, hanem a drága edzői karon. Fangio teljesen homály védelmet rakott össze, Susmus pedig megint hozta a szokásos ótvar gameplan-jét.
több mint 4 éve
Fangio takarodj... kurva gyenge
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
WR Courtland Sutton is ACTIVE for #DENvsPIT.
— Denver Broncos (@Broncos) October 10, 2021
👀 our inactives » https://t.co/9w841ZciAy pic.twitter.com/4cVXohLkLk
több mint 4 éve
@AdamSchefter·
10m
Players expected to play Sunday include Titans’ WR A.J. Brown, 49ers’ RB Elijah Mitchell, Steelers’ WR Chase Claypool and Chiefs’ WR Josh Gordon.
több mint 4 éve
Broncos activated CB Ronald Darby from injured reserve, elevated WR Tyrie Cleveland from the practice squad and placed TE Albert Okwuegbunam on injured reserve with a hamstring injury.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) October 9, 2021
több mint 4 éve
Lehet a Ravens egy NFL csapat, de Lock hogy 5 méteres körzetben nem találta el Suttont (!) az sok mindent elmond azért…Önbizalomnövelésre és saját magam elfogadtatására valszeg az én orvosom is ezt az első 3 meccset írta volna fel és nem azt, hogy félidőben álljak be a hollók ellen...Teddy megkapta az engedélyt a fullos edzésre, ugyh szinte biztosan játszik vasárnap.MIlyen fintora azért a sorsnak, hogy bő egy hónapja a topic egy jelentős része még azon volt kiakadva, hogy hogy lehet Teddy-t kezdetni, amikor itt van a saját pick, Lock, akinek meg kellene adni az esélyt. Most meg ő a visszavárt messiás, Lock meg egy csere, aki jó lenne, ha nem kerülne pályáre. 😊
roberto23
Nincs ebben semmi, én például pontosan a leírt módon gondolkodtam, csak ilyenkor mulatok saját magamon is. 😊
peterk2005
Múlt héten bH2Onak is voltak rossz döntései és rossz dobásai is, de ahogy az első 3 meccsen nem biztos hogy rosszabb lett volna Lock, úgy azon a meccsen biztos nem volt jobb ő se, szóval semmi nem történt, ami alapján a sorrendnek változnia kellett volna, ha Teddy egészséges, ezért az az alap hozzáállás, hogy örüljünk ha az (meg egyébként is).
Aztán hogy mi lesz miután játszunk még 2-3 NFL csapat ellen, majd kiderül. Szerencsére megerősítettük a csapatot - 1 éves szerződésekkel - annyira, hogy jövőre nehezebb legyen QB-t húzni, úgyhogy bőven lehet még idő hogy kinyíljon az olló a 2 QB között
Black_Adder
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Teljes mértékig egyetértek. Csak azon mulatok közben, hogy a szurkoló énemet meg mennyire nem érdeklik ezek a dolgok, az csak egyszerűen nyerni akar, mégpedig most. 😊Önbizalomnövelésre és saját magam elfogadtatására valszeg az én orvosom is ezt az első 3 meccset írta volna fel és nem azt, hogy félidőben álljak be a hollók ellen...Teddy megkapta az engedélyt a fullos edzésre, ugyh szinte biztosan játszik vasárnap.MIlyen fintora azért a sorsnak, hogy bő egy hónapja a topic egy jelentős része még azon volt kiakadva, hogy hogy lehet Teddy-t kezdetni, amikor itt van a saját pick, Lock, akinek meg kellene adni az esélyt. Most meg ő a visszavárt messiás, Lock meg egy csere, aki jó lenne, ha nem kerülne pályáre. 😊
roberto23
Nincs ebben semmi, én például pontosan a leírt módon gondolkodtam, csak ilyenkor mulatok saját magamon is. 😊
peterk2005
Múlt héten bH2Onak is voltak rossz döntései és rossz dobásai is, de ahogy az első 3 meccsen nem biztos hogy rosszabb lett volna Lock, úgy azon a meccsen biztos nem volt jobb ő se, szóval semmi nem történt, ami alapján a sorrendnek változnia kellett volna, ha Teddy egészséges, ezért az az alap hozzáállás, hogy örüljünk ha az (meg egyébként is).
Aztán hogy mi lesz miután játszunk még 2-3 NFL csapat ellen, majd kiderül. Szerencsére megerősítettük a csapatot - 1 éves szerződésekkel - annyira, hogy jövőre nehezebb legyen QB-t húzni, úgyhogy bőven lehet még idő hogy kinyíljon az olló a 2 QB között
Black_Adder

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Hátha jövőre kipicsogja Wilson a cserét és mehet az all-in 😊Önbizalomnövelésre és saját magam elfogadtatására valszeg az én orvosom is ezt az első 3 meccset írta volna fel és nem azt, hogy félidőben álljak be a hollók ellen...Teddy megkapta az engedélyt a fullos edzésre, ugyh szinte biztosan játszik vasárnap.MIlyen fintora azért a sorsnak, hogy bő egy hónapja a topic egy jelentős része még azon volt kiakadva, hogy hogy lehet Teddy-t kezdetni, amikor itt van a saját pick, Lock, akinek meg kellene adni az esélyt. Most meg ő a visszavárt messiás, Lock meg egy csere, aki jó lenne, ha nem kerülne pályáre. 😊
roberto23
peterk2005
Black_Adder
több mint 4 éve
Önbizalomnövelésre és saját magam elfogadtatására valszeg az én orvosom is ezt az első 3 meccset írta volna fel és nem azt, hogy félidőben álljak be a hollók ellen...Teddy megkapta az engedélyt a fullos edzésre, ugyh szinte biztosan játszik vasárnap.MIlyen fintora azért a sorsnak, hogy bő egy hónapja a topic egy jelentős része még azon volt kiakadva, hogy hogy lehet Teddy-t kezdetni, amikor itt van a saját pick, Lock, akinek meg kellene adni az esélyt. Most meg ő a visszavárt messiás, Lock meg egy csere, aki jó lenne, ha nem kerülne pályáre. 😊
roberto23
peterk2005
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 4 éve
Csak ne legyen 4&5 😀egy lock-big ben qb csata pedig nézőcsalogató lenne.Teddy megkapta az engedélyt a fullos edzésre, ugyh szinte biztosan játszik vasárnap.MIlyen fintora azért a sorsnak, hogy bő egy hónapja a topic egy jelentős része még azon volt kiakadva, hogy hogy lehet Teddy-t kezdetni, amikor itt van a saját pick, Lock, akinek meg kellene adni az esélyt. Most meg ő a visszavárt messiás, Lock meg egy csere, aki jó lenne, ha nem kerülne pályáre. 😊
roberto23
peterk2005
gedam
több mint 4 éve
gedam
6 507
egy lock-big ben qb csata pedig nézőcsalogató lenne.Teddy megkapta az engedélyt a fullos edzésre, ugyh szinte biztosan játszik vasárnap.MIlyen fintora azért a sorsnak, hogy bő egy hónapja a topic egy jelentős része még azon volt kiakadva, hogy hogy lehet Teddy-t kezdetni, amikor itt van a saját pick, Lock, akinek meg kellene adni az esélyt. Most meg ő a visszavárt messiás, Lock meg egy csere, aki jó lenne, ha nem kerülne pályáre. 😊
roberto23
peterk2005
több mint 4 éve
Teddy megkapta az engedélyt a fullos edzésre, ugyh szinte biztosan játszik vasárnap.MIlyen fintora azért a sorsnak, hogy bő egy hónapja a topic egy jelentős része még azon volt kiakadva, hogy hogy lehet Teddy-t kezdetni, amikor itt van a saját pick, Lock, akinek meg kellene adni az esélyt. Most meg ő a visszavárt messiás, Lock meg egy csere, aki jó lenne, ha nem kerülne pályáre. 😊
roberto23

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Teddy megkapta az engedélyt a fullos edzésre, ugyh szinte biztosan játszik vasárnap.