Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 4 éve
PM_the_sheriff Denver Broncos 1 155
TB nagyon adja

You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 4 éve
Bozontron Denver Broncos 553
Csak ne sérüljön le meccsenként kettő kezdő, mert úgy decemberre megint ott tartunk, mint tavaly, csak most Lock fog OL-t játszani... 😀
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 295 — Így remélem megfelelek nektek.....
Grat a teljesen megérdemelt W-hez. Nincs itt semmi QB kérdés kérem szépen!
iktriad
Pedig Water fiút Bridge QBnak szánták 😛 😉
több mint 4 éve
Vonster Denver Broncos 1 205
Könyörgöm Williams kapjon több labdát 😀 Gordon mehet amerre lát tőlem
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 733 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Grat a teljesen megérdemelt W-hez. Nincs itt semmi QB kérdés kérem szépen!
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 672 — "Montoya por favor!"
2-0 😊

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 672 — "Montoya por favor!"
fél óra és meccs. várok pár Trevor csodaplayt, de összességében nyerni kell, és a védelem meg fogja tudni zavarni az NFL-ben még kiforratlan csodafiút. A Teddy show meg folytatódhat 😊

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 526 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Huh milyen felszopkodás megy TB-vel (igen direkt a rövidítés) kapcsolatban… legalábbis az általam követett közösségi média felületeken. Remelem nem nyal vissza a fagyi. Szerintem eléggé indokolatlan a hype. Ne legyen igazam és jöjjön be az élete Teddynek, csak nehéz felülni a vonatra a sok kisiklás után.
PM_the_sheriff
Ma sok minden kiderül… Sokak azt írták, hogy minden a jó irányba billent neki legutóbb - ha ez ma is így lesz, az már tendencia! Broncos szurkolóként legalábbis biztosan az 😊
több mint 4 éve
PM_the_sheriff Denver Broncos 1 155
Huh milyen felszopkodás megy TB-vel (igen direkt a rövidítés) kapcsolatban… legalábbis az általam követett közösségi média felületeken. Remelem nem nyal vissza a fagyi. Szerintem eléggé indokolatlan a hype. Ne legyen igazam és jöjjön be az élete Teddynek, csak nehéz felülni a vonatra a sok kisiklás után.

Szerkesztette: PM_the_sheriff

You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 4 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 904
Jó, hogy nem boltoltuk el Patricket, simán ő lesz aki feljebb lép. Azért Sutton is előszedhetne valamit a régiből, ez az első meccs elég ergya volt tőle...
FLZOLI
Hát csendesebb volt vmivel, de ennyi kihagyás után szerintem nem volt vészes. Ami jobban aggaszt, hogy nézegettem edzésvideókat, és eléggé húzta a sérült lábát, szóval lehet még mindig nem teljesen 100%-os.
roberto23
Rossz szögből vették fel azt a videót, a drill része h kilépeget oldalra:

Általános Doktor
Danke schön a javításért!

Így akkor megnyugodtam. 😊

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 4 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Jó, hogy nem boltoltuk el Patricket, simán ő lesz aki feljebb lép. Azért Sutton is előszedhetne valamit a régiből, ez az első meccs elég ergya volt tőle...
FLZOLI
Hát csendesebb volt vmivel, de ennyi kihagyás után szerintem nem volt vészes. Ami jobban aggaszt, hogy nézegettem edzésvideókat, és eléggé húzta a sérült lábát, szóval lehet még mindig nem teljesen 100%-os.
roberto23
Rossz szögből vették fel azt a videót, a drill része h kilépeget oldalra:

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 4 éve
FLZOLI

Más: hivatalosan is Surtain kezd Darby helyén a héten. Kíváncsi leszek mire megy Lawrence-ek ellen.

Szerkesztette: rob3r7o

több mint 4 éve
 www.denverbroncos.com/news/injuryreport/injury-report-g-graham-glasgow-iffy-to-play-vs-jaguars-as-he-continues-to-underg

több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com

több mint 4 éve
xrace77 Denver Broncos 4 665
több mint 4 éve
Darby IR (Hamstring)
Surtain most már kezdő lesz
noflyzone
Legalább mélyvízbe kerül. Kíváncsi leszek rá.

több mint 4 éve
Shanny Magic Denver Broncos 490
Darby IR (Hamstring)
Surtain most már kezdő lesz

[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
több mint 4 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Jelenleg nincs se ajánlat, se tárgyalás:

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 4 éve
Gerichill Denver Broncos 547
Közben:
https://www.denverpost.com/2021/09/13/jerry-jeudy-broncos-injury-update/

4-6 hétről beszélnek...
Bozontron
Lehetett volna rosszabb is a képek alapján. Ilyenkor mindig azt kívánom, hogy várják ki, amíg rendesen meggyógyul, és ne próbálják idő előtt visszahozni, nehogy rásérüljön. Reméljük ez lesz a legrondább sérülés a szezonban a Denvernél.
több mint 4 éve
Pletyka rovat: Jeff Bezos állítólag érdeklődik a csapat megvételével kapcsolatban. Hiteles forrást ezzel kapcsolatban nemigen találtam, szóval fenntartásokkal kell kezelni a dolgot, de érdekességnek talán belefér. 😊
roberto23
Az utóbbi években a Seahawks-szal, a Lions-szel és a Washingtonnal is szóba hozták 😊
empty taxi
Lassan akkor végig is ér a mezőnyön. 😊
roberto23
mondjuk számára sztem a washington a logikus

több mint 4 éve
Közben:
https://www.denverpost.com/2021/09/13/jerry-jeudy-broncos-injury-update/

4-6 hétről beszélnek...
több mint 4 éve
Pletyka rovat: Jeff Bezos állítólag érdeklődik a csapat megvételével kapcsolatban. Hiteles forrást ezzel kapcsolatban nemigen találtam, szóval fenntartásokkal kell kezelni a dolgot, de érdekességnek talán belefér. 😊
roberto23
Az utóbbi években a Seahawks-szal, a Lions-szel és a Washingtonnal is szóba hozták 😊
empty taxi
Lassan akkor végig is ér a mezőnyön. 😊

több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 231 — NFL bracket champion '26
roberto23

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...