NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
21
14
2:00, Net4+
Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 4 éve
Fennmaradtam, tudtam, hogy reggel tanítok, és a fejem is fáj két napja a front miatt. De mégis fennmaradtam. Viszont amíg Fangio van az élen, a védelemben a -4 yardos játékok helyett rendre +6 yardosok jönnek, Shurmur két downt ad az offensnek egész meccsen, és Keenum képes oktatni a csapatot, addig soha többet nem teszek ilyet. Ez már tényleg nevetséges.
több mint 4 éve
#FangioOut
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Remélem itt már megy a fúrás is az öltözőben. A vén kókler mehet amerre lát, ezt bármelyik korábbi hitvány HC lehozta volna itt.Még Lockot kell bedobni a vonat elé, hogy nehogy véletlen úgy gondolja itt valaki, hogy jövőre ő lesz itt a megoldás
több mint 4 éve
Munchak volt már HC, nem is szar eredmény miatt rúgták ki, én odatenném őt, még akkor is, ha nem épp az OL a legfényesebb pontja a csapatnak éppen…

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 4 éve
Ez a hosszú hét tökéletes alkalom:- Az edzői stáb kibaszására
- Suttonnak és Patricknek új szerződést adni
- A veterán lejárók pickre cserélésére. Gordon, Fuller menjenek aranyat ásni. Jacksonnak adnék döntési opciót, megérdemli. Callahannel nem tudom mi legyen, ő ilyen 5-6-7. körnél értékesebb. Meg kell nézni van-e contender aki többet adna érte.
Ha kintről nem lehet értelmes interim HC-t hozni vegye át az irányítást mondjuk a WR coach. Az egyetlen egység ahol van látványos munka.
több mint 4 éve
#FangioOUT
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
épp akartam linkelni én isQB Teddy Bridgewater, LT Garett Bolles & S Caden Sterns are all ACTIVE for #DENvsCLE.
— Denver Broncos (@Broncos) October 21, 2021
👀 our inactives » https://t.co/kWdJAR1Is8 pic.twitter.com/JCpuo16Mq1
xrace77
"alig várom"
több mint 4 éve
QB Teddy Bridgewater, LT Garett Bolles & S Caden Sterns are all ACTIVE for #DENvsCLE.
— Denver Broncos (@Broncos) October 21, 2021
👀 our inactives » https://t.co/kWdJAR1Is8 pic.twitter.com/JCpuo16Mq1
több mint 4 éve
A PFF csapat pass rush rating rangsor:Köszi. Kb szemre is pont ennyire tűnt a helyzet hulladéknak..
1. Raiders 84.5 (134 pressure 6 meccs alatt)
2. Washington 83.2 (123 pressure, 6 meccs)
3. Cardinals 79.6 (104 pressure, 6 meccs)
4. Steelers 79.3 (89 pressure, 6 meccs)
5. Vikings 77.9 (110 pressure, 6 meccs)
6. Browns 77.7 (117 pressure, 6 meccs)
7. Rams 76.9 (134 pressure, 6 meccs)
8. Jets 76.1 (94 pressure, 5 meccs)
9. Eagles 74.9 (90 pressure, 6 meccs)
10. Chargers 74.5 (96 pressure, 6 meccs)
...
23. Colts 68.0 (87 pressure, 6 meccs)
24. Broncos 66.1 (91 pressure, 6 meccs)
25. Titans 65.5 (116 pressure, 6 meccs)
26. Giants 64.1 (84 pressure, 6 meccs)
27. Buccaneers 64.0 (127 pressure, 6 meccs)
28. Bengals 63.7 (102 pressure, 6 meccs)
29. Patriots 61.8 (93 pressure, 6 meccs)
30. Falcons 61.1 (66 pressure, 5 meccs)
31. Sains 59.6 (87 pressure, 5 meccs)
32. Chiefs 59.5 (99 pressure, 6 meccs)
empty taxi
több mint 4 éve
Pont azt akartam írni, hogy a jellemzése egy az egyben megegyezik a most hozott emberetekkel. Rodgers vagy Wilson lesz itt szerintem a megoldásBridgewater 2.0hát neki tényleg derékba törte a karrierjét a súlyos sérülése. azt nem tudjuk mi lett volna, ha az nincs, de most olyan 90%, hogy bust. sérülékeny game manager.Ha már Watson-trade, a Houston elvileg Tua-t nem akarja belevonni a bizniszbe, úgyh a Miami-nak a trade előtt kellene elboltolnia Tua-t, és nyilván mi is feljöttünk, mint potenciális célállomás. Amit persze Klis barátunk rögtön cáfolt is.én nem akarom Tua-t itt látni
Bevallom én már nem örülnék semmilyen mozgolódásnak. Nincs Tua-val bajom, de reményeim szerint januárban új edzői kar jön, válasszák ki ők kivel akarnak továbbmenni, ne úgy hozzuk őket, hogy a legfontosabb poszt már kvázi el van döntve. Remélem Paton már inkább a potenciális HCkon töri a fejét.
roberto23
Negritis
gedam
Igazából már hulla mindegy, hogy 5 év alatt 12 vagy 13 kezdő QBnk lesz, mindenhogy siralmas...
Nagyrészt ezért se kommenteltem eddig idén, alapvetően nem Bridgewater-el van bajom, csak az egész szarakodással, senkinek nincs töke kiállni a döntése mellett, mióta PM elment...
Most már akkor maradjunk legalább mellette idén, Lock-nak se tenne már jót közben bedobni, meg ő már mindenhogy kuka Fangio szemében, a szezon meg pláne kuka megint...
StormST
Szerkesztette: Wyatt

több mint 4 éve
Bridgewater 2.0hát neki tényleg derékba törte a karrierjét a súlyos sérülése. azt nem tudjuk mi lett volna, ha az nincs, de most olyan 90%, hogy bust. sérülékeny game manager.Ha már Watson-trade, a Houston elvileg Tua-t nem akarja belevonni a bizniszbe, úgyh a Miami-nak a trade előtt kellene elboltolnia Tua-t, és nyilván mi is feljöttünk, mint potenciális célállomás. Amit persze Klis barátunk rögtön cáfolt is.én nem akarom Tua-t itt látni
Bevallom én már nem örülnék semmilyen mozgolódásnak. Nincs Tua-val bajom, de reményeim szerint januárban új edzői kar jön, válasszák ki ők kivel akarnak továbbmenni, ne úgy hozzuk őket, hogy a legfontosabb poszt már kvázi el van döntve. Remélem Paton már inkább a potenciális HCkon töri a fejét.
roberto23
Negritis
gedam
Igazából már hulla mindegy, hogy 5 év alatt 12 vagy 13 kezdő QBnk lesz, mindenhogy siralmas...
Nagyrészt ezért se kommenteltem eddig idén, alapvetően nem Bridgewater-el van bajom, csak az egész szarakodással, senkinek nincs töke kiállni a döntése mellett, mióta PM elment...
Most már akkor maradjunk legalább mellette idén, Lock-nak se tenne már jót közben bedobni, meg ő már mindenhogy kuka Fangio szemében, a szezon meg pláne kuka megint...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 4 éve
gedam
6 507
hát neki tényleg derékba törte a karrierjét a súlyos sérülése. azt nem tudjuk mi lett volna, ha az nincs, de most olyan 90%, hogy bust. sérülékeny game manager.Ha már Watson-trade, a Houston elvileg Tua-t nem akarja belevonni a bizniszbe, úgyh a Miami-nak a trade előtt kellene elboltolnia Tua-t, és nyilván mi is feljöttünk, mint potenciális célállomás. Amit persze Klis barátunk rögtön cáfolt is.én nem akarom Tua-t itt látni
roberto23
Negritis
több mint 4 éve
olyan lenne mint a szarnak pofonHa már Watson-trade, a Houston elvileg Tua-t nem akarja belevonni a bizniszbe, úgyh a Miami-nak a trade előtt kellene elboltolnia Tua-t, és nyilván mi is feljöttünk, mint potenciális célállomás. Amit persze Klis barátunk rögtön cáfolt is.én nem akarom Tua-t itt látni
roberto23
Negritis
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Ha már Watson-trade, a Houston elvileg Tua-t nem akarja belevonni a bizniszbe, úgyh a Miami-nak a trade előtt kellene elboltolnia Tua-t, és nyilván mi is feljöttünk, mint potenciális célállomás. Amit persze Klis barátunk rögtön cáfolt is.én nem akarom Tua-t itt látni
roberto23
több mint 4 éve
Ha már Watson-trade, a Houston elvileg Tua-t nem akarja belevonni a bizniszbe, úgyh a Miami-nak a trade előtt kellene elboltolnia Tua-t, és nyilván mi is feljöttünk, mint potenciális célállomás. Amit persze Klis barátunk rögtön cáfolt is. Bevallom én már nem örülnék semmilyen mozgolódásnak. Nincs Tua-val bajom, de reményeim szerint januárban új edzői kar jön, válasszák ki ők kivel akarnak továbbmenni, ne úgy hozzuk őket, hogy a legfontosabb poszt már kvázi el van döntve. Remélem Paton már inkább a potenciális HCkon töri a fejét.
Szerkesztette: rob3r7o
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 4 éve
más: pass rush statokat tud valaki? összevetésben érdekelne a liga többi csapatával. szerintem baromi ciki, hogy a raiders ligautolsó fala ellen nem tudtunk odaérni Carrhoz, de egész szezonban kifejezetten rossznak érzem eddig őket. ami azért vicces, mert a Steelers, Raiders és most a Browns ellen is úgy hivatkoznak rá nagyon sok helyen, hogy ez döntheti el a meccset a javunkra. lolA PFF csapat pass rush rating rangsor:
Cruyffista
1. Raiders 84.5 (134 pressure 6 meccs alatt)
2. Washington 83.2 (123 pressure, 6 meccs)
3. Cardinals 79.6 (104 pressure, 6 meccs)
4. Steelers 79.3 (89 pressure, 6 meccs)
5. Vikings 77.9 (110 pressure, 6 meccs)
6. Browns 77.7 (117 pressure, 6 meccs)
7. Rams 76.9 (134 pressure, 6 meccs)
8. Jets 76.1 (94 pressure, 5 meccs)
9. Eagles 74.9 (90 pressure, 6 meccs)
10. Chargers 74.5 (96 pressure, 6 meccs)
...
23. Colts 68.0 (87 pressure, 6 meccs)
24. Broncos 66.1 (91 pressure, 6 meccs)
25. Titans 65.5 (116 pressure, 6 meccs)
26. Giants 64.1 (84 pressure, 6 meccs)
27. Buccaneers 64.0 (127 pressure, 6 meccs)
28. Bengals 63.7 (102 pressure, 6 meccs)
29. Patriots 61.8 (93 pressure, 6 meccs)
30. Falcons 61.1 (66 pressure, 5 meccs)
31. Sains 59.6 (87 pressure, 5 meccs)
32. Chiefs 59.5 (99 pressure, 6 meccs)

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
ez a lista egyebkent rendesen hányingerkeltően néz ki a Bills DC-jétől eltekintve. bár sokat elmond a kínálatról, hogy a hétvégi Browns-Cards után olvastam egy olyat valamelyik Schefter-Rapsheet félétől, hogy..: "Vance Joseph, the leading candidate for HC interviews in January is 1-0 as an interim HC."www.milehighreport.com/2021/10/14/22726325/will-george-paton-hire-the-right-coach-if-the-broncos-fire-vic-fangio
több mint 4 éve
más: pass rush statokat tud valaki? összevetésben érdekelne a liga többi csapatával. szerintem baromi ciki, hogy a raiders ligautolsó fala ellen nem tudtunk odaérni Carrhoz, de egész szezonban kifejezetten rossznak érzem eddig őket. ami azért vicces, mert a Steelers, Raiders és most a Browns ellen is úgy hivatkoznak rá nagyon sok helyen, hogy ez döntheti el a meccset a javunkra. lolugyanolyan szar a séma mint az elmúlt 2 évben bármikor
Cruyffista
több mint 4 éve
mondjuk a browns listáról több játékosnál probable-t írnak roton. meglátjuk. nálunk bolles és teddy lehet nem játszanak. ha így lesz, én rypient kezdetném. lockot garrett egy nap alatt kivideózza és széttöriközben watson úgy néz ki még a héten a dolphins játékosa lehet, közel a trade a texansszal. én amíg az ügye van, nem bánom hogy paton úgy döntött, hogy nem megy rá
más: pass rush statokat tud valaki? összevetésben érdekelne a liga többi csapatával. szerintem baromi ciki, hogy a raiders ligautolsó fala ellen nem tudtunk odaérni Carrhoz, de egész szezonban kifejezetten rossznak érzem eddig őket. ami azért vicces, mert a Steelers, Raiders és most a Browns ellen is úgy hivatkoznak rá nagyon sok helyen, hogy ez döntheti el a meccset a javunkra. lol
több mint 4 éve
chubb, jewell, ajEz mondjuk egy komplett kezdő támadósor lenne, ami ott azért nem szitokszó 😀Sztem sérültek nálunk is akadnakMilyen jó lesz egy HC nélküli csapat után egy backup qb-s csapattól is kikapni. 😀Kell még előny, adnak előnyt.
roberto23
The Browns could be without these players on TNF:iktriad
QB Baker Mayfield
RB Kareem Hunt
RB Nick Chubb
WR Jarvis Landry
WR Odell Beckham Jr (Shoulder)
OT Jack Conklin (Knee)
OT Jedrick Wills (Ankle)
C JC Tretter (Knee)
LB Jeremiah Owusu-Koramoah
Negritis
Wyatt
hamler, jeudy
albert o, oje, bassey
sterns
több mint 4 éve
Ezt mi az egészséges játékosaink tudásával és a vezetőedzőnk felkészültségével kompenzáljuk a fair play jegyében...Milyen jó lesz egy HC nélküli csapat után egy backup qb-s csapattól is kikapni. 😀Kell még előny, adnak előnyt.
roberto23
QB Baker Mayfield
RB Kareem Hunt
RB Nick Chubb
WR Jarvis Landry
OT Jack Conklin (Knee)
OT Jedrick Wills (Ankle)
C JC Tretter (Knee)
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 4 éve
Ez mondjuk egy komplett kezdő támadósor lenne, ami ott azért nem szitokszó 😀Sztem sérültek nálunk is akadnakMilyen jó lesz egy HC nélküli csapat után egy backup qb-s csapattól is kikapni. 😀Kell még előny, adnak előnyt.
roberto23
QB Baker Mayfield
RB Kareem Hunt
RB Nick Chubb
WR Jarvis Landry
OT Jack Conklin (Knee)
OT Jedrick Wills (Ankle)
C JC Tretter (Knee)
Negritis

több mint 4 éve
Sztem sérültek nálunk is akadnakMilyen jó lesz egy HC nélküli csapat után egy backup qb-s csapattól is kikapni. 😀Kell még előny, adnak előnyt.
roberto23
QB Baker Mayfield
RB Kareem Hunt
RB Nick Chubb
WR Jarvis Landry
OT Jack Conklin (Knee)
OT Jedrick Wills (Ankle)
C JC Tretter (Knee)
több mint 4 éve
Milyen jó lesz egy HC nélküli csapat után egy backup qb-s csapattól is kikapni. 😀Kell még előny, adnak előnyt.
roberto23
The Browns could be without these players on TNF:
QB Baker Mayfield
RB Kareem Hunt
RB Nick Chubb
WR Jarvis Landry
OT Jack Conklin (Knee)
OT Jedrick Wills (Ankle)
C JC Tretter (Knee)
több mint 4 éve
Nem lehetne athivni kicsit? 😊Michael Malone-nal együtt!
youtu.be/5wRBGnPYnrc
Negritis
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data