Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 4 éve
nem lepne meg ha nem találna csapatot jövőre 😀Hamilton-t valami csoda folytán nem sikerült cserélni, úgyhogy ki lett vágva.A Ferrarinak sem kellett?😀
roberto23
Willie Parker
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Hamilton-t valami csoda folytán nem sikerült cserélni, úgyhogy ki lett vágva.A Ferrarinak sem kellett?😀
roberto23
több mint 4 éve
Hamilton-t valami csoda folytán nem sikerült cserélni, úgyhogy ki lett vágva.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 4 éve
Örülünk a Bobby fiúnak ?? Ennyi pénzt megért ??Én látatlanba Kellyt választottam volna, de ők élőben megnézték mind2őt, szal lelkük rajta. Nyilván nem véletlen FA-k ilyenkor, csodát ne várj tőle, de pl.: a PFF eléggé szereti: a 9 éves éves pályafutása alatt 63 gradenél soha nem kapott kisebb értéket, ami önmagában már egy megbízható kezdő szint, tavaly cserébe 72 gradeje volt a sérüléséig, az már egy erős nfl kezdő szint - 38. az OT-k között - | PFF, ha valahol az OL-nél fenntartásokkal kell kezelni |
avabroncos
Aki szörnyülködni akar, akkor megtekintheti az elődeit is:
Five years of mostly ineptitude at RT for the Denver Broncos. pic.twitter.com/MFzLx06bQi
— Joseph Mahoney (@ndjomo76) May 6, 2021
A Rodgers saga érdemben ne mozdult semerre, leigazolták Bortlest, de pár idiótán kívül senki sem gondolhatja h ez bármilyen szinten is összefüggésben van ARod jövőjével.
A dátum amit itt érdemes figyelni az a május 24-i OTA-k, amin ha nem jelenik meg, az sejteti h nem mozdultak előre az álláspontok, valamint a június 1, onnantól jelentősen kisebb DM-el úsznák meg tradet.
Am Sutton elég szépeket nyilatkozott Lockról, de ez még nem jelenti azt h Allen féle ugrás jön tőle, reménykedni mindenesetre lehet:
.@SuttonCourtland joined us earlier tonight on @KOAColorado and says he’s impressed with @DrewLock23 and the work he’s been putting in this offseason. @AllbrightNFL #BroncosCountry
— Ryan Edwards (@redwardsradio) May 13, 2021
Check out the full interview here: https://t.co/yKEaRnRQT9 pic.twitter.com/Joo5bhMrFl
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 4 éve
Örülünk a Bobby fiúnak ?? Ennyi pénzt megért ??
több mint 4 éve
egy ACL sérülés helyett hoztunk egy térdsérülést 😀A Schedule Release alatt Bobby Massie érkezett 1 év 4 millióértSzóval elhoztátok azt az embert, akit kiszorított Germain Ifedi?
noflyzone
Willie Parker
több mint 4 éve
A Schedule Release alatt Bobby Massie érkezett 1 év 4 millióértSzóval elhoztátok azt az embert, akit kiszorított Germain Ifedi?
noflyzone
több mint 4 éve
A Schedule Release alatt Bobby Massie érkezett 1 év 4 millióért
[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
több mint 4 éve
Payton "intern" manningtwitter.com/Broncos/status/1392626927966425094?s=19
több mint 4 éve
twitter.com/Broncos/status/1392628235159183370?s=19
több mint 4 éve
Caden Sterns révén aláírt az első idei draftolt is. Per source, #Broncos safety Caden Sterns agrees to contract. First draft pick checked off.
— Ryan O'Halloran (@ryanohalloran) May 12, 2021
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
1. héten állítólag Giantshez utaztok 22:25-ös meccsre.
több mint 4 éve
Fitzmagiccel pl. varázslónak. 😊Állítólag Halloween-kor (8. hét) nálatok vendégeskedünk, készítsétek a csokit 😀de minek fogtok öltözni, ha nem rézbőrűnek?
warr_b
Black_Adder
A 2. héten jöhet az esetleges TeBowl, Denver @ Jax.
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
Rézfaszú bagolynak 😀Állítólag Halloween-kor (8. hét) nálatok vendégeskedünk, készítsétek a csokit 😀de minek fogtok öltözni, ha nem rézbőrűnek?
warr_b
Black_Adder

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Focistának, de az csak átverés.Állítólag Halloween-kor (8. hét) nálatok vendégeskedünk, készítsétek a csokit 😀de minek fogtok öltözni, ha nem rézbőrűnek?
warr_b
Black_Adder

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Állítólag Halloween-kor (8. hét) nálatok vendégeskedünk, készítsétek a csokit 😀de minek fogtok öltözni, ha nem rézbőrűnek?
warr_b
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 4 éve
Állítólag Halloween-kor (8. hét) nálatok vendégeskedünk, készítsétek a csokit 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Ryan Pope OT érkezik, amennyiben megfelel a fizikai alkalmasságin. Tavaly Packers PS-ben volt. Amúgy kijöttek az új mezszámok és többen is éltek az új szabállyal:
Hamler - No. 1
Surtain - No. 2
Bridgewater - No. 5
Hinton - No. 9
Ojemudia - No. 13
S. Williams - No. 19
Darby - No. 21
Fuller - No. 23
Boone - No. 26
Hairston - No. 27
Sterns - No. 30
Williams - No. 33
Vincent Jr - No. 35
J. Johnson - No. 41
M. Spencer - No. 51
Cooper - No. 53
Browning - No. 56
Meinerz - No. 77
Stephen - No. 99
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 4 éve
https://t.co/rFCKrWr8po pic.twitter.com/ruSRxBDUUg
— Joe (R-E-L-A-X) Rowles (@JoRo_NFL) May 10, 2021
több mint 4 éve
Ennek a posztnak a megszületésének az egyetlen racionális oka, hogy épp Porsche vásárlás közben írtad, mondjuk ahhoz kevés az elütés benne 😀Általános DoktorÉletem egyik legnagyobb sz*pása volt, tessék leszállni a témáról 😊
Ennek a posztnak a megszületésének az egyetlen racionális oka, hogy épp Porsche vásárlás közben írtad, mondjuk ahhoz kevés az elütés benne 😀 Most tekintsünk el attól h nálunk de facto nincs tulaj: Mi köze a tulajoknak h kit draftol a GM/FO? Ugyanennyi erővel mi köze a tulajoknak h kit igazol a GM/FO?Általános DoktorAbszolút nem lenne gáz. Mázli lenne, ahogy a Coltsnak mázlija volt Manning után rögtön Luckkal (még, ha rövidebb is lett a nász), vagy még jobb példa, a Packersnek Favre után Rodgerssel. Van ilyen mázli, bár minden csapat, akinek szurkolok, ilyen mázlis lenne állandóan. 😊
Az egy másik sztori, hogy nálam a Broncos tulajdonosi kör nagyjából abban a kalapban van mostanság, mint a Texansé. Nem érdemlik meg, hogy a csapatuk nyerjen. A FO, a játékosok és a szurkolók más sztori, nyilván nagyon tudnék lelkesedni egy esetleges Rodgers idejövetelért, és újabb sikerért. Csak egyszerűen tulajt nem szívesen látnék utána parolázni a pulpituson. Ha a helyszínen lennék, akkor mindenkit éljenezve megtapsolnék, őket viszont kifütyülném, ennyi.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Én akkor hiszem el a Rodgers/Watson dolgot, ha már hivatalos. Nekem most a Rodgers dolog is erős spekuláció csak, a Watson ügybe nyilván beleszólt a peres ügy is. Szóval én úgy vagyok, hogy szeptberben megtudjuk, hogy mi a helyzet, álmokból és reménykedésből én nem építek várat az tuti. 😃
több mint 4 éve
Továbbra is azt mondom ha van esély top szintű QB-t hozni évekre akkor azért all-int kell mondani.Sztem nekem nem kell igazolvány h én még a Lock vonaton ülök, de ha Watson/Rodgers elérhető, akkor rá kell menni, nem kérdés. Ezért örülök h van egy mély és jó keretünk | tudom, tudom, tavaly is az volt, idén annyival jobb h majd nem 5 W lesz, hanem 8, blabla, nem értünk egyet 😊 | és capügyileg mozgásterünk is.
ARod a kora, Watson a balhéja miatt diszkont áron fog elmenni szerintem, de jó eséllyel gondolom így is 2db első kör a beugró legalább.
FLZOLI
Szerkesztette: Általános Doktor

több mint 4 éve
Továbbra is azt mondom ha van esély top szintű QB-t hozni évekre akkor azért all-int kell mondani.ARod a kora, Watson a balhéja miatt diszkont áron fog elmenni szerintem, de jó eséllyel gondolom így is 2db első kör a beugró legalább.
több mint 4 éve
1)
2)
coub.com/view/22zsfd

több mint 4 éve
Azért az besz*rás lenne, hogy van az NFL-ben egy olyan, sokat nyert, történelmi, sikeres franchise, akiknek a három legsikeresebb hall of famer irányítója közül az egyiket egy másik csapat draftolta nekik, a másikat szabadügynökként sikerült megszerezniük a karrierje utolsó négy évére, és a harmadik is a karrierje végére érkezik, már first ballot hofer, legendaként, hogy a "semmiből" ismét hirtelen condendert csináljon a csapatból. 😊Ennek a posztnak a megszületésének az egyetlen racionális oka, hogy épp Porsche vásárlás közben írtad, mondjuk ahhoz kevés az elütés benne 😀
Azt mondom - és ezt a szimpátiámmal együtt így is gondolom -, hogy a csapat tulajdonosai meg sem érdemlik ezt a szerencsét. A szurkolók persze más, ők nem tehetnek semmiről, miattuk örülnék a lépésnek. De amúgy ha netén Rogers tényleg itt kötne ki és vele összejönne a csoda, az SB, akkor a legjobb lenne, ha senki nem menne fel a meccs után arra a pódiumra a tulajdonosi körből...
peterk2005
Most tekintsünk el attól h nálunk de facto nincs tulaj:
Mi köze a tulajoknak h kit draftol a GM/FO? Ugyanennyi erővel mi köze a tulajoknak h kit igazol a GM/FO?
Miért lenne gáz, ha a "once in a lifetime" FA igazolás kétszer is megtörténne? Eleve miért gáz h nálunk megvannak annak a feltételei h ez megtörténhessen? Sztem ez valahol azért a tulaj érdeme, ha másért nem is h megteremti a lehetőséget és nem pofázik bele. A többi csapat nyilván irigykedhet, de emiatt miért kéne rosszul éreznie magát a mindenkori tulajnak?
Sztem hatalmas siker lenne, ha egy ARod szintű játékos a 31 lehetséges desztinációból minket választana (még úgy is h valójában ~5 reális hely közül választ), emiatt aztán senkinek sem kéne szégyenkeznie sem a tulajdonosi körben, sem a takarító osztályon...
Szerk.: Ha kitaláljátok h Aaron Rodgers ideigazolásában is lehet problémát találni, eskü tiltom-törlöm az egész bowl.hu-t 😀