NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 4 éve
Bozontron Denver Broncos 553
Bocs, kicsit elcsúsztam…

Kérhetek összegzést, milyen volt Lock a Pre alatt? Mik az esélyei?
#JC6
nem volt rosszabb mint teddy, de teddy kezd
Negritis
Szerintem Teddy mutatott olyat, amit Locktól még nem sokat láttunk (olvasás, nyomáskezelés, stb), de tény, hogy egyik sem volt jobb, mitn a másik.
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 768 — The Mathematician
Bocs, kicsit elcsúsztam…

#JC6
nem volt rosszabb mint teddy, de teddy kezd

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 118
Bocs, kicsit elcsúsztam…

Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 4 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 680
Igazából a bohóckodás alapján a QB fronton simán be lehetne dobni pár kondíciós cetlit a Watson vonatra. Ha rosszul alakul minden, kidobunk pár alsóbb kört egy sittesért, ha pedig mégis játszik még valamikor akkor az az 1-2-3 első kör egy hitvány QB draftoló és nevelő csapatnál semmi
FLZOLI
Állítólag Watson menni Miami...
empty taxi
Tua milyen boldog lesz a rookie éve után a houstoni fal mögött.
Amadeus
OFF
Viccen kívül a Texans OL tán egy kicsit erősebb is, mint a Dolphins. Persze a különbség kb. annyi mint h 2 fogadat vernek ki vagy hármat.
empty taxi
Anyway, fiatal qb ne menjen most Houstonba, mert egy temető jelenleg.
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 279 — NFL bracket champion '26
Igazából a bohóckodás alapján a QB fronton simán be lehetne dobni pár kondíciós cetlit a Watson vonatra. Ha rosszul alakul minden, kidobunk pár alsóbb kört egy sittesért, ha pedig mégis játszik még valamikor akkor az az 1-2-3 első kör egy hitvány QB draftoló és nevelő csapatnál semmi
FLZOLI
empty taxi
Amadeus
OFF
Viccen kívül a Texans OL tán egy kicsit erősebb is, mint a Dolphins. Persze a különbség kb. annyi mint h 2 fogadat vernek ki vagy hármat.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 198 — Axel Foley
FLZOLI
empty taxi
Amadeus
Boldogabb mint Watson a börtönfal mögött. 😊

több mint 4 éve
FLZOLI
empty taxi
több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com
FLZOLI
empty taxi
Hát ha nem próbálkozunk be egy hasonló ajánlattal mint a Miami csalódott leszek.
Simán lehet, hogy a leendő sittes QB inkább Floridába megy mint Coloradoba, de legalább adtunk egy esélyt

több mint 4 éve
FLZOLI

Madden hates me.
több mint 4 éve

több mint 4 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 979
Mivel kedden keretszűkítés, hobbiból összeraktam egy 53-as roster prediction-t. Inkább csak tippek, mint szakmai elemzés alapján raktam össze, és az esetleges trade-ekkel és claim-elésekkel most nem számoltam.

Offense (25):
QB (2): Bridgewater, Lock. Itt szerintem sok kérdés nincs, nem hinném, hogy 3 qb-t vinnénk rosterre.
RB (4): Gordon, Javonte Williams, Freeman, Boone. Boone sérülése itt még bekavarhat, ezért is érzem most azt, hogy Freeman is rosteren lesz a szezon elején.
FB/TE (1): Beck. Arra, amire susmusnak kell FB Beck tökéletes lesz továbbra is szvsz.
WR (6): Sutton, Jeudy, Hamler, Patrick, Benson, Spencer. Benson és Cleveland között vacilláltam itt, de Benson ezzel az előszezonnal szerintem bejátszotta magát. Bár én egy Patrick trade-et sem tartok elképzelhetetlennek.
TE(3): Fant, Okwuegbunam, Sauber. Szerintem itt sok kérdés nem lesz.
C/G (5): Cushenberry, Meinerz, Glasgow, Risner, Muti. Itt sem akarom túlmagyarázni. Bár ha rajtam múlna Cushenberry sem lenne sokáig keretben.
OT (4): Bolles, Massie, Fleming, Anderson. Hát nem túl veretes névsor, de kétlem, hogy érkezne bárki is a következő 2 hétben.

Defense (25):
DE (3): Shelby Harris, Dre'Mont Jones, Shamar Stephen. Sokat itt se tudok magyarázni, megérzés.
NT (2): Purcell, Agim. Sok kérdés itt se lesz szerintem.
ILB (4): AJ Johnson, Jewell, Strnad, Browning. Egyértelmű.
OLB (4): Miller, Chubb, Reed, Jonathon Cooper. Itt Tuszka és Cooper között lesz kérdés szerintem, de én a TC és az PS meccsek alapján most utóbbira tennék. A többiek helye fix.
CB (6): Fuller, Darby, Callahan, Surtain, Ojemudia, Bassey. Itt az első négy hely egyértelmű, Ojemudia és Bassey a kérdés, már csak a sérüléseik miatt is. Érkezni ide biztos vagyok benne, hogy nem fog senki, szóval én most rájuk tennék.
FS (3): Simmons, Caden Sterns, Trey Marshall. Marshall full tipp, szóval ide el tudok képzelni kb bárki mást is.
SS (3): Kareem Jackson, Jamar Johnson, PJ Locke. Locke szintén tipp, többiek nem kérdés.

Special team (3):
K: McManus.
P: Martin.
LS: Bodenmoyer.

Nagyjából ennyi. Nagyon kíváncsi vagyok hányat találok el.

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 4 éve
Vonster Denver Broncos 1 209
Az éjszaka láthattuk, hogy miért nem Lock lett a kezdő, és azt is láthattuk, hogy miért vannak fenntartásaink Teddyvel kapcsolatban. Sutton TDjének viszont örültem, nagyon fel volt spanolva utána, jó volt, hogy Von is visszatért, és legalább még mindig nem kaptunk TD-t, jelentsen ez bármit is preseasonben... 😊
Bozontron
Mondjuk én a kezdő defensetől azt várnám, hogy lemossa a pályáról a Rams B (vagy C?) csapatát, ha már az egyik legjobbnak van beharangozva a ligában, ehhez képest nem ez történt...
több mint 4 éve
Bozontron Denver Broncos 553
Az éjszaka láthattuk, hogy miért nem Lock lett a kezdő, és azt is láthattuk, hogy miért vannak fenntartásaink Teddyvel kapcsolatban. Sutton TDjének viszont örültem, nagyon fel volt spanolva utána, jó volt, hogy Von is visszatért, és legalább még mindig nem kaptunk TD-t, jelentsen ez bármit is preseasonben... 😊
több mint 4 éve
Az összkeret talentet nézve simán a Chiefs a leggyengébb a három csapat közül, de amíg a kulcs posztokon ott extra klasszisok vannak HoF QB-val és edzővel simán behúzzák a csoportot.

A maga módján mindhárom csapat choker utánuk, csak másképpen szivatják magukat és a szurkolókat. A Raiders D max papíron néz ki jól, nem is értem hogy lehet a másik két csapattal összevetni. A töltők ráadásul kirúgták a maguk balfaszát, szóval idén nagyot durranthatnak.

Reálisan mi és a Raiders fogunk GYP harcot vívni a harmadik helyért. Szerencsére a többi csoport nem túl izmos így még ez is érhet akár PO-ot majd

több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 787 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nem megbántva senkit én azon az állásponton vagyok h egy elit QB-val/a QB-t nem nézve) ez a mostani a no.1. roster lenne. De minden szentnek maga felé húz a keze...Általános Doktor
A #1-hez azért tényleg erős homer szemüveg kell, de az irányítót (és a stábot) leszámítva, csak a keret szerintem is benne van az 5-6-7 legjobb között. (A secondary meg top3 környéke. Bold amit írok, de állományát tekintve az idei van - lehet - olyan jó szerintem, mint a no fly zone volt. Csak azelőtt a secondary előtt erősebb front7 dolgozott.)

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 163 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Nem megbántva senkit én azon az állásponton vagyok h egy elit QB-val/a QB-t nem nézve) ez a mostani a no.1. roster lenne. De minden szentnek maga felé húz a keze...

Warren Sharp tollából:

last year, Teddy Bridgewater played the #1 most difficult schedule of pass defenses

>> he played 11 games against top-15 pass defenses

this year, the Broncos are projected to play the #1 easiest schedule of pass defenses

from #1 most difficult to #1 easiest
Rolni
Ilyenkor sztem pont semmit sem érnek a tavalyi statok, felforgatott rosterek vannak mindenhol, kb a szezon felénél már lehet tippelgetni h kinek milyen nehéz, de ott meg a sérülések, meg a forma fogja torzítani ezt a képet.

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 4 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 390 — Raiders fan
Warren Sharp tollából:

last year, Teddy Bridgewater played the #1 most difficult schedule of pass defenses

>> he played 11 games against top-15 pass defenses

this year, the Broncos are projected to play the #1 easiest schedule of pass defenses

from #1 most difficult to #1 easiest

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 4 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 469
Mindenki elfogult a maga módján, nálam a Chargers clear cut no. 2 a csoportban. Ebbe a sérüléseken túl még az szólhat közbe ha kiderül h Staley és bandája vakon van.
empty taxi
Remélem mindent eltanult chokertől arról, hogy hogyan kell edzőként menedzselni egy meccset, milyen döntéseket kell hozni kritikus pillanatokban, etc...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 4 éve
az FB kurva fontos poszt sztem első helyen kéne felhozni 😀
Negritis
egy power run heavy offenseben? Speciel az egyik legfontosabb.
több mint 4 éve
Mindenki elfogult a maga módján, nálam a Chargers clear cut no. 2 a csoportban. Ebbe a sérüléseken túl még az szólhat közbe ha kiderül h Staley és bandája vakon van.

Madden hates me.
több mint 4 éve
Toto21 Chicago Bears 8 214
Negritis
Na es szegeny Long Snapper?
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 768 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Engem már őszintén szólva nem is igazán érdekel, hogy kit nevez ki kezdőnek. Mivel tremendousjob és a stábja maradt, Locknak a pályán is elmenne egy éve, sokkal jobb helyzetben akkor se lenne. Neki az az esélye maradt, hogy akár itt, akár más csapatnál tol egy Tannehill-t, az egy a százból esetet, amikor egy elcs*szett rookie időszak után hirtelen megtáltosodik egy jó edző keze alatt, aki tudja, hogy pontosan mit kell vele csinálni, hogy kihozza a maximumát. Adjuk meg a halvány esélyt, hogy jövőre talán ide jön majd az az edző, de az idei évet az már nem befolyásolja. Számomra mindent elmond az a rém egyszerű tény, hogy ha roster vs roster alapon összehasonlítom ezt a csapatot mondjuk a Raiders-el, akkor egy-két poszt kivételével (RB, OL) szinte minden poszton jobb ez a csapat, mint a Raiders. Nem egy poszton (pl secondary) klasszissal jobb. És a Raiders-t nem egy Mahomes irányítja, hanem egy oké kezdő. Mégis, idén az, hogy megelőzzük a Raiderst az már egy better case scenario lenne. Egyszerűen ez a stáb nem tud mit kezdeni a keze alá kapott tehetségekkel. Nem csak irányítóval, akkor mégis mit várjak irányító poszton.

Szóval jussunk túl ezen az idényen, aztán jöjjön már végre egy új stáb, ami remélhetőleg jobb lesz ennél. Fangio remek DC, de nem HC matéria, és kész. Kár erőltetni. Kár volt már idén is.
peterk2005
Azt a kurva.

Ne igyál többet.
Amadeus
Mondj egy másik posztot. Egyedül Waller jobb mint Fant még. Ennyi. Nem kéne ilyen hamar a pohár fenekére nézned neked se.
Heisman
QB, OL, RB, FB, TE (azért csak top10 az offense mifelénk), LB (edgeket nem számolva). Év végére Bradley alatt felzárkózhat szorosan a CB sor.

Egyelőre nem látom, hogy a Denver offense azon túl, hogy gyűjti a jobb sorsra érdemes elkapókat mennyit is ér valójában (elnézve a Teddy vs Lock "qb runt" nem sokat). A védelemben a Von, Simmons, Chubb hármas képvisel valóban egy megkérdőjelezhetetlenn minőséget, a cornereket és az interrior DL-t meglátjuk (Surtain igéretes eddig).

Plusz ott van az a faktor, hogy a Fangio éra eddig egy jó nagy semmi, színtalan, szagtalan nagy általánosságban nem látható, hogy merre tart a Denver franchise, ez pedig jelentősen visszafogja az amúgy minőségében ennél valóban ígéretesebb rostert, mondhatni hasonló a szitu, mint a Chargersnél. Mindkét csapat PO contender lehetne rövid időn belül, mert alapvető keret megvan hozzá - szvsz Lock el tudna menni PO-ig egy normális OC-val és egy baszó védelemmel - de az egyéb körülmények nem adottak ehhez.

Mindezekből adódóan valóban úgy néz ki az AFC West, hogy 1. KC, 2. Raiders, 3-4. Chargers, Broncos.
több mint 4 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 469
Engem már őszintén szólva nem is igazán érdekel, hogy kit nevez ki kezdőnek. Mivel tremendousjob és a stábja maradt, Locknak a pályán is elmenne egy éve, sokkal jobb helyzetben akkor se lenne. Neki az az esélye maradt, hogy akár itt, akár más csapatnál tol egy Tannehill-t, az egy a százból esetet, amikor egy elcs*szett rookie időszak után hirtelen megtáltosodik egy jó edző keze alatt, aki tudja, hogy pontosan mit kell vele csinálni, hogy kihozza a maximumát. Adjuk meg a halvány esélyt, hogy jövőre talán ide jön majd az az edző, de az idei évet az már nem befolyásolja. Számomra mindent elmond az a rém egyszerű tény, hogy ha roster vs roster alapon összehasonlítom ezt a csapatot mondjuk a Raiders-el, akkor egy-két poszt kivételével (RB, OL) szinte minden poszton jobb ez a csapat, mint a Raiders. Nem egy poszton (pl secondary) klasszissal jobb. És a Raiders-t nem egy Mahomes irányítja, hanem egy oké kezdő. Mégis, idén az, hogy megelőzzük a Raiderst az már egy better case scenario lenne. Egyszerűen ez a stáb nem tud mit kezdeni a keze alá kapott tehetségekkel. Nem csak irányítóval, akkor mégis mit várjak irányító poszton.

Szóval jussunk túl ezen az idényen, aztán jöjjön már végre egy új stáb, ami remélhetőleg jobb lesz ennél. Fangio remek DC, de nem HC matéria, és kész. Kár erőltetni. Kár volt már idén is.
peterk2005
Azt a kurva.

Ne igyál többet.
Amadeus
Mondjuk szerintem a QB-RB-OL az több kapásból több mint 1-2 poszt és szerintem alaposan túlértékelt keret a Broncos (QB-t leszámítva is), de azért ezt a véleményt elolvasnám kifejtve is. Ha nincs kedved nem kell indokolni, csak a relációk, hogy hol érzed fordítva így a denveri buborékon kívülről. Érvekkel persze még jobb.

Csak mert ennél bátrabb vélemények az általánosak a Broncos country-ban, lehet a többség, de egy elhanyagolhatatlan méretű tömeg mindenképp úgy gondolja hogy egyetlen QB-ra vagyunk a SB contender csapattól. Ami szerintem hatalmas túlzás, vagy melyik QB-val, Mahomes-szal persze, de ha mondjuk Stafforddal azok lennénk miért nem fizettük őt ki, mint ahogy tették azok, akik úgy gondolják hogy vele contenderek, ha meg vele nem vagyunk esélyesek, akkor azért messze az a QB, akivel azok vagyunk, ha meg bárki szerint a döntéshozók közül Teddy > Stafford akkor sosem leszünk contenderek.

Lehet hogy ezek a vélemények mérgezik az én józan megítélésemet is, de QB nélkül nézve a két keretet, nem szívesen cserélném ki egymással a kettőt.
| TremendousJobot viszont odaadnám ellenérték nélkül is nektek úgyis mindig jó üzlet amikor tőlünk viszitek a HC-t Shannytől Dennis Allenen át del Rioig... |

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 813 — "Montoya por favor!"

peterk2005
Azt a kurva.

Ne igyál többet.
Amadeus
Mondj egy másik posztot. Egyedül Waller jobb mint Fant még. Ennyi. Nem kéne ilyen hamar a pohár fenekére nézned neked se.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz