NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 4 éve
PM_the_sheriff Denver Broncos 1 155
Elvileg Jeudy rontgenje negatív és “csak” randulas

You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 4 éve
Bozontron Denver Broncos 553
Passzjátékkal nyertünk meccset. Ezt még újra szokni kell... 😊 Csak Jeudy ne legyen súlyos...!
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 813 — "Montoya por favor!"
ez nagyon király volt, csak így tovább Teddy 😊

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
na akkor jó szezont mindenkinek 😊
CSAK A BRONCOS

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
xrace77 Denver Broncos 4 710
több mint 4 éve
Teabee Denver Broncos 796
nem ismerem a Giants-et, a tightenden kívül van komoly hiányzó?
Collin Johnson WR
Josh Jackson CB
Sam Beal CB
Justin Hilliard LB
Evan Engram TE
Quincy Roche LB
több mint 4 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 979
Chubb inaktív ma.

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 4 éve
Bozontron Denver Broncos 553
Valamiért úgy érzem, 2 negyed szenvedés után összeáll a játékunk mint a krumplistészta és bedaráljuk a Giants-et.
Persze én örök optimista vagyok😊
dreadman
Te vagy optimista? én 35-3as győzelmet várok, mesélj még... 😀 😀
több mint 4 éve
Valamiért úgy érzem, 2 negyed szenvedés után összeáll a játékunk mint a krumplistészta és bedaráljuk a Giants-et.
dreadman
mindenkit megbaszunk, a Raiderst meg a nőket kétszer is 😉

több mint 4 éve
dreadman Denver Broncos 171

Positive Vibration
több mint 4 éve
Gerichill Denver Broncos 547
Holnap végre meccsnap. Hihetetlen, hogy már megint itt tartunk. 😀

Ki mire számít a meccs kapcsán? Én nem merek jósolni, mert egy sima győzelemtől kezdve egy csúnya lebőgésig mindent el tudok képzelni. Mindenesetre ha bármit akarunk kezdeni ebben a szezonban, nem lebecsülve a Giants-et, de mindenképpen nyerni kéne.
roberto23
Az a baj, hogy szerintem ezt fordítva is így gondolják 😀
Wyatt
Nyilván így gondolják, de szerintem ez mindkét oldalon egy értékmérő lesz valamennyire.
több mint 4 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 191

Ki mire számít a meccs kapcsán? Én nem merek jósolni, mert egy sima győzelemtől kezdve egy csúnya lebőgésig mindent el tudok képzelni. Mindenesetre ha bármit akarunk kezdeni ebben a szezonban, nem lebecsülve a Giants-et, de mindenképpen nyerni kéne.
roberto23
Szerintem egy nagyon undorító győzelem lesz, védelmek dominálnak majd, de nálunk több a playmaker és ez lesz a különbség. Mondjuk ha ezt a szezont nem 3-0-val kezdjük akkor azonnal kirúgnék mindenkit, nehéz lenne elképzelni könnyebb sorsolást.
Vonster
Lehet abból 4 is, ha a hollók továbbra is úgy hullanak mint a legyek...

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Vonster Denver Broncos 1 209

roberto23
Szerintem egy nagyon undorító győzelem lesz, védelmek dominálnak majd, de nálunk több a playmaker és ez lesz a különbség. Mondjuk ha ezt a szezont nem 3-0-val kezdjük akkor azonnal kirúgnék mindenkit, nehéz lenne elképzelni könnyebb sorsolást.
több mint 4 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

roberto23
Az a baj, hogy szerintem ezt fordítva is így gondolják 😀

több mint 4 éve
Teabee Denver Broncos 796
síma győzelem
több mint 4 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 979

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 4 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
meccs lesz ma a Mile High-on

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 751 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 787 — The only discipline that lasts, is self discipline
A hozzászólás író mező fölött vannak ikonok is. A lakat mellett jobbra levő ikon a kép beszúrás ikonja, az be is teszi neked azt az img taget, lezárással együtt. A kép címét kell csak bemásolnod a két kapcsos zárójellel lezárt img tag közé.

OFF
Miért nem tudok képet beilleszteni?
ON
dreadman
Amíg nem tudjuk hogy próbálod, addig segíteni se tudunk.
img tag-ek közé kell tenni és az url-nek képkiterjesztésre kell végződnie. jpg, png, jpeg, ...
Pár hsz-szel lejjebb be van szúrva egy kép, onnan tudsz puskázni.

Ha nem megy - lehet valami hiba van - itt tudsz segítséget kérni
 bowl.hu/forum/oldalszerviz/az-oldal-mukodesevel-kapcsolatos-eszrevetelek
Black_Adder

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 469
OFF
ON
dreadman
Amíg nem tudjuk hogy próbálod, addig segíteni se tudunk.
img tag-ek közé kell tenni és az url-nek képkiterjesztésre kell végződnie. jpg, png, jpeg, ...
Pár hsz-szel lejjebb be van szúrva egy kép, onnan tudsz puskázni.

Ha nem megy - lehet valami hiba van - itt tudsz segítséget kérni
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Az oldal működésével kapcsolatos észrevételek - Oldalszerviz | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 4 éve
dreadman Denver Broncos 171
OFF
ON

Positive Vibration
több mint 4 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 469
Csabi máris Von nyomdokaiba lépett

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 4 éve
tenorx 14 118 — fő libsi
Külföldi fórumokon Broncos drukkerek azt írják, hogy ez megmagyarázza azt is, hogy Fangio miért nem favorizálta annyira Lockot az idei QB battleben - ez eléggé megkérdőjelezi a leadershipet tőle.
több mint 4 éve
tenorx 14 118 — fő libsi
Ez megmagyarázza, hogy miért nem mozgatták el a meccseteket tavaly, amikor nem volt QB:

több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 787 — The only discipline that lasts, is self discipline
Az benne volt, hogy Manning után jön néhány év szenvedés. Az fog bosszantani de nagyon, ha ennek a néhány év szenvedésnek nem az lesz a forgatókönyve, amit be kellett volna futnunk. Az én fejemben ez azt jelenti, hogy visszaesés, elöl húzás, egy csomó erőforrás (feltrade, első körökkel) beleinvesztálása egy új top irányítóba. Aztán 1-2 év teszt, és ha nem jön be, akkor még egyszer ugyanez (mert akkor meglesz az újabb top pick is). Egy ilyen forgatókönyvet óhatatlanul bejár előbb-utóbb minden franchise ebben a zárt, draftra épülő játékrendszerben. Én amiatt fogok bosszankodni, ha az idei draft classal is az lesz a helyzet, mint a néhány évvel ezelőttivel. Akkor elmondhatjuk majd, hogy két top pickes évünk is volt, és mi még csak meg sem próbáltuk. Ami azért lesz nagyon bosszantó, mert akik igen, akik mertek rizikózni, azok közül több csapatnak ma már van irányítója, és a playoffban való minél messzebb jutás a reális cél a számukra.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)