NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
48
23
Denver Broncos
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
CSAK A BRONCOS
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
👀 our inactives for #DENvsNYG » https://t.co/wyv92C4dCI pic.twitter.com/boQlO9B3Fa
— Denver Broncos (@Broncos) September 12, 2021
Collin Johnson WR
Josh Jackson CB
Sam Beal CB
Justin Hilliard LB
Evan Engram TE
Quincy Roche LB
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
Valamiért úgy érzem, 2 negyed szenvedés után összeáll a játékunk mint a krumplistészta és bedaráljuk a Giants-et.Te vagy optimista? én 35-3as győzelmet várok, mesélj még... 😀 😀
Persze én örök optimista vagyok😊
dreadman
Valamiért úgy érzem, 2 negyed szenvedés után összeáll a játékunk mint a krumplistészta és bedaráljuk a Giants-et.mindenkit megbaszunk, a Raiderst meg a nőket kétszer is 😉
dreadman
Positive Vibration
Nyilván így gondolják, de szerintem ez mindkét oldalon egy értékmérő lesz valamennyire.Holnap végre meccsnap. Hihetetlen, hogy már megint itt tartunk. 😀Az a baj, hogy szerintem ezt fordítva is így gondolják 😀
Ki mire számít a meccs kapcsán? Én nem merek jósolni, mert egy sima győzelemtől kezdve egy csúnya lebőgésig mindent el tudok képzelni. Mindenesetre ha bármit akarunk kezdeni ebben a szezonban, nem lebecsülve a Giants-et, de mindenképpen nyerni kéne.
roberto23
Wyatt
Lehet abból 4 is, ha a hollók továbbra is úgy hullanak mint a legyek...Holnap végre meccsnap. Hihetetlen, hogy már megint itt tartunk. 😀Szerintem egy nagyon undorító győzelem lesz, védelmek dominálnak majd, de nálunk több a playmaker és ez lesz a különbség. Mondjuk ha ezt a szezont nem 3-0-val kezdjük akkor azonnal kirúgnék mindenkit, nehéz lenne elképzelni könnyebb sorsolást.
Ki mire számít a meccs kapcsán? Én nem merek jósolni, mert egy sima győzelemtől kezdve egy csúnya lebőgésig mindent el tudok képzelni. Mindenesetre ha bármit akarunk kezdeni ebben a szezonban, nem lebecsülve a Giants-et, de mindenképpen nyerni kéne.
roberto23
Vonster
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
Holnap végre meccsnap. Hihetetlen, hogy már megint itt tartunk. 😀Szerintem egy nagyon undorító győzelem lesz, védelmek dominálnak majd, de nálunk több a playmaker és ez lesz a különbség. Mondjuk ha ezt a szezont nem 3-0-val kezdjük akkor azonnal kirúgnék mindenkit, nehéz lenne elképzelni könnyebb sorsolást.
roberto23
Holnap végre meccsnap. Hihetetlen, hogy már megint itt tartunk. 😀Az a baj, hogy szerintem ezt fordítva is így gondolják 😀
roberto23

„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
Coming to @EmpowerField for @CUBuffsFootball on Saturday? 🏟
— Colorado Buffaloes (@CUBuffs) September 9, 2021
Everything you need to know:
📝 https://t.co/XpLWlKe89w pic.twitter.com/QcQKfmCUZQ

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
OLB Bradley Chubb (ankle) was limited, while TE Noah Fant (knee) was a full participant.
— Denver Broncos (@Broncos) September 9, 2021
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
OFFAmíg nem tudjuk hogy próbálod, addig segíteni se tudunk.
Miért nem tudok képet beilleszteni?
ON
dreadman
img tag-ek közé kell tenni és az url-nek képkiterjesztésre kell végződnie. jpg, png, jpeg, ...
Pár hsz-szel lejjebb be van szúrva egy kép, onnan tudsz puskázni.
Ha nem megy - lehet valami hiba van - itt tudsz segítséget kérni
bowl.hu/forum/oldalszerviz/az-oldal-mukodesevel-kapcsolatos-eszrevetelek
Black_Adder

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
OFFAmíg nem tudjuk hogy próbálod, addig segíteni se tudunk.
Miért nem tudok képet beilleszteni?
ON
dreadman
img tag-ek közé kell tenni és az url-nek képkiterjesztésre kell végződnie. jpg, png, jpeg, ...
Pár hsz-szel lejjebb be van szúrva egy kép, onnan tudsz puskázni.
Ha nem megy - lehet valami hiba van - itt tudsz segítséget kérni
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
Bradley Chubb detained on failure-to-appear warrant https://t.co/2Q2KsuFDhf via @9NEWS #9sports
— Mike Klis (@mikeklis) September 7, 2021
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
Why did Goodell ignore #Broncos’ pleas to move #Saints game? Surveillance video from Denver’s facility showed QBs had tried to fool system. They had removed their contact-tracing devices and put them in four corners of meeting room, then they sat together to watch film. #Denver7 https://t.co/g2e6RJMYxm
— Troy Renck (@TroyRenck) September 7, 2021
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)