Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Az nem zavar, hogy a Lions már tavaly is 2. kört volt hajlandó adni Asantéért? A Philly 1. kört akart mindenképp, emiatt nem lett semmi sem a tradeből. De most biztosan 1+2-t megadnának érte. 😂 😂 😂Kapnátok Samuelt és egy 2. kör közepét 1/23-ért. na ne mond hogy nem lenne jó üzlet.
Idén talán a 2. kört adná oda a Lions, de azon sem lepődnék meg, ha csak a 3. kör lenne a max.Stez
Ez nagyjából átszámolva 2 2. körös az 1/23-ért.
több mint 12 éve
Az nem zavar, hogy a Lions már tavaly is 2. kört volt hajlandó adni Asantéért? A Philly 1. kört akart mindenképp, emiatt nem lett semmi sem a tradeből. De most biztosan 1+2-t megadnának érte. 😂 😂 😂 Idén talán a 2. kört adná oda a Lions, de azon sem lepődnék meg, ha csak a 3. kör lenne a max.
több mint 12 éve
A 2. kört mi adnánk nektek Samu melléSemmiképp nem keverném bele a mi első körösünket, főleg ha Tulloch tényleg nem marad.
Samuel+2/17=1/23Shawn84
Akkor ott kezdő MLB-t kell húzni.
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
A 2. kört mi adnánk nektek Samu mellé1. + 2. kör? Észnééééééééééél vagy?Véleményem szerint nincs olyan nagy CB need.Mai korábbi hozzászólásom az Eagles topikból. kis fantáziálás.
Wrightot azért símán lehet pótolni.
Lesz még itt meglepi trade,kinézem Mayhewból.
Már tavaly is pedzegettük Samuelt például.Bazzani
Leigazoljuk Tulokot. Drafton első körben felmegyünk a Cardinals elé és behúzzuk DeCastrot. Ezért odaadjuk az egyik 2. körösünket idénről ,meg a jövő évi 2. kört. Aztán Asantét elcseréljük Detroitba az 1/23-ért meg a másik 2. körért, vagy 3. körért. Ott behúzzuk Zach Brownt.Shawn84
Egy síma másodikat sokallnék érte.
30+ éves.Bazzani
Samuel+2/17=1/23
több mint 12 éve
A trade-del jönne a fizuja is....hát kellene az Detroitba?Szeretnétek ti azt. 😀Véleményem szerint nincs olyan nagy CB need.Visszajött Millen GM-nek? 😛 😀 A Sámuel-tréd felvetése miatt gondolom... 😊Bear
Azért Samuel > Wright.
De nem kell sztem sem.Bazzani
Most kínlódtatok egy hetet, h legyen hely a capben....
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
1. + 2. kör? Észnééééééééééél vagy?Mai korábbi hozzászólásom az Eagles topikból. kis fantáziálás.Ha enged is, akkor se fog maradni szerintem.Véleményem szerint nincs olyan nagy CB need.
Biztos sértve érzi magát, hogy a Lions nem kapkod utána ilyen 9 millás igény után, aztán gondolom húz innen. Aminek nem örülnék és szerintem baszott nagy lyuk keletkezne az LB sorban a már meglévő CB need mellé..Stez
Leigazoljuk Tulokot. Drafton első körben felmegyünk a Cardinals elé és behúzzuk DeCastrot. Ezért odaadjuk az egyik 2. körösünket idénről ,meg a jövő évi 2. kört. Aztán Asantét elcseréljük Detroitba az 1/23-ért meg a másik 2. körért, vagy 3. körért. Ott behúzzuk Zach Brownt.Shawn84
Egy síma másodikat sokallnék érte.
30+ éves.
több mint 12 éve
Szeretnétek ti azt. 😀Visszajött Millen GM-nek? 😛 😀 A Sámuel-tréd felvetése miatt gondolom... 😊BearHa enged is, akkor se fog maradni szerintem.Véleményem szerint nincs olyan nagy CB need.
Biztos sértve érzi magát, hogy a Lions nem kapkod utána ilyen 9 millás igény után, aztán gondolom húz innen. Aminek nem örülnék és szerintem baszott nagy lyuk keletkezne az LB sorban a már meglévő CB need mellé..Stez
Azért Samuel > Wright.
De nem kell sztem sem.
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Mai korábbi hozzászólásom az Eagles topikból. kis fantáziálás.Ha enged is, akkor se fog maradni szerintem.Véleményem szerint nincs olyan nagy CB need.
Leigazoljuk Tulokot. Drafton első körben felmegyünk a Cardinals elé és behúzzuk DeCastrot. Ezért odaadjuk az egyik 2. körösünket idénről ,meg a jövő évi 2. kört. Aztán Asantét elcseréljük Detroitba az 1/23-ért meg a másik 2. körért, vagy 3. körért. Ott behúzzuk Zach Brownt.
több mint 12 éve
Visszajött Millen GM-nek? 😛 😀 A Sámuel-tréd felvetése miatt gondolom... 😊Ha enged is, akkor se fog maradni szerintem.Véleményem szerint nincs olyan nagy CB need.
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Ha enged is, akkor se fog maradni szerintem.Akkor már csak mi maradunk potenciális jelöltek. Még a Bucs is hajt LB-re de ők főleg Lofton irányába nézelődnek, szóval én reménykedem. Szerintetek Tullochnak mennyi járna éves szinten reálisan nézve?
több mint 12 éve
Ha enged is, akkor se fog maradni szerintem.Véleményem szerint nincs olyan nagy CB need.
Már tavaly is pedzegettük Samuelt például.
több mint 12 éve
Ha enged is, akkor se fog maradni szerintem.Biztos sértve érzi magát, hogy a Lions nem kapkod utána ilyen 9 millás igény után, aztán gondolom húz innen. Aminek nem örülnék és szerintem baszott nagy lyuk keletkezne az LB sorban a már meglévő CB need mellé..
több mint 12 éve
Azt írják,hogy ennyiért nem fogjuk megtartani.Reidék az elmúlt évben is csináltak már érdekes dolgokat. Idén is jó formában vannak. Azért bízom benne. Jay Glazer már bebökött ma egy olyat, hogy hozzánk aláírt, de aztán törölték ezt a tweetet. Szerintem jó eséllyel nálatok marad. Mi nem ugrálhatunk addig amíg Samuel 6 millája nálunk van, mert most akarunk Shadynek is hosszútávút adni.Ez elég sok. Eagles FO se nagyon szokott ekkorát adni.Shawn84Ha mi nem, ti nem akkor ki?
Tampa már elköltött egy csomót.
Bengalsnak meg Broncosnak van pénze de oda meg nem kell.Bazzani
Közben jön hozzátok Atogwe vizitálni.Shawn84
Mondjuk ha nem adja meg neki senki,akkor úgyis enged az igényekből.
több mint 12 éve
Rendelje meg neten.Hátha csak egy Mustangért ugrik be.Shawn84Atogwe megy hozzátok a jövő hétenapeszosSzenzációs. Kezdőink megvannak cserének meg nem hiszem,hogy jönne.
De legalább öreg meg drága.Bazzani
A doppingbomba haverjával együtt meg menjenek máshova.
több mint 12 éve
És sérült volt....Atogwe megy hozzátok a jövő hétenapeszosSzenzációs. Kezdőink megvannak cserének meg nem hiszem,hogy jönne.
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Hátha csak egy Mustangért ugrik be.Atogwe megy hozzátok a jövő hétenapeszosSzenzációs. Kezdőink megvannak cserének meg nem hiszem,hogy jönne.
több mint 12 éve
Atogwe megy hozzátok a jövő hétenapeszosSzenzációs. Kezdőink megvannak cserének meg nem hiszem,hogy jönne.
De legalább öreg meg drága.
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Reidék az elmúlt évben is csináltak már érdekes dolgokat. Idén is jó formában vannak. Azért bízom benne. Jay Glazer már bebökött ma egy olyat, hogy hozzánk aláírt, de aztán törölték ezt a tweetet. Szerintem jó eséllyel nálatok marad. Mi nem ugrálhatunk addig amíg Samuel 6 millája nálunk van, mert most akarunk Shadynek is hosszútávút adni.Ha mi nem, ti nem akkor ki?Free agent MLB Stephen Tulloch is reportedly seeking a long-term deal that will top that of Browns MLB D'Qwell Jackson's five-year, $42.5 million contract.Ez elég sok. Eagles FO se nagyon szokott ekkorát adni.Shawn84
Azt hiszem ez bukó, itt ennyit szerintem nem fog kapni.Stez
Bengalsnak meg Broncosnak van pénze de oda meg nem kell.Bazzani
Közben jön hozzátok Atogwe vizitálni.
több mint 12 éve
Atogwe megy hozzátok a jövő héten
több mint 12 éve
Ha mi nem, ti nem akkor ki?Free agent MLB Stephen Tulloch is reportedly seeking a long-term deal that will top that of Browns MLB D'Qwell Jackson's five-year, $42.5 million contract.Ez elég sok. Eagles FO se nagyon szokott ekkorát adni.Shawn84
Bengalsnak meg Broncosnak van pénze de oda meg nem kell.
több mint 12 éve
Free agent MLB Stephen Tulloch is reportedly seeking a long-term deal that will top that of Browns MLB D'Qwell Jackson's five-year, $42.5 million contract.Nem tudom.
Majdnem 20milla helyünk van.
Ez olyan 9 lenne évente.
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Free agent MLB Stephen Tulloch is reportedly seeking a long-term deal that will top that of Browns MLB D'Qwell Jackson's five-year, $42.5 million contract.Ez elég sok. Eagles FO se nagyon szokott ekkorát adni.
több mint 12 éve
Free agent MLB Stephen Tulloch is reportedly seeking a long-term deal that will top that of Browns MLB D'Qwell Jackson's five-year, $42.5 million contract.Azt hiszem ez bukó, itt ennyit szerintem nem fog kapni.
több mint 12 éve
FA linebacker Tim Shaw will visit with the Lions on Monday, according to a league source. Shaw played his high school ball in Livonia.Bölcsen teszed.... 😊 Elkél az egységbe a segítség...BearA srác kiváló spec. teamer....nálunk is játszott...rimánkodjatok, h idejöjjön....BearMán rimánkodok is. 😉Bazzani
Hétfőn jön.
Várunk reménykedve. 😉
Over the past three years, Tim Shaw has 52 special-teams tackles to rank in the top three in the NFL.
több mint 12 éve
Bölcsen teszed.... 😊 Elkél az egységbe a segítség...Mán rimánkodok is. 😉BazzaniFree agent LB Tim Shaw to visit the Lions early next week, according to a league source”A srác kiváló spec. teamer....nálunk is játszott...rimánkodjatok, h idejöjjön....Bear
Hát ahogy nézem a statjait nem Tulloch pótlására jönne. 😀Bazzani
No.1. Bears