Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 12 éve
Mán rimánkodok is. 😉Free agent LB Tim Shaw to visit the Lions early next week, according to a league source”A srác kiváló spec. teamer....nálunk is játszott...rimánkodjatok, h idejöjjön....Bear
Hát ahogy nézem a statjait nem Tulloch pótlására jönne. 😀Bazzani
több mint 12 éve
Free agent LB Tim Shaw to visit the Lions early next week, according to a league source”A srác kiváló spec. teamer....nálunk is játszott...rimánkodjatok, h idejöjjön....
Hát ahogy nézem a statjait nem Tulloch pótlására jönne. 😀Bazzani
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
jaja most olvasom én ishttp://www.nfl.com/player/timshaw/2495737/profile
na róla fingom sincs 😀Stez
Csere cseréjének a cseréje lenne?
több mint 12 éve
jaja most olvasom én isna róla fingom sincs 😀
több mint 12 éve
Free agent LB Tim Shaw to visit the Lions early next week, according to a league source”Hát ahogy nézem a statjait nem Tulloch pótlására jönne. 😀
több mint 12 éve
Dave Birkett @davebirkett Talked to Ted Ginn. Leaving without a contract. Said he likes the Lions but wants to take things slow. Story on http://Freep.com soon
Gondolom meghallgat még pár ajánlatot.
Dave Birkett @davebirkett
Still holding, waiting for market to move one way or the other RT @AKDW90: Tulloch update, Dave?
Na ez sem lesz egyszerű...
több mint 12 éve
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d8279ecbf/article/former-jags-qb-garrard-reportedly-set-to-meet-with-teams?module=HP11_headline_stackSztem is Garrard lenne az egyik legjobb opció a csere QB posztra.
Sajnos kicsit benéztük a storyt és mindkét backupunk elindult párt keresni a FA első napjaiban. Hill a Ramsnél, Stanton a Jetsnél próbálkozik.
Garrard mögé kell egy fiatal 3.számú QB mondjuk a draftról és a helyzet megoldva.
több mint 12 éve
Annyian mondják már,hogy lassan én is elhiszem ezt. :/Neki is jó opció, Stafford azért nem túl ütésűlló, a Lionsnak is, mert ő simán elviszi a csapatot. Win-winDelonso_Persze, ő is fel tudja dobni a levegőbe magasra Megatron felé, aztán majd lesz valami 😊Gyurma Pappa
Megatronnak volt 1680yard elkapása. Gondolom a másik 3500yardnyi passz is neki ment csak valaki elkapta előle. 😊
több mint 12 éve
Neki is jó opció, Stafford azért nem túl ütésűlló, a Lionsnak is, mert ő simán elviszi a csapatot. Win-winDelonso_Persze, ő is fel tudja dobni a levegőbe magasra Megatron felé, aztán majd lesz valami 😊
több mint 12 éve
Neki is jó opció, Stafford azért nem túl ütésűlló, a Lionsnak is, mert ő simán elviszi a csapatot. Win-win
több mint 12 éve
Nem is olyan régen nyilatkozta, hogy backup poszttal is beéri.Magabiztos csávó, majd biztos kiszorítja Staffordot a kezdőből 3 hét után. 😂
több mint 12 éve
FViktor93
2 173
Garrard nálunk kezdi a csapatkereső körútját. Hűha.BazzaniCserének szvsz több mint jó lenne.
több mint 12 éve
Laci ha jó napja van, simán #2 corner lehet itt, ha szar, akkor Berry szintű tróger meccseket fog hozni. 😊De mondom, ha olcsón jön, az nagy üzlet lehet, megvan benne a potenciál.
több mint 12 éve
Sztem az lesz, hogy igazolunk egy Wright szintű cornert (lehet Lacey is) aki Berryvel versenyezhet a no.2CB posztért, Phonso lesz a 4.Aztán ha drafton sikerül hozni egy top CB-t (feltrade is lehet) akkor mindenki hátrébb lép a rangsorban Phonso meg repül vagy trade.
Houston az elsőszámú ez teljesen egyértelmű.
több mint 12 éve
Laci Wright féle CB, annyi különbséggel, hogy Őt sajnos gyakorta #2 CB-ként is agyon szopatták.Egy igazi fantasy CB, tacklegyár, de az elkapásokat általában megcsinálják róla ugyebár, ami gond.
Villanásai vannak, tavaly azért annak ellenére, hogy alapvetően szar, néha nagy playmaker volt. 😀
Nem véletlen, hogy nálunk CB nagy need, Powers az egyetlen korrekt cornerünk. Lacival inkább úgy vagyok, hogy nickelnek egyelőre jobb, kezdő az még túl sok neki.
Rohadt hullámzó a csóka, rookie évében nagyon fasza volt nickelbe, a második éve egyenesen felháborító volt, a tavalyin meg so-so, voltak nagyon tré meccsei, de voltak jók is. Viszont még fejlődhet sokat is akár, olcsón nem hülyeség a szerződtetése, de én azért vésztervet is készítenék. 😊
több mint 12 éve
John Niyo - RT @RavensInsider: Eric Winston's upcoming visits: Chiefs tomorrow, then Rams, Ravens and Lions, per a league source 03-14The Detroit Lions appear to be one of four teams interested in obtaining Houston Texans right tackle Eric Winston.sztem megy a Phinshez, ott több hely van a cap alatt, és kell valaki aki képes megvédeni Manninget/Flynnt 😊
Hoppáhoppá.
Ő azért upgrade lenne Cherilushoz képest.Bazzani
plusz melegebb az időjáráskristof
Ebben nincs benne a Phins.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
The Detroit Lions appear to be one of four teams interested in obtaining Houston Texans right tackle Eric Winston.sztem megy a Phinshez, ott több hely van a cap alatt, és kell valaki aki képes megvédeni Manninget/Flynnt 😊
Hoppáhoppá.
Ő azért upgrade lenne Cherilushoz képest.Bazzani
plusz melegebb az időjárás
több mint 12 éve
http://www.nationalfootballpost.com/Breaking-down-Megatrons-mega-millions.htmlEgy remek cikk a Megadealről.
Kis összehasonlítás például a Fitz szerződéssel.
több mint 12 éve
23.helyen remek választás lehet hájtover ha tulok elmegy...pénzt meg tán itt olvastam,hogy bőven van hely...
azt látni kell,hogy a cb poszt is túlfizetett lett
több mint 12 éve
Beszélik egy Asante trade lehetőségét is... bár szerintem ő túl koros lenne ebbe a csapatba és talán nem egy ballhawk kellene nektek... bár most lassan bármi jöhet a cb poszt volt talán az egyik legrosszabb tavaly leszámítva az RB-t és még most a nem túl jó Wright is elment..JanekVan egy nagy bökkenő.
Samuel fizetése.
Nálunk jelenleg elsőszámú prioritás az MLB poszt megoldása, a backup QB kérdés és az LT poszt.
Ha ezek után belefér akkor nyílván mozdulni fogunk.
Mayhew nyilatkozott valami olyasmit,hogy nem a piacnyitáskor leszünk a legaktívabbak. Megvárjuk amíg leülepszik minden és akkor erősítjük meg a még hiányzó posztokat.
Én nagyon bízok benne, tavaly is türelmetlenkedtünk meg sajnálkoztunk,hogy szarok leszünk. Aztán jött Tulloch, Wright meg kitudja még ki.
A drafton sem hiszem,hogy a 23.helyen fogunk választani. Nagyjából biztos vagyok benne,hogy feltrade lesz valakiért.
több mint 12 éve
Beszélik egy Asante trade lehetőségét is... bár szerintem ő túl koros lenne ebbe a csapatba és talán nem egy ballhawk kellene nektek... bár most lassan bármi jöhet a cb poszt volt talán az egyik legrosszabb tavaly leszámítva az RB-t és még most a nem túl jó Wright is elment..
több mint 12 éve
Laci nem biztos,hogy jobb mint Wright...JanekEgyelőre csak beszélgetni jön. Amúgy meglepődnék,ha Laceyben gondolkodnánk mint kezdő CB. Szerintem felépítünk egy csapatot a draftig,ami elméletben kezdőcsapatnak is megfelelhet, maj BPA módszerrel megerősítjük. CB tuti jön a drafton.
több mint 12 éve
The Detroit Lions appear to be one of four teams interested in obtaining Houston Texans right tackle Eric Winston.Hoppáhoppá.
Ő azért upgrade lenne Cherilushoz képest.