Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 13 éve
Macik CUtler nélkül hasonló cumi sorozatra készülhetnek mint mi.sztem valaki közülünk be fog jutni, 8-8 vagy 9-7 is elég lehet mert sztem a Cowboys csoport második helyezettje (Giants) is max egy 8-8ra lesz jó idén.
A WIldCardra nem régiben meg a Bears
És mi pályáztunk. Most meg tisztán látszik hogy egyikünknek sem lesz helye 😕
Az meg tényleg külön csemege, hogy kétszer annyi időnk lesz készülni a saintsre és meg is nagyon nagy cumi lesz a meccs 😕topmodell
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Macik CUtler nélkül hasonló cumi sorozatra készülhetnek mint mi. A WIldCardra nem régiben meg a Bears
És mi pályáztunk. Most meg tisztán látszik hogy egyikünknek sem lesz helye 😕
Az meg tényleg külön csemege, hogy kétszer annyi időnk lesz készülni a saintsre és meg is nagyon nagy cumi lesz a meccs 😕
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 13 éve
Az milyen szép lesz, hogy nekünk 10 nap van a két meccs között, Saintsnek 5 és még így is ropira fognak minket ütni.Ő majd csak 2050-ben tér vissza, amikor SB-t játszik a csapat, azt mondta 😀
Bazzani?MacPhisto
több mint 13 éve
Az milyen szép lesz, hogy nekünk 10 nap van a két meccs között, Saintsnek 5 és még így is ropira fognak minket ütni.Bazzani?
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 13 éve
Jason Hanson-portré: http://www.nytimes.com/2011/11/23/sports/football/lions-hanson-remains-effective-kicker-after-20-seasons.html?_r=1&scp=2&sq=Bigelow&st=cse
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Legalább brumiék is cidáztak.
több mint 13 éve
Houstonnal mi lett?Nem látom hogy sérült lenne
több mint 13 éve
Hát baaszus Bears elleni első félidő óta nem láttam a csapatot. Nem áll jól a szénánk, hullanak a futóink Stafford olyan pontos kb mint én....
Nem tudom mi lesz idén de ennél sokkal jobb játék kell. Mindenkitől.
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 902
még ott az agydaganat is...Jahvid Best, RB --> IRDeny:-/
Smith is megsérült mike LeShoure mar a training camp alatt.
Tényleg RB temető vagyunk.topmodell
találó volt az a HSZ a Brown trade idején, hogy felétek géppuskázzák meg kínozzák-e a futókat....
4 futó 11 hét alatt.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Jahvid Best, RB --> IRDeny:-/
Smith is megsérült mike LeShoure mar a training camp alatt.
Tényleg RB temető vagyunk.
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 13 éve
Jahvid Best, RB --> IR
több mint 13 éve
Ez az idegeire akartak menni elég vszinű...ez a pár mondat nekem legalábbis eléggé árulkodó,persze ez megszokott dolog,Suh a hülye tlg,ehhez hozzá kell szoknia.http://www.nfl.com/news/story/09000d5d8246eec7/article/lions-dt-suh-says-thirdquarter-ejection-was-unwarranted?module=HP11_headline_stackBullshit. Az idegeire akartak menni - érdemes megnézni mit csinál vele Dietrich - ő meg bekajálta ahogy kell és behisztizett. Kapjon csak pár meccset, hátha megtanulja, bár az szerintem igaz, hogy nem akart sérülést okozni. Ha akart volna, kb. már
hááááát....érdekes magyarázat 😀MarioAna
nem élne a másik csávó...MacPhisto
TJ Lang:"He's been getting dumb penalties all year. That's something we talked about all week: They were probably going to do something stupid along the way. They’ve done it in almost every game."
"Do or Do not. There is no try."
több mint 13 éve
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d8246eec7/article/lions-dt-suh-says-thirdquarter-ejection-was-unwarranted?module=HP11_headline_stackBullshit. Az idegeire akartak menni - érdemes megnézni mit csinál vele Dietrich - ő meg bekajálta ahogy kell és behisztizett. Kapjon csak pár meccset, hátha megtanulja, bár az szerintem igaz, hogy nem akart sérülést okozni. Ha akart volna, kb. már nem élne a másik csávó...
hááááát....érdekes magyarázat 😀MarioAna
több mint 13 éve
MarioAna
1 997
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d8246eec7/article/lions-dt-suh-says-thirdquarter-ejection-was-unwarranted?module=HP11_headline_stackhááááát....érdekes magyarázat 😀
Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
pont kajáltam akkor, de egyetértek szabával, tényleg vicc, amit ezen a téren művelnek a bírók idénA legszebb az volt, amikor KVBt lezászlózták late hitért. Kb. 0,1mp telt el a dobás és a hit között. Előtte Clay nekiment Staffordnak nagyobb késéssel, semmit nem fújtak.MacPhistoNézd végig, nagyon egyoldalúak voltak, nem csoda, hogy felment a pumpa mindenkiben.köszi, ennyire voltam kíváncsi 😊
MacPhisto
és jobbulást a sérülteknek, ez tényleg nagyon para
(OFF: amúgy WR-ként játszottam már DB-t én is, szóval nagyon drukkoltam Davisnek, és továbbra is fogok, ha játszik még ott 😊)Szobi22
több mint 13 éve
szaba
10 547
A DPI meg a RTP a két legkényesebb fújási pont az NFL-ben, vicc, amit művelnek a bírók. Vmit ki kéne találni.A legszebb az volt, amikor KVBt lezászlózták late hitért. Kb. 0,1mp telt el a dobás és a hit között. Előtte Clay nekiment Staffordnak nagyobb késéssel, semmit nem fújtak.MacPhistoNézd végig, nagyon egyoldalúak voltak, nem csoda, hogy felment a pumpa mindenkiben.köszi, ennyire voltam kíváncsi 😊
MacPhisto
(OFF: amúgy WR-ként játszottam már DB-t én is, szóval nagyon drukkoltam Davisnek, és továbbra is fogok, ha játszik még ott 😊)Szobi22
több mint 13 éve
A legszebb az volt, amikor KVBt lezászlózták late hitért. Kb. 0,1mp telt el a dobás és a hit között. Előtte Clay nekiment Staffordnak nagyobb késéssel, semmit nem fújtak.köszi, ennyire voltam kíváncsi 😊csak mert tényleg kíváncsi vagyok, nem kötekedésből:Nézd végig, nagyon egyoldalúak voltak, nem csoda, hogy felment a pumpa mindenkiben.
Szobi22
MacPhisto
több mint 13 éve
Suh-t valahogy át kéne szervezni a Bucsba, és összeállna az "álom" DT pár! 😊 Suh - Big AlVagy ide Albertet, mert az talán könnyebben kivitelezhető!
több mint 13 éve
köszi, ennyire voltam kíváncsi 😊csak mert tényleg kíváncsi vagyok, nem kötekedésből:Nézd végig, nagyon egyoldalúak voltak, nem csoda, hogy felment a pumpa mindenkiben.
második negyedet nem láttam végig, szóval ott lehet, hogy voltak vad döntések, de az durva holdingokat (meg egy facemasknél fogva visszaráncigálást) fújtak le, ha jól emlékszem. de komolyan javíts ki, ha nem így volt, mert nem akarok magamban beszélgetni 😊Szobi22Szobi22
MacPhisto
(OFF: amúgy WR-ként játszottam már DB-t én is, szóval nagyon drukkoltam Davisnek, és továbbra is fogok, ha játszik még ott 😊)
több mint 13 éve
Nem sikerült. Köszönöm mindenkinek, aki lehetővé tette, hogy ismét síkideg legyek hálaadáskor.Megtudnám szokni, hogy 4 naponta játszunk 😊Én csak annyit kérek, hogy ne aludjunk be az elején, ne legyen turnoverparádénk és ne 20+ ponttal szopjunk a meccs bármelyik szakaszában. Ha ki is kapunk (ami ugye vastagon benne van), akkor is legyen szoros és izgalmas.MacPhisto
Persze cserébe a pulyka meccs után hosszú lesz a böjt.
De ha nyerünk parádés hangulat lesz a fórumban.
Én esélytelennek látom. De bízom Mac optimizmusaban.
Az általam predesztinalt forgatókönyv a Pats elleni pulyka meccshez hasonló.
A meccs első félidejében leszünk nagyon jók (kivételesen) és a végére fogalmi el.
Kényelmes nagyon a fel hetes meccs kezdés.
Most hány órával a meccs elott kezdik közvetítéseiket a külföldi csatornák ?!topmodell
Suh takarodj.
több mint 13 éve
Na Kesztyűs Matt ezt is elintézte.Fél csapat lesérült.
Ennél rosszabbul nem jöhettünk volna ki a meccsből.
Mivel a modiknak szúrjuk a szemét ezért nem írok egy darabig.
Sziasztok.
több mint 13 éve
csak mert tényleg kíváncsi vagyok, nem kötekedésből:Nézd végig, nagyon egyoldalúak voltak, nem csoda, hogy felment a pumpa mindenkiben.
Szobi22Nem csoda. Ha én lennék a pályán már az első negyedben felpofoztam volna a kibaszott bírókat.MacPhistomásodik negyedet nem láttam végig, szóval ott lehet, hogy voltak vad döntések, de az durva holdingokat (meg egy facemasknél fogva visszaráncigálást) fújtak le, ha jól emlékszem. de komolyan javíts ki, ha nem így volt, mert nem akarok magamban beszélgetni 😊Szobi22
7-4
Lássuk kit lehet a 15. hely körül draftolni, ki sérül meg majd a következő edzőtábor 2. napján egy évre.
több mint 13 éve
csak mert tényleg kíváncsi vagyok, nem kötekedésből:Nem csoda. Ha én lennék a pályán már az első negyedben felpofoztam volna a kibaszott bírókat.MacPhistomásodik negyedet nem láttam végig, szóval ott lehet, hogy voltak vad döntések, de az durva holdingokat (meg egy facemasknél fogva visszaráncigálást) fújtak le, ha jól emlékszem. de komolyan javíts ki, ha nem így volt, mert nem akarok magamban beszélgetni 😊Szobi22
több mint 13 éve
Szerintem ma pezsgőzhetnek az öregek!nehéz lesz de össze fog jönni