Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 12 éve
JéBé
7 035
Matthews az RT-n gyötri magát keresztül 😛Hát igen.Lions | Jeff Backus sets a franchise recordMár csak egy olyan stat kellene, hogy ez idő alatt hány QB ment IR-re... 😀somoskovig
Mon, 05 Dec 2011 05:39:14 -0800
Detroit Lions OT Jeff Backus set a new franchise record with his 172nd consecutive start in Week 13.
Nem szeressük,de erről azért emlékezzünk meg.Bazzani
Kicsit kettős érzésem van vele kapcsolatban.
Az egyik az amiről Te is beszélsz.
A másik része viszont az,hogy egy rookie megfogja e ilyen szinten az Allen-Peppers -Matthews hármast? Kétlem,de ne legyen igazam.Bazzani
több mint 12 éve
Mondjuk egy Joe Thomas-Jake Long-Clady triót újonc évükben is simán odatettem volna Backus helyére. 😀 Nyilván lutri a dolog, hogy bejön-e egy rookie, másrészről meg lehet akár FA-t is igazolni vagy trade-elni. Pl. McKinnie nem volt túl drága a Ravens-nek, de említhetném a Peters trade-et is Philly-be.Hát igen.Lions | Jeff Backus sets a franchise recordMár csak egy olyan stat kellene, hogy ez idő alatt hány QB ment IR-re... 😀somoskovig
Detroit Lions OT Jeff Backus set a new franchise record with his 172nd consecutive start in Week 13.
A másik része viszont az,hogy egy rookie megfogja e ilyen szinten az Allen-Peppers -Matthews hármast? Kétlem,de ne legyen igazam.Bazzani
több mint 12 éve
-Jim Schwartz met with the Lions' captains while the team was flying back to Detroit from New Orleans, likely to talk about the penalty issues they have had in recent weeks.Remélem volt eredménye a dolognak. Igaz,hogy a Jax-Chargers meccsen olyanért semmit nem adtak amiért Titus kapta a büntit. :/
-Dominic Raiola is right: Lions need to 'shut up and play'
😀
-Did Not Practice
RB Kevin Smith (Ankle), DE Lawrence Jackson (Thigh), DE Kyle Vanden Bosch (Not Injury Related), DT Nick Fairley (Foot), S Louis Delmas (Knee), CB Chris Houston (Knee)
Limited In Practice
OG Rob Sims (Shoulder), DE Willie Young (Ankle), LB Justin Durant (Hamstring), CB Brandon McDonald (Thigh)
Elég kemény lista. reméljük nem a cserecsapat játszik a Vikings ellen.
több mint 12 éve
Hát igen.Lions | Jeff Backus sets a franchise recordMár csak egy olyan stat kellene, hogy ez idő alatt hány QB ment IR-re... 😀somoskovig
A másik része viszont az,hogy egy rookie megfogja e ilyen szinten az Allen-Peppers -Matthews hármast? Kétlem,de ne legyen igazam.
több mint 12 éve
Lions | Jeff Backus sets a franchise recordMár csak egy olyan stat kellene, hogy ez idő alatt hány QB ment IR-re... 😀
több mint 12 éve
Lions | Jeff Backus sets a franchise record Mon, 05 Dec 2011 05:39:14 -0800
Nem szeressük,de erről azért emlékezzünk meg.
több mint 12 éve
Amúgy nem teljesen értem Bazzanit, pont most húzza fel magát.Hamár meg lettem szólítva akkor:
Én amióta a Lionsnak szurkolok ez az eddigi legrövidebb szezon. Szó szerint elrepul. Azért a 0-16 egy igazán hosszú szezon volt.
Én is sok évben hagytam a fórumot a p*cs@ba, de ott kiabranditoan szerepeltünk.
Ahhoz képest, hogy milyen melyről jövünk, ez a szezon nekünk mar előrelépés. És jó eséllyel lesz ez a szezon pozitív. Azért az elmúlt években bármikor kiegyeztunk volna egy 8-8al is 😉
SZOVAL BAZZANI (tudom, hogy olvasod).. Gyere vasárnap az eredmenykovetobe :-!topmodell
Közel sem a szereplésünkön húztam fel magam,azzal valamennyire (egy győzelem + kellene) elégedett vagyok.
Igazából azzal lett tele a tököm,hogy bizonyos emberek módszeresen baszogatnak minket a pesszimizmusunk/elégedetlenségünk miatt. Miénk a legelbaszottabb franchise,amióta én a Lionsnak szurkolok nemhogy PO de még pozitív szezonunk sem volt. Sőt nullás sem...
Az,hogy a bírók módszeresen csalnak ellenünk egy dolog. De ha ezt szóvátesszük akkor jön a sok nagyokos (akik amúgy a saját topikjukban rendszeresen sírnak a bírók miatt) és rúgnak belénk mégegyet.
Naszóval ez a bajom.
Amúgy meg lenyugodtam és visszatértem. 😉
több mint 12 éve
Szerintem inkább az volt túlzás amit a szezon elején láttunk tőlük.Félreértesz.
Nem lehet szinte csak egy elkapora játszani.
És egyébként sem az a cél, hogy Megatronnak jó statisztikai legyenek.
A vikingek abszolút verhetoek.
Amúgy is a maradék 4ből 3at hozni kell a rajatszashoz.
Papíron ez a legkönnyebb.topmodell
Ő az egyetlen biztos pontja Staffordnak. Egyébiránt Őt kéne először figyelnie Staffnak, ha gondban van például, de egyébként is. Szezon elején így is tett és volt több hosszú passza is Megatron felé, aki meg nem hazudtolta meg magát, többször duplázva szedte le a lasztit. Manapság egyáltalán nem ez megy, mert folyton Staffordot figyelem. Keveset keresi Megatront, nem is őt figyeli általában és ezért is estek vissza Megatron statjai az utóbbi hetekben, de ez mondjuk eléggé kihat a meccsek végkimenetelére is. A probléma ott van, hogy egy alibis Burlesont keres Stafford, egy Schefflert, aki nem sokszor tudja megverni a védőjét, egy Pettigrewt, akinek tudtommal tavaly a legtöbb dropja volt és idén is rendre elejti a passzokat, valamint egy Titus Youngot, aki a szezon elején berobbant és jó volt, azóta viszont kis túlzással baromi gyenge. 1-2 elkapásra jó, de semmi több. De ne érts félre, én egy szóval se mondom azt, hogy csak és kizárólag Megatront kéne lasztikkal löbbölni ám!
De ha Megatront 1-1-be hagyják egy CB-vel, akkor felé kell passzolni, mert valszeg meg fogja verni a CB-jét (jó, Revist nem) és onnan meg ez egyenes TD. És amíg Stafford nem volt sérült, addig nyomatta is ezeket a mély passzokat, amikből jöttek is a TD-k szép számmal. Az mondjuk mellékes, hogy a legutóbbi hetekben a legtöbb mély passz Megatron felé rövid volt, holott legalább 3-4-5-ből sima TD lehetett volna, mert Megatron amúgy az emberét megverte, egyszerűen nem tudta odadobni neki Stafford a labdát. A Saints ellen is volt egy ilyen, holott elvileg Stafford ujja már nem sérült.. És én ezt rohadtul hiányolom az utóbbi hetek Lionsából és Staffordjából. Nem vállalja be, eltűnt a vakmerősége, ami a szezon elején hozta a sikert. És momentán szerintem kurvára nincsen értelme egy meccsen 30 screent erőltetni például, de ez mondjuk teljesen az OC faszsága. És azért, mert a Saints ellen is 30-ból 2 bejött és 20-25 yardokat hoztak vele, azért még kurvára nem nevezném sikeresnek. Keveslem a sima slanteket is, amikor az egyik legnehezebben levédekezhető passzjáték, Megatront meg így is alig bírják megfogni. Slantben ennyire sem hinném.. De arra Titus is jó a gyorsaságával és még a lassú fos Burleson is. Abszolut semmi kreativitás nincsen a játékhívásokban és úgy, hogy meccsenként 100-150 yardot eszkábál össze a csapat, még úgy is simán folyamatosan nyerhetne, ha valami olyan OC-ja lenne Schwartznak, aki ért is a szakmájához. És ezek baszottul fel tudnak húzni engem, amikor hétről-hétre ugyanezek a gondok vannak és már állandósultak. Tré kimondani, de szerintem ide illene elképesztően a jó öreg McDaniels 😀
több mint 12 éve
Amúgy nem teljesen értem Bazzanit, pont most húzza fel magát.Így van jöjjön, Oroszlán verés lesz én se hagyom ki 😊
Én amióta a Lionsnak szurkolok ez az eddigi legrövidebb szezon. Szó szerint elrepul. Azért a 0-16 egy igazán hosszú szezon volt.
Ahhoz képest, hogy milyen melyről jövünk, ez a szezon nekünk mar előrelépés. És jó eséllyel lesz ez a szezon pozitív. Azért az elmúlt években bármikor kiegyeztunk volna egy 8-8al is 😉
SZOVAL BAZZANI (tudom, hogy olvasod).. Gyere vasárnap az eredmenykovetobe :-!topmodell
több mint 12 éve
Amúgy nem teljesen értem Bazzanit, pont most húzza fel magát. Én amióta a Lionsnak szurkolok ez az eddigi legrövidebb szezon. Szó szerint elrepul. Azért a 0-16 egy igazán hosszú szezon volt.
SZOVAL BAZZANI (tudom, hogy olvasod).. Gyere vasárnap az eredmenykovetobe :-!
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 12 éve
Szerintem inkább az volt túlzás amit a szezon elején láttunk tőlük. Nem lehet szinte csak egy elkapora játszani.
És egyébként sem az a cél, hogy Megatronnak jó statisztikai legyenek.
A vikingek abszolút verhetoek.
Amúgy is a maradék 4ből 3at hozni kell a rajatszashoz.
Papíron ez a legkönnyebb.
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 12 éve
Ha hétvégén nem nyerünk, akkor mehetünk hivatalosan is a lefolyóba. Stafford remélem úgy játszik mint vasárnap, elég kell legyen.MacPhistoAz mondjuk teljesen érthetetlen, hogy miért ilyen ritkán keresi Megatront. Rá sem lehet fogni, hogy azért, mert duplázzák, mert egyáltalán nem így van. A fő fegyver és fontos yardok maradnak benne így.
több mint 12 éve
Ha hétvégén nem nyerünk, akkor mehetünk hivatalosan is a lefolyóba. Stafford remélem úgy játszik mint vasárnap, elég kell legyen.
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
pedig már ezerszer láttam 😀gratulálok 😀MacPhisto
csak most tűnt fel...Amadeus91
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
gratulálok 😀
csak most tűnt fel...Amadeus91
több mint 12 éve
fújj fújjMaradjunk annyiban ha Packers mezben lenne, most a kezét csókolgatnák.mocskos paraszt bírókSzobi22
:rolleyes:MacPhisto
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Maradjunk annyiban ha Packers mezben lenne, most a kezét csókolgatnák.mocskos paraszt bírók
:rolleyes:MacPhisto
több mint 12 éve
Burleson became the first player since the start of the 2001 season to be penalized for offensive pass interference three times in a single game.Maradjunk annyiban ha Packers mezben lenne, most a kezét csókolgatnák.
:rolleyes:
több mint 12 éve
Beírnám hogy 7-5 de a dirty paraszt Burleson idelépett és meglökte a kezem. Szerencsére befújták.
több mint 12 éve
hát hajrá, de sztem a saints kicsinál titeket, így szinte 100% lesz neki a csoport elsőség...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Eddig jó a hét, kiszopott a falcons és a medvék meg bevették a vastag brét 😀
több mint 12 éve
lehet örülni, kiszálltunk a PO-ért folyó harcból.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Nem lehetne amúgy játék nélkül feladni a meccset?Azért ennyire nem siralmas a helyzet
Suh kiesésével annyi pass rush sem lesz mint eddig, a secondarynk meg sérült. Brees szerintem dob vagy 500 yardot.MacPhisto
több mint 12 éve
Nem lehetne amúgy játék nélkül feladni a meccset?Mindig jó ilyen hszeket olvasni 😊
Suh kiesésével annyi pass rush sem lesz mint eddig, a secondarynk meg sérült. Brees szerintem dob vagy 500 yardot.MacPhisto
Ja nem.