Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Vagy amelyikre legolcsóbb lesz megvenni a közvetitési jogot... 😊Ja és egy dolgot meg kell jegyeznem.Az NFC East rangadó lesz abból sztem.proki
Amióta követem a Lionst (2006) ez az első nem negatív szezon.
Apró örömök. 😀
Amúgy 24.én van némi esélyünk,hogy a Sport TV-n adják a meccsünket.
Két meccs lesz rajtunk kívül.
PHI @ DAL
SF @ SEABazzani
több mint 12 éve
Ja és egy dolgot meg kell jegyeznem.Az NFC East rangadó lesz abból sztem.
Amióta követem a Lionst (2006) ez az első nem negatív szezon.
Apró örömök. 😀
PHI @ DAL
SF @ SEABazzani
több mint 12 éve
Ja és egy dolgot meg kell jegyeznem.Amióta követem a Lionst (2006) ez az első nem negatív szezon.
Apró örömök. 😀
PHI @ DAL
SF @ SEA
több mint 12 éve
Jim Schwartz told reporters Monday that injuries to CBs Eric Wright (hamstring) and Aaron Berry (shoulder) aren’t season-ending, but he didn’t offer timelines for their return. Schwartz said he’s not concerned about DB depth Sunday vs. Oakland. “I’m optimistic we will get a significant portion of those (injured DBs) back," he said.Hat igen ezzel a Secondaryvel nem.Blevisztem Oaklandet verni kell hétvégén, különben necces.BleviFogalmazzuk át.
Ha nem nyerünk a Raiders ellen,akkor vége az álomnak.
Chargerst nem hiszem,hogy megverjük.Bazzani
Az viszont jó jel,hogy egyelőre nem hoztunk senkit.
Carey és Phonso tuti játszhat és sztem a sérültek közül kettő játszani fog.
több mint 12 éve
Hat igen ezzel a Secondaryvel nem.sztem Oaklandet verni kell hétvégén, különben necces.BleviFogalmazzuk át.
Chargerst nem hiszem,hogy megverjük.Bazzani
több mint 12 éve
sztem Oaklandet verni kell hétvégén, különben necces.BleviFogalmazzuk át.
Chargerst nem hiszem,hogy megverjük.
több mint 12 éve
sztem Oaklandet verni kell hétvégén, különben necces.Mondjuk az utolsó fordulós NYG-DAL és a NYJ-NJG is lehet akármi.Seattle 8-8sztem még akkor is nyert ügyetek van ha kikaptok most Oaklandben, a Cowboys nem biztos hogy nyerni tud a Philly ellen + a Chargers-meccs sem lefutott szóval ATL és DET WC lesz.davemayer
@CHI W
SF L
@ARI W
Chicago 8-8
SEA L
@GB L
@MIN W
Dallas 9-7
@TB W
PHI W
@NYG L
New York Giants 9-7
WSH W
@NYJ L
DAL W
Ezek alapján elég lenne megvernünk az Oakland-et.
Mert a Dallas ellen nyertünk.
Ha kikapunk a Raiderstől akkor nem látom hogyan verhetnénk meg a bombaformában játszó Chargerst.Bazzani
Az jó,hogy a Frisconak fontos lehet a SEA elleni meccs a kiemelés miatt.Bazzani
több mint 12 éve
Delmas és Houston után Wright és Berry is kidőlt a secondaryből.Kurva életbe már...
Jelenleg 2CB maradt a keretben,Phonso és Carey.
Szép kilátások.Bazzani
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 12 éve
Mondjuk az utolsó fordulós NYG-DAL és a NYJ-NJG is lehet akármi.Seattle 8-8sztem még akkor is nyert ügyetek van ha kikaptok most Oaklandben, a Cowboys nem biztos hogy nyerni tud a Philly ellen + a Chargers-meccs sem lefutott szóval ATL és DET WC lesz.davemayer
@CHI W
SF L
@ARI W
Chicago 8-8
SEA L
@GB L
@MIN W
Dallas 9-7
@TB W
PHI W
@NYG L
New York Giants 9-7
WSH W
@NYJ L
DAL W
Ha kikapunk a Raiderstől akkor nem látom hogyan verhetnénk meg a bombaformában játszó Chargerst.Bazzani
Az jó,hogy a Frisconak fontos lehet a SEA elleni meccs a kiemelés miatt.
több mint 12 éve
Seattle 8-8sztem még akkor is nyert ügyetek van ha kikaptok most Oaklandben, a Cowboys nem biztos hogy nyerni tud a Philly ellen + a Chargers-meccs sem lefutott szóval ATL és DET WC lesz.
@CHI W
SF L
@ARI W
Chicago 8-8
SEA L
@GB L
@MIN W
Dallas 9-7
@TB W
PHI W
@NYG L
New York Giants 9-7
WSH W
@NYJ L
DAL W
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Seattle 8-8@CHI W
SF L
@ARI W
Chicago 8-8
SEA L
@GB L
@MIN W
Dallas 9-7
@TB W
PHI W
@NYG L
New York Giants 9-7
WSH W
@NYJ L
DAL W
Ha kikapunk a Raiderstől akkor nem látom hogyan verhetnénk meg a bombaformában játszó Chargerst.
több mint 12 éve
A seahawks az elmúlt 5 meccsből 4et nyert!Evés közben 😊WyattEgyrészről ez természetes ugye,mert mindenki úgy kezdi a szezont,hogy idén megnyerjük.
Másrészről viszont ezzel a játékkal hatalmas szopó lesz,valószinűleg a Saints ellen.
Mondjuk én továbbra sem hiszem,hogy a Bears nem nyer a Seahawks és a Vikings ellen.Bazzani
Szerintem elverik a macikat.
A comboys Giantsbol egy csoport első és mivel egymás ellen játszanak a másiknak meg minimum egy veresége van.
Cboys vertük így ott mint a tiebreaker 😉
A következő 3bol kettot nyerünk akkor simán PO.
Atlanta lesz az egyik WC csapat, de a másik lehetünk mi 😊
Persze az egész ott kezdődik hogy idegenben vasárnap verni kell a Raiders akik úgy tűnnek nincsenek túl jó formában.
Én bizakodok.
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 12 éve
Mi kiestünk a játékból, bár sztem ez már a Chiefs elleni L után is egyértelmű volt.Én nem örültem Cutler sérülésének mert nyerjen a jobb, de sztem ha egészséges akkor nem nagyon zavarta volna egymást a két csapat. mindkettőnek sima esélye lett volna a PO-ra egymástól függetlenül.
Nem túlzottan rajongok irántatok (igen szimpatikusabb volt az a csapat mely a liga végén volt), de remélem, hogy ott lesztek a POban mert ennek a sok szart megélt franchisenak járna már. Meg legalább legyen 2 NFC Northos.tüsi91
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Mi kiestünk a játékból, bár sztem ez már a Chiefs elleni L után is egyértelmű volt. Nem túlzottan rajongok irántatok (igen szimpatikusabb volt az a csapat mely a liga végén volt), de remélem, hogy ott lesztek a POban mert ennek a sok szart megélt franchisenak járna már. Meg legalább legyen 2 NFC Northos.
több mint 12 éve
Ja és mégegy dolog.ESPN Playoff Machine szerint,
eddig csak két riválissal számoltunk (Bears,Falcons),de most feltűnt újabb két rivális.
Meglepő leszek,de egyik a Seahawks aki símán nyerheti mind a négy meccsét és az 9-7,illetve az NFC East másodikja is 9-7lesz legalább.
Nagyon nehéz lesz a PO.
Elmondaná valaki,hogy egyenlő eredmény esetén mi dönt?Bazzani
Ha Seattle, Detroit , NYG v Dallas 9-7 -re áll akkor Seattle Dallas / NYG megy tovább.
Atlanta valószínűleg veri Jacksonville-t és Tampa Bay-t -> 10-6 meglesz.
I wanna' that ring again!
több mint 12 éve
Ja és mégegy dolog.Én mondjuk kivenném viszont a Bearst a rivalizálásból, így, hogy Forte sincs, csak szenvednek, azt meg láthattuk hajnalban, hogy Barber mekkora trutymó. A Hawks, de akár a Vikes is szerintem simán verheti őket, azzal pedig nekik valszeg vége is lesz.
eddig csak két riválissal számoltunk (Bears,Falcons),de most feltűnt újabb két rivális.
Meglepő leszek,de egyik a Seahawks aki símán nyerheti mind a négy meccsét és az 9-7,illetve az NFC East másodikja is 9-7lesz legalább.
Nagyon nehéz lesz a PO.
Elmondaná valaki,hogy egyenlő eredmény esetén mi dönt?Bazzani
Falconstól és Giants/Dallas duótól félnék inkább
több mint 12 éve
Elmondaná valaki,hogy egyenlő eredmény esetén mi dönt?Bazzanihttp://patriots.hu/a-szetloves-szabalyai/
több mint 12 éve
Ja és mégegy dolog.eddig csak két riválissal számoltunk (Bears,Falcons),de most feltűnt újabb két rivális.
Nagyon nehéz lesz a PO.
Elmondaná valaki,hogy egyenlő eredmény esetén mi dönt?
több mint 12 éve
Delmas és Houston után Wright és Berry is kidőlt a secondaryből.Jelenleg 2CB maradt a keretben,Phonso és Carey.
Szép kilátások.
több mint 12 éve
Bár évek óta nem voltunk ott, de azért jó lenne ha nem egy nagy elpicsázásra mennénk.Ilyen offenssel mit akarunk PO-ban?Blevia bejutás már nem elég, azonnal tovább kell menni? 😀Höri
több mint 12 éve
Evés közben 😊WyattEgyrészről ez természetes ugye,mert mindenki úgy kezdi a szezont,hogy idén megnyerjük.
Másrészről viszont ezzel a játékkal hatalmas szopó lesz,valószinűleg a Saints ellen.
Mondjuk én továbbra sem hiszem,hogy a Bears nem nyer a Seahawks és a Vikings ellen.
több mint 12 éve
Ilyen offenssel mit akarunk PO-ban?Blevia bejutás már nem elég, azonnal tovább kell menni? 😀
több mint 12 éve
Stafford kezd nagyon a bögyömben lenni, kritikán aluli jó pár megmozdulása és kurvára idegel..EGyszerűen annyira nem lát a pályán, hogy az már fáj, és lassú is nagyon.
A másik meg Linehan, vicc a csóka és a játékhívásai. :/
A majdnem 30 pontot kapó D# meg megmentette az egész meccset.