Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 12 éve
igen de két WC csapat van, elvileg csak az East másodikjára kell figyelni, mégha nehéznek is tűnik éjszakára eltűnnek a felhők 😉nem, mer nincs meccselőnyük - szerintem egyébként számotokora fontosabb a nyomás Palmeren, mert az szépen tud dolgozni, nem birja már egyszerűen a zargatást, aszitte vége lesz ha kilép a AFCNorthból, de hát nyuszifülnek jut bőven, mivel tudják róla, hogy tudja, hogy a nyomás az rettentőőőőő brühühüsutianap1. Azért gondolkozzunk reálisan. 9győzelmük van. Ha kikapnak NO-ban és verik a Tampát otthon akkor megvan a 10. Ha nekünk is 10 lesz akkor jobb az egymás elleni eredményük.
2. Szerintem a Raiders meccs kulcsa a futójátékuk megállítása lesz. Ha Durant nem játszik,akkor Avril és Carpenter lesz nálunk a bal oldalon. Egyikük sem jó (nagyon nem) futás elln. Ott baj lehet. Mástól nem nagyon félek,remélem igazam is lesz. Palmer meg kapni fog nyomást,sztem Suh úgy fog küzdeni,ahogy még soha. Tuti nagyon bizonyítani akarja,hogy nem csak egy "dirty player".Bazzani
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
nem, mer nincs meccselőnyük - szerintem egyébként számotokora fontosabb a nyomás Palmeren, mert az szépen tud dolgozni, nem birja már egyszerűen a zargatást, aszitte vége lesz ha kilép a AFCNorthból, de hát nyuszifülnek jut bőven, mivel tudják róla, hogy tudja, hogy a nyomás az rettentőőőőő brühühüsutianap1. Azért gondolkozzunk reálisan. 9győzelmük van. Ha kikapnak NO-ban és verik a Tampát otthon akkor megvan a 10. Ha nekünk is 10 lesz akkor jobb az egymás elleni eredményük.
2. Szerintem a Raiders meccs kulcsa a futójátékuk megállítása lesz. Ha Durant nem játszik,akkor Avril és Carpenter lesz nálunk a bal oldalon. Egyikük sem jó (nagyon nem) futás elln. Ott baj lehet. Mástól nem nagyon félek,remélem igazam is lesz. Palmer meg kapni fog nyomást,sztem Suh úgy fog küzdeni,ahogy még soha. Tuti nagyon bizonyítani akarja,hogy nem csak egy "dirty player".
több mint 12 éve
nem, mer nincs meccselőnyük - szerintem egyébként számotokora fontosabb a nyomás Palmeren, mert az szépen tud dolgozni, nem birja már egyszerűen a zargatást, aszitte vége lesz ha kilép a AFCNorthból, de hát nyuszifülnek jut bőven, mivel tudják róla, hogy tudja, hogy a nyomás az rettentőőőőő brühühüSeattle.Ja csak először is be kellene jutni a PO-ba. Ami minden csak nem könnyű.ha veritek a Réderszt a meccselőny megmarad, és szoríthattok a Révensznek hogy parkolóra tegye Riverszéket, a Packers mire jön addigra tartalékra lesz, ha van eszük és a CoboyÓriás meccs is nektek dolgozik - annyira nem aggódnéksutianap
8 győzelmünk van és lehet,hogy a 9 sem lesz elég (hátralévő OAK,SD,GB).
Tehát ha sokat jegeljük akkor lehet,hogy be sem jutunk.
Sztem ma meg lesz tömve labdával,mert a Raiders sec nem olyan vészesen erős.Bazzani
6győzelmük és 3 nyerhető meccsük van.
(Atlanta ugye már tuti WC)Bazzani
több mint 12 éve
Seattle.ha veritek a Réderszt a meccselőny megmarad, és szoríthattok a Révensznek hogy parkolóra tegye Riverszéket, a Packers mire jön addigra tartalékra lesz, ha van eszük és a CoboyÓriás meccs is nektek dolgozik - annyira nem aggódnéksutianapJegelik a PO-ra, ha túlzottan reflektorfénybekerül, nagyon kiszedik a pléjeit, mondjuk lásd nálunk Wallace-t, volt is probléma, mert meg kell értetni velük, hogy a csapat ezt kívánja, hogy ne teritett betlivel sétáljanak a mészárszékre 😉sutianapJa csak először is be kellene jutni a PO-ba. Ami minden csak nem könnyű.
Sztem ma meg lesz tömve labdával,mert a Raiders sec nem olyan vészesen erős.Bazzani
6győzelmük és 3 nyerhető meccsük van.
(Atlanta ugye már tuti WC)
több mint 12 éve
ha veritek a Réderszt a meccselőny megmarad, és szoríthattok a Révensznek hogy parkolóra tegye Riverszéket, a Packers mire jön addigra tartalékra lesz, ha van eszük és a CoboyÓriás meccs is nektek dolgozik - annyira nem aggódnékJegelik a PO-ra, ha túlzottan reflektorfénybekerül, nagyon kiszedik a pléjeit, mondjuk lásd nálunk Wallace-t, volt is probléma, mert meg kell értetni velük, hogy a csapat ezt kívánja, hogy ne teritett betlivel sétáljanak a mészárszékre 😉sutianapJa csak először is be kellene jutni a PO-ba. Ami minden csak nem könnyű.
több mint 12 éve
Jegelik a PO-ra, ha túlzottan reflektorfénybekerül, nagyon kiszedik a pléjeit, mondjuk lásd nálunk Wallace-t, volt is probléma, mert meg kell értetni velük, hogy a csapat ezt kívánja, hogy ne teritett betlivel sétáljanak a mészárszékre 😉sutianapJa csak először is be kellene jutni a PO-ba. Ami minden csak nem könnyű.
Sztem ma meg lesz tömve labdával,mert a Raiders sec nem olyan vészesen erős.
több mint 12 éve
Jegelik a PO-ra, ha túlzottan reflektorfénybekerül, nagyon kiszedik a pléjeit, mondjuk lásd nálunk Wallace-t, volt is probléma, mert meg kell értetni velük, hogy a csapat ezt kívánja, hogy ne teritett betlivel sétáljanak a mészárszékre 😉Hanem mikor adjuk ki?Van egy kérdésem,biztos valaki okos meg tudja válaszolni.Ha nélküle is nyerünk, akkor nem megkérdőjelezhető a dolog.
Van ugye egy Calvin Johnson nevű első számú WRünk,akit mostanában alig keres Stafford labdával. Állítólag azért mert mindig duplázzák meg hasonlók.
Miért van az,hogy más csapatoknál (lásd tegnap White Atlanta,vagy Fitz Arizona stb) sokkal jobban meg tudják oldani? Símán elvesztegetjük így Johnson legjobb éveit. Persze ő is azt mondja,hogy a győzelem a lényeg nem az ő elkapásszáma,de akkor is dühítő. Azt se lehet mondani,hogy nincs mellette más célpont,mert Pgrew,Burleson,Titus,Scheffler elég kellene,hogy legyen.
Miért van ez???Bazzani
Gondolom a rá írt tuti playeket nem kívánjuk idő előtt kiadni.
Raiderst verni kell, különben mehetünk a phaszba.MacPhisto
A Raiderst verni kell,de számításaim szerint a Chargerst is.
Amúgy Delmas tuti nem játszik.Bazzani
több mint 12 éve
Hanem mikor adjuk ki?Van egy kérdésem,biztos valaki okos meg tudja válaszolni.Ha nélküle is nyerünk, akkor nem megkérdőjelezhető a dolog.
Van ugye egy Calvin Johnson nevű első számú WRünk,akit mostanában alig keres Stafford labdával. Állítólag azért mert mindig duplázzák meg hasonlók.
Miért van az,hogy más csapatoknál (lásd tegnap White Atlanta,vagy Fitz Arizona stb) sokkal jobban meg tudják oldani? Símán elvesztegetjük így Johnson legjobb éveit. Persze ő is azt mondja,hogy a győzelem a lényeg nem az ő elkapásszáma,de akkor is dühítő. Azt se lehet mondani,hogy nincs mellette más célpont,mert Pgrew,Burleson,Titus,Scheffler elég kellene,hogy legyen.
Miért van ez???Bazzani
Raiderst verni kell, különben mehetünk a phaszba.MacPhisto
A Raiderst verni kell,de számításaim szerint a Chargerst is.
Amúgy Delmas tuti nem játszik.
több mint 12 éve
Egyrészt ezt a storyt nem én találtam ki másrészt az elkapásait nagyrészt a bajnokság első felében csinálta.1121 Receiving Yards: Liga 4. ,Pályafutása során 2. legtöbbSzerintem az első hetek után, amikor szinte mindig CJ-t kereste Staff (mondjuk bejött) megpróbálták kicsit több lábra helyezni az offenset. Bár mostanában átestek a ló túlsó oldalára. Lehet majd a végére ismét előveszik. Ahogy írtad mellette is akadnak olyan célpontok, akiket máshol szívesen is látnának + Smithel a futójáték is beindult.tüsi91Kicsit kockázatos ilyet játszani amikor PO a tét.
Tömni kell labdával,nagyrészt úgyis elkapja.
Ha nem jutunk be akkor ez lesz az egyik oka.
Bezzeg múltkor RB-ként futtattuk be a darálóba...Bazzani
12TD Elkapás: Liga 2. ,Pályafutás BEST
Mindezt 72 elkapásból, 6. legtöbb a ligába és pályafutása során 78 volt a legtöbb.
3 forduló van még vissza, szóval valószínű megdönti összes eddigi rekordját, úgy hogy az összes secondary ráfókuszál, nem hiszem, hogy ha elúszik a rájátszás emiatt lenne.
Mivel a Colts... idén a Lionsnak szorítok én is!Tallu
Asszem 10 TD-t az első 6 meccsen kapott el.
több mint 12 éve
Van egy kérdésem,biztos valaki okos meg tudja válaszolni.Ha nélküle is nyerünk, akkor nem megkérdőjelezhető a dolog.
Miért van ez???Bazzani
Raiderst verni kell, különben mehetünk a phaszba.
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 12 éve
proki nem akarod méretezni a sigedet? Kicsit magasabb, mint ami megengedett.
több mint 12 éve
Marha egy divatcsapat lett ebből a Lionsból. 😀.Te kezeled a váltókat majd 😀 Én nekik drukkolok majd PO-ban.
Lehet én is felpattanok a bandwagonra. 😂 😂 😂 . Persze csak és kizárólag hátsó szándékkal. 😀tüsi91
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Marha egy divatcsapat lett ebből a Lionsból. 😀.Lehet én is felpattanok a bandwagonra. 😂 😂 😂 . Persze csak és kizárólag hátsó szándékkal. 😀
több mint 12 éve
Tallu
36
1121 Receiving Yards: Liga 4. ,Pályafutása során 2. legtöbbSzerintem az első hetek után, amikor szinte mindig CJ-t kereste Staff (mondjuk bejött) megpróbálták kicsit több lábra helyezni az offenset. Bár mostanában átestek a ló túlsó oldalára. Lehet majd a végére ismét előveszik. Ahogy írtad mellette is akadnak olyan célpontok, akiket máshol szívesen is látnának + Smithel a futójáték is beindult.tüsi91Kicsit kockázatos ilyet játszani amikor PO a tét.
Bezzeg múltkor RB-ként futtattuk be a darálóba...Bazzani
12TD Elkapás: Liga 2. ,Pályafutás BEST
Mindezt 72 elkapásból, 6. legtöbb a ligába és pályafutása során 78 volt a legtöbb.
3 forduló van még vissza, szóval valószínű megdönti összes eddigi rekordját, úgy hogy az összes secondary ráfókuszál, nem hiszem, hogy ha elúszik a rájátszás emiatt lenne.
Mivel a Colts... idén a Lionsnak szorítok én is!
több mint 12 éve
Szerintem az első hetek után, amikor szinte mindig CJ-t kereste Staff (mondjuk bejött) megpróbálták kicsit több lábra helyezni az offenset. Bár mostanában átestek a ló túlsó oldalára. Lehet majd a végére ismét előveszik. Ahogy írtad mellette is akadnak olyan célpontok, akiket máshol szívesen is látnának + Smithel a futójáték is beindult.tüsi91Kicsit kockázatos ilyet játszani amikor PO a tét.
Bezzeg múltkor RB-ként futtattuk be a darálóba...
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Szerintem az első hetek után, amikor szinte mindig CJ-t kereste Staff (mondjuk bejött) megpróbálták kicsit több lábra helyezni az offenset. Bár mostanában átestek a ló túlsó oldalára. Lehet majd a végére ismét előveszik. Ahogy írtad mellette is akadnak olyan célpontok, akiket máshol szívesen is látnának + Smithel a futójáték is beindult.
több mint 12 éve
Van egy kérdésem,biztos valaki okos meg tudja válaszolni.Van ugye egy Calvin Johnson nevű első számú WRünk,akit mostanában alig keres Stafford labdával. Állítólag azért mert mindig duplázzák meg hasonlók.
Miért van ez???
több mint 12 éve
Detroit Lions: Cornerback Aaron Berry (shoulder) and defensive end Lawrence Jackson (thigh) are doubtful and not expected to play Sunday at the Oakland Raiders. Safety Louis Delmas (knee) is questionable, but his status is less clear. Also questionable are linebacker Justin Durant (hamstring), defensive lineman Nick Fairley (foot), running back Kevin Smith (ankle) and cornerback Eric Wright (hamstring). Smith and Wright seem to have decent chances to play. Cornerback Chris Houston (knee) is probable and should play.In Oakland, Raiders’ coach Hue Jackson said running back Darren McFadden (foot) and receiver Jacoby Ford (foot) are out as expected. McFadden has been hurt for seven weeks and Ford has been out for a month. Jackson said defensive tackle John Henderson (knee), safety Michael Huff (ankle) and running back Taiwan Jones (hamstring) are questionable. Cornerback Chris Johnson, who has been dealing with the death of his sister in Texas, is also out.
több mint 12 éve
Bazza, Chris Harris tolja hétvégén kezdőként?szabaSztem igen.
Delmas,L.Jackson,Berry és Durant nem játszik.
több mint 12 éve
Houston játszik vasárnap,úgyhogy egyelőre a Houston,Carey,Phonso hármas áll készen a bevetésre.Smith edzett csütörtökön, így ő több mint valószínű, hogy játszik.
Remálem Phonso folytatja a múlt heti remek játékát a turnoverekre amúgy is hajlamos Palmer ellen.
Ugye Suh is újra játszhat,remélem buzog benne a bizonyítási vágy.
Fairley is edzett, K.Smith viszont nem így futójátékunk megint nem lesz.Bazzani
Egész jó csapattal állunk fel a sérülések ellenére.
Jók az esélyek!
Jól tudom, hogy az elmúlt hármat bukta a Raiders.
Meg kell őket verni és nyeregben vagyunk!
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 12 éve
Bazza, Chris Harris tolja hétvégén kezdőként?szabaElőző héten Ő kezdett, szerintem most is így lesz, mivel Delmas sérült és kb. már csak Ő van S a rosteren 😀
több mint 12 éve
Hát én sajnos sok jót nem érzek ellenetek, mert kikúrt bénán játszunk mostanában. Ott a potenciál a csapatban, mindkét oldalon aztán nem jön ki. Egyébként mennyi büntetés lesz a meccsen baszki? 😀
TOP 4 mindkét csapat büntetés alapján. 😀
több mint 12 éve
szaba
10 547
Bazza, Chris Harris tolja hétvégén kezdőként?
több mint 12 éve
Houston játszik vasárnap,úgyhogy egyelőre a Houston,Carey,Phonso hármas áll készen a bevetésre.Remálem Phonso folytatja a múlt heti remek játékát a turnoverekre amúgy is hajlamos Palmer ellen.
Ugye Suh is újra játszhat,remélem buzog benne a bizonyítási vágy.
Fairley is edzett, K.Smith viszont nem így futójátékunk megint nem lesz.
több mint 12 éve
Amit amúgy már év elején kiperkáltak, és teljesen mindegy mit választanak, az ár nem változik...Vagy amelyikre legolcsóbb lesz megvenni a közvetitési jogot... 😊gravediggerJa és egy dolgot meg kell jegyeznem.Az NFC East rangadó lesz abból sztem.proki
Amióta követem a Lionst (2006) ez az első nem negatív szezon.
Apró örömök. 😀
Amúgy 24.én van némi esélyünk,hogy a Sport TV-n adják a meccsünket.
Két meccs lesz rajtunk kívül.
PHI @ DAL
SF @ SEABazzani