Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 12 éve
remélem Houston rögtön régi formáját hozzaNem ezen fog múlni a meccs.
smith jó volt szerintemJanek
A Raiders D#-Lions offense csatán fog eldőlni a győzelem sorsa.
több mint 12 éve
remélem Houston rögtön régi formáját hozzasmith jó volt szerintem
több mint 12 éve
Akkor hogy néz ki a kezdő cb páros?Houston-Wright ha Wright játszhat.
nem mintha a raiders olyan sokat passzolna de azért ...Janek
Ha nem akkor Houston-Alphonso Smith.
Egyik sem rossz.
több mint 12 éve
Akkor hogy néz ki a kezdő cb páros?nem mintha a raiders olyan sokat passzolna de azért ...
több mint 12 éve
Lions | Vernon Gholston works out Wed, 14 Dec 2011 07:24:04 -0800
The Detroit Lions worked out free-agent DL Vernon Gholston (Bears) Tuesday, Dec. 13.
Erről meg lemaradtam a héten.
Remélem villant nálunk valami nagyot.
több mint 12 éve
wright is q de miért?JanekMinny meccs utolsó negyedében sérült meg.
Lions | Eric Wright's return uncertain
Tue, 13 Dec 2011 04:57:45 -0800
Detroit Lions head coach Jim Schwartz said Monday, Dec. 12, that CB Eric Wright (hamstring) has not been lost for the season with a hamstring injury, but his return to the lineup is uncertain at this point.
Amúgy meg:
Detroit Lions' Gunther Cunningham: If Eric Wright is healthy, he will start
Ez Phonso 2INT-je után kicsit meglepő.
több mint 12 éve
Ki lesz vajon ma a kezdő RB? Benne van, hogy Morris?Szobi22Smith kezd elméletileg.
De ahogy őt ismerjük kb. az első negyedben megsérül.
Sokat nem fogunk futni sztem.
több mint 12 éve
Lions' Louis Delmas (knee injury) didn't travel with team for Oakland Raiders game.Várható volt.
Sztem Berry sem lesz.
Talán Houston,Wright,Phonso és Carey elég lesz egy meccsre.
+4 safety
több mint 12 éve
NO és a Frisco egy meccs alatt fogható sztem, egyedül a GB ami necces 100%-ig.Hát azért ez talán túlzás.Ha bejutunk,akkor tuti nem leszünk kellemes ellenfél.ha nem lenne a GB azt mondom még SB esélyesek is lehettek, de így maximum a PO és egy jó szereplés lehet a cél + ha mi nem lennénk sérültek és idióták még az sem lehetne 😛 😀davemayer
Azért he felpörög ez a csapat,akkor bárkinek kemény ellenfelei vagyunk.
Jogos az észrevétel. 😉Bazzani
A SF,GB,NO hármason átverekedni magunkat nem egy egyszerű küldetés.
Én már a bejutásnak és esetleg egy fordulónyi továbbjutásnak is örülnék.Bazzani
GL all 😉
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Hát azért ez talán túlzás.ha nem lenne a GB azt mondom még SB esélyesek is lehettek, de így maximum a PO és egy jó szereplés lehet a cél + ha mi nem lennénk sérültek és idióták még az sem lehetne 😛 😀davemayerLions 10-6, és 49ers elleni wild cardot látok, detroiti győzelemmel!prokiHa bejutunk,akkor tuti nem leszünk kellemes ellenfél.
A SF,GB,NO hármason átverekedni magunkat nem egy egyszerű küldetés.
Én már a bejutásnak és esetleg egy fordulónyi továbbjutásnak is örülnék.
több mint 12 éve
Nekem ez jött ki a playoff generatorral:Ahhoz képest, hogy kb egy hónapja még reális esély volt, hogy az NFC 6 Po helyéből 3-at a mi csoportunk tagjai adjanak..... 😐
1. GB 16-0
2. NO 13-3
3. SF 11-5
4. NYG 9-7
5. ATL 10-6
6. SEA 9-7
http://espn.go.com/nfl/playoffs/machine#Bazzani
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
ha nem lenne a GB azt mondom még SB esélyesek is lehettek, de így maximum a PO és egy jó szereplés lehet a cél + ha mi nem lennénk sérültek és idióták még az sem lehetne 😛 😀Lions 10-6, és 49ers elleni wild cardot látok, detroiti győzelemmel!prokiHa bejutunk,akkor tuti nem leszünk kellemes ellenfél.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Lions 10-6, és 49ers elleni wild cardot látok, detroiti győzelemmel!prokiHa bejutunk,akkor tuti nem leszünk kellemes ellenfél.
Jogos az észrevétel. 😉
több mint 12 éve
Lions 10-6, és 49ers elleni wild cardot látok, detroiti győzelemmel!
több mint 12 éve
Bazz csinálhattad volna úgy hogy a Cowboys jusson be 😛Nekik nem elég a 9-7,mert kikaptak ellenünk. 😉
Amúgy teljesen a saját kezünkben van a sorsunk, a Raiders elég rossz formát fut. Utána egy esetleges Chargers elleni W-vel be lehet biztosítani a PO-t.Blevi
több mint 12 éve
Bazz csinálhattad volna úgy hogy a Cowboys jusson be 😛 Amúgy teljesen a saját kezünkben van a sorsunk, a Raiders elég rossz formát fut. Utána egy esetleges Chargers elleni W-vel be lehet biztosítani a PO-t.
több mint 12 éve
Ja. 😉Mit tehetnénk érted, hogy jobb legyen a napod? Palmer csontozva, maradhat?sutianapjó, de te örök pesszimista vagy 😀. A sorsotok a ti kezetekben van. Aztán ne gyere hálálkodni Bears topikba, ha ma megverjük a Hawkst (vmiért ezt érzem Cutler kiválása óta először). 😀tüsi91Ez most nem pesszimista megközelítés volt.
Amúgy ha ma ti nyertek,akkor meg ti vagytok útba úgymond.
Akkor ki kell kapnotok Minnyben. 😉Bazzani
Amúgy jó napom van,ez nálam szokásos pesszimizmus.
Valamiért nem félek a mai meccstől,gyanús ez nagyon gyanús.
több mint 12 éve
Mit tehetnénk érted, hogy jobb legyen a napod? Palmer csontozva, maradhat?Ez most nem pesszimista megközelítés volt.Nekem ez jött ki a playoff generatorral:jó, de te örök pesszimista vagy 😀. A sorsotok a ti kezetekben van. Aztán ne gyere hálálkodni Bears topikba, ha ma megverjük a Hawkst (vmiért ezt érzem Cutler kiválása óta először). 😀tüsi91
1. GB 16-0
2. NO 13-3
3. SF 11-5
4. NYG 9-7
5. ATL 10-6
6. SEA 9-7
Akkor ki kell kapnotok Minnyben. 😉Bazzani
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Ez most nem pesszimista megközelítés volt.Nekem ez jött ki a playoff generatorral:jó, de te örök pesszimista vagy 😀. A sorsotok a ti kezetekben van. Aztán ne gyere hálálkodni Bears topikba, ha ma megverjük a Hawkst (vmiért ezt érzem Cutler kiválása óta először). 😀tüsi91
1. GB 16-0
2. NO 13-3
3. SF 11-5
4. NYG 9-7
5. ATL 10-6
6. SEA 9-7
Akkor ki kell kapnotok Minnyben. 😉
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Nekem ez jött ki a playoff generatorral:jó, de te örök pesszimista vagy 😀. A sorsotok a ti kezetekben van. Aztán ne gyere hálálkodni Bears topikba, ha ma megverjük a Hawkst (vmiért ezt érzem Cutler kiválása óta először). 😀
1. GB 16-0
2. NO 13-3
3. SF 11-5
4. NYG 9-7
5. ATL 10-6
6. SEA 9-7
több mint 12 éve
Nekem ez jött ki a playoff generatorral:1. GB 16-0
2. NO 13-3
3. SF 11-5
4. NYG 9-7