Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 10 éve
Tactful Cactus
13 880
by Tom Silverstein 7:50 PM"S: Burnett, Hyde, Clinton-Dix, Richardson
CBs: Williams, Shields, Hayward, House, Bush, Goodson
LBs: Matthews, Peppers, Hawk, Jones, Neal, Perry, Elliott, Lattimore, Barrington, Mulumba, Bradford
DL: Jones, Boyd, Daniels, Guion, Pennel, Robinson, Thornton
OL: Bakhtiari, Sitton, Tretter, Linsley, Lang, Bulaga, Sherrod, Vujnovich, Gerhart
TEs - Bostick, Rodgers, Taylor, Stoneburner, Quarless, Perillo
WRs: Nelson, Cobb, Boykin, Adams, Janis, Dorsey
RBs: Lacy, Starks, Harris, Kuhn
QBs: Rodgers, Flynn Tolzien"
+ Crosbyék.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
Tactful Cactus
13 880
Mike Pennel rosteren lesz. nem meglepő, az előszezonban látottak alapjándeyellMeg Elliott is, mondjuk ez is borítékolható volt.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
deyell
11 702
Mike Pennel rosteren lesz. nem meglepő, az előszezonban látottak alapján
choose life
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Amig Rodger van ott, addig minden évben SB esélyesek vagyunk. Nem a legesélyesebbek, de esélyesek. GNG remekül felvázolta a helyzetet, a védelmen múlik majd minden.
több mint 10 éve
Tactful Cactus
13 880
Hajnalban mindkét backup QB jól muzsikált. Tolzien tényleg sokat fejlődött. Szerintetek 3 QB-t elbír a roster?
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
GNG
241
Hogy látjátok az esélyeket erre a szezonra?hegedusggergoRodgersben meg van a plusz, ami Bradyben vagy Payton Manningben. Ha a csapat körülette hoz egy konzisztens közepes teljesítményt, akkor képes hozzárakni azt a pluszt, hogy Superbowl-ba érjenek. A legnagyobb kérdés a védelem (mert akkor ugye Rodgers nincs a pályán). Tavaly egy drive választott el minket attól, hogy tovább lépjünk az első körből a PO-ban. Nem tudta a védelem megállítani Kap-et, amikor meg kellett volna. Az idei év is erről fog szólni szerintem, ha a sérülések nem szólnak közbe. Nem reménytelen a helyzet. A pálya közepén Hyde vagy Clinton-Dix idén betömheti a lyukat. Peppers új színt hozhat, mind a falba, mind a linebacker sorba. Az egykori első körösök (Jones, Perry, akér Sherrod a támadófalban) is mutathatnak még valamit. Ha a védelem képes a liga első felébe tartozni, akkor a SB is benne van.
Ui.: Ezt a cikket utána olvastam, de körülbelül ugyan azt írja:
több mint 10 éve
hegedusggergo
105
Hogy látjátok az esélyeket erre a szezonra?
On any given Sunday you're gonna win or you're gonna lose. The point is - can you win or lose like a man?
több mint 10 éve
Pl én. Nyaralok, email jött, nem is értettem 😊Ja igen, kösz a kiegészítést. Nehogy megijedjen valaki 😊Old Green BayAbbrederis, Barclay, Neal, Raji, Thomas, Tiller IR-re kerültek. 75-ös a roster.Old Green BayŐ egyébként nem a Mike Neal, hanem a futó, Rajion.gamerkr
több mint 10 éve
zsoltee
1 373
Lyerlaval most mi is van? Az addig ok, hogy nem került IR-re de mi ez a eight-week regular-season injury settlement?
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 10 éve
Tactful Cactus
13 880
Ja igen, kösz a kiegészítést. Nehogy megijedjen valaki 😊Abbrederis, Barclay, Neal, Raji, Thomas, Tiller IR-re kerültek. 75-ös a roster.Old Green BayŐ egyébként nem a Mike Neal, hanem a futó, Rajion.gamerkr
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
Abbrederis, Barclay, Neal, Raji, Thomas, Tiller IR-re kerültek. 75-ös a roster.Old Green BayŐ egyébként nem a Mike Neal, hanem a futó, Rajion.
több mint 10 éve
Tactful Cactus
13 880
Abbrederis, Barclay, Neal, Raji, Thomas, Tiller IR-re kerültek. 75-ös a roster.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
Ha meg tudnánk lepni a Seahawks-t és legyőznénk őket a saját hangos közönségük előtt, az nagy lökést adhat az egész csapatnak! A szezon első felében, sok csoportmeccs lesz, ezeket hozni kell, míg a kulcsemberek egészségesek. Ha a bye week-ig max 2 vereség csúszik be, az nagyon jó lenne.
több mint 10 éve
Tactful Cactus
13 880
Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de engem már az sem érdekel, ha a portás játszik a Chiefs ellen és kikapunk vagy 45 ponttal, de egy pre-season meccs miatt ne sérüljön már meg több kezdő játékos.GNGHát az tutira veszem, hogy A. Rodgers nem játszik. Kérdés, hogy Linsleyt és Guiont kipróbálják-e "élesben"? Én az utolsó SB-nk óta nem vártam még ennyire meccset, mint a Seattle ellenit. Nagyon nagy game lesz.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
GNG
241
Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de engem már az sem érdekel, ha a portás játszik a Chiefs ellen és kikapunk vagy 45 ponttal, de egy pre-season meccs miatt ne sérüljön már meg több kezdő játékos.
több mint 10 éve
zsoltee
1 373
5-6 hetet mondanak Tretterre.
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 10 éve
Az mondjuk érdekelt volna, hogy ha Barclay egészséges, ő ment volna centerbe? Vagy Lang center Barclay meg LG? Na mindegy, ezt már sosem tudjuk meg valószínűleg
több mint 10 éve
GreenNGold
86
Apa kezdődik... nem hiszem el!
több mint 10 éve
zsoltee
1 373
Raji után még egy jó hír, megsérült Tretter térde: JC Tretter has knee injury & will miss multiple weeks. Tretter injured in first few plays Friday.pff... ez kész. volt már rá példa, hogy ennyi sérült legyen preseasonban?
Linsley lesz a centerünk tehát egy ideig. Annyi pozitívum van a dologban, hogy nem 1 héttel Seattle előtt történt.Hall Of Green
több mint 10 éve
Azt hiszem, nem kell aláírást változtatnom, hogy az a .........
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
nagyon gáz tényleg, de a sérüléseket sajnos nem lehet elkerülni. Egyébként az offense amíg A-Rod a QB mindig rendben lesz, szerintem a védelmet jobban megviselné ha kidőlne még 1-2 kezdő, bár tény, hogy elég mélynek tűnik a defense, tesztelt játékosokkal van tele épp ezért, mert sok sérülés volt tavaly is.Raji után még egy jó hír, megsérült Tretter térde: C Tretter has knee injury & will miss multiple weeks. Tretter injured in first few plays Friday.a baj csőstül jön, ... de hogy minden év elején ???gamerkr
Linsley lesz a centerünk tehát egy ideig.Hall Of Green
több mint 10 éve
Raji után még egy jó hír, megsérült Tretter térde: C Tretter has knee injury & will miss multiple weeks. Tretter injured in first few plays Friday.a baj csőstül jön, ... de hogy minden év elején ???
Linsley lesz a centerünk tehát egy ideig.Hall Of Green
több mint 10 éve
Raji után még egy jó hír, megsérült Tretter térde: JC Tretter has knee injury & will miss multiple weeks. Tretter injured in first few plays Friday.Linsley lesz a centerünk tehát egy ideig. Annyi pozitívum van a dologban, hogy nem 1 héttel Seattle előtt történt.
több mint 10 éve
Ők az első áldozatok:S Charles Clay, CB Antonio Dennard, WR Chris Harper, LB Korey Jones, FB Ina Liaina, QB Chase Rettig, WR Gerrard Sheppard.
több mint 10 éve
MarioAna
1 997
" Losing Raji is undoubtedly a blow, especially against the run when Green Bay lines up in a three-man front. But the Packers play so much sub-defense—in the nickel and dime packages—that losing a nose tackle isn't a deathblow. Jones and Daniels will still see much of the action as base ends and interior rushers. "bleacherreportén is így látom, hogy több lesz a "nem base" felállás.
Pennel eddig preseasonben nagyot alakított a 3-4. számú védelmek ellen, de kezdők ellen?
Én úgy gondolom, hogy Josh Boyd lesz a kezdő NT (Raji mögött ő volt a DC-n), aztán majd rotálják őket.
Pickettet írják még, hogy esetleg visszahozhatják, de akkor már inkább a fiatalok.
Burrow > Luck valaha is