Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 11 éve
Kicsit reach szaga van a dolognak, de ám legyen. Adams viszont király, elkapókkal egyébként is ritkán lövünk mellé.
több mint 11 éve
Davante Adamsből akármi is lehet, a harmadik körben viszont jó lett volna egy LB-t elhozni. Remélhetőleg TT-ék találtak egy (vagy négy 😀 ) csiszolatlan gyémántot ma estére.
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 11 éve
Davante Adams jónak tűnik, James és Finley kiesése után kell egy szolid elkapó. A 3. körös választásokat látva viszont enyhén szólva is meg vagyok lepődve. Mind a két harmadik körösönk 5-6 körre volt jelezve, ami azt jelenti, hogy ha őket néztük ki, akkor a 3/21-et egészen nyugodtan le lehetett volna tradelni. Nem tudom, hogy hogyan jön a BPA választásba, hogy húzunk egy olyat, amitől mindenkinek kerekedik a szeme... Erre van a letrade. Név alapján viszont zseniális 😊 Rodgers passzolhat majd Rodgersnek 😊 Ezt én egy közepes második napnak érzem.
több mint 11 éve
egy Niklas, Borland, Abbrederis triónak örülnék.LNhát Abbrederis már nem nagyon jön, behúztuk 2/21 Davante Adamst. Boykinnal mehet a harc a 3. számú elkapó posztért.
Nix meg csúszik mint az állat, ha nem vittük el 2. körben sem akkor ott valami komoly gond van a térdével.
több mint 11 éve
egy Niklas, Borland, Abbrederis triónak örülnék.
több mint 11 éve
inkább nem tippelek nevet, de ILB-nek és TE-nek örülnék
több mint 11 éve
2.kör.: Austin Seferian-Jenkins, TE3.kör.: Chris Borland, ILB
több mint 11 éve
Jace Amaro!
több mint 11 éve
a hét tweetje:josh sitton @jsitton71
I bet Monica Lewinski likes our draft pick
buhloone mindstate
több mint 11 éve
Ki mit tippel ma estére?R2: Jeremiah Attaochu, OLB
R2: DT Stephon Tuitt
R3: TE C.J. Fiedorowicz / LB Trevor ReillyMaG1Xx
R3: Borland
több mint 11 éve
Ki mit tippel ma estére?R2: DT Stephon Tuitt
R3: TE C.J. Fiedorowicz / LB Trevor Reilly
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 11 éve
majd Lacy jó útra téríti 😊
Okos gyerek ez is 😀😀 Ezért megfingathatják?Delete
Nekem ez a draft sajnos nagyon kimaradt, talán szombaton már tudom élőben követni.
több mint 11 éve
oi59.tinypic.com/68woyp.jpgHa Ha Clinton-Dix @haha_cd6
Lol you guys crazy...that's a piece of tissue. I was in the lobby restaurant at the hotel having lunch.deyell

Mondjuk az hogy a neki címzett tweetből kiindulva jóban van Lil Wayne-el nem sok jót sejtet 😀
több mint 11 éve
Mindenki örül?Remélem sikerült egy újabb Pro Bowler-t elcsípni. Sajnos nem tudtam követni élőben, meglepődtem hogy eddig csúszott. Lehet belőle valami.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 11 éve
oi59.tinypic.com/68woyp.jpgHa Ha Clinton-Dix @haha_cd6
Lol you guys crazy...that's a piece of tissue. I was in the lobby restaurant at the hotel having lunch.
buhloone mindstate
több mint 11 éve
Jó pick, igazán kíváncsi vagyok, mit kotyvaszt össze a fehér mágus. TE, ILB, C, .....?
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 11 éve
Ez egy csodálatos pick. Nem akartam felkelni, de máár csak forgolódtam az ágyban. Mondom minden mindegy felkelek. Erre mi az első amit látok mikor fellépek az nfl.com-ra. "Green Bay Packers on the clock" Azonnal jött az adrenalin rush! Gyorsan megnézem ki van még elérhető. Mosley, Pryor, Shazier, Ebron kimentek, de HaHa még bent van. Ha lehet még jobban elkezdtem izgulni, mert ha nem húzzuk be akkor forradalom. Gyakorlatilag nem volt olyan mock a földön ahol ne jóval előttünk ment volna ki. Pryorban lehetett reménykedni talán. Az utolsó hetekben kezdték megkérdőjelezni csak, és ez nekünk jól jött. Most a facebook státuszom boldog 😊GNGMondjuk én már régebben is mondtam, hogy Pryor jobb prospect HaHa-nál de maximálisan elégedett vagyok én is a pickkel, kb helyén vittük ki
több mint 11 éve
Awesome pick. Collins óta safetyért könyörögtem a drafton, épp itt volt az ideje.
több mint 11 éve
Ha-Ha (Y) 😕)
több mint 11 éve
Üdvözlet a ligában! www.nfl.com/videos/nfl-draft/0ap2000000348320/Clinton-Dix-It-s-a-dream-come-true
több mint 11 éve
Ez egy csodálatos pick. Nem akartam felkelni, de máár csak forgolódtam az ágyban. Mondom minden mindegy felkelek. Erre mi az első amit látok mikor fellépek az nfl.com-ra. "Green Bay Packers on the clock" Azonnal jött az adrenalin rush! Gyorsan megnézem ki van még elérhető. Mosley, Pryor, Shazier, Ebron kimentek, de HaHa még bent van. Ha lehet még jobban elkezdtem izgulni, mert ha nem húzzuk be akkor forradalom. Gyakorlatilag nem volt olyan mock a földön ahol ne jóval előttünk ment volna ki. Pryorban lehetett reménykedni talán. Az utolsó hetekben kezdték megkérdőjelezni csak, és ez nekünk jól jött. Most a facebook státuszom boldog 😊
több mint 11 éve
Clinton-Dix lett belőle. Szerintem találkozott a need az értékkel, jó picknek tartom.
több mint 11 éve
Shazier nem lenne rossz tényleg, főleg hogy Kaepernick barátunkat valakinek utol is kéne érnie, de futás ellen gyenge pont lehet. Bár ha felszed magára pár fontot könnyebb dolga lenne, csak kérdés, hogy mennyit kopna úgy a sebessége. Én inkább Mosley felé hajlanék. Ha az első 2 pick meg offense, akkor vagy nagyon BPA, vagy valamit kitaláltak már Capersék amiről mi nem tudunk 😀