NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
52
7
2:20, Arena4
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 11 éve
Állítólag Alex Green cut. Megerősítésre várés akkor jöhet McKnight, hisz így Lacy, Starks, Franklin + Kuhn a backfielden.
Akárcsak Mulligan. Akkor 4 TE marad? Mikor volt ilyen kevés WR+TE (9) a keretben utoljára?LN
több mint 11 éve
17 cut: QB Young, FB Amosa, CB Means, S Fulton, OT Hughes, S Powell, WR Johnson, WR Walker, C Lewis, C Gerhart, LB Savage, OT Datko, WR White, TE Williams, TE Stoneburner, HB Green, TE Mulligan. 5 to go.
több mint 11 éve
Állítólag Alex Green cut. Megerősítésre várAkárcsak Mulligan. Akkor 4 TE marad? Mikor volt ilyen kevés WR+TE (9) a keretben utoljára?
több mint 11 éve
TE Stoneburner cut, de visszavárjuk PS-be.5 TE maradt, Finley, Quarless, Bostick, Mulligan és Taylor. Utóbbi ST-ben inkább
több mint 11 éve
Johnson és Walker szerintem ott lesznek5 WR marad a keretben: Cobb, Nelson, Jones, Boykin és RossLNa PS-ben meg legalább kettő szerintem. DJ Williams távozása után 5 tight end maradt.gamerkr
több mint 11 éve
5 WR marad a keretben: Cobb, Nelson, Jones, Boykin és RossLNa PS-ben meg legalább kettő szerintem. DJ Williams távozása után 5 tight end maradt.
több mint 11 éve
5 WR marad a keretben: Cobb, Nelson, Jones, Boykin és Ross
több mint 11 éve
és Datko is ki lett téve. Idén is PS ?gamerkrcut :
OLB Savage
C Lewis
WR Johnson
WR White
TE DJ Williams (saját maga tweetelte)
több mint 11 éve
és Datko is ki lett téve. Idén is PS ?gamerkrJobb esetben. Nem volt valami meggyőző
több mint 11 éve
Coleman azon az egy PS meccsen kívül edzéseken sem mutatott semmit, kizártnak tartom hogy ő legyen a backup.JayBEzért meglepő. hogy Young volt a cut. Coleman idén is PS lesz max.
több mint 11 éve
és Datko is ki lett téve. Idén is PS ?
több mint 11 éve
JéBé
7 035
Coleman azon az egy PS meccsen kívül edzéseken sem mutatott semmit, kizártnak tartom hogy ő legyen a backup.
több mint 11 éve
Vicces kérdések vannak a live blogon Silversteinhez 😊Az egyik kommentelő azt kérdezte, hogy szerinte megpróbáljuk e elcserélni Flynnt a Raiderstől 😀
Viszont szerinte Starks előrébb van az RB sorrendben, mint Green.
több mint 11 éve
Eddig elküldve:Tyrone Walker WR is cut, nekem meglepő, bár remélem PS-be visszakerül
Young QB
David Fulton S
Garth Gerhard C
Loyce Means CB
Chaz Powell S
Kevin Hughes T
69-nél járhatunk ha minden igaz.gamerkr
Datko is repült,ha minden igaz
több mint 11 éve
Eddig elküldve:Young QB
David Fulton S
Garth Gerhard C
Loyce Means CB
Chaz Powell S
Kevin Hughes T
69-nél járhatunk ha minden igaz.
több mint 11 éve
akkor Coleman lesz a második irányító?gamerkrEzek szerint...
több mint 11 éve
akkor Coleman lesz a második irányító?
több mint 11 éve
zsoltvanya
45
Ha már itt fórumozunk 😊 legalább az első 5-be vár minket a szerkesztő gárda.Személy szerint én ezt nem vélem valósnak most sajnos, de remélem a szezon rám cáfol majd.
több mint 11 éve
Mi több, Kickalicious is volt tegnap a csapatnál. Érdekesek ezek a youtube-arcok, most ő, előbb Ramirez. Meg se szorítják Masont. Fogadjunk hogy Crosby tud valami terhelőt MM vagy TT múltjából...
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 11 éve
Joe McKnight érkezhet miután kirakta a Jets. Én meglepődnék ha beférne az 53ba
több mint 11 éve
JéBé
7 035
Sziasztok!Üdv itt!
Régóta rajongója vagyok a Green Bay Packers-nek és "olvasási üzemmódban" 😊 tagja a fórumnak is!
Egy mondat azért most kikívánkozik belőlem: " Az idei előszezonban talán az a legjobb, hogy ..... véget ért! "
Remélem az alapszakaszban markánsan jobb teljesítményeket látunk, mert ez szerintem kevés lesz!
Mit gondoltok, nem volt/nem lesz kevés az a játékidő, melyet ARod és az első számú csapat együtt játszott az előszezonban?Pierre
Rodgers és a hasonló kaliberű srácok tudják mikor állnak készen, PS-ben ő dönti el mennyit akar játszani. Már "game-ready".
több mint 11 éve
woland77
66
Én már az éles meccseket várom, az előszezon meccsei kb nézhetetlenek..... Nem voltunk pontgyárosok és csak remélni merem, hogy élvezetes, jó támadójátékunk lesz, olyan amit GB-ben megszoktunk.
több mint 11 éve
Kicsit viccesnek tartom, hogy az egész PS-ben nem tudtunk hozni átlagban 3 yardot futásonként.Cserébe viszont Áront sackelik a legtöbbször. (Y)
Lehet ide hozni bármilyen futót, ha a fal nem képes segíteni neki......LN